Totul despre Green Gold

Totul despre Green Gold

Green Gold este cel mai neobișnuit aliaj de metal din cauza culorii sale. Mulți oameni sunt interesați de decorațiuni de la un astfel de aur, dar nu știu că se reprezintă ei înșiși, deoarece îi pasă de ei și cum să distingă originalul din fals.

Ce este?

Istoricii cred că Green Gold a apărut pentru prima dată pe insula Creta. Un aliaj similar a început să facă în linia 1-2 către epoca noastră. Atunci a început să sune electro-ul. Green Aur în sine este un aliaj de aur cu argint. A servit pentru a crea decorațiuni și o varietate de articole de cult.

Electrum este unul dintre tipurile de aur nativ, care a fost în cererea pe teritoriul Mediteranei.

  Concentrația de argint într-un astfel de metal este de 10-40%, de asemenea, în lista ingredientelor, conține o cantitate mică de cupru.

  Până în prezent, monedele regelui Krzka sunt păstrate, care au fost făcute înapoi în cele mai vechi timpuri de la acest aliaj. Și, de asemenea, au ajuns la noi obiecte prețioase de sciți. Ca un exemplu, puteți lua în considerare ciocanitoarea legendarul.

   Deoarece aurul verde este o conexiune de aur a probelor 750th sau 585th cu alte metale, este aceste metale care dau culoarea verzuie materialului. Lista acestor materii prime este foarte diversă, astfel încât pentru a apela aliaj cu aur verde, el trebuie să aibă anumite calități.

   • Inertie. Aliajul trebuie să fie dotate cu această calitate, astfel încât să nu fie supus oxidării când în contact cu aer, nu reacționează la anumite substanțe.
   • Plastic. Electrum anumite sarcini rezistă, din cauza căreia tensiune apare în interiorul. Acestea includ întindere sau tag.
   • Duritate. Este nevoie de acest indicator pentru ca punctul de a menține o suprafață șlefuită.
   • Hipoalergenicitate.

   Pe baza acestor condiții, este posibil să refuzați imediat o pereche de metale, cu care puteți da nuanța de aur verde. Rubidium cu cadmiu nu se va potrivi unui astfel de scop. Prima opțiune este exclusă din cauza caracteristicilor sale chimice. Dacă este folosit în aliaj, ca rezultat, acesta va fi compus prea fragil pentru bijuteriile de bijuterii. Și rubium atunci când contactați pielea poate provoca alergii.

   Citește mai mult  Pungi din fabrică medvedkovo

   Cadmiul este prea toxic, iar în Rusia, precum și în țările constând în Uniunea Europeană, nu pot fi operate ca metal aliere. Dar unele state utilizează un metal similar pentru bijuterii. Materialul este caracterizat prin culoarea albă de argint, scade punctul de topire a metalelor și este adesea relevant pentru o reacție chimică.

   Inhalarea cuplurilor sale, o persoană poate obține un nivel ridicat de concentrare a substanțelor otrăvitoare, din care fracțiunea totală poate duce la moarte. Utilizarea cadmiului în timp ce lucrează pe bijuterii, bijutierul riscuri pentru sănătate lui mult mai mult decât o persoană care va fi creat de accesoriul. Și ar trebui să fie, de asemenea, amintit că cadmiu trebuie să se acumuleze în organism, și acționează ca un agent cancerigen. Prin urmare, în compoziția de aur verde, aceste metale nu se aplică.

   Este demn de remarcat faptul că electro se distinge prin aspectul original și neobișnuit. Printre caracteristicile sale, mai multe calități pot fi distinse.

   • Aurul verde este foarte fragil. Din acest motiv, nu este potrivit pentru șosete de zi cu zi.
   • Procedura de creare a unei bijuterii necesită mai multe costuri, în cazul în comparație cu metale tradiționale din metal galben.
   • Costul produsului va fi mai mare în comparație cu aur clasic.

   Probă

   585th sau 750 eșantion plasat pe aur verde. Prezentări în compoziția metalelor sunt transformate în forme lichide la modul de temperatură diferite. Acest lucru sugerează că procedura de fabricație va fi împărțită în mai multe etape.

   Dacă vorbim despre un sistem de probă de carat, metalul are următorii markeri: 10, 12, 14, 15, 18. Conform standardelor adoptate pe teritoriul Federației Ruse, există 4 soiuri de electrice, care sunt demonstrate de mai multe opțiuni pentru aliaje.

   • Eșantion 585th. Concentrația de aur este de 58,5%, argint – 41,5%. Aliajul este caracterizat de verde.
   • Eșantion 585th. Aurul este conținut la aceeași concentrație de 58,5%, argint – 29,5% împreună cu cupru, a cărei parte ajunge la 12%. Soluție de flori galben, cu nuanță verzui.
   • 750-a eșantion. Aici, partea de aur este de 75,5%, restul este de argint. Metalul este caracterizat în verde.
   • 750-a eșantion. Aurul este cuprins în proporția de 75,5%, substanțele rămase sunt argint la o concentrație de 14,5% și cupru în cantitate de 10%.
   Citește mai mult  Blană de blană

   Aplicație

   Pe teritoriul Federației Ruse, eșantioanele 585th și 750 se aplică numai în bijuterii. Primul test poate fi utilizat numai pentru a crea accesorii de bijuterii: lanțuri, pandantive, brățări, seagolis, ceas, cunoscători și alte articole. Cel de-al 750-lea test este relevant nu numai în lucrul cu bijuterii, ci și în fabricarea de suveniruri. Poate fi folosit pentru produse prețioase cu smalț.

   Eșantioanele de aur 585 de aur, care conține argint și cupru, în puterea și amploarele de plasticitate sunt similare cu galbenul. De la ea face diferite bijuterii, care vor fi diferite cu o nuanță verzui-verzui.

   Luxos arata produse combinate create din aur diferite culori. Și, de asemenea, aplică aur verde cu grade diferite de saturație – soluția de culoare variază de la măsline la erbal. Puteți găsi adesea decorațiuni pe subiecte florale, în care se creează modele elegante cu crengi, corci de struguri și alte soluții de design pe inele sau cercei.

   Electrum arată bine cu pietre prețioase și semi-prețioase care posedă ton identic. Aici pot fi atribuite smaralde, safire, citrine și cuarț.

   Dacă aurul verde este caracterizat printr-o nuanță saturată, care se realizează prin adăugarea de substanțe speciale, va fi durabilă, dar fragilă. Astfel încât să creați o decorare dintr-o singură bucată, nu se potrivește. Toate componentele sunt fabricate folosind turnare și se aplică ca inserții, căptușeală.

   Cum de a alege?

   Oamenii care iubesc să cumpere ornamente în locuri dubioase se pot confrunta cu falsuri. Adesea, sub masca de aur verde, Elokxal este vândut. Este un aliaj care imită extern nu numai aur color, ci și un clasic.

   Citește mai mult  Alegeți un rucsac mare

   Pentru a exclude achiziția de falsuri, se recomandă utilizarea consiliilor de specialiști.

   • În primul rând, merită să verificați etichetarea. Decoratiuni din aur verde, obligatoriu marcat cu stigma 585th sau 750th eșantion.
   • Verificați cu atenție componentele de conectare: În cercei, acestea sunt încuietori și în brățări – elemente de fixare și legături. Pe falsul pe care îl șterg repede.
   • În compoziția aurului verde fără oțel și fier. Prin urmare, puteți verifica autenticitatea cu ajutorul unui magnet – dacă sunt bastoane, înseamnă că produsul este fals.
   • Pentru aurul ireal, persistența în raport cu impactul chimic este de uncharacter. Începe să se întunece de la contactul cu săpun, alcool și iod. Verificarea reacției la acid nu este recomandată, deoarece intermetallida nu este, de asemenea, frică de un atac chimic.
   • Fake mai ușor metalul prețios. Dar acest lucru este vizibil numai pe produse mari.
   • Pentru a elimina achiziționarea unui produs ireal, Se recomandă achiziționarea de decorațiuni numai mărcile dovedite.

   Recomandări pentru îngrijire

     Decoratiunile din aur verde necesită o relație atentă. Ei au nevoie de mai multă grijă în comparație cu produsele clasice. Din acest motiv, nu este recomandat să purtați accesorii în fiecare zi, să le purtați mai bine numai pentru celebrare.

     Exercițiul fizic ar trebui exclus. Aurul poate sparge de la cădere, impact sau presare.

     Mai multe informații despre diferite nuanțe de aur, consultați următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Comments: 1
     1. Anca

      Ce este Green Gold și cum poate fi utilizat în viața de zi cu zi?

      Răspunde
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: