Selenite: caracteristici, proprietăți, selecție și îngrijire

Selenite: caracteristici, proprietăți, selecție și îngrijire

Selenite este considerat probabil cel mai misterios mineral care este silicat de sodiu și potasiu. De fapt, în detrimentul potasiului și a sodiului, are o culoare albă sau lapte cu o luciu atractiv. Cu toate acestea, diferite culori se găsesc în natură. Colorarea pietrei depinde de volumul incluziunilor din structura sa. Mineralele este cunoscută pentru depășirea cu o iluminare diferită în diferite unghiuri.

Descriere

În esență, selenit este un tip de gips (cristal de gips), care are o compoziție chimică conexă, dar dotată cu o duritate semnificativ mai mare. Da, iar piatra pare mult mai interesantă decât gipsul. Piatra aparține clasei de semi-prețioase și practicate în fabricarea de bijuterii, amulete și figurine uimitoare.

Este curios că apariția mineralelor este absolut neobișnuită în comparație cu masa principală de pietre. Dacă majoritatea mineralelor se formează în adâncurile Pământului, atunci selenita este un precipitat chimic format în mări. De îndată ce rezervoarele se usucă, sărurile se acumulează și formează roci, dintre care una este selenită.

Nu confunda selenitele cu Moonstone. Deluzia similară este asociată cu cuvântul joc. Selenite și-a dobândit numele ca semn de reverență ridicată a zeiței Selena. Cu toate acestea, piatra lunară (este încă menționată ca adulyar) – o piatră mult mai rară a unei umbre albăstrui. Structura conține potasiu, siliciu și aluminiu – nu sunt ele în bijuteria prezentată.

Proprietăți fizico-chimice

Selenite în majoritatea cazurilor albe, cu nuanțe de galben deschis, mai puțin purpuriu, albastru și roz (culorile sunt conjuga cu anumite ligaturi). Corpul pietrei strălucește, cu alte cuvinte, ratează o parte ușoară. În plus, datorită proprietăților optice particulare, apar mai multe suprapuneri. De fapt, acest lucru se datorează unei astfel de caracteristici a mineralei ca strălucire, specifică unui ochi de pisică.

Conform structurii, selenitele este un calciu de solocitate hidratat – cu alte cuvinte, sare, care are o conexiune cu doua molecule de apa. Desemnarea condiționată a compoziției și structurii chimice arată cum ar fi: CASO4 * 2H2O. O scurtă trecere în revistă a felului de caracteristici fizice deține mineralul, este dat pe:

 • Auto-moale – Duritatea scalei MOOS mineralogice nu este de cel mult 2 (cel mult – 10 – are un diamant)+
 • densitate – aproximativ 2,32 g / cm3+
 • Coș de gunoi de culoare (Aceasta este o vopsire a unei pulberi minerale subțiri, obținută prin frecare de piatră în jurul suprafeței grosiere a plăcii de măcinare din porțelan, numit biscuit) – alb+
 • Structura laticii de cristal monoclinic, vorbind cu alte cuvinte, latticul este un cub.

Piatră într-o asemenea măsură soft, care este supusă șlefuirii chiar și cu un mod manual – de exemplu, suprafața sa poate fi procesată prin șlefuire.

Domenii de bază

Minerale Selenite în natură se întâlnește în formă trăită cu câțiva centimetri, cu toate acestea, puteți găuri și bucăți destul de mari. Depozitele cheie pentru Selenit miniere sunt situate în Canada, Africa, Rusia – Ural.

În Ural, majoritatea covârșitoare a depozitelor sunt situate pe malurile râului Irene. În acest loc, puteți întâlni mostre de la culori de lapte la maro închis. Cu toate acestea, culoarea galben de aur este considerată cea mai excelentă.

În 1838, a fost găsit un câmp destul de mare lângă jurnalul de yasil și satul omitet.

Mineral, care a fost industrial în depozitul Phachevskoye, regizat să decoreze Palatul de iarnă din St. Petersburg. La sfârșitul lucrării de finisare, câmpul a fost abandonat aproximativ până la sfârșitul secolului al XIX-lea. Și deja în 1928, a fost creat Ural Komneris.

În prezent, o piatră este minată pe teritoriul Perm pe malurile râului Irene. El este el și lângă satul Yasylului roșu. În aceeași așezare, produsele sculptate sunt fabricate și trimise în state complet diferite. În mod similar, mineritul de piatră se desfășoară pe insula Sri Lanka.

Există, de asemenea, o serie de state în care depozitele de piatră sunt prezente:

 • Australia+
 • Germania+
 • Egipt+
 • America (SUA)+
 • Franţa+
 • Tadjikistan.

În ciuda faptului că mineralele este extrem de maleabilă și moale, pescuitul său este nesigur, deoarece prăbușirea se întâmplă adesea. Chiar se potrivesc în galerie și producția este destul de riscantă. Populația care trăiește în aceste domenii o face sistematic, deoarece pentru ei este cea mai mare infertilitate și metoda accesibilă de a avea materii prime.

Medical și magie

Ca orice piatră, selenită atribuie o mulțime de tot felul de proprietăți și printre care vindecă.

Ei erau cunoscuți încă în Grecia antică. În acel moment, caracteristicile au fost pur și simplu convinse că era un dar al zeilor. Este plină de sănătate, putere și influență a lui Apollo. Din acest motiv, el a fost numărat pentru terapeutică. În India, medii prin temerile sale de vindecare, coșmaruri și viziuni proaste. Omul complet Figs.

Selenita minerală scutește de furie și iritabilitate. Există o legendă că atunci când nopțile sunt întunecate, înseamnă „plângând” piatră. Și lacrimile venerate vindecarea.

Printre calitățile de vindecare există aceia:

 • Piatra contribuie la sarcina de urgență și la fluxul său normal+
 • Activitatea sistemului de reproducere este mai greu+
 • Minerale în puterea de a vindeca tesatura+
 • Elimină durerile de cap+
 • Mineralele sunt tratate infecții renale și inflamație a vezicii urinare+
 • Pulbere din acest mineral în puterea de a vindeca cele mai dificile boli.

Avicenna a scris despre această piatră, iar în faptele sale se poate găsi că minerale vindecat:

 • Epilepsia se opresc aproape instantaneu+
 • Pulbere Heal: nebun, deviații mintale, iritabilitate, depresie, ostilitate+
 • Piatra nu are contraindicații pentru copii.

Și pe Tibet, mineralul este adesea practicat în medicină alternativă:

 • Pentru masaj+
 • Inhalare+
 • miel.

În plus, există destul de multe rețete care sunt folosite pentru a curăța bulele orizontale și pentru a scoate pietrele din ea. În prezent, litoterapia (tratamentul cu utilizarea pietrelor) caută în mod constant toate noile potențiale ale mineralelor, care vor fi de asemenea ajutate să ajute o persoană.

Capacități magice ale mineralelor

Din zilele vechi a fost dezvăluit că Selenite are capabilități miraculoase. În timpul nostru în India, selenite sunt folosite pentru curățarea spirituală și descărcarea psihologică. Indienii sunt convinși că promovează consolidarea și îmbunătățirea memoriei.

Este curios că, în ceea ce privește reprezentanții sexului și a reprezentanților puternici ai sexului slab, piatra are un impact diferit. Femeile fac romantic și moale, iar bărbații fac cei mai încrezători. Minerale poate ajuta gratuit sau proprietar de diverse fobii și o face foarte curajos.

Piatra a fost invariabil un accent credincios, aducând pace, consimțământul și unitatea internă în locuință. Mulți sunt convinși că în familiile cu un astfel de talisman, aproape nu se întâmplă să rupă și divorțuri. Dacă aveți o singurătate pentru a da o persoană pentru a decora cu acest mineral, puteți spera că într-un timp scurt, el se va întâlni a doua jumătate a lui.

În plus, selenit este înzestrat cu următoarele calități miraculoase:

 • proprietarul lui va fi în măsură să dezvăluie darul previziunii+
 • Toate necazurile jos+
 • Dezvoltă un om iritabil+
 • Ajută la toate neînțelegerile de zi cu zi, fără a evalua emoție, cu răceală+
 • promovează divulgarea de minciuni și inițierea trădători+
 • Estompează sufletele și inimile oamenilor libere.

Impactul puternic al Destul de minerale face pe personalități creative. Favorizează inspirația, formarea de intuiție și fantezie. Este mai bine ca piatra să aibă o jantă de argint.

Stone garantează claritatea minții, sporind înțelegerea în sine și a propriului său mediu. El dezvăluie chakrele Corona și dă admiterea la cea mai înaltă conștiință. Caracteristicile miraculoase ale selenite sunt că sunt în forțele de a contesta accesul la viața anterioară și viitoare. Oamenii separați cred că piatra va ajuta cu ușurință pentru a obține încarnări anterioare și chiar viitoare, obținerea unei înțelegeri complete a propriei sale natura reale.

Selenite este o piatră liniștitoare care aduce lumea și este perfectă pentru munca spirituală sau meditație. Pierderea echilibrului mental elimină plasarea mineralei pe partea superioară a makushka.

Piatra poate fi aplicată pentru a trezi sau a îmbunătăți datele telepatice. Dispersate în patru colțuri ale locuinței, mineralul contribuie la instalarea Aurii optime și protejează împotriva influențelor externe negative.

Aprofundarea mică pe suprafața pietrei trece pe tot parcursul lungimii sale. Ei au orientat energia provenind din surse de lumină externă de-a lungul mineralelor. Piatra este similară cu un transmițător natural cu „fibră” înrădăcinată, ghid și transmiterea energiilor de lumină.

Minerale funcționează ca portal între natură pe de o parte și spirit – pe cealaltă. Conectează 2 lumi, contribuind la munca lor comună.

Selenite – o plecare a vechilor oceane și a mărilor. Componenta de apă din minerală afectează sentimentele pentru că lumea sentimentelor a fost conjugată în mod constant cu componenta de apă. Piatra are un efect relaxant și echilibrat direct. Alte minerale, cum ar fi aventurina verde și sabia de zinc, dețin un efect similar relaxant, însă Selenit face un pas înainte – trezește spiritualitatea și inițiază probleme magice.

Magicul mineral funcționează în două metode: Este capabil să crească frecvența substanței fizice, astfel încât ea sa apropiat de lumea spirituală fie la putere de a limita armonica luminii spirituale pentru a fi în Lada cu lumea materială.

Mystics sfătuiește să gestioneze cu atenție mineralul deoarece este capabil să schimbe 4 corpuri inferioare: emoționale, mentale, eterice și fizice. Piatra, în plus, poate afecta 3 corpuri spirituale supreme. O persoană trebuie să aibă o dorință conștientă de a asigura transformarea internă și de a fi gata să ia schimbări în propria noastră creatură.

Selenite este, de asemenea, utilizat atunci când meditează. Pentru aceasta puteți practica astfel de căi.

 • Stați într-o poziție confortabilă și puneți o piatră în zona „a treia ochi”. Formulați problema dorită sau o imagine care necesită explicații. Piatra vă va permite să vedeți răspunsul.
 • Localizați piatra înaintea ochilor și priviți-vă că nu clipește. De fapt, atunci când se întâmplă schimbarea culorii sau a configurației, portalul este dezvăluit zonei în care mentorii spirituali și profesorii rămân. Comunicarea cu ei.
 • Pentru înțelegerea de înaltă calitate a cunoașterii și adoptării energiei spirituale, mineralul este pus noaptea sub pernă.
 • De-a lungul zilei sfătuiți să păstrați mineralul în camera de zi în apropierea unui cristal de munte și ametist.

Orice varietate de piatră are un impact propriu asupra omului.

Selenita translucidă, perla sau albul este capabilă să furnizeze astfel de acțiuni:

 • Deepens comunicarea telepatică între două persoane+
 • Deblocați rapid stagnii+
 • Vă permite să contactați corpurile supreme de lumină vibrații și să le fixați pe Pământ pentru activități spirituale și energie de vindecare.

Mineralul Peach este:

 • Revigorarea pietrei, conectată la lumea subterană, permite o lumină de lumină la procesele interne și să ia o entitate ascunsă care este ideală pentru creșterea spirituală+
 • Puternic vindecător karmic și agent de curățare+
 • scade riscul vicleanilor și alienării+
 • sugerează vindecarea sufletului, iertării și acceptării+
 • capabil să asiste la un public de dezvoltare, tranziții de vârstă și perioade de menopauză.

„Desertul Rosa” are astfel de capabilități:

 • Vă permite să eliberați programe impuse pe termen lung, în principal conjugați cu rănit și mânie și găsiți înlocuirea cea mai sănătoasă+
 • exacerbează dragostea și activează munca în echipă+
 • Facilitează atacurile de claustrofobie și frică+
 • Ajută la returnarea definiției pierdute și întărirea abilităților ascunse+
 • Ajută copiii să se respecte, în special cu stima de sine scăzută+
 • încurajează îmbunătățirea capacităților și creativității extrasensorii+
 • capabil să ridice rezistența la infecțiile virale, tulburările digestive, vin la salvare la prostată.

Minerale de aur:

 • are energie fizică puternică care contribuie la vindecarea întregului corp+
 • transferă fără probleme la o altă măsurătoare pentru Ferris al vieții anterioare+
 • Vă permite să vă armonizați și să vă îndreptați propria voință cu voința Supremei I – singura idee și planul divin+
 • garantează cel mai înalt nivel de gestionare și predare a sufletului+
 • aduce energie infinită și lumina soarelui+
 • Ajută la lupta împotriva tulburării emoționale sezoniere, depresie și hibernare.

Selenite este o piatră de pelerini și poate alege puterea Sficiilor, dobândind o putere și mai mare. A, de asemenea, servește ca un fir legat între un bărbat și îngerul său gardian.

Pentru a pătrunde în această legătură, este necesar să punem minerale sub pernă – un vârf al acțiunilor ulterioare din patronul de mai sus va apărea în profeție. Principalele aspecte sunt credința – poate multiplica orice putere miraculoasă de mai multe ori, insuflând cele mai bune senzații din suflet.

Care se potrivește?

Asociația Națională a Maeștrilor de bijuterii la Congres în 1912 a fost elaborată o listă de minerale, care, potrivit astrologilor, au un impact asupra unei persoane. Astrologia declară că selenitul nu este potrivit pentru toate semnele zodiacale.

Potrivirea impecabilă cu astfel de semne:

 • Leu+
 • Vărsător+
 • Cancer+
 • Pești+
 • Scorpionul.

Piatra, prin convingerea astrologilor, este concepută pentru a ajuta fiecare semn care a ales o artă, cultură. El susține slujitorii Bisericii: Preoții cu ușurință comunică cu enoriașii, le înțeleg. Compatibilitate absolută de la minerale cu rafturi. Ele sunt sub influența lunii, preferă viața de noapte. Efectul mineralei pentru ele este deosebit de valoros.

Cumpărați un lucru de la Selenite recomandă cineva care se confruntă cu probleme financiare. Selenite va schimba lumea proprietarului, problemele materiale vor fi plecate la fundal. Bunăstarea va veni imperceptibil. Persoana va începe să-și dea seama că fondurile ridicate în idol sunt greu de atins. Dar când nu sunt un scop de viață, apar singuri, imperceptibil pentru oameni, ci prin forțele astrale.

Astrologii au explorat compatibilitatea pietrei cu datele de naștere, iar legătura minerală este stabilită cu oamenii născuți în timpul lunii pline.

Selenite nu ar trebui să o pună la ea la ea, pentru că își va întări mâna și ia motivele. Obiectele rămase din decorațiuni din Selenite vor fi chiar utile. Recomandat de foc minerale și personal pasionat, care sunt evidențiate de viteza reacțiilor și a gândurilor. Este utilă pentru divulgarea calităților pozitive ale peștilor și gemeni. Va fi o energie scorpionă care bate cheia în direcția cea bună și va strânge hotness de acvariu. Scalele de selenită vor aranja o viață personală și vor câștiga iubire imaculată și reciprocă.

Cum să vă îngrijiți?

Selenite aparține uneia dintre cele mai fragile minerale naturale. Pentru a părăsi zgârierea pe suprafața sa, poate apăsa chiar și unghia, ca urmare a fabricării decorațiilor, suvenirurilor, meșteșuțelor și articolelor interioare, lacului transparent specializat sunt aplicate produselor din minerale. Această operație este obligată să se repete o dată la 2-3 ani. Păstrați articolele și decorațiunile cu selenitele sunt recomandate într-un caz special, cu o cârpă moale.

Piatra trebuie protejată de picături și lovituri puternice. Trebuie să uiți asta Este sensibil la radiația solară și la umiditatea ridicată. Curățați elementele și decorațiunile din selenit sunt recomandate de 1-2 ori pe an folosind o soluție caldă pentru săpun și un burete moale. La sfârșitul acestei operații, nu uitați să uscați mineralul și să ajungeți la luciu. Dracu ‘piatra diferitelor substanțe chimice.

Despre proprietățile selenitelor sunt posedate, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: