Soiuri de Uparovt și proprietățile sale

Soiuri de Uparovt și proprietățile sale

Uvarovite – o rară subspecie verde strălucitoare de o grenada care a fost deschis în 1832. pe teren Saranovsky Ural. Chimistul a descris mineral. Hess la numit Uvarov în onoarea lui Serghei Uvarova, președintele Academiei Imperiale a Științelor. Avantajele minerale au apreciat emoția lui Catherine (mamă mare cu. Uvarova). Gem este, de asemenea, numit minerale imperiale, smarald ural, grenadă de crom, troutivit și khanleit.

Vizualizări

Analiza taxonomică nu a fost supusă, adică mineralul nu este clasificat, Deoarece nuanțele de culoare ale mineralelor sunt puternic dependente de locurile sale de detectare:

 • Deci, mineralele luminoase de nuanțe verzi (emeraldurile urale) sunt extrase din Ural+
 • Minerale inchis-gri-verde sunt exploatate în domenii din Scoția (Glen Skiag) și sunt numite Glenciagitis+
 • Pietrele Buo-verzi minate în India (Hanle) sunt numite Hanleite.

Gradul de transparență al mineralei, precum și culoarea sa, diversă. A detectat ambele minerale de apă pură și translucid, conținând diverse incluziuni.

Bijuterii Craft – singura direcție în care a găsit mineral aplicația. Maeștri a venit în suflet din cauza frumuseții naturale incredibile de cristale. Caracteristica minerală este că nu este procesată pentru a crea bijuterii, dar este utilizată în forma sa originală. Tăierea cristalelor bijuteriei – sarcina este supeposter.

Natura însăși a prezentat omului acest minunată minunată în formă gata, exclusivă. Prin urmare, în decorațiuni, mineralele sunt prezente sub formă de unități geologice, reprezentând complexe de cristal unice (perii). Cu alte cuvinte, orice astfel de decorare este unică și ca și cum ar fi respirația natura neatinsă.

Costul decoratiunilor Uvarovy este foarte diferit. În combinație cu produsele din argint sunt vândute la prețuri accesibile. Dar munca excelentă în combinație cu aur va costa mult mai scumpă. De exemplu, o suspensie de argint relativ modestă cu Emerald Ural este estimată la 14-18 mii de ruble, un pandantiv similar de aur cu un mineral poate costa 100-110 mii de ruble.

Frumusețea naturală unică și directă a mineralelor cauzează un interes constant în el de la colectori. Unii dintre ei au cea mai rară, cea mai unică în frumusețea și structura pietrelor.

Locul nașterii

Găsirea mineralelor este furnizată în roci bogate în mangan și fier. Corespunzător condițiilor de creștere ale cristalelor depozitelor uvarovți în natură există un pic.

 • Saranovski (Uralii de Sud) Uvaroviți sunt considerați în mod tradițional cel mai bun și costă mai mult. Aici sunt uneori probe mari, potrivite.
 • Practic nu le dau schelații de sulf din depozitele din Scoția.
 • Depozite minore minerale găsite în SUA, Canada, Africa de Sud, Turcia, Norvegia. Derevilita în domeniile Italiei, India, Finlanda, Polonia. Uneori, bijuteria se găsește în matricele de munte din Himalaya și Pyreneev.
Citește mai mult  Pungi de sport pentru femei Nike

Proprietăți

Uvarovit – originalul rus, nobil de piatră cu asemănare cu smaraldul. O asemenea similitudine oferă crom conținut în minerale. În forma extinsă, mineralul se transformă într-o pulbere albă. Ural Emerald are o luciu lucios, caracteristic de sticlă. O diferență specială față de grenade este că mineralele nu sunt topite sub efecte de temperatură ridicată și nu intră în contact cu acizii.

Chimice și fizice

Potasiul conținut în Uvarov îi permite să o ia la unul dintre subspecii grenadei. Mineral conține, de asemenea, crom, iar prezența în el este titanul dă mineralele nuanțelor roșiatice. Conținutul din mineralul de fier dă o piatră adâncă de piatră de smarald. Prin compoziția chimică, respectul este considerat un silicat complex de crom și calciu.

La soare, mineralul este bizar. De multe ori se utilizează în experimente optice științifice pentru a studia condițiile de refracție ale razelor luminoase. Copiile separate sunt atât de curate, care sunt similare cu o picătură transparentă de apă. Altele, cu o structură mai densă, sunt oarecum mai clare, ceea ce nu afectează frumusețea pietrei, ci îi dă o proporție semnificativă de exclusivitate.

În funcție de dimensiunea sa, mineralul este mic – de la doi la cinci milimetri, adesea pietricele mici sunt lipite în unități mici. Copiile separate ale mineralelor ajung la o dimensiune de 10 mm. Cel mai mare cristal are o lungime de 15 mm în Finlanda. Cristalele minerale sunt, de obicei, transparente și privite. Mineral are o duritate (MOOS scară) 6,5-7,5 și o cântărire specifică de 3,8 g / cm3.

Pentru gama de culori a pietrelor, spectrele de nuanțe verzi și dense-verzi sunt caracterizate ocazional cu unele componente galbene. Caracteristica principală a mineralelor este că este extrem de rar întâlnită într-o formă cristalină adecvată pentru tăiere și lustruire. Prin urmare, maeștrii o folosesc în întreaga formă, ca prietenii naturali și perii.

Magie

În Magic, Ural Emarald, potrivit lui esoteric, are propria sa specializare și chestiuni în domeniul relațiilor de finanțe și de familie. Aici, „talentele” mineralelor dezvăluie pe deplin.

 • GEM este capabil să atragă bani proprietarului atât de mult încât acesta din urmă se poate îmbogăți într-un timp scurt. Cu toate acestea, o astfel de asistență vine ca o remunerație a unei singure persoane de către muncitor, câștigând forța de muncă neobosită. Persoanele leneș din această listă sunt excluse.
 • Ajută Nuggets și promovarea carierei, precum și persoanele care caută un loc de muncă cu un salariu bun. Promovează cheltuielile în numerar minerale și economice.
 • În domeniul relațiilor de familie, Gempiece Ural acționează ca un talisman și atribut pentru ritualurile de dragoste. Piatra sprijină o persoană în căutarea iubirii reale și consolidarea familiei, vorbind ca o suprapunere. În uniunea de căsătorie, mineralul va reînvia sentimentele de dragoste de păcat, va salva de la o schimbare și o separare neașteptată.
 • Vrăjitorii și șamanii urali au folosit respectul pentru pregătirea băuturilor miraculoase ale iubirii și pentru implementarea unor rituri speciale de știri. Conform referinței existente la soțiile din Ural, au cusut de obicei cristalele de uporovt în perna soțului ei, făcând un ritual ciudat de vraja de dragoste.
 • În Europa, în Europa, miresele din mireasă sunt date inele cu truitovinit, care în credințele în inima fetelor sentimente puternice și lungi.
 • Ulsortva – apărător fiabil al casei, el se opune penetrarii hoților, îl protejează de dezastrele naturale și de apariție. Protejează proprietarul de la apariția de impingere nesănătoase pentru alcool.
 • Contribuie la consolidarea gândirii intuitive, dacă puneți pe degetul inelului stâng sau un inel cu un mineral. Proprietarul inelului va începe mai ușor și mai rapid pentru a identifica înșelăciune, face soluții mai raționale în situații confuze.
Citește mai mult  Chromdiopsid: descriere, soiuri, proprietăți și utilizare

Vindecare

Caracteristicile au fost folosite în ceea ce privește geologii săi și au fost folosiți pentru a consolida puterea bărbaților. lithotherapists moderne confirma eficacitatea acestuia.

Calitățile terapeutice studiate ale mineralelor includ:

 • Normalizarea procesului de formare a sângelui și a sistemului cardiovascular de lucru, vindecarea hipertensiunii și a anemiei+
 • Îmbunătățirea eficienței proceselor metabolice și a altor funcții vitale relevante ale corpului+
 • Curățarea corpului de zgură, toxine și normalizarea în greutate+
 • Reabilitarea pielii+
 • Restaurarea auzului și a vederii în apariția cataractelor și a glaucomului+
 • Eliminarea durerilor de cap (minerale aplicate la frunte și temple)+
 • Ural nugget tratează o serie de boli neurologice, asigură un somn sănătos, elimină depresia, oboseala și anxietatea cronică.

Contraindicațiile includ boli renale și inflamația tractului biliar. Mineralul de uzură îndelungat nu este recomandat datorită apariției posibile a pietrelor în vezica biliară.

Care se potrivește?

Uvarovit formează și subliniază nobilimea imaginii și, prin urmare, se potrivește celor puternici și încrezători în puterea sa. Piatra dominantă verde armonizează perfect cu obiecte de culori albe, întunecate, gri și de aur. Mineral corespunde unui stil clasic și elegant – un costum riguros, o rochie elegantă de nuanțe delicate. Minerală disarmonantă cu blugi, dulapuri și alte obiecte de zi cu zi, de zi cu zi.

Astrologii cred că Ural nugget este perfect pentru lei, îmbunătățind calitatea vieții și creșterea nivelului scopului lor. Nu trebuie să utilizați această bijuterie de pește, deoarece în acest caz există manifestări de instabilitate emoțională.

Piatra recomandată să poarte:

 • Gemeni, Vărsător și of Sighs – să câștige perseverența adecvată în atingerea scopului+
 • Archers și Berbec – pentru a spori gândirea intuitivă+
 • Capricorn, devs și stres – ca o suprapunere, pentru a consolida credința în sine și realizările armoniei spirituale+
 • Scorpioni și rafturi Decorațiunile uparovive aduce satisfacție estetică.
Citește mai mult  Cercei cu topaz

Efectul magic maxim este pandantivele și colierele cu respect. Folosit ca talismani, aceste decorațiuni ajută la găsirea unei ieșiri din situații dificile disperate și deja abandonate la oameni.

Cum să distingem de fals?

Respecturile nu sunt menționate de numărul de minerale scumpe, dar și o piatră ieftină nu este. În prețul ocupă o nișă medie. Nu exclude posibila apariție a diferitelor sale falsuri de pe piață. Următoarele semne vor ajuta la identificarea falsă:

 • perfect curat, absolut transparent, cu cristale uniforme, de regulă, sunt false, deoarece condițiile naturale de creștere a cristalului nu pot fi perfecte+
 • Duritatea mineralei este mai mare decât cea a geamului, astfel încât frunzele minerale reale de pe suprafața urmelor de sticlă (zgârieturi)+
 • Perii de smarald Ural includ, de obicei, pietre, mărimea de cel mult 23 milimetri, iar pietrele de dimensiuni mai mari sunt un semn al posibilă falsificare.

Conductivitatea termică este posibil să se distingă o adevărată bijuterie de majoritatea falsurilor. smarald Ural va rămâne în mâinile rece, falsificarea de sticlă sau plastic se va încălzi.

Sfaturi pentru îngrijire

În îngrijirea Ural bijuterie nesolicitant – durabil, rezistent la temperaturi ridicate și la elementele corozive, rezistent la uzură. Cu toate acestea, o atitudine atentă să nu ar trebui să uite.

  • Îngrijire minerală implică nu numai de igienă, dar, de asemenea, un sentiment de energie. produse moale de curățare sa perie cu soluție de săpun. Apoi decorațiune se toarnă apă curată și aer uscat sau șters cu o cârpă moale.
  • În contextul energiei utilizate pentru curățarea compozițiilor pe bază de plante clorhidric sau jet de apă curată.
  • Piatra se păstra separat de alte bijuterii pentru a economisi energia de puritate.
  • Se recomandă pentru a proteja piatra de lumina directă a soarelui, care slăbesc potențialul energetic al mineralului.

  Despre caracteristicile pietrei arata ulterior.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: