Totul despre argint de masă

Totul despre argint de masă

Tabelul de argint a fost întotdeauna în onoarea. Ustensile de bucătărie și accesorii de interior au avut o valoare mai mare și au fost considerate un indicator de securitate de familie. masa de argint a fost moștenită și asimilată cu o relicvă de familie. Cei mai buni maestri la comanda făcut tacâmuri de argint, decorarea-le cu modele si gravura. Servirea mesei cu dispozitive de argint sau feluri de mâncare înainte de sosirea oaspeților, au arătat respect deosebit.

Listă de obiecte

Vase din argint este popular astăzi. Mai ales în cerere seturi de ceai, tacâmuri, samovare și fierbătoare. Silver are proprietăți benefice, care sunt reflectate în băuturi sau alimente. De exemplu, dacă ceaiul este împiedicat de o lingură de argint, va da un gust deosebit de apă, curățați-l de impurități.

În vremurile vechi, oamenii știau că argintul avea proprietatea de a dezinfecta apa. A fost obișnuit să aruncați o monedă de argint în puț, astfel încât apa era mai curată și ar putea fi beată.

Achiziționarea de ustensile din argint, Este important să ne amintim conductivitatea termică. Pe butonul de fierbere trebuie să introduceți un copac sau un os. O bucată de porțelan trebuie să fie prezentă pe serviciul de cafea. Fără astfel de izolatori, utilizarea de feluri de mâncare va fi pur și simplu imposibilă. Lingurile de argint sunt de obicei făcute fără inserții, deci este necesar să îl utilizați în primele minute, apoi să eliminați băutura fierbinte. De asemenea, suporturi populare de pahare din argint. Astăzi sunt mai des folosite ca daruri sau mâncăruri colective, și nu în scopul dorit.

Mostre și etichetare

Testarea și marcajul metalic indică numărul de impurități conținute în aliaj. La momente diferite, vrăjitorul din întreaga lume și-a folosit sistemele, dar scopul a rămas neschimbat – pentru a arăta calitatea produsului. Fabricat din decorarea și accesoriile pure pot fi, dar nu practice. Prin urmare, este adesea folosit un material dopaj Cupru, Platinum. Aceste impurități afectează cel puțin culoarea produsului, adaugă, de asemenea, rezistență la ea. În ultimii ani, impuritățile din aliaje sunt protejate de apariția scalei.

 • 800 eșantion. Atât de marcat cu un aliaj în care cuprul este cuprins într-o cantitate de 20%. În ciuda conținutului ridicat al ligaturii, apariția produselor își păstrează strălucirea, ele sunt durabile. Cu toate acestea, produsele din această probă dobândesc o nuanță gălbui. Cel mai adesea, tacâmuri și suveniruri sunt făcute din ea. În trecut, un astfel de aliaj folosit adesea maeștri în Germania și Italia.

Compoziția acestor produse a fost marcată nu numai de numere, dar, de asemenea, a permis o etichetă în formă de semilună sau coroană, bijutieri italieni au preferat să părăsească propriile lor denumiri, inclusiv numele și orașele lor.

 • 830 eșantion. Acest proces nu este cu mult diferit de 800, deci nu este prezentată în clasificarea internațională.

Argintul „franceză“ este adesea găsit în lucrările Franței, de masterat, a făcut cele mai multe ori figurine si accesorii, detalii de interior.

 • 875 Test. Produsele din acest metal sunt mai puțin oxidat, este ușor de curățat și mai mult nu pierde aspectul. In trecut, acest test a fost foarte popular, astfel încât există o mulțime de lucruri antice înainte de timpul nostru, care a făcut producătorii din Rusia. Din această probă au făcut serviciile pentru familia regală. Ei au de marcă cu numerele sale de 84, un astfel de sistem a fost folosit până la 1927. Astăzi astfel de produse sunt un adevărat antichități. În URSS, acest aliaj a fost unul dintre cele mai căutate. A fost de fapt toate produsele de argint.

În vremurile sovietice, în plus față de cifrele din produsele din acest eșantion, ștampila. Era o stea cu cinci puncte, în interiorul căreia a văzut o seceră și un ciocan. Producția concentrată a fost în districtul Ural.

 • 925 eșantion. Una dintre cele mai comune aliaje. Adesea numit Sterling. Acest termen vechi a apărut în Anglia, unde comercianții au folosit monede de argint pentru a calcula. De-a lungul timpului, numele lor sa schimbat în lire sterline. Prima mențiune a monedelor de argint sterlină se găsește în înregistrările secolului al XI-lea. Vechiul document afirmă că conținutul metalelor prețioase ar trebui să fie de cel puțin 92,5%. În acel moment, marcajul nu a fost făcut în număr, ci o figură a unui leu. Materialul este ușor de procesat, păstrează culoarea, oxidarea este mult mai lentă decât alte aliaje.

Argintul este destul de puternic, deci este de fapt făcut de la toate, cercei și inele, tăvi și obiecte de interior decorative, săli de mese și sfeșnici. Toate articolele sunt decorate cu diferite versuri și ornamente.

 • 960 eșantion. Din argintul acestei probe, mâncărurile nu sunt făcute, deoarece metalul este prea moale. Dar decorațiile care necesită realizate manual detaliate, de exemplu, această probă poate fi găsită în produsele Fabrge. Perdet, lanțuri și cercei nu sunt de fapt oxidate, ceea ce înseamnă că nu își pierd strălucirea și sunt bine lustruite.

Cu toate acestea, astfel de produse trebuie să fie extrem de îngrijite, sunt ușor de deformat.

 • 999 eșantion. Argint care conține cantitatea minimă de impurități. Utilizate de obicei pentru lingouri bancare, monede colective sau în cele mai bune acoperiri.

Ceea ce este diferit de bijuterii?

Serviciile de tacâmuri și argint în Rusia au câștigat popularitate în secolul al XVIII-lea. Mai întâi au fost făcuți 999 eșantioane, un astfel de argint este considerat curat, fără impurități. Astfel de seturi au arătat viabilitatea familiei și a mers adesea ca o zestre. Silver de masă diferă de bijuterii. Astăzi, tacâmurile sunt făcute de la 925 sau 800 Probă.

Din alte probe de argint, mâncărurile sunt foarte moi și devine necorespunzătoare pentru utilizare. Prin urmare, cuprul este cel mai adesea adăugat ca un metal dopaj, care dă duritatea aliajului. Pentru bijuterii, 925 de eșantioane sunt folosite mai des.

Tehnologia de producție – ștanțare și turnare de artă. Cea mai comună metodă este ștampilarea. Utilizate în producția de masă, făcând produse identice. Modele metalice ștampilate de presă. Ștanțarea face, de asemenea, suprafața perfect netedă, acest lucru se datorează rulării argintului prin presare la grosimea necesară. Artistic Cast Utilizate în producția de bunuri individuale. Baza acestei metode este munca manuală.

În fabricarea produselor pot combina ambele tehnologii, De exemplu, fundamentul unei linguri sau a unei plăci cuțite se face prin ștanțare și mânerul pe care se aplică modelul utilizând o turnare artistică. Principalul mod de a face bijuterii – casting. Această metodă este aplicată pe producția de masă. Argintul face un „pom de Crăciun”, de la care se separă elementele necesare ale decorului, sunt colectate împreună și dau elementul.

Avantaje și dezavantaje

În plus față de proprietățile de curățare, argintul are de asemenea Abilitatea de a îmbogăți apa și alimentele cu ioni de argint. Ele contribuie la accelerarea circulației sângelui și a metabolismului. Un alt avantaj al acestor feluri de mâncare în scopuri de luat masa este de a preveni diateza și de a scăpa de reacții alergice. Tacamurile din acest material are alte avantaje:

 • Fiabilitate și rezistență la impact+
 • Prietenos cu mediul+
 • fără pretenție în îngrijire+
 • Estetic atractiv+
 • păstrează pe deplin gustul și aroma produselor și băuturilor+
 • Postat la atingere.

  Contra de utilizare a felurilor de mâncare din materialul nobil este un pic, dar totuși sunt prezenți:

  • Utilizarea frecventă a apei pure din mâncăruri de argint poate duce la excesul de ioni de argint în organism+
  • ustensile de la argint trebuie să se spele numai manual, apă caldă+
  • Argintul are o proprietate pentru a umple timpul+
  • Dependent de temperatura fluidă.

  În ciuda unor dezavantaje, un astfel de tacâmuri rămâne convenabil pentru utilizare în viața de zi cu zi, poate fi alternând folosind produse din sticlă.

  Cum să curățați?

  Argint – metal foarte capricios. Are o proprietate nutrițională, poate apărea zgârieturi și fisuri. În plus, acest metal are proprietatea de oxidare sub influența produselor casnice, hidrogen sulfurat în aer și alți factori. Produsele de argint de-a lungul timpului pierd aspectul original, ar putea chiar schimba culoarea. Pentru a preveni întunericul obiectelor de argint, este important să se respecte mai multe reguli:

  • Produsele de argint nu pot fi stocate cu mijloacele care conțin chimie+
  • Eliminați contaminarea fără a permite apariția unor spoturi și divorțuri+
  • Silverware nu poate bea sucuri și alte fluide cu aciditate crescută+
  • Nu utilizați argint pentru a lua droguri+
  • Ustensilele din argint nu pot fi spălate în mașina de spălat vase.

   Scapi de culoarea plictisitoare de argint și să-i dați vizualizarea inițială la domiciliu poate fi în mai multe moduri. Cele mai eficiente mijloace – Bijuterii speciale și pastă. S-au confruntat bine cu poluarea locală. Cu spoturi întunecate mai mari se compun Soluții speciale, în care produsele de argint sunt coborâte și apoi ștergeți cârpa moale. Un astfel de lichid poate fi achiziționat la orice magazin de bijuterii. Ele sunt vândute acolo Servetele din piele de piele sau microfibră, care trădează strălucirea de argint, lustruiți ușor suprafața.

   Mijloacele domestice pot fi de asemenea curățate de argint. Este necesar să se dizolvă cald Mortar de săpun, Înmuiați minutele de argint pentru 10-15 și apoi ridicați produsul cu un tampon de bumbac. Produsele de argint nu trebuie utilizate imediat după curățare, se poate întuneca mai repede, este mai bine să începeți să o utilizați în 1-2 zile.

   Produsele Blade mai bine încredințate profesioniștii de afaceri și atribut la curățarea în atelierul de bijuterii.

   Cum se păstrează?

   Păstrați în mod corespunzător argintul nu este la fel de dificil, observând recomandările, astfel încât să puteți prelungi durata de viață a acestuia și să mențineți un aspect excelent. Evitați aspectul zgârieturilor și crăpăturile mici vor ajuta Cazuri cu țesătură moale sau căptușeală de catifea. Important Nu bandaj de argint de masă cu benzi de cauciuc sau alte obiecte similare, ele pot lăsa urme urâte pe dispozitive.

   nevoie de argint Stocați uscat, într-un loc întunecat, evitând expunerea la lumina directă a soarelui, este sensibil la temperatura scade. Evitați contactul direct cu mult timp produse din hârtie, Deoarece hârtia conține sulf care provoacă oxidarea.

   Tacâmuri de argint ar trebui să fie folosite mai des, deoarece după aplicarea ei sunt curățate, așa că arată mai bine și salvează frumusețea inițială.

   Și dacă tacamuri de argint este ca un decor, atunci grija va fi rare oxidează, treptat argint.

   recenzie Tabelul argint Vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: