Toate despre eșantionul 925

Toate despre eșantionul 925

Bijuterii nu își pierd relevanța de multe secole. În zilele noastre, acestea nu sunt doar accesorii spectaculoase și elegante, ci și obiecte destul de bune pentru investiții în numerar – aur, precum și platină și argint în timp au crescut doar în preț.

În magazine adesea puteți vedea tacâmuri și decorațiuni de probă 925, Unii cred că nu este altceva decât aur alb. Aflați dacă este.

Ce este acest metal?

În conformitate cu standardele de stat aprobate din 925, eșantionul se referă exclusiv la produsele din Argentum, inclusiv la aur. Aur cu astfel de stimuri în natură.

Probele recunoscute oficial pentru Dragmetalul galben adoptat 375, 500, 585, 750, precum și 95 și 999. Lucrurile de argint pot indica astfel de timbre – 800, 830, 875, 960, 999. În ciuda acestui fapt, în buticurile de bijuterii, puteți întâlni adesea probele cu numerele 926, 923, 929, precum și 952 – nici unul dintre ele nu aparține oficialului.

Unii oameni sunt credeți că sub numerele de aur alb S928 este ascunsă. În practică, nu este deloc așa – astfel de decorațiuni sunt făcute din argint acoperite cu un strat de rodiu. O astfel de combinație oferă decorații specifice pâlpâitoare și previne oxidarea acestora. Chiar și un bijutier foarte experimentat, uneori, este dificil să determine imediat ce aliaj înaintea lui.

Marcarea 925 înseamnă că produsul este de 92,5% constă din metallol prețios și 7,5% sunt impurități. Decorațiile pregătite sunt caracterizate de eleganțe și frumusețe excepționale, iar în plus, de înaltă calitate.

Mulți bijutieri folosesc cu succes o combinație de două metale, creând decorațiuni cu adevărat neobișnuite și originale.

Caracteristicile procesului

Compoziţie

La începutul secolului trecut, la dezvoltarea unui argument argentum de 925 de eșantioane, s-au adăugat impurități de nichel sau mangan. Dar numeroasele studii organizate ulterior au arătat că adăugarea de nichel este periculoasă pentru oameni, iar manganul nu dau efectul decorativ dorit. După aceea, au avut loc noi experimente cu cele mai diferite varietăți de ligaturi. Astfel, astfel de metale comune ca zinc, platină, precum și germaniu au fost folosite ca componente suplimentare. Clasicul a fost recunoscut prin compoziția probelor Argentum 925 cu cupru. Faptul este că diferiți aditivi au un impact semnificativ asupra Kolero Argentum și asupra parametrilor săi operaționali. Deci, aliajul cu cupru și cadmiu nu este acoperit cu un flash negru, în timp ce cu introducerea oricăror alte metale, există probleme inevitabil cu o întunecare a unei suprafețe de argint. De-a lungul timpului, componenta principală pentru prepararea aliajului S925 a devenit cupru – acest metal nu numai că rezolvă cu succes problemele cu culoarea produselor, dar reprezintă, de asemenea, un aditiv foarte economic. Mai mult, cu adăugarea de cupru, metalul devine durabil, dense și protejat în mod fiabil de orice jetoane, zgârieturi și alte tipuri de deteriorări mecanice – acest lucru este valabil mai ales în fabricarea decorațiilor, monedelor și tacâmurilor din aliaj.

Proprietăți

Argintul 925 din eșantion are avantaje fără îndoială care sunt benefice pentru ao distinge de alte aliaje:

 • Procesare ușoară+
 • Plasticitate ridicată datorită căruia puteți face cele mai complexe elemente+
 • Abilitatea de a acoperi produsele finite cu aur.

Principalele caracteristici tehnice și operaționale sunt determinate direct de proprietățile argintului. Densitatea acestui metal este de 10,5 g / m3 – este de aproape 2 ori mai mică decât densitatea de aur, mai multe unități sub densitatea de plumb, dar este mai greu decât fierul.

Argentum se caracterizează prin cea mai mare conductivitate termică în comparație cu toate celelalte metale, în timp ce are o conductivitate electrică unică. LA

  Argintul este destul de scăzut printre alte metale prețioase, punctul de topire este de 961 de grame, astfel încât argintul să poată fi dat forma potrivită prin topire.

  Principalele caracteristici chimice includ:

  • inerția biologică și chimică – în forma sa naturală nu interacționează cu alte substanțe+
  • Printre alte materii prime, Argentum este mai predispus la reacțiile de metalol prețios+
  • Argentum poate fi dizolvat în acid azotic încălzit cu acid sulfuric și, în plus, în mercur+
  • Spre deosebire de aur și platină, nu se poate dizolva în „vodca regală“.

  stigmat

  Marcajul Argentum S925 include cu siguranță definiția „Sterling“ și pictograma oficială, precum și metodele imaginii sale depind în mod direct de starea producătorului.

  Când ștanțare argint, una dintre următoarele cuvinte sunt utilizate:

  • Sterling+
  • ster+
  • Argint veritabil+
  • 925.

  Aplicație

  Istoria argint S925 ia începutul în mijlocul XII în. exact atunci În Marea Britanie, o monedă de argint a fost introdus în circulație de bani, numit Sterling. Pentru bani de la un astfel de metal, a fost posibil să decoratiuni de cumpărare, articole de uz casnic valoroase și multe alte atribute de lux. 240 de monede din acest metal cantarite la fel de mult ca și un picior – în cazul în care un astfel de număr de metal a avut o greutate mai mică, a dat toate motivele să creadă că Sterling este un fals. Times du-te, dar astăzi, ca și mai înainte, este acest aliaj, care este considerat unul dintre cele mai bune pentru eliberarea de monede.

  Cu toate acestea, în această sferă a utilizării sale nu se termina. Metal de această calitate este folosit peste tot pentru a crea brățări și multe alte bijuterii. Se face articole pentru decor interior, precum și feluri de mâncare, alte tacâmuri, butonii.

  Din păcate, o astfel de utilizare pe scară largă de argint a dus la apariția unui număr mare de falsuri. Cu toate acestea, a se vedea înșelăciune este destul de simplu. Primele orientări vor costa. Produse din metal nobil nu va costa ieftin – prețul va fi mult mai mare decât similare, realizate din aliaj de probă 585. Prin urmare, în cazul în care vânzătorul vă oferă mărfurile la un preț scăzut, cel mai probabil, în fața ta produsul obișnuit de slabă calitate. Costul final al produselor de bijuterii finite se bazează pe un număr mare de factori, în primul dintre toate acestea este lucrarea comandantului în sine. Dacă aliajul este achiziționat în străinătate, atunci prețul final include costurile de import, precum și impozitele și profitul vânzătorului necesar. Ca rezultat, decorațiile gata făcute foarte mult. Și dacă, în plus, ele sunt produse sub un anumit brand promovat – va avea impactul asupra creșterii prețurilor.

  Pentru meșteșugurile ieftine, se caracterizează următoarele caracteristici:

  • Apariția rapidă a plăcii gri negre sau întunecate+
  • Pottack.

  Uneori nu sunt eliberate metale nobile pentru Argentum. Țineți minte: În acest caz, nu este necesar să se bazeze exclusiv pe evaluarea dvs. externă.

   Cele mai recente tehnici permit formarea unei pulverizare a celei mai înalte clasa, astfel încât decorațiunile din diferite metale nu sunt practic distinse una de cealaltă, astfel încât singura metodă de verificare în acest caz va fi aplicarea reactivilor speciali care sunt disponibili în orice amanet sau atelier de bijuterii.

   Dacă achiziționați un produs de la 925 de mostre cu mâini și nu puteți contacta serviciile profesioniștilor, atunci Puteți utiliza mai multe teste Express, care pot fi efectuate utilizând programe accesibile.

   • Puteți distinge argintul prezent de la fals folosind unguent convențional de sulf, care este vândut în fiecare farmacie. Compoziția este aplicată produselor cel mai bun strat și se lasă timp de câteva ore. Dacă decorarea dobândește o culoare întunecată, atunci cu o probabilitate mare în fața dvs. real argint.
   • O altă metodă eficientă de verificare este asociată cu utilizarea unui magnet. Autentic Argentum nu este niciodată magnetizat și, în consecință, nu atrage.

   Se întâmplă, de asemenea, că aliajul S925 Survy este emis pentru aur alb. Acest caz are, de asemenea, mai multe recomandări.

   • După cum știți, argintul se caracterizează prin sensibilitate la iod și alți acizi, deoarece utilizarea lor face posibilă stabilirea calității aliajului. Pentru a face acest lucru, decorarea oferită pentru dvs. ar trebui să aplice un iod subțire. În aur, ea nu va putea să absoarbă și nu va putea să deterioreze tipul de produs, dar când este contactat cu un obiect de argint, o reacție chimică va începe – suprafața sa va dobândi o nuanță maro.
   • Un alt experiment implică utilizarea oțetului. Într-o ceașcă de apă obișnuită se dizolvă câteva linguri de compoziție specificată și decorează decorațiuni în această soluție. Dacă sunt făcute din aur real, culoarea nu se schimbă, deoarece acest metal nobil nu reacționează cu acizi.

   Dacă lichidul este murmurat și devine gri, înseamnă că vi se oferă o replică – produsul dvs. este fabricat din Argentum.

   Caracteristici de îngrijire

   Regulile de îngrijire a argintului se datorează în mare măsură specificilor acelor factori care pot avea un impact negativ asupra acestui metal prețios. Asa de, Înlăturarea argintului poate fi numită:

   • umiditate ridicată a aerului+
   • Plasarea produselor din apropierea preparatelor care conțin sulf+
   • În cadrul unui deget mare – deteriorarea stării de sănătate a proprietarului produsului sau a exercițiului fizic intensiv+
   • Contact frecvent cu parfumul și produsele cosmetice.

    Dăm regulile de bază pentru îngrijirea bijuteriilor de argint.

    • Pentru a curăța decorațiunile din acest aliaj, în nici un caz nu se recomandă utilizarea produselor abrazive și perii rigide.
    • Îngrijirea regulată a produselor implică înmuierea lor în soluția de săpun, clătire în continuare, îndepărtarea excesului de apă și o lustruire temeinică a unui șervețel de piele de piele.
    • Pentru întreținerea corectă a metalului, opțiunea optimă va fi utilizarea special creată pentru aceste preparate.

    S925 Samp Silver Care are subtilitățile sale.

    • În primul rând, grija pentru lucruri similare este de dorit folosind o compoziție specială – Zilbertaushbaster. În zilele noastre, o mulțime de alternative diferite sunt prezentate în vânzare, dar tocmai este cel mai productiv.
    • În al doilea rând, pentru a purifica argintul eșantionului în considerare, nu este permis să se utilizeze un suc de lămâie, nici acidul pe baza acestuia, care sunt adesea folosite pentru a efectua o curățare metalică a probelor mai mici.
    • Dar 925 de argint este curat cu fonduri bazate pe amoniac. Pentru a face acest lucru, alcoolul amoniacului este adăugat la apa la o temperatură de 1 ml dintr-o substanță pe 10 ml de apă, apoi lucrurile de argint sunt încărcate în compoziția rezultată timp de 30-40 de minute, îndepărtate, spălate bine sub răcirea răcoroasă apă și ștergeți cârpa moale.

    Despre ceea ce este 925 de probă, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: