Tot ce trebuie să știți despre Quartz Rainbow

Tot ce trebuie să știți despre Quartz Rainbow

Cuarț poate fi numit un întreg grup de minerale, deoarece este o piatră de reproducere. Ametist, citrină, cristal, topaz, jasper și multe altele apar. Toate acestea sunt cele mai des folosite ca decorațiuni datorate frumuseții lor. În natură, nu există o singură nuanță care nu ar avea pietre cuarț.

Mai ales din această listă lungă, cuarț curcubeu și topazul mistic sunt distinse. Fiecare astfel de piatră este cu adevărat unică. Au culori luminoase și neobișnuite. În plus față de aspectul fermecător, Radozhny și cuarț mistic au proprietăți utile și chiar magice. În acest articol vă vom spune despre cine sunt acele pietre nobile cele mai multe și despre ce beneficii își poartă proprietarul.

Particularități

Curcubeu cuarț, de fapt, este o piatră de cuarț obișnuită, în interiorul care a apărut diferite crăpături în procesul de formare a acesteia, picături de apă sau bule de aer. Datorită acestor defecte, cristalul este capabil să reflecte razele luminoase, creând un efect de curcubeu binecunoscut, pentru care și-a primit numele.

Cu toate acestea, cererea de cuarț curcubeu este mare astăzi, dar este foarte problematică. Adesea, diversele companii recurg la crearea unui cuarț curcubeu prin artificial. Pentru aceasta, este luat cristalul intact (altfel se poate prăbuși în acest proces) și expus la diferențe de temperatură ascuțite. Adică se încălzește și se răcește imediat, ceea ce implică apariția fisurilor necesare.

În condițiile de laborator primesc, de asemenea, 2 soiuri mai populare de cuarț, care nu există în natură. Primul dintre ele – cuarț de titan. Pentru ao crea, cristalul curcubeu este plasat într-o cameră de vid, unde îi afectează cu o presiune ridicată și o temperatură de până la 900 de grade Celsius. Piatra preîncălzită devine suficient de flexibilă pentru a răni cuplurile de titan care îi dau o nuanță bluă unică.

A doua specie – cuarț mistic sau topaz mistic. A deschis-o relativ recent, la începutul anilor 1990. Cele mai ieftine pietre incolore sunt folosite ca materii prime. Ele sunt iradiate cu radiații și apoi aplică pulverizarea de la aur, argint sau titan.

Astfel, viziunea foarte mistică, cu o varietate de nuanțe transfuzionale și o reflecție oglindă.

Unde sunt minate?

Primele probe de cuarț au fost găsite în Alpi de reprezentanții civilizațiilor antice. Cuvântul de obicei „cristal“ de astăzi este de fapt vechi rădăcini grecești. Din această limbă se traduce ca „gheață”. Deja în acele zile, această piatră a fost folosită ca decorațiuni.

Depozitele sale pot fi găsite la nivel mondial. Principalele regiuni ale producției sale de astăzi sunt:

 • Madagascar+
 • America de Nord+
 • India+
 • Japonia.

Este demn de remarcat faptul că, în funcție de locul de formare a acesteia și de condițiile externe, cristalele pot avea culori diferite. De aceea, fiecare piatră este unică. Dar, în ciuda acestui lucru, Quartz nu merge niciodată de vânzare în „brânză” pură. Fiecare piatră este supusă lustruire, tăiată și pulverizare. Apropo, cuarțul se aplică nu numai pentru a face decorațiuni. Este un element esențial în diferite dispozitive electronice și optice. Oamenii au găsit cuarț în orice moment, intră în mitologia poporului lor. De exemplu, a menționat deja vechii greci au considerat aceste cristale cu daruri ale zeiței Irida, care le-a împrăștiat pe tot pământul.

Popoarele scandinave au crezut că cristalele de cuarț sunt fragmente ale podului care leagă locuința zeilor lui Asgard și Midgard, lumea muritorilor. Credințele tribului mayan au fost similare cu convingerile grecilor antice. În opinia lor, cuarțul a creat zeița Ishchel, care poruncește curcubeul și luna.

Datorită tipului său misterios neobișnuit, cuarțul a fost întotdeauna folosit în această zi, folosit pentru ritualuri magice. Cele mai mari pietre sunt folosite pentru a crea bile de predicție magică.

Proprietăți

Dar aspectul frumos nu este singurul lucru care poate oferi cuarț. Iar popoarele antice care atribuie proprietăți divine și magice au știut deja despre acest lucru. În acele zile, cuarțul curcubeu a fost folosit pentru a trata otrăvirea. Cristalul în pulbere și a fost luat înăuntru.

Proprietățile vindecătoare ale cuarțului sunt în cerere până în prezent. După cum știți, cauza majorității bolilor se află nu numai în agenții patogeni externi. Problemele cu vitalitatea internă dăunează și organismului uman. Acest lucru se întâmplă cu un neajuns, reținerea sau scurgerea energiei. Rainbow Stone normalizează fluxul fluxurilor de energie și starea emoțională, elimină spasmele de agresiune, depresie și durere. De asemenea, el neutralizează un efect rău intenționat din exterior.

Este demn de remarcat faptul că de cuarț este mai eficient cu interacțiunea regulată cu lumina solară și aer proaspăt.

O altă proprietate extrem de important de cuarț este de a accelera regenerarea celulelor. Este capabil de a restabili performanța multor organe necesare:

 • ficat+
 • stomac+
 • pancreas+
 • intestines.

Această capacitate este, de asemenea, util pentru vindecarea cicatrici și răni. Acesta îmbunătățește potența masculină și tratează bolile reproductive feminine. În plus, cuarț îmbunătățește imunitatea, ajută în tratamentul dependențelor și în combaterea obiceiurile proaste.

Oamenii cunosc metoda de combatere a bolilor de piele, cu ajutorul așa-numita apă de cuarț. Pentru a face acest lucru, în apă curată obișnuită, trebuie să diminuați piatră și dau câteva ore. Ca urmare, dobândește proprietăți de vindecare. Apropo, cuarț mistic și titan, când se schimbă, nu-și piardă proprietățile benefice ale mineralului inițiale.

Cristalele Rainbow au calități „magice” concepute pentru a vă îmbunătăți viața. În primul rând, ele afectează starea emoțională. Cu ajutorul unei astfel de pietre, o persoană poate scăpa de amintiri neplăcute, de a supraviețui resentimente și dezamăgire, precum și o criză creativă. Energia pozitivă a pietrei va ajuta să facă față oricărei rutină, evitând starea deprimată. Dacă doriți să îndreptați cu ușurință cu afacerile pe care vă aflați într-o povară, ar trebui să aveți întotdeauna un cuarț curcubeu cu dvs.

În plus, îmbunătățirea stării emoționale globale, va contribui la stabilirea relațiilor cu familia, prietenii și colegii.

Și nu vă faceți griji, cuarț este absolut sigur pentru sănătatea umană. Așa că se va potrivi copiilor de orice vârstă. În primii ani, energia sa va proteja copilul, iar în perioada adolescenței va ajuta la a face față unui fond emoțional instabil de vârstă tranzitorie. Mai mult, cristalul curcubeu are un efect pozitiv asupra animalelor domestice, îmbunătățind starea de spirit a acestora din urmă și făcându-le mai energică.

La piatră a dat efectul maxim, ar trebui să fie încărcat în mod regulat cu energia solară. Pentru a face acest lucru, este suficient să lăsați o zi însorită să o lase într-un loc bine luminat, de exemplu, pe pervaz. Și dacă sunteți norocoși să trăiți lângă un flux pur, luați piatra pe țărm, astfel încât să fie spălată prin apele curgătoare. De asemenea, merită remarcat faptul că energia cuarțului nu este în contradicție cu alte pietre utile. Astfel încât acestea pot fi folosite împreună.

Care se potrivește?

Pentru reprezentanții unor semne zodiacale, această piatră poate avea o importanță deosebită. Pentru ei, el poate deveni un satelit ideal în viață. Acest lucru nu înseamnă că, pentru alte personaje, este inutil, doar oameni născuți sub anumite stele, el va aduce beneficii suplimentare.

 • Rafts Ajută la a face față unei astfel de caracteristici ca o nervozitate excesivă. Din acest motiv, este posibil să se evite adesea conflicte emergente, precum și să stabilească relații cu cei dragi.
 • zodia Gemeni Cuarț ajută la înțelegerea situațiilor complexe de viață. Reprezentanții acestui semn sunt extrem de indecisivi. Piatra le va da curaj.
 • Virgin – oameni prea serioși și conservatori. Cristalul îi va ajuta mai ușor să trateze viața și să facă mai ușor să ia toate noile.
 • Lions, Dimpotrivă, prea iresponsabil și temperat. Cu o piatră, ei vor fi mai responsabili pentru luarea deciziilor, iar căldura lor caldă va plictisi.

Beneficii de cuarț și o parte din influența sa magică pentru toți cei care caută ajutorul său. Este necesar doar pentru cei care:

 • Acoperirea la locul de muncă+
 • locuiesc într-o stare de depresie lungă+
 • Cu care se confruntă cu cerul creativ+
 • nu se poate reconcilia cu omul apropiat după o ceartă+
 • Căutați scopul său în această lume+
 • Visează și îți găsește fericirea+
 • nu pot deschide oameni noi în viața lor+
 • atingând sau foarte negare+
 • căutând protecție împotriva răului.

Și că Quartz ajută la viață, trebuie să crezi în abilitățile sale magice. Cu toate acestea, chiar și fără ea, el îi ajută invizibil pe cei care îl poartă ca o decorare simplă.

Îngrijire

Un alt avantaj al cuarțului este nepretenția sa. Dar totuși merită să urmăriți câteva reguli de a nu strica piatra. Adesea, folosindu-l ca decor, risca pete de cristal cosmetice. După aceea, este suficient să-l spălați în apă pură și ștergeți cârpa moale. Dacă poluarea sa dovedit a fi mai gravă, nu trebuie să recurgeți la metode radicale, să dați mai bine piatra unui profesionist care știe cum să-l contacteze.

Se recomandă, de asemenea, eliminarea decorațiilor atunci când faceți un duș sau, de exemplu, la spălarea vaselor. Nu permiteți interacțiunea cu substanțele chimice. Cuarț să tolereze prost diferențele de temperatură ascuțite și își pot schimba culoarea sub influența lor. Și dacă piatra a fost creată artificial, trebuie să o ocupi mai atent. Acoperirea curcubeului este șters în timp, iar deteriorarea apare pe suprafață. Același lucru se referă la varietatea mistică și de titan de cuarț. Faptul este că pulverizarea metalică este ușor de șters în timpul manipulării greșite.

Magazinul de cuarț este necesar separat de alte bijuterii și pietre pentru a preveni apariția zgârieturilor pe ea. Cea mai bună capacitate pentru aceasta este o cutie cu pereți interiori, cârpă de catifea tăiată.

În general, cuarțul poate fi numit un cristal universal care se potrivește oamenilor de orice sex, vârstă și un fel de activitate. Poate fi atât simplu, dar de decor sofisticat și asistent credincios. Principalul lucru este să știți ce îl așteptați și credeți în puterea sa miraculoasă.

În următorul videoclip puteți privi cu cuarțul curcubeu în mișcare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: