Totul despre ceasul de epocă

Cronografele de vintage în secolul „Digitalizarea” dobândește valoarea lor specială. Purtarea accesoriilor de epocă în zilele noastre este considerată un șic și un vârf estetic. Dar, pentru a nu fi câștigat, trebuie să înțelegeți caracteristicile și să puteți recunoaște ceasul de epocă.

Totul despre ceasul de epocă

Ce este?

Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți – câți ani. Tot ceea ce a apărut în ultimele decenii se referă la categoria de modern, dar ceea ce o jumătate de secol mai mare – aproape deja antichități. Vintage se consideră că lucrul este că nu este mai mic de 30 de ani și nu mai mare de 60 de ani.

Un alt element este recunoscut ca o epocă în cazul în care afișează o anumită epocă, stilul său sau direcția la modă de acea vreme urșii, astfel încât să spunem, sarcină semantică. De exemplu, Vintage Watch, atât de popular în anii ’70 ai URSS, astăzi la vârf de modă, subliniind statutul și gustul rafinat al proprietarului lor.

Aceste cronografii au deschis epoca ceasurilor de cuarț, care au ajuns să înlocuiască contoarele de timp mecanice. Au ore de astăzi pe mâna ta – înseamnă purtarea unei povestiri de ștampile, care transmite spiritul și abilitatea de a urmări ceasul acelei ere.

Și dacă este, de asemenea, o relufuzie a familiei, atunci nu există nici un preț pentru acest accesoriu. Mulți în căutarea ceasurilor de epocă sunt vizitate de licitații de vizionare și amanet, având în vedere aceste investiții bune de investiții – în timp, aceste cronografii se vor mișca în categoria de lucruri antice și vor deveni mult mai scumpe.

Dar cum să recunoaștem astfel de ore? Totul este simplu: astfel de fabricații orare de epocă, cum ar fi „Pavel Bure”, IWC, Longines, Omega și alții pe partea din spate a copertelor făcute gravând marca lor. Înapoi în produsele lor există funcții destul de complicate pentru acel moment: sunt echipate cu ceas deșteptător, calendar și chiar indicatorul fazelor lunare.

Ceasurile de epocă pot produce companii moderne. Pentru fabricarea retromodel în stil de epocă, nu numai oțel și aur se aplică, dar și bronz.

Are o proprietate de a se întuneca de-a lungul timpului și dă corpului vechi (uzat) de vintage.

Ceasurile de epocă pot fi recunoscute prin cadran, care sunt acoperite cu smalț, hârtie sau patină. În acest din urmă caz, este un raid subțire, care se realizează fie în mod natural – oxidare pe aliaj de cupru sau metal sau creând un efect artificial al apelurilor.

Toate dispozitivele de măsurare a timpului din trecut sunt simple și de înțeles. Iar aspectul vintage al produsului este, de asemenea, cureaua de piele în vârstă artificială.

Acest articol nu trebuie să piardă din vedere, altfel nu veți obține un lucru real de epocă.

Ce se întâmplă?

Începeți o colecție de ceasuri de epocă, poate, aveți nevoie de la buzunar pe un lanț. Corpul lor a fost din alamă și cupru, așa cum purta bunicii și străbunicii noștri până în anii ’40 ai secolului trecut, când o varietate de modificări pentru purtarea pe încheietura mâinii au început deja să depășească aceste cazuri.

Acestea erau ca în caseta pe care a fost butonul din fabrică pentru deschiderea capacului. Și lanțul solid a servit pentru a le consolida în buzunar (pentru aceasta strămoșii noștri folosit un cod PIN convențional), și că a fost convenabil pentru a le elimina.

Sub aceste ceasuri în jachete au început să coase buzunare speciale oră. ceasuri de buzunar au fost produse cu trei cadrane, au existat diferite diametre, dar indicatorii medii sunt de 5 centimetri în diametru, cu o grosime de 1,65 cm, cantarite astfel de ore 75 g plus 10 g – greutatea unui lanț care a fost de 27,5 cm lungime. Femeile pune pe astfel de ceasuri de pe gât.

Printre retroks, multe încheietura mâinii copii de sex feminin și masculin cu o curea lata de piele sau metal brățară. Acestea sunt mecanisme digitale (electronice) mecanice, cuarț sau. Printre epocă există ceasuri de birou și un ceas pe un perete cu un cadran mare.

În formă între copii în stil retro puteți găsi broșe ceas, cronometre, mecanica cu diverse complicații. Printre neobișnuit – clepsidra.

Prezentare generală a modelelor populare

Ce copie a ceasurilor de epocă în colecția sa, materia personală a tuturor, nimeni nu îndrăznește să impună una sau un alt brand. Dar există câteva modele pentru care colectorii din întreaga lume Chase. O astfel de populare, de exemplu, folosiți ceasul Speedmaster, realizat până în 1970.

Ei au pus un mecanism de ceas excepțional, care diferă de mecanismele altor ore din acel moment. A Modelul timpuriu al acestor ceasuri Rolex Speedmaster James Bond chiar a strălucit chiar în primele picturi despre Suegertie pe mâna lui Shane Conney, ceea ce a câștigat popularitatea în partea masculină a populației lumii din populația lumii.

Pozițiile tradiționale de conducere la licitațiile Vintage Lucruri ocupă Patek Philippe Watch. Este imposibil să nu spunem despre versiunile electronice. Aici, în liderii retroectelor digitale din Casio. Au apărut în anii 80 din secolul anterior. Modelele din seria A151 au produs un real exterior: au fost echipate cu un cronometru, cronometru, calendar automat și alte funcții de perfecțiune tehnologică.

Casio și acum lansează specimene digitale de vintage. Până acum popular este ceasul legendar „Montana” cu melodii încorporate în interiorul modulului. Astfel de produse sunt studiate ca formă inițială, precum și instanțele de fotografiere.

Dar, datorită faptului că nu există mecanisme vechi, dar există o dorință de a face ceasul de epocă mai modern, unii producători vor îmbunătăți componentele tehnice ale retroeranțelor. Asa de, Vintage „Re-” a inventat marca de ceas Jaeger-Lecoultre, care a lansat o serie de polaris.

Modelul de cult al Polaris Memovox a apărut în 1968 în valoare de 2.000 de exemplare. Modelele au fost impermeabile și apelul a fost dat pentru a cunoaște scafandrul că timpul alocat pentru snorkeling sa încheiat. Pentru fabricarea oțelului aplicat oțel.

Cum de a alege corect?

În procesul de selecție a ceasurilor în stil de epocă, trebuie să acordați atenție unor puncte importante.

  • Mecanisme vechi de vârstă. Fiecare epocă a avut specimene decente de vintage, dar experții alocă retroceri din anii ’60 ai secolului XX. Produsele din această perioadă sunt caracterizate de o fiabilitate ridicată și au un design elegant, popular astăzi. Era menționată este considerată revoluționară în timp, deoarece a început epoca ceasurilor de cuarț, care a deplasat pe scară largă mecanica până la descărcarea de gestiune a colecției.

  • Un sens decoral mare. Ceasurile de epocă ar trebui să aibă o importanță deosebită nu numai pentru proprietarul său, ci și pentru istoria ca întreg. Ei trebuie să personifice un eveniment epocal sau un fapt istoric în dezvoltarea producătorului. De exemplu, puteți lua Omega, care în 1966 a lansat două modele: Omega Cosmic și Omega Seamaster 300. Primul a fost destul de simplu și costat în termen de 200 de dolari. Al doilea ceas poseda designul magnific și au fost impermeabile. Costul lor a ajuns apoi la 3000 de dolari. Omega Seamaster 300 este considerată ceas de epocă.

  • Diferența rară. Retrogravarea trebuie să aibă ceva ce vor aloca din masa totală. De altfel pot aparține faimoasei persoane, ieșiți din designul unic al cadranului, au, în cele din urmă, căsătoria fabrică – toate acestea și alte diferențe vor face dispozitivele de măsurare a timpului unic.

Cei care cumpără mai întâi ceasuri de epocă, dealeri de contact mai buni. Așa că va fi mai sigur și puteți ști cu tărie că ați cumpărat nici un fals. Dealerii găsesc modele originale care sunt supuse recuperării și pot fi menținute.

Căci va trebui să plătească, dar costul lor va fi mai mic decât dacă le-ați cumpărat la licitație.

Prezentarea colectivă a ceasului de epocă Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: