Tipuri de pietre roz, proprietățile lor și de aplicare

Tipuri de pietre roz, proprietățile lor și de aplicare

pietre roz – personificarea sensibilitate senzuală și feminitatea. Pietrele de o nuanta roz blând prefera dragoste reală, personalități creative. Decoratiuni cu aceste pietre blând ridica starea de spirit nu numai pentru proprietarii lor, dar, de asemenea, în jurul valorii, atrage emoții pozitive.

Particularități

pietre roz posedă un farmec aparte și nu sunt potrivite pentru toata lumea. Ele atrag atenția, diferă în strălucire cu lumina soarelui. Minerale emit lumina de energie și puritate.

minerale roz sunt bine studiate, fiecare soi se caracterizează prin anumite caracteristici. Toate acestea sunt incredibil de frumoase, în timp ce există diferențe în structura, indicatorii fizici și chimici. Nonprofheile sunt greu de distins, este chiar imposibil să se facă distincția împotriva bijuteriei prețioase din diverse.

Specialiștii susțin că pietrele diverse au mai puține nuanțe mai blânde și luminoase.

Proprietățile magice și terapeutice ale pietrelor roz

Mulți oameni nu cred că pietrele unor astfel de nuanțe sunt capabile să influențeze persoana și evenimentele. Se crede că posedă proprietăți magice și medicale.

  • Safir. Oferă un efect caritabil asupra persoanelor care suferă de boli ale sistemului inimii și musculo-scheletice. În plus, femeile visează la un copil, se recomandă să poarte un safir roz cu tine. Este părerea că, dacă o zi deține safirul în apă, atunci poate șterge locuri bolnave pentru îndepărtarea senzațiilor dureroase. Litoterapeuții susțin că aufirațiile obișnuite de purtare ajută la bolile sistemelor vizuale și respiratorii, insomnie.

  • Topaz. Are o energie incredibilă de protecție, protejează împotriva ochiului rău, luând decizii incorecte și înfricoșătoare, contribuie la concentrarea asupra problemei, ajută la găsirea deciziei corecte.

  Printre proprietățile terapeutice se poate observa vindecarea rapidă a rănilor și efectele benefice asupra sistemului nervos.

  • Pink cuarț. Împuternicirea forțelor, ajută la suprasolicitare, îmbunătățește activitatea sistemului limfatic. Mages susțin că cuarțul este capabil să prelungească viața proprietarului său, contribuie la îndepărtarea coroanei celibatului. În același timp, piatra crește stima de sine și nu este recomandată inutil mândră și schimbare.

  • Spinel. Există o opinie că acest mineral este capabil să lupte împotriva bolilor de piele și a virușilor, îmbunătățește circulația sângelui, ameliorează durerea în partea inferioară a spatelui, rezolvă problemele în activitatea sistemului urogenital la bărbați.

  Mages consiliază să poarte un spinel pentru a câștiga noroc în afacerile Amur.

  • Rubellit. Contribuie la cunoștință de încredere în sine, ajută la depășirea temerilor. El este recomandat persoanelor care au wear suferințe psihice, calmeaza nervii.

  • Agat. Purtarea decoratiuni cu agate urmează persoanele sensibile la boli ale organelor tractului respirator și rece. Experții în domeniul magiei susțin că agată întărește legătura emoțională a mamei cu copilul, contribuie la găsirea și consolidarea înțelegerii reciproce în relațiile lor.
  Citește mai mult  Totul despre Fluoritul

  • Coral. Stone este capabil să potolească ura, furie și invidie, protejează într-un drum lung. In zilele Evului Mediu, medicii considera purtarea decoratiuni din corali, cu o protectie excelenta impotriva anginei si a altor boli ale gâtului.

  In zilele noastre, lithotherapists susțin că purtarea de produse din coralii restaurează funcțiile glandei tiroide și stimulează activitatea.

  • Kuncit. Această piatră este creditat cu abilitatea de a trezi într-o persoană trăsături pozitive de caracter, de a conduce vehicule gânduri rele și de a proteja împotriva răului și motivațiile acțiunilor. Kangcitul afectează dezvoltarea abilităților creative, hrănește și dezvoltă fantezie. Ajută oamenii care au probleme în activitatea sistemului cardiovascular. Talisman cu Kangcite Se obișnuiește să se poarte un copil atunci când trimite-l la un nou mediu pentru adaptare ușoară, eliminarea stresului.

  • Morganit. Păstrează căldura, pacea și pacea în casă, contribuie la bunăstarea materială a familiei, trezirea calităților pozitive, ameliorează durerea în timpul problemelor din punct de vedere ginecologic.

  Vizualizări

  În natură există o mare varietate de pietre naturale de nuanțe roz. Condițional, ele sunt împărțite în trei grupe:

  • prețios+
  • semi pretios+
  • Notă.

  Pietre

  Safir

  Safirurile sunt destul de rare, prețul lor, se întâmplă, ajunge la 1000 de dolari pentru carat. Sapphire este un amestec de oxid de aluminiu cu un ușor crom. Caracteristică distinctivă – Grad ridicat de refracție.

  Cele mai rare pretenții ale nuanțelor roz-portocalii. În India, se numește „Padpaja”. Cea mai mare instanță cântărește aproximativ 100 de carate este păstrată în Muzeul din New York. În medie, dimensiunea safirului standard este de aproximativ două carate.

  Bijuterii au încadrat-o cu aur și platină. Ei fac în principal pandantive, cercei și inele. Cerere largă Produse similare folosesc fete tinere.

  Topaz

  Acest silicat de aluminiu care conține un silicat cu carcase de crom, care îi conferă o culoare roz. Cea mai scumpă – topazată transparentă. Costul lor este de aproximativ 500 de dolari. Caracteristică distinctivă – un efect dăunător al luminii solare asupra saturației culorii. Ele contribuie la transformarea unei culori pline de culoare proastă într-un gri murdar. Trebuie să utilizați tratamentul termic pentru a salva culoarea, dar acest lucru nu garantează rezultatul dorit.

   Prin urmare, Topazele acestei umbre sunt rareori folosite pentru a crea bijuterii.

   Spinel

   Spinel – rar găsit mineral cu strălucire spinoasă. Are o compoziție complexă de oxid de aluminiu, magneziu și ioni cromați. Cea mai mare valoare are un spinel complet transparent și pietre roșii-roz.

   Spinel solicitând metode de prelucrare. Numai de aur și platină folosesc ca o jantă. Când este aplicat în inele și coulons, este utilizată o tăiere cu diamante.

   Unele pietre dobândesc o nuanță de zmeură deosebit de adorabilă datorită concentrației ridicate de crom. Cel mai scump este spinelul transparent, minat în solurile din Afganistan. Carat poate fi achiziționat cel puțin o mie de dolari.

   Citește mai mult  Rucsacuri și Erich Krause

   Kuncit

   În exterior, acest mineral este similar cu ametismul, dar are o altă compoziție chimică. Înainte de începutul secolului XX, Kuncit a fost considerat o varietate de ametist. Costul unui carat de kangcite roz este de aproximativ 50 de dolari.

    Morganit

    O varietate de beril roz a primit un nume pentru Morganit. nuanță delicată a apărut din cauza prezenței de cesiu, litiu și mangan. Dezavantajul este că, sub influența temperaturilor ridicate și soarele, Morganit își pierde culoarea.

    Rezistenta mare permite bijutieri să-i dea un diamant tăiat și de a folosi pentru a crea inele, pandantive și SEG. Adesea, încadrată de diamante.

    Rubellit

    Piatra are o nuanță plăcută de zmeură. Numele său tradus din limba latină – „Reddated“. similaritate semnificativă cu rubin și preț scăzut a făcut-o foarte popular. Acesta oferă de multe ori o formă de formă conică, cu o tăietură în trepte. Preț de aproximativ 20 de dolari.

    Semi pretios

    Corindon

    Corindon este considerat o pepită semipretioasa. Constă din aluminiu cristalin sau oxid de aluminiu cu intercalate de mangan (dă o nuanță galben deschis) sau titan (dă culoare purpurie).

    Printre alte minerale, el este al doilea loc în duritate. Este adesea folosit în producția industrială. Se utilizează pentru producerea de materiale pentru prelucrarea abrazivă, sticlă rezistentă la șoc. Pietrele mai transparente sunt folosite pentru a crea decorațiuni.

    Cuarţ

    Cuarț în compoziția sa reprezintă dioxid de siliciu cu aluminiu și aditivi de fier. „Quartz“ Numele include mai multe tipuri de pietre, predominant de culoare gălbuie, nuanțe violet. Pietrele de cuarț transparente transparente sunt o mai mare popularitate.

     Agat

     Agat este caracterizată de varietatea de culori și modele. Constă din oxid de siliciu cu diferite impurități. Datorită lor, modelele bizare sunt formate pe o felie.

     Este utilizat pe scară largă în crearea de bijuterii. Acest lucru contribuie la costuri reduse.

     Notă

     Rhodohrozit

     Celebru din cele mai vechi timpuri. Datorită divodelor sale concentrice de nuanțe roz luminoase pe textura ca malachit. Prezența fierului transformă o culoare frumoasă în maro.

     Structura lui nu face posibilă expunerea cu tăietură, dar arată bine sub forma unui cabicon.

     Jasp

     Popularitatea Jasper determină o varietate de modele și soluții de eșantionare. Se compune din siliciu, aluminiu, oxizi de calciu și într-o cantitate mică de fier.

     Prezența impurităților crește doar costul. O copie cu modele uimitoare formate din cauza impurităților, stă mai sus cu o culoare mică. Piatra este destul de capricioasă, mai des folosită sub formă de caboli.

     Rhodonite

     Are o nuanță de culoare roz sau ușor de cireș coapte.

     Citește mai mult  Depozitarea brățărilor

     Baza compoziției este un calciu de silicat complex, magneziu, mangan și fier. Prezența venelor creează ornamente unice pe un element tăiat. Cele mai valoroase sunt generice transparente.

     Coral

     Coral este numit o piatră. Faptul este că este polipi perificați de pe fundul mării. Fundația sa este carbonatul de calciu și diferite impurități. Folosit pentru fabricarea de suveniruri și margele.

     Coralii roz au cea mai mare valoare. Ele sunt adesea colorante inhomogene sau au stropi mici de nuanțe albe sau gri. În structura sa, coralii nu sunt transparenți, sclipici de sticlă pe care îi dobândesc după procesul de lustruire. Fragilitatea ridicată creează dificultăți în procesarea coralului.

     Aplicație

     Cele mai puternice pietre prețioase sunt folosite pentru fabricarea bijuterii scumpe. Ele sunt încadrate de aur, platină. Din pietrele diverse creează bijuterii elegante.

     În magazinele de bijuterii și magazinele de bijuterii puteți găsi margele, brățări, inele, amulete, mascote din pietre roz, cu diferite grade de saturație de nuanțe.

     Pietrele își atrag frumusețea, sensibilitatea și unicitatea nuanțelor.

     Fiecare mineral are câteva caracteristici în aplicație:

     • Spinelul este supus tăiat diamant și este trimis la aur, platină+
     • Pentru rupelite, acestea sunt utilizate în principal tăiate, pentru fabricarea suspensiei, piatra este procesată prin metoda Caboranului+
     • Cuarț sunt limitate și încadrate în aur și argint pentru fabricarea brățărilor+
     • Agathas merge la crearea de bijuterii și bijuterii ieftine+
     • Jasper folosit pentru producția de VAZ, Ashturan și Diverse bijuterii+
     • Rhodolitul este folosit pentru a crea elemente de decor, gresie pentru placări și bijuterii.

     Cui se potrivește?

      Saphires sunt ideale pentru acvarioli și arcași, vor contribui la îmbunătățirea calităților lor pozitive.

      Este interzisă purtarea produselor cu Capricorn Sapphires – piatra este capabilă să întărească astfel de calități negative ca mândrie și încăpățânare, ceea ce le poate face rău în viața personală și se poate deplasa prin scara de carieră.

      Topaz va da înțelepciunea sagloturilor, va contribui rapid la adoptarea deciziilor corecte.

      Agat – frumos amulet pentru gemeni. El va fi capabil să calmeze temperamentul temperamental al reprezentanților acestui semn.

      Kangcite îmbunătățește calitățile pozitive ale povestirilor și Lviv. El își dezvoltă părțile creative, ameliorează de la trădare și minciuni.

      Spinelul patronează semnele elementelor de foc, le dă putere, îmbunătățește sănătatea.

      Pește decorațiuni adecvate de la coral. El și-a așezat temperamentul, ajută la scăparea soluțiilor de primire a mâniei și a rampantului.

      Morganit va aduce succes la greutăți, dar este categoric nu este potrivit pentru arcașii.

      Quartz va ajuta la reconcilierea cancerului cu deficiențele sale. Sub influența acestei pietre, ei vor începe să se ia, vor fi mai puțin probabil să facă încredere în sine.

      Pentru un cuarț roz, consultați următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Narcisa Raescu

      Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: