Streaming de argint: caracteristici și tehnică de execuție

Streaming de argint: caracteristici și tehnică de execuție

Există multe bijuterii pe piață, dar unii au o privire nu mai. Bijuterii de argint negru arată antichități misterioase, intrigante și reamintesc. Modelele întunecate într-o combinație cu fragmente strălucitoare dau farmecul special de bijuterii. Blackitatea poate fi făcută chiar acasă folosind mijloace simple.

Ce este?

Mobile a fost de mult timp folosit pentru a decora produsele de argint și aur. Recepția vă permite să pictați metalul în negru. Un contrast apare pe suprafață, ceea ce face ca produsul să fie mai „viu”. Recepția este utilizată în prezența desenelor sau a reliefului simplu.

Blackitatea constă din aliaj de cupru, sulf, argint și plumb, care este adăugată la metalul principal. Materialul este adesea folosit pentru a crea decorațiuni neobișnuite în stil antic. Pe suprafața plată pentru a aplica negritatea sensului. În primul rând, prelucrarea se face, desen modelul de adâncituri dimensiunea de circa 0,3 mm. Există și săbii în negru.

Când argint încălzite și aliaje interacționează la nivel chimic. Datorită acestui fapt, proprietăți decorative merge asociat cu funcțional. argintiu negru încetinește încet în jos din interacțiunea cu mediul înconjurător, așa că va trebui să-l curățați mai puțin. Este demn de remarcat faptul că mobil poate fi ca întuneric și lumină. Iar decoratiunile nu pot fi frecat cu ea, în caz contrar, aliajul va începe să panglica.

argintiu negru este considerat cel mai durabil. Deoarece aurul, negru este topirea rapid, astfel încât acest metal nu este decorat cu această metodă. Dacă se dorește, de argint pot fi acoperite cu un telefon mobil, și zone libere – aurire. Vizual, produsul nu va diferi de la mai scumpe.

În lumea modernă, tehnologiile din fabricație sunt electroplacate. În trecutul recent, recepția a fost realizată destul de diferit.

Metodele celebre de a face realizarea sunt prezentate mai jos.

 • limba germana. Conduce încet se toarnă în aliajul de cupru-argint, întreaga compoziție se agită constant. Compoziția suplimentară este transfuzată într-o pulbere sulfurică încălzită. Se amestecă metalele în același timp, este necesar să fie în mod constant. Acest lucru garantează cea mai bună interacțiune la nivel chimic. În această etapă, întregul aliaj este turnat în apă. Negrul înghețat este frecat fin într-un mortar de porțelan în cantitatea potrivită. Numai aliajul proaspăt și umed sunt aplicate produselor.

 • Modern Moscova. Primul aliaj preparat de cupru, argint și plumb. Pulberea de sulf este potrivită în porțiuni mici. Acum, diferența cheie: compoziția este turnată într-o tigaie de prăjire din fontă. După înghețată, metalul este zdrobit și topit din nou. De data aceasta aliajul este completat de gri și flux. Pentru a obține un telefon mobil special, tot felul se repetă de trei ori.

Substanța finită este zdrobită în mortare și cerise de sită.

 • Pre-revoluționară rusă. A. G. Spassky a venit cu această metodă neobișnuită. Acum numele său este drepturile de autor. Argint, plumb de sulf și același cupru sunt preparate separat. Fiecare componentă într-o anumită cantitate este adăugată la capacitatea totală de a crea aliaj. Apoi, este necesar să se topească compoziția într-un anumit mod și să compună pentru utilizare ulterioară.

Nu există modalități mai puțin interesante de aplicare a compozițiilor pentru decorațiuni. Există doar două dintre ele.

 1. Uscat. Suprafața este procesată de o soluție din care devine umed. Pulberea maximă tocată de telefon mobil este aplicată. După uscare, produsul este ars la o temperatură de aproximativ 300-400 ° C.
 2. Umed. Amestecul mobil cu apă este suprapus pe suprafață sub formă de terci. Coerența seamănă cu smântână. Compoziția strânsă și groasă este distribuită pe produs, umplând toate aprofundarea. Masters folosesc ciucuri sau spatule mici. Rămâne să așteptați evaporarea apei și puteți ridica suprafața în mufe. Acolo se înmoaie mobile și plânge în toate wPAD-urile. Decorarea ieși din cuptor. Este demn de remarcat faptul că detaliile mici sunt încălzite folosind un pistol de lipit.

După acoperirea în orice mod, bijutierul trebuie să curețe decorarea cu platforma sau să utilizeze un fișier. Ca urmare, un aliaj suplimentar va decola și se manifestă un desen. Suprafața de fundal este decorată după. Gravarea sau câteva detalii mici sunt aplicate.

Iubitorii de argint negru care merită cunoașterea unor astfel de subtilități. Acum va fi posibil să se determine calitatea produsului pe raftul magazinului de bijuterii iubite. Dacă există stropi, bug-uri sau divorțuri la suprafață, înseamnă că maestrul a lucrat ocazional. Nu aveți un astfel de produs.

Negru este destul de capricios în îngrijire și, dacă este de calitate scăzută, atunci exact va pierde vederea.

Cum să faci acasă?

Pregătiți soluții de la metale și făcând băi galvanice la domiciliu – nu cea mai bună idee. Procesul necesită abilități, cunoștințe și inventar. Cu toate acestea, disperarea devreme, există modalități simple de a face un inel preferat mai atractiv și mai interesant. Home Tehnologiile nu sunt doar ușoare, dar, de asemenea, nu necesită investiții speciale. Metode testate de timp și populare în rândul femeilor datorită eficacității acestora.

Iodom

Această metodă este cea mai elementară și nu necesită un efort special. Cu iod nu este potrivit pentru produsele plate. Rezultatul nu va fi aproape nu. Există o altă nuanță, pentru că reacția aveți nevoie de raze de soare luminoase. Testarea metodei în vremea tulbure sau în timpul iernii nu va fi posibilă.

Nu percepeți toate acestea ca dezavantaje ale drumului, este doar caracteristicile sale. Decorațiile de relief într-o zi clară poate fi întunecată prin acționarea conform instrucțiunilor.

 1. În iodul medical, amestecați bagheta de bumbac.
 2. Tratați produsul de argint. Deosebit de cu atenție pentru a șterge fragmente greu accesibile.
 3. Lăsați produsul sub soare până la iod.
 4. Aplicați pasta de dinți pe o cârpă moale și lustruiți ușor produsul.

Ou

Metoda nu este mai dificilă decât cea anterioară. Big Plus va fi că ouăle pot fi găsite în aproape orice frigider, nici măcar nu trebuie să fugă urgent la magazin. Puteți să vă spargeți inelul preferat.

 1. Se fierbe 1-2 ouă. Suma exactă depinde de câte decorațiuni sunt planificate pentru a fi procesate.
 2. Gălbenuș separat de la veveriță. Ultimul pentru procedură nu este necesar, deci poate fi folosit pentru orice alte nevoi.
 3. Puneți gălbenușurile într-un recipient cu un capac ermetic, le-ați zdrobit cu atenție în starea lui cashitz.
 4. În același container pune decorarea. Este important ca argintul să nu intre în contact cu gălbenușul. În caz contrar, metalul întoarce întoarcerea prea rapidă și neuniformă. Rezultatul este puțin probabil să vă rog. Produsul poate fi suspendat sau punerea în interiorul rezervorului unui prosop de hârtie ca o barieră.
 5. Lăsați un recipient închis exact 24 de ore. Dacă o zi mai târziu rezultatul este nesatisfăcător, atunci puteți păstra mai mult. Este recomandată nu mai mult de 3 zile.
 6. Obțineți decor din rezervor. Clătiți cu orice săpun. Poloneză o bucată de țesătură moale.

Sulna massout

Medicamentul este utilizat pentru a trata scabie la oameni și animale. Unguentul sulfurish este vândut nu numai în farmacie obișnuită, ci și într-o farmacie veterinară. Substanța însăși este groasă, are o nuanță gălbuie și un miros neplăcut. Trebuie să efectueze procedura urmând recomandările.

 1. Aplicați un unguent negru pe bijuterii.
 2. Braț cu un uscător de păr. Încălzi unguentul astfel încât să înceapă să curgă.
 3. Deja substanța lichidă distribuie ușor peste suprafața de argint. Este demn de remarcat faptul că, ca urmare a încălzirii, metalul va începe să achiziționeze o culoare întunecată cu o nuanță albastră sau purpurie.
 4. Cârpă moale șterge complet unguentul cu decor. Dacă este necesar, repetați procedura pentru a obține un rezultat mai impresionant.

Cum să eliminați negrul?

Lăsați argintul după negru de casă este destul de simplu. Chiar și stratul de acoperire din fabrică poate fi eliminat. Există destul de multe moduri și toți vor dura mai mult de 30 de minute.

 1. Într-o cratiță face o soluție de sodiu de concentrație medie. Pune o folie și decor. Se fierbe la ascuțire 3-5 minute. În această metodă, puteți curăța sala de mese și alte suprafețe de la orice contaminare.
 2. Metoda mai moale vă va permite să eliminați cu ușurință negrii de casă, dar pentru fabrica va trebui să repete procesul de mai multe ori. Este necesar să luați un mic container de sticlă, puneți în interiorul decorului și turnați agentul de spălat vase. Alternativ, utilizați șamponul de păr.
 3. Soluția de alcool amoniac va elimina mobilul. Suficient de scăzută decorarea timp de 1-2 ore. De asemenea, puteți atașa o cârpă în amoniac și puteți renunța la compoziție.
 4. Frecarea periuței de dinți Rigiditatea medie va salva produsul de argint de la. Este important să se efectueze curățarea în mod activ până când se obține rezultatul dorit.

Exemple de produse

argintiu negru arată neobișnuit, literalmente fascinează. La alegerea este necesar să se ia în considerare culoarea pielii titularului. Sub-jupuite fetele sunt decoratiuni se potrivesc mai bine, în cazul în care desenul de lumină este situat pe un fundal întunecat.

  Titularii de pielea inchisa la culoare, dimpotrivă, produsele au nevoie de argint cu negru de pe partea de sus.

  Un astfel de decor o completează perfect de imagine de seara pentru seri festive. În același timp, produsele sunt combinate cu haine într-un stil de afaceri, care este bun pentru zilele lucrătoare. În viața de zi cu zi, este mai bine să poarte un singur subiect. Luați în considerare exemple interesante de produse.

  • cercei Neat uite la cauza mai profunda. Produsul este perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

  • Inel cu trandafiri ii pasa literalmente look. Bun plus pentru o rochie festivă.

  • Wild Beast pandantiv mici și ușor. Negru adaugă la el volum.

  • O perie complicată va completa o imagine de seară. Proprietarul decorului nu va fi cu siguranță ignorat.

  Despre caracteristicile și tehnicile de filmare a argintului, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: