Totul despre aur de aur

Totul despre aur de aur

Metalele prețioase au o gamă largă de aplicații. Aurul de sus este folosit astăzi în diferite sfere. Vom spune despre acest material unic.

Ce este?

Definiția oficială afirmă că cele mai bune plăci de metale prețioase galbene sunt numite aur colorate (susal). Grosimea unei foi este de aproximativ 100 nanometri. În majoritatea cazurilor, plăcile de aur sunt folosite în scopuri decorative, dar în domeniul frumuseții și sănătății, și-au găsit utilizarea lor.

Deficitul din acest formular nu este observat. Se găsește în magazine pentru creativitate la un preț destul de rezonabil.

Textura foilor poate fi diferită, De la perfect neted la embossed, cu efect antic. O varietate bogată vă permite să alegeți orice opțiune în funcție de efectul artistic dorit.

Foile sunt aplicate pe suprafața subiectului, din cauza cărora este creată impresia, ca și cum lucrul este complet făcut din aur. Culoarea materialului poate diferi în funcție de impuritatea altor metale în compoziție și alte caracteristici. De exemplu, culoarea aurului constă din carcase de argint. Susal în 22 Karat are o nuanță verzuitoare ușoară. Dacă sunteți foile cu un ton de aur abia prins, atunci înseamnă că vedeți un alb cu un aur de aur de 18 carate.

Formula chimică poate include următoarele componente:

 • aluminiu+
 • argint+
 • cupru+
 • zinc.

Aceste componente sunt utilizate cel mai adesea în fabricarea foilor.

În ciuda faptului că formatul standard de vânzare a pietrei este o carte, în magazine există și alte opțiuni. Materialul prețios este, de asemenea, vândut în rulouri, sub formă de pulbere sau fulgi.

Standardele de fabricație

Fabricarea aurului Grabstone este activă activ în străinătate, cât și în Rusia. În procesul de producție, companiile respectă anumite standarde stabilite de legislație.

Dacă mărfurile nu îndeplinesc standardele stabilite, acesta nu va fi potrivit pentru implementare.

Toate aurul de aur, care poate fi găsit în vânzare în întreaga lume, este fabricat ținând cont de două standarde: Standardul rusesc, care este, de asemenea, abreviat ca RS și standard european – marcajul UE.

Rusă

În fabricarea foilor subțiri de metale prețioase și alte impurități ale companiei aderă la gost stabilit. Aceasta indică ce componente trebuie să fie în mod necesar în compoziție și în ce cantitate. Material standard – 960 de probă.

Aurul sustinal este vândut în formatul cărții, unde fiecare foaie individuală este fixată pe hârtie specială, economisind și protejându-l de la deteriorare. Cartea include 60 de coli de formă pătrată, din care greutatea este doar câteva grame. Dimensiuni -91,5×91,5 milimetri. Un astfel de format permite nu numai să stocheze, ci și să transporte în siguranță produse.

Compoziția acoperirii pe standardele rusești:

 • Gold – 96%+
 • Argint și cupru – 1%+
 • Alte componente – 2%.

european

Dacă observați în catalog sau pe raftul magazinului Produs cu desemnarea UE, Înainte de tine, produsul, care este realizat conform cerințelor străine. Țările europene utilizează un singur standard care este înregistrat oficial. Cărțile de piatră de piatră conțin 25 de coli, dimensiunea fiecărei plăci este exact 80×80 milimetri. Acestea sunt principalele caracteristici ale produsului european prin care se poate distinge producătorul intern de externe.

Citește mai mult  Perlele râului: caracteristici, proprietăți și diferențe de la marin

Luați în considerare Sousalul cu privire la exemplul produselor din Brandul Noris. Acest brand aparține unei faimoase companii germane care ocupă o poziție de lider printre numeroși producători. cumpărători ruși, de asemenea, foarte apreciat calitatea produselor europene.

Următoarele produse primite pe scară largă.

Palladiu pur

Materialul este vândut într-o carte de 25 de coli în cantitatea care respectă standardul european (80×80 centimetri). Avantajul principal al produsului este lustruire. El este, de asemenea, nu se teme de coroziune. Dezavantaj – foi pot fi utilizate numai pentru decorațiuni interioare.

Acoperirea „Harta de culori“

foi subțiri sunt conectate prin hârtie papirus. Cumpărătorul poate alege lățimea pe cont propriu. Aceasta variază de la 3 la 110 milimetri. Materialul este folosit pentru a acoperi aceleași suprafețe. Pentru a dobândi o „carte de culoare“ aveți nevoie pentru a face o comandă.

Pudra

Pentru decorarea suprafetelor de relief si structurate este mult mai convenabil de a utiliza nici un foi, dar sunsal sub formă de pulbere. European de produse ofera producătorului cumpărători în 23 de carate, proba – 960. Cumpărătorii pot alege între două opțiuni de ambalare – cu o greutate de 2 sau 10 grame.

Expertii recomanda folosirea acestui produs numai pentru gilding obiecte mici.

Unde se aplică?

aurire Sustal găsit utilizarea sa în diferite domenii și sunt utilizate în mod activ acum.

Decor

foi subțiri de utilizare de material prețios în scopuri decorative și la fabricarea de opere de artă. Artiștii folosesc adesea aur colorat pentru a da imagini de lux și eleganță. De asemenea, cu ajutorul particulelor de metal, puteți obține un joc expresiv de lumină.

Materialul este util în arhitectură. Elemente de acoperire în vrac cu foi de aur, puteți obține un efect expresiv.

Design-ul Susal a găsit, de asemenea, aplicarea acesteia. Cu ajutorul ei, experții dau un interior diversitate. Acest element este adesea utilizat în decor clasic. Pentru baroc, rococo și alte elemente de ghidare similare de aur sunt principala caracteristică.

În creativitate decorativă și aplicată Acest produs a fost mult timp folosit. Este folosit pentru a crea diferite meserii, indiferent de subiecte și complexitatea lor.

Lucrul cu aurire este foarte simplu și ușor, din cauza a ceea ce materialul a câștigat utilizarea pe scară largă. Fii aurul colorat în format de foi subțiri sau pulbere superficială, principalul lucru este să fii atent și să urmezi regulile operațiunii sale. Amintiți-vă că foile nu pot fi luate cu mâinile lor, altfel vor sparge pur și simplu. Pentru a le separa de hârtie, utilizați țesuturi moi și pentru aplicarea – perii și alte unelte.

Acoperirea funcționează nu numai decorativă, ci și funcția practică. Stratul subțire de metal protejează suprafața de particule de praf, umiditate, coroziune și alte expunere distrugătoare din exterior. Pictura interioară cu adăugarea de aur de piatră aplicată în domeniul designului și rămâne în continuare relevanță.

Gătit

O altă zonă în care aurul a câștigat popularitate – gătit. Decorarea originală a folosit bucătari de mult timp în întreaga lume. Fișa strălucitoare au acordat o atenție deosebită cookie-urilor Utilizați material pentru a decora dulciurile. Dacă intrați în corpul uman, metalul nu poartă nici un pericol. Totul în inerția metalului și a subtilităților sale.

Indiferent de formatul (foile de metal, pulbere și alte opțiuni) Gildarea comestibilă va fi complet sigură.

Vasul poate fi acoperit complet cu aur sau doar decorarea parțială a acestora. Suplimentul alimentar E175 se face pe baza Susali. Strălucirea prețioasă este minunată cu diferite tipuri de produse. Aur decorează coacere, înghețată, sushi, carne și multe altele. Până în prezent, un vas, completat de Gilding Comestibile, poate fi comandat într-un restaurant sau o cafenea de elită. Această practică a fost diseminată pe scară largă în străinătate, dar în Rusia puteți găsi specialiști care lucrează cu susal.

Citește mai mult  Inel cu crizolită

Particii din materialul prețios 960 de eșantioane decorează nu numai alimente, ci și băuturi. Fulgi de aur sunt adesea adăugați la cocktailurile alcoolice și nealcoolice. În Japonia, puteți trata cafeaua cu adăugarea de metal. Mai ales farmecul fermecător se uită la prăjituri pentru nunți și alte sărbători majore.

Practica de a bea în alimente Susali a fost mult timp. Încă în antichitate, foile subțiri au mâncat pentru a păstra tinerii și sănătatea. Se crede că utilizarea aurului de mormânt este afectată în mod favorabil de lucrarea inimii și, de asemenea, îmbunătățește funcțiile tractului gastrointestinal.

Cosmetologie

În industria de frumusețe și sănătate, materialul prețios și-a găsit aplicația. Cosmeologii profesioniști cred că aurul este Cel mai bun asistent pentru a păstra tinerii și pentru a scăpa de semne de îmbătrânire. Procedura a primit larg răspândită, în timpul căreia sunt aplicate foile metalice pe față și în alte părți ale corpului. Ca urmare, starea pielii este îmbunătățită. Pentru a spori un efect favorabil, cosmetologii adaugă petrol, extracte de ierburi și alte ingrediente.

Reabilitare și îngrijire cu utilizarea de aur pot fi comandate în aproape orice premium de interne. Trebuie remarcat faptul că astfel de proceduri nu sunt ieftine. Specialiștii oferă un efect vizibil după prima procedură. Pielea devine mai fermă și mai radiantă.

De asemenea, frunza de aur este utilizat pentru fabricarea de produse cosmetice, care Poate fi folosit acasă.

următoarele produse cu adaos de metal poate fi găsite în magazine cosmetice:

 • Patch-uri pentru ochi+
 • Măști+
 • uleiuri de corp, cuie și feței+
 • ser+
 • Creme.

Gama de produse este actualizată în mod constant cu produse noi de la cei mai importanti producatori.

Care este pretul?

Costul de frunze de aur depinde în mod direct de prețul materialului de bază pe piața metalelor prețioase. Până în prezent, o foaie din producția europeană de 16×16 cm, va costa aproximativ 160 de ruble.

Clienții care utilizează aur în cantități mari, preferă să-l cumpere în format de carte.

Producătorii oferă clienților următoarele opțiuni.

 1. frunze de aur în cartea de 23 de carate. Numărul de foi – 60. greutate ligatură – 1 gram. Dimensiuni – mm 91,5h91,5. Cost – 600 ruble 6000.
 2. foi materiale prețioase 23 carate. Dimensiuni – mm 91,5h91,5. Greutate – 1,25 grame. Cost – 300 ruble 7000.
 3. Produse cu aceleași caracteristici, dar cu o greutate de 1,4 grame va costa 7 mii 800 de ruble.
Citește mai mult  Bag Givenchy

Cum de a distinge o sudoare?

Costul capacului de frunze este prea scump pentru toți cumpărătorii care ar folosi de multe ori un material prețios pentru decorarea și alte scopuri. În acest caz, folosind un substitut numit potal. Acest foi de metal care de aur reale mimică.

Diferența principală dintre produsele este o parte din. În fabricarea sudoarei, culoarea necesară este obținută prin aliaj de zinc, staniu, cupru și alte metale. Mulți producători folosesc pulverizarea de bronz.

Pentru a păstra proprietățile decorative ale acoperirii, după aplicarea sa, se utilizează un lac transparent.

Vizual pentru a distinge actuala aur de aur de la Potali este aproape imposibil, mai ales când vine vorba de imitație de înaltă calitate. Diferența va fi în preț. Costul înlocuitorului este mult mai accesibil în comparație cu foile din prezentul metal prețios. De asemenea Puteți distinge produsele utilizând un certificat care confirmă compoziția foilor metalice.

În ciuda similitudinii externe, Aurul are caracteristici speciale. Acoperirea metalelor scumpe este potrivită pentru decorarea diferitelor tipuri de suprafețe.

Cum să lipiți?

Pentru a îndeplini graficul cu Susali, este necesar să pregătiți următoarele instrumente.

 1. Suede pernă. Fără acest dispozitiv, nu va fi posibil să deconectați cu atenție foaia de metal din hârtie. De asemenea, pe pernă sunt plăci subțiri.
 2. Cuțit special. Acest instrument principal pentru separarea foii de aur.
 3. Lampenzel. Perie plată. Este necesar să transferați în siguranță materialul prețios fără greutate pe suprafața necesară. De asemenea, peria este utilizată atunci când se transferă la un tampon pentru auri.
 4. Agat. Piatra utilizează pentru a lustrui suprafața aurită. Instrumentul are un vârf elegant și un mâner confortabil. Această procedură este necesară pentru a oferi luciu expresiv de acoperire.

Textura lucioasă

Metoda tradițională de aur este aleasă pentru decorarea unei suprafețe netede și netede. Această opțiune este cea mai des folosită pentru suprafețele din lemn și ipsos. Mai întâi trebuie să aliniați, lustruiți suprafața și aplicați adezivul pe el. Următorul pas – aplicarea mai multor straturi de gesso. Aceasta este o compoziție specială a tencuielii adeziv și Bologna.

Asigurați-vă că pentru a utiliza compoziția purcea numit polimentom.

Aceasta se face pe baza bolului și celelalte componente. In acoperire si straturi Gesso polimentom suprafață au fost uscate complet prelucrate bine și lustruit.

De îndată ce este pregătit suprafața de lucru, puteți începe aurire. jumătate de acoperire umedă tratată cu apă, cu o soluție alcoolică. Pana lichidul sa uscat, lampenzelya aplicat cu ajutorul unei foi de folie de aur. Datorită compoziției descrise mai sus, plăcile de metal se află exact. Odată prețios lipite pe o suprafață metalică, este posibil să se înceapă lăcuire.

   Atunci când se aplică frunze de aur pe panza este folosit adeziv special. El fixează foaia subțire în imagine. Ca și în cazul de mai sus, necesitatea unui set de instrumente. După uscare, aurul poate poloneză.

   Gilding este adesea folosit Pentru a proteja obiectele de artă din daune și impactul negativ asupra mediului.

   O informație și mai interesantă despre Goldstone Gold poate fi găsită din următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: