Testul de argint 999

Testul de argint 999

Se crede că de argint pur, care este dat 999 de eșantion, nu puteți face bijuterii sau mâncăruri practice. În multe privințe, acest lucru se datorează moliciunii naturale a metalului. În zilele vechi, argintul atribuit metalelor sacre, iar astăzi este evaluat la un par cu aur, în special bijuterii luxoase. Metal are unele caracteristici, precum și proprietăți interesante și compoziție. Înainte de a cumpăra produse din argint, inclusiv lingouri, vă recomandăm să studiați caracteristicile materialului și să citiți informații utile despre aceasta.

Particularități

Argint, pe care chimiștii îl numesc Argentum, pot fi găsiți cu ușurință în tabelul Mendeleev. Multe acest element este familiarizat din momentele școlare. Argintul pur este un praf, plastic și metal greu de umbra de argint ușor. Mining-l în multe țări majore ale lumii, inclusiv Rusia. În timp, metalul din forma sa pură sau în produse este capabil să-și schimbe umbra (întuneric), cu rezultatul că acesta trebuie curățat în mod regulat. Dar, de regulă, aerul nepoluat nu poate oxida argintul pur.

Argintul este utilizat în mod activ în monede, în scopuri industriale, precum și atunci când se creează bijuterii, dar acesta din urmă se referă doar la metalul unui anumit eșantion. Din metalul de 999 de probe pentru a face decorațiuni intemeiate, deoarece acestea vor fi foarte fragile și prea problematice în îngrijire, iar bijutierii cu ei lucrează este extrem de dificil.

Cel mai pur argint 999 este atât de plastic, încât de la unul dintre gramele sale puteți trage firul mai mult de 10 km. Un alt fapt interesant este faptul că oamenii de știință de argint găsit pe meteoriți din spațiu. pepite metal pur în natură sunt extrem de dificil de detectat, acestea sunt cel mai adesea obținute cu impurități. Și numai după unele manipulări și speciale de prelucrare, puteți obține un produs final, aproape pur (99,9%).

Citește mai mult  Saci Francesco Marconi

Compoziție și proprietăți

Proba 999 arată cât de mult din aliaj pur este conținut în metal. În argint pur, cele mai mari mostre de impurități sunt practic absente, iar dacă există, numărul lor este foarte ușor. Argint face parte din metale nobile. Se crede că proporția sa depinde de eșantion. Deci, dacă adăugați cupru la el, atunci argintul va pierde în greutate și densitate specifică.

Unele mai multe informații:

  • Punct de topire este mai mare de 960 de grade+
  • Densitate – 10,5 g / cm³+
  • Metal are o conductivitate termică excelentă, iar la temperatura camerei are cea mai mare, în comparație cu toate celelalte metale existente+
  • Argintul nu poate fi dizolvat în acid clorhidric sau diluat sulfuric.

Clean de argint 999 de probe arată argint, aproape alb.

Nu ar trebui să existe un metal pur în aer, dar în timp nu exclude poluarea sa. De asemenea, metalul pur se poate întuneca dacă aerul este contaminat cu hidrogen sulfurat.

Aplicație

Argintul pur este adesea aplicat în scopuri științifice, în special în chimie și fizică. Cele mai multe mostre de argint 999 sunt utilizate:

  • În scopuri medicale, inclusiv proteze și stomatologie+
  • Când creați preparate medicale (aditivi biologici)+
  • Când creați lentile de acumulare, fire, sursă de alimentare și alte dispozitive tehnice.

În bijuterii, un astfel de argint nu este aproape niciodată folosit, deoarece poate fi adus sau deformat chiar și la cea mai mică presiune. De la argint pur numai anumite detalii pentru decorațiuni, dar nu și produse independente.

Adesea cu această apă purificată din metal. Se crede că, dacă într-un pahar de apă pune o monedă de argint, atunci va avea un efect de dezinfectare și bactericidă. Dar mulți specialiști în astfel de curățiri sunt destul de sceptici.

Citește mai mult  Eșarfă de cașmir

Datorită faptului că argintul are plasticitate ridicată, este folosit pentru o varietate de produse și aparate tehnice. Cupa de argint pur este, de asemenea, făcută din lingouri care implementează multe bănci. Acestea sunt achiziționate pentru investiții avantajoase. De la argintul pur, puteți găsi și diverse monede, care sunt adesea angajate în bănci, ci și diverse organizații.

TRIAL 999 Utilizați pentru așa-numitele argintii ale diferitelor produse. Poate fi tacâmuri, seturi și casete, și în general, absolut orice accesorii și lucruri metalice. Placate cu argint lucrurile arata intotdeauna scumpe, si cel mai important, ele sunt foarte practice și rezistente la uzură.

Preț

Prețul pe gram depinde cel mai adesea de cursul valutei, iar eticheta finală a prețurilor este de obicei stabilită băncile. Prețul pe kilogram 999 de probe de argint în medie este de aproximativ 35-37 mii. rubles.

Este demn de remarcat faptul că atunci când deschideți un cont monetar într-o bancă și atunci când cumpărați argint, plata va fi mai mult decât atunci când se vinde metalul, dar pe același lucru puteți câștiga mai mulți ani.

Același lucru este valabil și la predarea argintului în Lombard: este mai ieftin decât să-l vândă.

Prețul mediu pentru grame în Lombard variază de obicei în termen de 34-36 de ruble, dar în mare măsură suma depinde de regiunea de vânzare și chiar și în general din țară. A invata, Cât costă lingoul, este necesar să se dară cât de mult cântărește și, de asemenea, să fie sigur că are 999 de eșantioane. De obicei, lingourile necesită neapărat o autenticitate de calitate. Calculați prețul final va fi ușor.

Citește mai mult  Ce să purtați pungi din Python?

Sfaturi pentru îngrijire

Produsele de argint curate ar trebui păstrate. Pentru a face acest lucru, alegeți un loc uscat și întunecat fără umiditate excesivă. O cutie mare sau sigură se va potrivi metalului în care metalul va fi cu amănuntul. Este recomandabil să protejați produsul de la lumina directă a soarelui.

Pentru argint pur, curățarea mecanică nu este recomandată, ceea ce îl poate deteriora și poate provoca daune ireparabile lucrurilor.

Pentru a nu strica produsele, inclusiv monedele de argint, este mai bine să le curățați cu un fluid special care poate fi cumpărat în orice magazin de bijuterii. După curățarea lichidului, produsul trebuie șters uscat.

De asemenea, există rețete pentru spălarea argintului folosind tehnicieni de tip de sodă, dar pot deteriora stratul exterior de monede. Experimentul în acest caz nu este recomandat.

În videoclipul următor veți învăța cum să stabilească autenticitatea de argint la domiciliu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: