Totul despre firul de argint

Totul despre firul de argint

Sârmă Este un produs versatil și se aplică în beadwork, și în floristica și în fabricarea diferitelor bijuterii. De interes deosebit al cunoscătorilor de cauze frumoase tocmai Sârmă de argint. Acest produs îi ajută pe bijutieri să creeze capodopere originale și elegante de bijuterii.

Descriere

Specialiști Partajați sârmă pentru două tipuri principale: artistice și bijuterii.

  1. Prima opțiune este o soluție ieftină pentru realizarea diferitelor decorațiuni. Este frecvent folosit de bijutieri, deoarece produsul groaznic de argint are o durată scurtă de viață și se uza rapid.
  2. În ceea ce privește bijuteriile, vorbim despre produsul realizat din metale prețioase. Poate fi, de asemenea, un aliaj de înaltă calitate (procent ridicat de conținut de argint). Acest material este destul de scump, dar are o rezistență ridicată și un aspect prezentabil.

Utilizare

Pentru fabricarea de Decoratiuni de drepturi de autor din argint Cel mai adesea folosit sârmă, complet din metal nobil. O altă opțiune adecvată este Sârmă de argint placat cu aur. De regulă, aceste opțiuni sunt destinate fabricării unor decorațiuni elegante și scumpe.

În ceea ce privește caracteristicile firului însuși de la metal, atunci Mai puțin frecvent, bijutierii folosesc argint pur (99%). Acest produs are moale excesiv care provoacă daune mecanice.

De-a lungul timpului, zgârieturile apar asupra acestuia, înrăutățirea semnificativă a apariției decorului.

Cel mai adesea pentru fabricarea firelor sunt utilizate Sterling Sterling 925 eșantioane. Principalele sale avantaje sunt:

  • moliciune+
  • Abilitatea de a procesa+
  • Durată lungă de viață.

Produs similar pentru o lungă perioadă de timp nu pierde un aspect prezentabil și nu este afectat de factori externi. Perfect pentru fabricarea de bijuterii de miniatură și dimensiuni mari.

De asemenea, întâlniți Sârmă de alamă. Acest produs este acoperit cu un strat de argint laminat (6%). Este ușor procesată și are o rezistență ridicată. Aceasta este una dintre cele mai accesibile opțiuni adecvate pentru fabricarea bijuteriilor din metale prețioase.

Parametrii pentru selecție

Principalul criteriu atunci când alegeți un fir de argint este gros. Se măsoară în milimetri sau calibre. Pe baza densității, există o selecție a unui anumit produs. Specialiștii consiliază să acorde atenție anumitor recomandări.

  1. Pentru fabricarea de produse elegante, sofisticate Utilizați sârmă groasă până la 0,30 mm. Este potrivit pentru crearea de inele, lanțuri miniaturale și brățări cu margele. Face o buclă va folosi un produs mai dens (0,40 mm).
  2. Sârmă, grosimea căreia este mai mare de 0,5 mm, este utilizată pe scară largă în beadwork. Ea stabilește margele de orice dimensiune.
  3. Produsul 22 al calibrului (0,64 mm) este utilizat Pentru fixarea pietrelor la decorarea diferitelor bijuterii (cercei, suspendare, broșă).
  4. Pentru Obiecte mari masive Sârmă aplicată 1,5 mm.

Trebuie remarcat faptul că Orice metal în timp este oxidat și schimbă culoarea (Devine mai întunecată), prin urmare, controlul atent este necesar pentru un produs realizat din metal nobil. Cu toate acestea, unii cunoscători de antichități preferă decorațiile cu diminuare. Deseori de sârmă de argint oxidează conștient.

Oferă produsului un anumit farmec și misteriozitate.

Despre cum să faci un fir de la argint, puteți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: