Steampunk Watch

Steampunk Watch

Direcția de ficțiune și o subcultură informală extinsă bazată pe o lume anti-Astope destul de sumbră în care mecanismele domnesc. Caractere Steampunk trăiesc într-o realitate alternativă, un fel de „curbă oglindă” a Angliei Victorian. Detalii caracteristice: mașini cu aburi, aeronave, pistoane, supape, pârghii, unelte și alte atribute ale revoluției industriale. Fanii acestui stil dobândesc și creează o varietate de accesorii steampunk, inclusiv ore.

Caracteristici

Ceasul este unul dintre cele mai importante gadget-uri pentru anturajul de abur potrivit. La urma urmei, dispozitivul de ceasuri mecanice tradiționale este un sistem de arcuri și unelte, și este pur și simplu imposibil să prezinte acest stil, fără utilizarea uneltelor de pescuit. Orice ceas Steampunk – un subiect foarte ușor de reținut, care atrage atenția asupra unui număr de caracteristici.

 • Masivitatea, grotescă, elemente de încărcare (piese de schimb de la diverse echipamente, unelte, șuruburi, șaibe, tuburi, lanturi, sarma, nituire, arcuri, lentile, catarame).
 • Folosind materiale naturale (din metal, lemn, piele, sticla). Nr de plastic deschis, în articole și în produse cu acul low-cost din China, argila polimer și polystone sunt folosite, dar cu atenție și „ascunde“ ei, mascare „sub metal“.
 • Culori calme (nuanțe de gri, auriu, maro, negru). Oțel și aluminiu sunt vopsite în scopul de cupru simula, bronz si alama sau pentru a crea un efect de rugina, si piese din lemn sunt tonifiata si impuls.
 • Decorarea prin gravarea sau fragmentele sculptate ale modelelor victoriene, sticlă colorată, dantelă.
 • De regulă, lucrările de artă sunt unice și create într-o singură copie.

Încheietura mâinii de ceas Steampunk face pe brățări largi de piele de vițel gros și durabil, cu o cusătură mare. Un anumit har se distinge de modelele femeilor, dar majoritatea covârșitoare are un caracter brutal masculin viu exprimat.

Soiuri

Pentru ceasul de împachetare actuală – nu este un acces trivial la timpul de urmărire și unul dintre cele mai frecvent utilizate elemente de decorare. Acest dispozitiv poate fi văzut pe diferite părți ale costumului fanteziei atât de sex masculin, cât și de femei:

 • Pe centrele: cilindri, căști, capace, capace+
 • Pe veste și jachete pentru bărbați – buzunar cu lanțuri+
 • pe doamnelor, corsete, corsezi+
 • Pe centură, centură, neregularitate+
 • pe țigară, umbrele, pungi, valize, portofele+
 • Pe bijuterii: brățări, pandantive, inele, broșe+
 • pe monocule, Pensne, Eyeclates+
 • Ceasul este încorporat în Goggla (ochelari de protecție cu șurub cu curea din piele)+
 • De multe ori decorează mâneci amovibile, mănuși, mănuși, frământare.

Bracers – Îmbrăcăminte specială de mâneci ridicate din piele și metal Lungimea încheieturii mâinii la cot. În plus față de orele, ele sunt generoase dormind cu manometre, busolă, tuburi metalice și nituri.

Wristwatches – poate cel mai frecvent produs din cataloagele de mărfuri Steampunk. În spațiul de internet, puteți ridica designul pentru fiecare gust: de la grotesc la laconic.

Opțiunile de buzunar sunt bogate grave și decorate cu modele sculptate. Capacul este cel mai adesea făcut cu o fereastră transparentă, în care „umplerea” este vizibilă de la unelte. Astfel de ore ar trebui să aibă o severitate plăcută, modelele prea luminoase sunt fabricate din plastic pictat ieftin.

Ceasurile interioare sunt reprezentate de modelele de perete și desktop. Cel mai neapărat trebuie să decoreze locuința unui fan al stilului avid.

Perfect se potrivesc astfel de ore în situația industrială atât de populară astăzi spațiu, de exemplu, în hol cu ​​ziduri de cărămidă.

Modelul original de perete cu un mecanism de cuarț este ușor de creat: Există multe clase de masterat detaliate pe Internet, toate etapele tehnice sunt colectate pe ele, iar în decorarea puteți arăta fantezie. Pentru fundația sub apelare folosește adesea panour sau DVP. De asemenea, aveți nevoie de vopsea-aerosoli cu efect de metal în vârstă, adeziv, fir.

Ceasurile desktop și șemineu vor arăta armonios în birou și bibliotecă, ceas deșteptător – în dormitor. Motivul obișnuit pentru steampunk este imaginile mecanizate ale animalelor, păsărilor și insectelor. Imagini populare de pește, spructe, bufnițe, dragoni, diverse gândaci.

Într-un grup separat, merită evidențiază un ceas de lampă pe indicatoare de descărcare a gazelor. Retrospecțiunea lor va crea o atmosferă caldă deosebită. Iluminarea poate arde static sau cu un mod dinamic.

Un alt tip de modele electronice, care pot fi, de asemenea, mângâiate, perete și desktop.

Criteriile de alegere

  Astăzi, alegerea orelor de astfel de stilistice este foarte largă. De la sfârșitul anilor ’80 ai secolului XX, când a apărut termenul Steampunk, numărul fanilor săi, inspirat de lucrări necomplicabile de literatură și cinema, au crescut și continuă să se înmulțească. Piața Industriei Stimpunk este saturată cu ambii meșteșuguri ștampilate chinezești, cât și lucrări non-standard ale artiștilor recunoscuți în comunitate. Cumpărarea de ceas exclusiv de la faimosul maestru este foarte prestigios. Creatori de instanțe de înaltă calitate folosesc mecanisme orare de epocă și numai materiale naturale. Cele mai bune dintre aceste lucrări pot fi numite articole de artă decorativă și aplicată.

  Dacă nu aveți nevoie de un accesoriu pentru Cosplay, dar un ceas de încheietura mâinii „pentru viață”, atunci trebuie să căutați pe cei în care stilul este delicat, fără a fi încălzit de detalii despre artizanat. Mecanismul poate fi clasic cu o primăvară de ceas sau cuarț cu un element de alimentare.

  Modele celebre

  Stylistica industrială Steampunk a reprezentat dușul și jucătorii mari ai pieței de ceas (Corum, Devon, Roman Jerome și Dr.). Brandurile de lux produce adesea modele îndrăznețe similare cu serii limitate. Numeroase replici repetă designul original și mult mai accesibil după preț.

  Sample de stil uimitoare – ceas Devon Steampunk Tread 1. Carcasa lor de schelet din oțel cu strat de bronz deschide o respirație a unui mecanism de filigran.

  Watchmaker de la Geneva Ivan ARPA în Uniunea Creative cu soția sa, artist, a creat multe modele huligan inspirate de cultura steampunk. Pentru faimoasa companie Romain Jerome, a dezvoltat ceasul Titanic-ADN, al cărui corp este realizat din metalul pitoresc de rugină al „Titanic”. Compoziția acoperirii neagră a cadranului include praful de cărbune din cuptoarele navei legendare.

  A Curelele din seria Limited RJ Cabstan sunt tăiate din pielea canapelelor care au supraviețuit pe fundul mării, părți ale vasului luxos. La ceas nu există un cadran obișnuit, un mecanism de ceas este similar cu un mini-troliu cu o rană cu lanț pe arbori.

  În colecția Romain Jerome există un model cu un nume de „vorbitor” RJ Steampunk. Dialul este plasat un șurub de curățare a navei și patru șuruburi mari de oțel care țin janda. Într-una din opțiunile pentru acest model, o tehnică gravată a epocii victoriene: Airship, submarin, locomotivă de abur.

  Echourile motivelor steampan pot fi găsite în produsele Jorg Hysek, De exemplu, în complicația grandelor colosale cu un mecanism de schelet, o masă saturată de părți complexe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: