Skaps cu un vizor direct

Skaps cu un vizor direct

Particularități

Diferența principală a acestui cap îndepărtat din capacul obișnuit de baseball este nu numai forma unui vizor, ci și ușor coborâta înapoi – Dacă vă uitați la un astfel de capac pe lateral, atunci puteți vedea că capul este sub o ușoară părtinire, care oferă o aterizare convenabilă și aterizări mai fiabile pe cap. Acest model are un nume special – Snowbags. Snepbeks a apărut pentru prima dată în Statele Unite la începutul anilor cincizeci, ca parte a formei de baseball, datorită companiei Noua eră, existentă până în prezent și fiind cel mai mare producător de baseball.

Modelul iconic a fost numit 59 de cincizeci și au iubit repede jucători, și mai aproape de cele șaptezeci, când adidașii au devenit accesibili publicului larg, fanii sport au adăugat accesoriu și în dulapul lor. La începutul anilor nouăzeci, Snegbek a preluat modelul de stradă Și de atunci, acest accesoriu a devenit asociat cu reprezentanții culturii Hip-Hop, Graffiti și Skate.

Modele

Acum este absolut necesar să se țină o bâtă de baseball, să participe la bătălii de rap pe străzile din New York sau la integritatea oaselor de risc, tăind pe un skateboard, pentru a purta o clipă. Moda modernă extinde limitele stilurilor familiare și ne cheamă la experimente îndrăznețe, permițându-vă să introduceți cu ușurință o direcție elegantă în aproape orice imagine. În magazine puteți găsi cele mai curajoase și elegante soluții.

Snowbakes diferă în formă – Clasicul constau din cinci, cusute unul cu celălalt, pene care pot converti în partea centrală, dar pot fi conectați și altfel conferă produsului o vedere mai plat. De asemenea, puteți întâlni trei modele și opt-cool. Fiecare produs este echipat cu o clapetă reglabilă care oferă comoditate atunci când purtați. Clapeta poate fi făcută din țesături, piele sau plastic, Foarte confortabil Velcro Fasteners. Cele mai multe capace sunt echipate cu găuri speciale – iubitor, care sunt încadrate de metal și să efectueze funcții de ventilație.

Citește mai mult  Mănuși din piele pentru femei fără degete

Culoare și imprimare

Indiferent de culoarea pe care o doriți, puteți găsi un capac de a fi complet HONE – de la tonuri de culoare roz sau albastru pastel la neon-verde. Același lucru este valabil și pentru imprimarea dorită, designerii moderni oferă atât modele de colorat camuflaj, cât și mai multe produse feminine cu modele florale.

Obiective simple, intenționat lipsită de decorațiuni arată foarte concis.

Dacă acesta este primul dvs. capac, atunci merită preferi exact un model monoton, este ușor de combinat cu îmbrăcămintea existentă. Puteți găsi adesea capace cu un vizor care diferă de culoarea din partea principală, care poate fi de asemenea cusută din materiale de diferite culori.

Decor

Decorul clasic de nisip este emblema din partea centrală, Cel mai adesea este un producător de logo-ul echipei de sport sau nume de marcă. Desigur, fantezia de designeri nu se oprește la acest lucru – capacele sunt decorate cu crampoane, pietre, nituri si margele, dungi speciale neon capabile de stralucitoare în întuneric sau cu lumină ultravioletă.

Există mai multe servicii care vă permit să comandați un model individualizat pe care numele dorit va fi brodate sau imprimate sau orice altă inscripție.

Puteți decora o clipă-ochi-vă cu ajutorul blocare termice sau pictograme. Decorul viziera joacă ultimul rol, este decorat cu autocolante și inscripții, care arata mai ales de fumat atunci când sunt aplicate în partea de jos. Elegant uite la modelul cu un vizor realizat dintr-un material, altul decât partea principală, de exemplu, metalizată sau acoperite de piele.

Cum putem purta?

Snowbox poate fi purtat înainte sau ușor de cotitură partea lui. Această opțiune de purtare va fi perfect privită cu straturi sau colectate în păr de panglică, puteți porni, de asemenea, coada și întindeți-o ușor prin spațiul de deasupra clapetei. Cu capacul de păr scurt va arăta, de asemenea, excelent. Ar trebui să se țină cont de faptul că, în detrimentul vizorului, se concentrează pe față, Prin urmare, fetele ar trebui să acorde o atenție deosebită machiajului, în special tonului.

Citește mai mult  Bratari de la chihlimbar

Jucăuș și fumează un capac, sa întors în avans. Zăpada poate fi purtată independent sau pune-o pe o bandă sau o batistă. Vizorul poate fi reglat ușor de ridicare sau coborârea marginii sale. Este foarte important să alegeți capacul drept în dimensiune și să reglați dispozitivul de fixare, Deoarece capacul prea mic poate elibera disconfort sub forma unei dureri de cap și a strica coafura, și riscurile prea mari agravează întreaga imagine.

Ce putem purta?

Combinați capacele cu un vizor direct puteți găsi atât pentru îmbrăcăminte, cât și cu opțiuni de stil casual în stil casual. Vara Snezbek va arăta grozav cu pantaloni scurți și tricouri libere sau vârfuri scurte. Fuste scurte sacrificate complete cu o astfel de căptușeală arată deosebit de elegante și flirtare.

În plus față de faptul că PAC este un accesoriu elegant, acesta va contribui, de asemenea, la protejarea părului de la Burnout, capul de la soare și ochii de la soare. Ochelari de soare mari vor fi adăugați împreună cu claritate. Seara, un tricou poate fi înlocuit cu o bluză sau o cămașă clasică, adăugând bombardier din țesături dense sau transparente. Bine împreună cu Snezbek, rochii drepte de denim sau modele strânse de tricotaje.

În timpul răcoros al anului, capacul poate fi purtat în combinație cu un parc sau un strat de tăiat direct. Un astfel de ansamblu va arăta în mod special cu succes într-o pereche cu pantaloni înguste și încălțăminte pe o platformă sau unitate scăzută – pe linii de boot cu toc înalt, moare sau adidași. Forma laconică inteligentă sau din piele din piele completează imaginea urbană.

Citește mai mult  Ochiul taurului: influența asupra oamenilor, aplicațiilor și câmpului

Care este pretul?

Costul mediu al unui capac cu un vizor larg este de 700-900 de ruble. Prețul variază de la producător la producător și depinde în mod direct de calitatea materialelor, Din care produsul este realizat, precum și din abundența decorului – cu cât mai repede capacul, cel mai ieftin va costa și viceversa. Nu ultimul rol în acest aspect joacă numele mărcii decât este cunoscut, cu atât mai scump va costa o bulgăre de zăpadă.

În același timp, merită considerată că un nume puternic nu este adesea forțat că cumpărătorul să se supără, dar garantează și o căptușeală de înaltă calitate și elegantă, care își va îndeplini efectiv funcțiile și va servi într-o lungă perioadă de timp.

Imagini elegante

  • Pentru a crea o imagine elegantă de zi cu zi, relevantă atât în ​​timpul zilei, cât și seara, bărbații pot combina un capac cu un vizor direct cu o jachetă din piele scurtă sau un parc, un cămașă clasică alb sau alte cămașă, pantaloni sau blugi și ceasul mare înfășurat. O completare excelentă a imaginii va fi un rucsac dreptunghiular din piele sau materiale dense care dețin bine.

  • Deși fetele sunt mult „mai sigure” pentru a combina un bulgăre de zăpadă cu pantofi la o mișcare scăzută, cu plasarea corectă a accentelor și a călcâiului înalt arată potrivit. Pentru imaginea de seară, puteți alege o rochie de cămașă, punând pe partea de sus a jachetei sale de piele scurte sau drăguț. Completează perfect ambreiajul elegant al costurilor. Părul trebuie lăsat liber, curbat într-un val ușor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: