Star Ruby: Descrierea pietrei și a proprietăților sale

Star Ruby: Descrierea pietrei și a proprietăților sale

Gemstonii au cauzat întotdeauna interesul pentru oameni. În special inerente femeilor, deși bărbații pot achiziționa lucruri scumpe. Rubinele purtau pe cei care erau diferiți de ceilalți cu curajul și măreția lor. Speciale regale au alocat astfel pe fundalul subiecților. Și toate pentru că această bijuterie avea o anumită valoare și energie. De asemenea, oamenii moderni încearcă să achiziționeze produse cu diferite pietre semi-prețioase și prețioase pentru a-și ridica statutul.

Descrierea pietrei

Star Ruby este o piatră specială. Are proprietăți inexplicabile și este capabil să schimbe chiar soarta. Nimeni nu stă de la tipul său fascinant și, pentru că este cel care este considerat „regele pietrelor”. În vremurile străvechi, a fost purtat doar pe cei care aveau putere și bani (Velmazby, Kings, Faraonii). Egiptenii vechi au fost decorați cu astfel de pietre ale zeilor. Mai mult Rubin este primul dintre cele 12 pietre, care a fost decorat cu bibul marelui preot.

Pietrele de origine magmatică au început să fie exploatate în epoca bronzului. Acesta este un fel de varietate de rubin. Colorarea reamintește petele de sânge și atrage atenția asupra acestuia.

Deși se poate schimba de la nuanțele roz la culorile întunecate (aproape negre).

Din cauza unei astfel de varietăți, pietrele prețioase sunt împărțite în mai multe tipuri:

 • Grupul rar este pietrele roșii purpuriu+
 • Cei care au o culoare roșie foarte întunecată (saturată) se numesc Birmene+
 • Proprietăți optice unice Înconjurau Rubines Star, după tăiere, o stea cu șase persoane apare pe ele datorită efectului asterismului, de unde numele „Star”.

Star Ruby este cel mai frecvent. Se compune din aluminiu trifosit, impurități de fier, crom (ele dau culoare). Rutiile și proprietățile sale creează o strălucire extraordinară sub formă de stea (razele pot fi 6, 12 și 24). Ruby are aceeași putere ca diamantul. Imposibilitatea de ao sparge.

Mining pietre prețioase din Australia, Brazilia și în țările din Asia (Thailanda, Sri Lanka). Minierea lor este complexă, astfel încât oamenii au învățat cum să facă rubine sintetice, pot fi cultivate din aliajul corundului. Din acest motiv, costul lor cade. Și pentru a nu ajunge la el, trebuie să înveți să distingi pietrele artificiale de la natural pe următoarele semne:

 • Ruby-ul natural are fisuri de zig+
 • Dacă coborâți piatra naturală în lapte, este puțin pictată într-o umbră roz+
 • În cazul razelor purpurii, pietrele sintetice devin portocalii+
 • Mineralul real în contact cu pielea va rămâne rece, iar piatra artificială se va încălzi.

Este necesar să știți că acest material natural a fost aplicat mult timp în medicină. Calitățile sale de vindecare sunt unice. Ruby are multe avantaje pe care trebuie să le cunoașteți.

Proprietăți magice

Piatră uimitoare – Ruby. El nu este doar valoros, ci și capabil să lucreze minuni. De exemplu, împărații și regii au salvat de la o moarte bruscă și din urmă: când conducătorul încerca să otrăvească, a verificat mâncarea și băutura cu ajutorul unui rubin. Când pericolul „a căzut pe tocuri”, atunci piatra a devenit întunecată și și-a pierdut strălucirea.

Poate, prin urmare, se crede asta Rubin îi dă proprietarului ei de încredere în sine și mâine. Proprietarul acestei bogății a primit un cadou pentru energie, curaj și noroc. Și piatra ar putea trezi dragostea. Omul ia dat iubitul Său Ruby și în curând a primit un sentiment de răspuns fervent. Se crede că acesta este darul care este capabilă să păstreze veșnicul. Și nu e de mirare că se crede că proprietarul unui rubin natural și mare poate comanda națiuni întregi.

Femeile au purtat pietricele sângeroase de la infertilitate și, de asemenea, le-a ajutat să se bucure de viață și de țărm dintr-un ochi rău.

În astrologie se crede că scalele și vițeii nu pot purta Ruby, deoarece îi va strica de pe calea adevărată. Dar alte semne ale cercului zodiacal: Berbec, Sagetator, lei și Capricorn, dimpotrivă, ar trebui să fie folosite de toate calitățile pozitive din această piatră. El își va face viața mai bogată, consolidând obiectivele și obiectivele.

În magia Ruby este considerat unul dintre cele mai importante elemente care sunt capabile să schimbe cu ușurință natura și soarta persoanei. Cu toate acestea, este necesar să ne amintim că Ruby îmbunătățește toate înclinațiile și aspirațiile personalității. Și dacă individul este ușor acuratețe, atunci aceste caracteristici negative vor fi exacerbate datorită efectului pietrei stelare.

Dar cei care sunt obișnuiți să-și arate fabricile și abilitatea de a naviga în toate situațiile de viață, dimpotrivă, ar trebui decorate cu rubine. Ei vă vor întări energia și vor da putere.

Deci, listați proprietățile care sunt atribuite lui Magi Rubin.

 • Oamenii buni pot folosi energia Rubin fără consecințe. Acțiunile lor vor putea să o trimită în direcția cea bună, iar piatra își va salva proprietarii de atac, boală și ochi răi.
 • Doar o energie expansivă foarte puternică și curajoasă. Aceasta va ajuta la depășirea fricii, îndoielii și de a da curajului proprietarului.
 • Rubin este arătat celor care doresc să devină mai înțelepți, mai calme și să întărească alimentatorul care vine de la soare însuși.
 • Proprietățile vindecătoare ale pietrei este dificil de provocat. El tratează multe boli ale ambelor suflete și corpuri. Cei care doresc să-și extindă anii de viață, trebuie să cumperi și să poarte rubin.
 • Doriți să vă distrați întotdeauna – cumpărați rubin. El va atrage o dispoziție plină de bucurie și fericirea va veni la destinul vostru.
 • Soții care doresc să trăiască viața într-o căsnicie lungă și fericită, ar trebui să poarte inele cu rubine. Dați-le unul altuia pe aniversarea nunții, iar relația dvs. va juca cu vopsele noi. Copilul se va naște în familia ta.
 • Doriți să scapi de coșmaruri – purtați o bijuterie pe gât sub forma unui talisman.
 • Cei care doresc să fie întotdeauna la înălțime și să nu experimenteze nici o înfrângere, ar trebui să cumperi și această piatră.
 • Mai mult decât atât, acest lucru foarte prețios va atrage bogăția inacvatică în mâinile voastre.
 • Încă nu vă veți teme de orice dezastre naturale și de lovirea fulgerului.

Cel care are o energie slabă îl poate hrăni în detrimentul unui rubin. Nu e de mirare că magicienii poartă inele și brățări cu aceste pietre. Ele consolidează biofield-ul psihic și protejează proprietarul de „infecție” cu dezastrele și bolile altor persoane.

Cine ar trebui să fie purtat?

Trebuie imediat să faceți o rezervare că Ruby – Piatra nu este simplă. La fel ca un diamant, poate provoca o mulțime de durere. Toate acestea se datorează faptului că Nu fiecare persoană are o energie foarte puternică, care este capabilă să „suprimă” energia unei astfel de pietre neobișnuite. Și dacă el ia partea de sus a unei persoane, atunci toate necazurile se pot întâmpla în viața acestei persoane. Și nu credeți că vor fi nesemnificative.

Așa cum este deja cunoscut, Stone întărește orice dorințe. Și dacă o persoană are un caracter foarte slab, dar ambiții mari, apoi sub influența celui mai puternic impact al pietrei, cele mai intime dorințe vor începe să izbucnească. Se poate întâmpla ireparabil și se va angaja. Amintiți-vă că Ruby este mai mare de timp.

Cu această proprietate, vă puteți alătura unui anumit jet și obțineți beneficii mari. Cu toate acestea, amintiți-vă că categoria specifică de oameni Rubin este contraindicată.

Cei care nu vor să privească în viitor și să trăiască doar preocupările de astăzi purtând o ocupație inutilă de piatră. Pentru astfel de persoane, va fi doar o decorare buddy. Și bine, dacă acest lucru se va termina. Într-un alt caz, piatra își poate scăpa de proprietarul într-o pâlnie temporară, de unde poate să nu iasă. Și acest lucru este plin de faptul că o persoană va fi din nou mentală și revenind din nou la același eveniment neplăcut până când devine nebun.

Copiii sunt supuși timpului, astfel încât să poată purta rubine ca încărcare. Și trebuie să fie purtate pe sine însărcinată cu sarcina, iar nașterea are succes. Starstone este un simbol de sânge. Sângele are proprietăți care urmează să fie actualizate, iar Ruby-ul simbolic va contribui la actualizarea personalității. Caracterul se poate schimba rece, dacă purtați în mod constant rubinul mare pe corpul vostru. Și cei care doresc să-și schimbe radical viața și chiar aspectul ar trebui să fie recurs la ajutorul pietrei miraculoase.

Dacă vorbim despre horoscop, atunci Cel mai bun dintre toate, această piatră este potrivită pentru cei al căror semn se referă la simbolismul focului. Și în acest mineral există magneziu. Magneziul este un bliț care este imposibil fără a se conecta cu aer. Prin urmare, semnele de aer ale rubinului pot fi purtate și chiar au nevoie.

În toate, aveți nevoie de prudență și dacă îl arătați înainte de a decide să achiziționați Ruby, atunci evitați tot felul de consecințe. Toate bijuteriile trebuie să poarte cu beneficii.

În următorul videoclip puteți să aruncați o privire la inel cu Ruby Star.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: