Totul despre Gold Negru

Totul despre Gold Negru

Aurul negru – una dintre cele mai relevante tendințe în designul modern de bijuterii. Este posibil să se realizeze pictura originală a produsului prețios chiar și acasă.

Conținutul articolului

Ce este?

Aur pur întotdeauna Are culoare galbenă, astfel încât orice altă nuanță este obținută doar artificial.

Poate fi adăugând atât la aliajul altor elemente, cât și la utilizarea unui colorant complex.

Aurul negru este realizat în trei moduri.

  1. Produsul poate fi un strat acoperit de rodiu.
  2. Aurul negru se dovedește atunci când cobaltul, sulful și cromul sunt adăugate la ligatură.
  3. În cele din urmă, ajutorul poate folosi carbonul amorf.

Durabil KobalT are o culoare de argint cu o nuanță galbenă sau albastră, iar cromul este pictat fie în negru, fie în albastru. Sulf În acest caz, acționează ca un material suplimentar capabil să creeze conexiuni cu alte elemente. După îmbogățirea ligaturii prin aceste materiale, aliajul achiziționează nu numai o nuanță întunecată saturată, ci și o forță mai mare.

Aliajul de aur de negru în compoziția sa 75% aur, 15% cobalt și crom 10%.

După crearea de aliaj și dați-i forma dorită, obiectul se oxidează în mod necesar la temperaturi ridicate. Este după etapa finală că se formează culoarea întunecată profundă a metalului.

Procesul de acoperire a bijuterii Rhodium se numește Parental. La finalizarea sa, suprafața este acoperită cu un film de protecție cu nuanța necesară. Un efect similar apare și când metalul este acoperit cu film amorf de carbon.

Parizia este adesea folosită în fabricarea bijuterii prețioase, deoarece comandantul este capabil să varieze saturația umbrei și să aleagă dintr-o paletă de culoare destul de largă, de la gri până la violet.

Gold Negru, în cea mai mare parte Rhodium, oferă produsului nu numai aspectul original, ci și crește rezistența la uzură. Metalul devine mai plastic, nu oxidază și rezistă mai bine acțiunii reactivilor și a factorilor externi negativi.

Citește mai mult  Capac pentru femei mai mari de 50 de ani

Aurul inteligent poate fi aproape orice culoare, de la gri deschis la negru saturat. Cea mai luminoasă culoare „clasică” este obținută atunci când se utilizează procesarea laserului. Adăugarea de crom, cobalt sau sulf vă permite să schimbați culoarea la maro sau gri.

Trebuie spus că în industria bijuteriilor cu ajutorul creierului, este obișnuit să se pună un accent pe cea mai neobișnuită parte a decorului sau utilizarea pentru a masca articulațiile, compușii și dezavantajele muncii.

Uneori, mobilul este utilizat pur și simplu pentru a prelungi durata de viață a produsului, deoarece acoperirea este repellentă și în mod constant asupra aspectului ruginii.

În plus față de avantajele de mai sus ale aurului negru, puteți adăuga acest lucru Un astfel de metal prețios este absolut sigur pentru sănătate și este hipoalergenic.

Cu toate acestea, produsele spectaculoase de căutare au și Un număr de defecte. Aurul negru este destul de scump, dar în cele mai multe cazuri este imposibil să o transmiteți în amanet. Zgârieturi și alte deteriorări ale suprafeței arată mult mai vizibil decât pe metale galbene sau albe. În cele din urmă, până acum astfel de bunuri sunt destul de greu de găsit în magazinele de bijuterii din cauza unei selecții limitate.

Tehnologie

La domiciliu, de regulă, nu se efectuează o decorare completă neagră, dar concentrându-se doar imaginea pre-aplicată. În acest caz, procesul începe cu pregătirea produsului – nu este doar spălat, dar imediat lustruit și lustruit. Dacă aceasta este o nouă decorare, tocmai a lăsat mâinile unui bijutier, atunci această etapă poate fi omisă. Pe suprafața purificată, imaginea este creată astfel încât adâncimea liniilor să fie de cel puțin 0,3 milimetri. Puteți face acest lucru în moduri diferite, de exemplu, pentru a inhiba, grava sau amâna modelul.

Amestecul preparat va fi aplicat tocmai pe aprofundarea creată una dintre cele două căi: umede sau uscate.

În primul caz Pulbere pentru curse ușor umezită cu apă, după care este aplicată în întreaga zonă. Când lichidul se evaporă, subiectul va trebui să fie plasat în cuptor, astfel încât procesul de topire a substanței să înceapă. Datorită prelucrării termice, amestecul va fi distribuit pe întreaga suprafață.

Citește mai mult  Amber albastru: descrierea, proprietățile și îngrijirea

Când alegeți un mod uscat Primul produs va trebui să fie tratat cu un lichid special, după care se presară tăiat fin cu un medicament negru. După uscare, subiectul este trimis și la cuptorul pentru procesarea termică.

În ambele cazuri, lucrarea este finalizată prin stripare utilizând un fișier sau folosind metoda shabmer. Compozitia pulberii, care este utilizat pentru întunecimea, se combină întotdeauna din componentele principale și suplimentare. Cablul sunt cupru, plumb și argint sulfurile și se obișnuiește să se bismut atribut, boor și clorură de amoniu.

Pregătirea unui amestec pentru prelucrarea metalelor, Este necesar să se determine metoda de blackfriend – dacă el va fi rus, Moscova sau germană. La alegerea unei metode rusesc, este necesar să se portioneaza compoziția principală, iar amestecul în sine nu este în apă, dar pe foaia de metal fierbinte. Măcinarea substanța și interpreta cu flux și sulf, negru trebuie să fie răcit.

Tehnologia Moscova necesită o pregătire separată a amestecurilor de sulf cu plumb, argint și cupru. Amestecul de lucru este format din toți acești compuși luate în anumite proporții.

De asemenea, sunt necesare versiuni, răcire și măcinare. Folosind Moda germană Plumbul turnat într-un aliaj de cupru-argint, după care totul se conectează cu o pulbere de sulf. Amestecul de lucru rezultat este răcit în apă și apoi zdrobit.

Unde se aplică?

Primul lucru vine în minte când vine vorba de aur negru este decorațiuni. Acest metal este utilizat în mod activ în bijuterii, devenind baza pentru inele, suspendare, ore și alte produse. Foarte adesea, materialul se aplică pentru a crea accesorii de sex masculin.

Destul de des, aurul negru este folosit pentru producția industrială – de exemplu, pentru a crea o folie subțire sau cu microunde detalii.

În plus, utilizarea sa este posibilă În industria chimică și de petrol și gaze, nanotehnologii, telecomunicații, structură cosmică și alte industrii. Black Metal are un avantaj În lucrările de sudare și de sol. În ingineria mecanică Acest material este indispensabil pentru a proteja corpul de coroziune și rugină.

Citește mai mult  Mănuși senzoriale

În spatele procesului de informare a aurului la domiciliu puteți viziona următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: