Totul despre piatra Aquamarine: Înțeles, caracteristici și proprietăți

Totul despre piatra Aquamarine: Înțeles, caracteristici și proprietăți

Minerale naturale – obiecte misterioase și mistice, interes în care multe sute au fost păstrate. Oamenii le-au învățat să folosească nu numai ca decorațiuni, ci și în scopuri medicale. Gemurile au fost folosite în procesul de ritualuri magice, precum și pentru a atrage noroc, sănătate și fericire.

Geologii au câteva sute de specii de pietre diferite, care sunt caracterizate de origine, culoare, dimensiune și proprietăți. Reprezentanții medicina tradițională și astrologii recomanda să acorde o atenție la minerale unice – acvamarin, care are o mare recurs estetic, dar, de asemenea, are efecte benefice asupra sănătății și starea emoțională.

Descriere

Aquamarine – un crisolit decorativ semiprețioase, care este utilizat pe scară largă în fabricarea de bijuterii. Acest mineral este folosit nu numai în bijuterii buget, dar, de asemenea, în colecții exclusive high-end. Aquamarine berillosilikatom aluminiu este compus din cristale hexagonale, care seamănă cu forma unui poliedru convex. Cuvântul acvamarin provine din vechiul „apă de mare“ greacă și mijloace. Istoria începe cu originea pietrei, deoarece navigatori antici, care creștinat găsit pe darul sirena comori pe fundul mării, care le va proteja în timpul călătoriilor. Și culoarea mineralelor a dat lui Poseidon, conectând cerul și marea într-un singur întreg. O mare importanță a mineralei a fost păstrată în această zi.

Pietre fata-fabricate care arata ca suprafata marii, combinate armonios cu produse de argint si aur. Costul mineralului depinde de mărimea, calitatea și furnizorul. Copiile care au efectul ochiului felinar sau asterismului au un domeniu de preț semnificativ mai mare. Experții apreciază foarte mult produsele în care nu există doar bule, ci desene sub formă de flori și fulgi de zăpadă.

Unde mineralul este minat?

Există un număr mare de depozite existente care conțin depozite indispensabile de piatră valoroasă. Depozitele deosebit de populare sunt situate în Rusia, Pakistan, Ucraina, India și Madagascar. Specialiștii brazilieni au miniat cele mai scumpe și mai mari copii ale pietrelor care au o nuanță albastră. Mineralele verzi se găsesc în Ural și albastru – în Transbaikalia și în America. Sherry Mountain – locația celor mai mari și mai valoroase pietre.

Geologii produc pietre din următoarele forme:

 • rundă+
 • Dreptunghiular+
 • oval.

Fiecare formular are nevoie de o metodă specială de tăiere:

 • Metoda rotundă – Diamond+
 • Metoda dreptunghiulară – Emerald+
 • oval – pas sau pene.

Copiile opace și opac sunt făcute pur și simplu netede, iar suprafața este lustruită.

Culori și varietăți

Aquamarina se distinge printr-o gamă largă de gamă de culori, care este în intervalul de la albastru incolor la albastru închis.

În ciuda numărului mare de nuanțe, specialiștii alocă mai multe dintre cele mai populare culori:

 • incolor+
 • albastru+
 • verde.

Luminozitatea și saturația mineralei depind de cantitatea din compoziția sa de fier. Pietrele albastre au cea mai mare valoare de bijuterii.

Mineralele palide, plictisitoare și netratate sunt folosite numai pentru a face bijuterii ieftine. Amber pietre sunt considerate a fi cele mai rare, dar structura tulbure și opacă reduce semnificativ valoarea și cererea de piață.

Aquamarina are capacitatea de a-și schimba culoarea într-o perioadă scurtă de timp sub acțiunea luminii solare. Această caracteristică trebuie luată în considerare după achiziționarea de decorațiuni scumpe, care se poate transforma rapid în Dim Bauble.

Proprietăți

Mineral are următorul fizic Proprietăți:

 • transparenţă+
 • Rezistenta la uzura+
 • fragilitate+
 • uşura+
 • Gama largă de culori+
 • Structura simplității+
 • Schimbarea culorii.

De asemenea, Aquamarine are proprietățile necesare pentru oameni, care sunt atât medicale, cât și magice. Piatra are antiinflamator, antispasmodic, vindecare a rănilor, liniște, dezinfectarea și proprietățile antimicrobiene, ajutând o persoană să facă față unui număr mare de boli.

Citește mai mult  Caracteristicile de aur țigănești

Fizic și chimic

Baza chimică a bijuteriei este alcătuită din flint, aluminiu și oxid de beriliu. Caracteristica principală a mineralei cu două replicare este capacitatea sa de a schimba umbra sub acțiunea luminii, care cade pe minerale în diferite unghiuri.

Arcul axial paralel du-te linii subțiri care creează efectul picăturilor de ploaie.

Substanțele auxiliare din minerale sunt potasiul, litiul și vanadiul.

Piatra prețioasă are următoarele caracteristici și caracteristici:

 • Rezistență scăzută la daune mecanice+
 • Schimbarea umbrației de culoare sub acțiunea temperaturilor ridicate+
 • durabilitate+
 • Schimbați umbra în funcție de gradul de iluminare+
 • Apariția flexibilității și a oboselii sub acțiunea radiației ultraviolete+
 • Greutate mică+
 • Densitate mare.

Nivelul de duritate este de 8,0 unități. Acest indicator este aproape de densitatea granitei ceramice. Pentru procesarea puteți utiliza tehnologia Diamond. Intervalul de refracție al razelor Sun este în intervalul de la 1,5 la 1,59. Indicatorul de temperatură maximă poate ajunge la + 400 de grade.

Magie

Rădăcinile proprietăților magice ale acvamarinei lasă acum câteva sute de ani, când locuitorii planetei au crezut în spirite, precum și în magia pietrelor și plantelor. Această tendință a ajuns la o persoană modernă care continuă să creadă în proprietățile neobișnuite ale mineralelor.

Principalele direcții ale Aquamarinei:

 • Protecție împotriva negativului+
 • Prevenirea conflictului+
 • Dezvăluirea completă a potențialului personal+
 • Dezvăluirea intrigilor și viclenilor+
 • Dezvăluirea perspectivelor creative+
 • Protecția casei și a familiei.

Reprezentanții genului slab cred că decorațiile cu Aquamarine vor păstra tinerii, frumusețea, puterea și mintea clară de-a lungul anilor. Părinții dau copiilor o bijuterie nu numai pentru a îmbunătăți natura, ci și pentru alegerea corectă a obiectivelor vieții. Mineral va ajuta întotdeauna să găsească o cale de ieșire din situații dificile și confuze, să construiască o relație confortabilă cu ceilalți și să meargă la un rezultat pozitiv al oricărei probleme. Decorațiile vor scăpa de proprietarii lor de la întâlnirea cu bolnavi și oameni periculoși, iau oaspeții răi și oamenii răi din casă.

În timpul comunicării cu oamenii, este necesar să se monitorizeze cu atenție saturația culorii Aquamarinei. Tipul de minerale plictisitoare și decolorate vorbește despre o posibilă înșelăciune sau conflict care apare. Reprezentanții culturii magice susțin că decorarea ajută numai oameni buni, cinstiți și decent care vor putea purta un talisman de mulți ani.

Dacă o persoană a pierdut decorarea de la Aquamarin sau a fost deformată, este necesar să se analizeze mai atent personalitatea unei astfel de persoane și să analizeze acțiunile și acțiunile sale.

Timp de mulți ani, călătorii, rătăcitorii și marinarii au printre talismanii lor această bijuterie, a cărei schimbare de culoare ajută la prezicerea unor evenimente bune și rele. Green Shine apare înainte de dificultăți și diverse probleme. Transparența și ușurința de minerală – un semn al unui rezultat sigur al evenimentelor în orice situație. Simbolul iubirii și loialitatea cuplurilor căsătorite este o decorare de argint cu o piatră albastră. Acest amulet va ajuta la păstrarea iubirii, înțelegerea reciprocă și devotamentul în familie. Minerale își schimbă umbra în funcție de starea emoțională a proprietarului și va fi un asistent de încredere și apărător de oameni buni care nu cred în magia pietrelor.

Aquamarine Amolet ajută în timpul unei sesiuni spirituale pentru a găsi oameni dispăruți și indică starea lor fizică. oameni Noble, în timp ce în casa inamicului, a redus întotdeauna o mică pietricică într-un pahar de vin, crezând că mineral va ajuta la neutralizarea substanțelor otrăvitoare în tratează bolnavi binevoitorii. Efectul pozitiv are o amuletă la difuzoare de vorbire, care este umplut cu o forță neobișnuită și pătrunde ascultătorii adânc în suflet. Oamenii care au abilități paronormale, trebuie să aveți întotdeauna o serie de piatră – va ajuta la dezvoltarea cadoului și obțineți informațiile necesare nu numai din spațiu, ci și din viața de apoi.

Citește mai mult  Cercei cu fianitis

Care se potrivește?

Înainte de a cumpăra acest decor, experții recomandă să afle compatibilitatea cu Aquamarine și numai după ce achiziționează GEM sau un iubit.

 • Scorpioni Aquamarina va contribui la reducerea stresului emoțional și a diferențelor psihologice, precum și evaluarea adecvată a situației și avertizează conflictul de preparare.
 • Pești Cu ajutorul pietrei va fi capabil să recunoască intențiile negative ale altora și să înmoaie colțurile ascuțite ale naturii lor.
 • zodia Gemeni GEM va ajuta la obținerea unui echilibru intern și armonie.
 • Semnează reprezentanții Vărsător Mineral va ajuta la găsirea unei înțelegeri reciproce cu sexul opus și găsiți fericirea în viața personală.
 • Pentru Cântărește Mineral va fi un talisman de protecție care va ajuta la evitarea pericolului.
 • Tales și Capricorn Cu ajutorul pietrei va fi capabil să devină blând, romantic și sensibil.
 • Încrederea în sine va fi achiziționată Raki, A Berbec va fi mai înțelept și intenționat.
 • Streltsame Nu puneți speranțele pentru efectul magic al bijuteriei. Pentru reprezentanții acestui semn, Aquamarine este doar o decorare frumoasă care nu ar trebui să fie purtată zilnic.

Minerale spectaculoase spectaculoase arată pe fundalul ochilor verzi și albastri.

Cum să distingem de fals?

Înainte de a obține decorarea dorită, experții recomandă să studieze cu atenție regulile pentru alegerea acestui produs. Cumpărătorul neexperimentat poate plăti un cost ridicat pentru absolut inutil Bauble. Tehnologiile inovatoare și echipamentele moderne fac posibilă îmbunătățirea pietrelor necostisitoare și a le aduce la nivelul pietrelor prețioase și semi-prețioase. Decizia acestei sarcini ajută la arderea, iradierea, fisurile de umplere, lustruirea și măcinarea.

Aquamarina semi-prețioasă are analogi artificiali care pot fi cultivați în condiții de laborator. Această tehnologie nu a câștigat o popularitate largă datorită costului scăzut al produselor și este utilizat foarte rar. Adesea costul mineralelor în creștere în laborator depășește valoarea de piață a pietrei. Minerale cultivate are un preț mai mic decât minat.

Trebuie amintit că piața modernă de decorare este umplută cu un număr mare de falsuri, care sunt realizate din sticlă colorată și diferite minerale. Semne de pietre de înaltă calitate și naturale:

 • Transparență ridicată+
 • Lipsa de pete, bule de aer și puncte întunecate+
 • Prezența luciului de sticlă+
 • Achiziționarea unei nuanțe de articole înconjurătoare+
 • Schimbarea umbra la creșterea temperaturii.

Puteți vedea aceste caracteristici numai în prezența cunoștințelor de bijuterii și a dispozitivelor de mărire speciale. Dacă există o îndoială cu privire la autenticitatea produsului, trebuie să contactați ateliere de bijuterii speciale.

Adesea, Aquamarine este confundată cu topazul prețios prețios. Cele mai frecvente falsuri:

 • Spinel artificial+
 • sticlă colorată+
 • safir+
 • cuarţ+
 • zirconiu+
 • plastic+
 • Blue Topaz.

Caracteristici distinctive ale falsului:

 • Prezența unei suprafețe calde+
 • Prezența unei suprafețe netede ideale și absența completă a bulelor și fibrelor interne+
 • Prezența strălucirii de ulei+
 • Paletă de culoare excesiv de luminoasă+
 • Stabilitatea culorii gamma.

Aplicație

Mineralul frumos și luminos și-a găsit utilizarea nu numai în industria bijuteriilor, ci și în medicina alternativă. Vindecătorii populari notează efectul pozitiv al acvamarinei pe organele respiratorii, sistemul digestiv, ficatul și pielea.

Produsele cu această bijuterie au următoarele proprietăți terapeutice:

 • Consolidarea imunității+
 • Normalizarea sistemului nervos central+
 • Îmbunătățirea elasticității vaselor de sânge+
 • Îmbunătățirea muncii inimii+
 • Avertizare a sistemului de referință al bolii+
 • Prevenirea dezvoltării guta+
 • Accelerarea vindecării rănilor și a erupțiilor cutanate+
 • Prevenirea dezvoltării erupții cutanate alergice+
 • Normalizarea activității sistemului endocrin+
 • Îmbunătățirea activității tiroidei+
 • Temperatura redusă a corpului în boli coldic+
 • Creșterea acuității vizuale+
 • Tratamentul Linga+
 • Reducerea numărului de contracții musculare+
 • Reducerea proceselor inflamatorii în cavitatea bucală+
 • Prevenirea dezvoltarea proceselor inflamatorii in plamani+
 • Stabilizarea activității hepatice și renale+
 • Depresia de microorganisme patogene+
 • Normalizarea conținutului de apă în organism+
 • Reducerea frecvenței tusei+
 • Reducerea durerii dentare și neurologice+
 • Prevenirea dezvoltării depresiei și a tulburărilor psihologice+
 • Reducerea reflexul de vomă în timp ce stau în mașină sau navă+
 • Elaborarea de substanțe toxice și zgură+
 • Dependenta redusa băuturi alcoolice și tutun.
Citește mai mult  Notă: Caracteristici și proprietăți

O piatră unic va fi capabil de a ajuta nu numai la etapa inițială a bolii, dar, de asemenea, în situații complexe și lansate.

Gem folosit pentru a decora următoarele elemente:

 • A fugit+
 • Suspensie+
 • broşă+
 • o brățară+
 • Cercei+
 • pandantiv+
 • coroană+
 • Atribuirea de putere+
 • Magic Talisman+
 • Elemente de decor+
 • bucate.

Piatra este o gardă versatilă atât pentru reprezentanții sexului slab, cât și pentru partea masculină a societății. Pentru divulgarea maximă a proprietăților terapeutice, trebuie efectuate următoarele proceduri:

 • Zilnic înainte de culcare păstrați o piatră în mână și lăsați-o lângă pat+
 • omite în baie, apă în care va fi folosit pentru scăldat+
 • aduce la durere+
 • Utilizați acele tipuri de bijuterii cât mai aproape de zona bolnavă.

Îngrijire

Minerale frumoase și magice au nevoie de o atenție deosebită și o funcționare adecvată.

Reguli care extind durata de viață a bijuteriilor:

 • Protecția împotriva luminii solare directe+
 • Depozitare într-o cutie separată sau pungi de bijuterii care vor preveni zgârieturile, fisurile și chipsurile+
 • Curățarea în timp util și regulată, cu o cârpă moale și detergenți non-agresivi+
 • Exploatarea și protecția atentă împotriva căderilor+
 • Protecția împotriva particulelor cosmetice, uleiuri aromatice, băuturi spirtoase, creme și aerosoli+
 • Îndepărtarea curată a reziduurilor de murdărie și praf în locurile de piatră și metale prețioase.

Înainte de a efectua orice locație de casă sau la grădină, este necesar să se elimine toate decorațiile. Disponibilitatea justiției pe corpul pietrelor în timp ce vizitează băi, băi, saune și bazine. Este strict interzis să stocați decorațiuni în locuri cu umiditate ridicată. Cel mai potrivit loc pentru a găzdui bijuterii – dresser în dormitor. Dacă piatra nu este doar o decorare, ci și o gardă, atunci are nevoie de o atenție sporită, precum și curățarea în timp util a energiei. În cazul ignorării acestui eveniment, GEM se poate prăbuși de la energia negativă acumulată în el.

Pentru a elimina negativul, este necesar să se efectueze următoarele manipulări:

 • Spălarea zilnică sub un număr mare de apă curentă+
 • imersiune periodică în sare, care, ulterior, ar trebui să fie aruncat afară.

efectuarea în mod regulat de simplu, dar procedurile eficiente vor fi lăsate să facă un talisman să-și îndeplinească îndatoririle lor pentru o perioadă lungă de timp. Este strict interzis să se spele bijuterie de foarte rece sau apă caldă.

Această procedură va duce la o schimbare a culorii minerale, precum și la apariția monotonie. Specialiștii nu recomandă utilizarea de instrumente cu ultrasunete pentru curățare, ceea ce poate duce la distrugerea internă a produsului.

În caseta de bijuterii din fiecare femeie, puteți vedea un număr foarte mare de diferite bijuterii, care sunt caracterizate de preț, aspectul și numirea. gărzi de moda moderne ridica bijuterii în conformitate cu evenimentul planificat și ținuta festivă. Activitatea minutios bijutieri permite femeilor anual pentru a reface colectarea de decoratiuni cu produse noi. Astrologii și vindecătorii populari recomandă acordarea atenției nu numai la metale prețioase, ci și pe pietre care pot deveni atât decorațiuni, cât și asistenți fiabili și sateliți credincioși pentru mulți ani de viață. Unul dintre aceste minerale este Aquamarine, care va avea grijă de bunăstarea emoțională și fizică a proprietarului său.

În următorul videoclip, veți găsi informații suplimentare despre Aquamarina minunată de piatră.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: