Totul despre piatra Morion

Totul despre piatra Morion

Cu privire la existența lui Morion, numită cristal negru și o rocă de cuarț, cu mult timp în urmă. Componentele acestui caracter unic în proprietățile pietrei sunt fier și titan – aceste componente le oferă toate nuanțele maro și negre.

Ce este?

Piatra Morion se referă la soiurile de cuarț închis și are o culoare foarte întunecată, aproape neagră. De aceea se numește adesea cristal negru sau cuarț negru. Ca urmare a unei prelucrări atente, stăpânii reușesc să realizeze Similaritatea externă a majorului cu obsidianul. Aceste minerale diferă unul de celălalt cu proprietățile lor fizice.

În lucrarea lui Plinnya, această piatră este menționată ca fiind „Milorov”, iar în cronici indiene se găsește numită „Pramnion”. Din cele mai vechi timpuri, proprietățile sale au fost studiate nu numai de oamenii de știință, ci și de magicieni, medici și filosofi.

Faimosul Bowl Buddha este fabricat din Morion.

Cu toate acestea, nu numai acesta este mineralul – A fost folosit atunci când conduceți ritualuri și încercări de a crea o piatră filosofică. Unii alchimiști au crezut că Morion a fost așa, dar nu știau cum să o activeze.

Anterior, cristalul negru nu a fost folosit de bijutieri, dar situația sa schimbat radical literalmente într-o singură zi. Piatra ca urmare a unei expuneri la temperaturi ridicate și-a schimbat aspectul și a devenit similar cu topazul. În viitor, inele, cercei, brățări și alte produse au început să inele make.

Morion este un mineral neomogen alcătuit din mai multe straturi:

 • core, care este un cuarț lapte+
 • strat sub forma unei carcase a unui cristal de munte+
 • cuarț fumuriu+
 • Negru Quartz însuși, care este stratul final de.

În Rusia, Morion a primit faima dupa ce a fost găsit în Urali, și în China, bijuterie încă în secolul al XII-lea Utilizat la fabricarea de ochelari pentru ochelari și nave pentru medicamente. Acum minerale după procedura de recoacere este utilizat pe scară largă în bijuterii.

Ca urmare a impactului temperaturii ridicate, Morion capătă o nuanță roșu-galben sau devine aurie, transformându-se în Citrine.

Unde sunt minate?

Această piatră semi-prețioasă este minat în volumele de mijloc – depozite Morion a găsit destul de mult, dar probe valoroase nu sunt atât de des. Mineralele se găsește cel mai adesea în glomens, vene hidrotermale și pegmatite de granit. În prezent, depozitele Morion sunt dezvoltate în următoarele țări:

 • Statele Unite ale Americii+
 • Mexic+
 • Rusia+
 • Kazahstan+
 • Ucraina+
 • Canada+
 • Brazilia+
 • Egipt+
 • Scoţia+
 • Elveţia+
 • Madagascar.

Greutatea cristalelor unice minate în unele cazuri este calculată de tone. De exemplu, mineralul a fost descoperit în Kazahstan, al cărui masa a fost de 70 de tone, iar eșantionul găsit în Ucraina, a cântărit 10 tone.

Proprietăți

Principalele proprietăți fizico-chimice ale Morion sunt în mare măsură identice cu caracteristicile speciilor de cuarț cunoscute în acest moment.

Puteți evidenția următoarele date minerale:

 • formula chimica– Si02+
 • Culoare – negru sau maro închis+
 • transparenţă– exclusiv în scale mici+
 • Duritatea moosei 7+
 • Spiditatea – imperfect+
 • densitate variază în intervalul de la 2,651 până la 2,68 g / cm3.

O atenție deosebită merită Proprietățile vindecătoare ale cuarțului negru. Ele sunt folosite de litoterapeuți care susțin că toate mineralele prețioase și semi-prețioase pot influența corpul uman și chiar sufletul. În realitățile moderne, cele mai relevante au devenit Aplicarea lui Morion la livrarea de la diferite dependențe.

Se crede că piatra vă permite să scăpați de jocurile de noroc, dependența de alcool și de tutun.

În plus, se disting următoarele proprietăți ale unui cristal închis:

 • Circulația sanguină și purificarea sângelui+
 • Eliminarea eficientă a plăcilor de colesterol+
 • Consolidarea sistemului musculoscheletal+
 • Impactul pozitiv asupra articulațiilor+
 • Restaurarea corpului după transferul loviturilor+
 • Retragerea toxinelor și a zgurii+
 • Combaterea insomniei.

Există date privind utilizarea pietrei de către unii vindecători pentru a combate Bolile oncologice.

În același timp, atenția se concentrează asupra faptului că acesta trebuie aplicat în scopuri medicinale cu precauție maximă. Avertismentele se datorează creșterii potențialului energetic capabil să facă rău pacientului.

Utilizarea quartzului negru în ritualuri magice se datorează în mare măsură culorii sale. Piatra a devenit adesea o parte integrantă a sesiunilor spirituale. Se crede că datorită proprietăților lor magice, el este capabil să stabilească o legătură cu sufletele celor morți.

Rezistența magică a pietrei este privită ca fiind excesivă, astfel încât magicienii novici mentorii lor mai experimentați recomandă să aleagă în favoarea altor minerale.

În paralel, avantajele evidente ale cuarțului întunecat, care este capabilă să „absoarbe” emoțiile negative ale altora, protejând proprietarul. Curățați-l cu spălare în apă curentă.

Utilizare

Gama de culori a lui Moronov nu diferă în varietate – Cristale miniere de culoare neagră și maro, maro închis și negru. Cu toate acestea, bijutierii au găsit modalități de a schimba drastic apariția mineralelor.

De exemplu, atunci când este încălzit la 300-320 de grade, piatra devine galbenă și chiar complet transparentă. În primul caz, este ușor de confundat cu topazul sau citrina. Crește temperaturile de până la 400 de grade obțin o înălbire completă a pietrei, care se transformă într-o copie a unui cristal montan.

Culoarea inițială poate fi restabilită prin expunerea la radiații. Valoarea geologică a mineralelor după astfel de manipulări este pierdută, cu toate acestea, produsele create arată foarte impresionant. Mineral își poate schimba umbra în diferite unghiuri de vedere și devine purpuriu sau verzui.

Datorită proprietăților unice și aspectului, cristalul negru este utilizat pe scară largă de bijutieri în fabricarea bijuterii. Cererea specială este utilizată de cristalele cu o structură stratificată pronunțată și mijloc de cuarț. De asemenea, piatra este folosită ca un material divers atunci când se creează inserții, figurine și sigilii.

O atenție separată merită regulile de funcționare a produselor de la Morionov. Acest mineral este considerat destul de capricios de utilizat și, prin urmare, este necesar să o purtați corect, în conformitate cu următoarele cerințe:

 • Cartier inacceptabil cu alte pietre+
 • Pentru depozitare, va fi necesară o pungă separată, caz sau cutie+
 • Purtând decorațiuni din cuarț întuneric nu în mod constant, deoarece, în unele cazuri, poate avea un impact negativ cu contactul pe termen lung cu pielea umană+
 • Pentru o curățare eficientă și sigură, produsul utilizează soluția de săpun și perii cu o grămadă moale, în timp ce piatra este spălată și uscată+
 • Pentru a purifica energia lui Morion, este necesar să o păstrați sub apă curgătoare timp de 15-20 de minute, dar presiunea jetului nu trebuie să fie foarte puternică, astfel încât apa să simplificată amuletul.

În ciuda extragerii greutăților record, aparține tipurilor rare de cuarț. Din acest motiv, pentru producția de bijuterii Pietrele artificiale sunt cultivate pe o scară industrială. Într-o astfel de situație, se pune întrebarea despre cum să distingeți cristalul negru natural din fals.

Specialiștii susțin că morionul artificial la vizionarea nu va fi schimbată.

Când cumpărați bijuterii sau produse cu Morion Este recomandat să solicitați certificatele relevante ale vânzătorului. În magazinele de bijuterii solide și saloanele specializate cu furnizarea de astfel de documente, nu există probleme, dar nu va exista nimic pentru a preveni fraudatorii.

Care se potrivește?

Se crede că Morion este o piatră capricioasă și nu este potrivită pentru toată lumea. Dacă este un bărbat cu un depozit invidios și mercenar de caracter, atunci produsul cu un astfel de mineral va crește numai caracteristicile negative.

Nu se recomandă utilizarea de multe ori bijuteriile cu cristal negru și oameni excesiv de emoționali.

Dacă, în ciuda energiei puternice a pietrei, încă decideți să achiziționați o decorare cu Morion, ar trebui să luați în considerare caracteristicile sale. De exemplu, merită să știți asta Bărbații purtând un inel cu acest cristal devin populare cu sexul opus.

Există o opinie că piatra îi oferă proprietarului elocvență și farmec, dă încredere și intenție.

Opțiunea optimă pentru reprezentanții sexului fin va fi cercei decorați cu cuarț întunecat ars. Morion este capabil să dea proprietarului astfel de calități valoroase ca Intenție și înțelepciune, Prin urmare, pentru a induce în eroare proprietarul unui astfel de ornament o va fi aproape imposibil.

Pe relația dintre constelația, sub care sa născut o persoană, și ce fel de piatra va juca un rol important în soarta lui, era cunoscut în antichitate. Acesta este motivul pentru care alegerea unui cristal negru pentru tine sau ca un cadou original, trebuie să fie luate în considerare, În măsura în care este potrivit pentru unul sau un alt semn zodiacal.

Influență Morion este capabil de toate semnele, dar nu întotdeauna vorbim despre efecte pozitive.

Energia acestui mineral respectă pe deplin cu caracteristici Capricornul și Rakov. În consecință, pentru aceste semne, el va deveni mascota perfectă.

În același timp, pentru nascuti sub semne Sagetator și Leu Negru Quartz este probabil să devină o sursă de probleme cu un frecvente decoratiuni poartă cu ea.

Din acest motiv, este recomandat să poarte astfel de produse nu mai mult de o dată pe lună.

Faptul este că reprezentanții acestor semne ai zodiacului sunt, de obicei, oameni veseli care nu se potrivesc cu mineralul întunecat capabil să devină cauza melancoliei și pesimismului.

Scorpioni La Morione trebuie tratată cu prudență, deoarece din cauza ei poate exista o problemă cu o închistate excesivă. Alte semne trebuie să ia o decizie, să ia în considerare caracteristicile naturii și energiei lor.

Cei care sunt activi din punct de vedere moral și fizic, cuarțul întunecat nu vor putea dăuna, iar oamenii nesiguri sunt cel mai bine să evite contactul cu acest cristal.

Morionul urmează după cum urmează cu semne zodiacale:

 • Cu energie Capricornul Există aproape o coincidență completă, piatra va fi capabilă să ajute la atingerea obiectivelor+
 • Streltsame Este mai bine să evitați purtarea acestui tip de cuarț în inele sau buletine pentru a evita exacerbarea părților negative ale naturii lor+
 • Nu se recomandă contactarea mineralelor Lei și ovans+
 • Cântărește și rafturi El va ajuta la luarea deciziilor, dar nu toate vor avea dreptate în practică+
 • Cu piatra de purtare dreapta Scorpionul și peștele va fi capabil să scape de greșeli grave și de comunicare cu bolnavi+
 • Morionul poate salva Gemenii de la obiceiurile proaste și să le protejeze de înșelăciune+
 • Oamenii născuți sub constelație Vărsător, va obține posibilitatea de a vă maximiza potențialul+
 • Datorită proprietăților pietrei Virgin va fi capabil să devină de succes și să-și îmbunătățească bunăstarea.

      Având în vedere compatibilitatea cuarțului închis cu alte minerale, trebuie remarcat faptul că este auto-suficientă și v Companii Când creați bijuterii nu are nevoie. Iubitorii de magie și predictori folosesc adesea negru morion în combinație cu cristalul strasului. Se crede că acesta din urmă ajută la clarificarea informațiilor produse de proprietățile magice ale lui Morion. Cu o creștere a activității minerale, puterea acțiunii sale poate fi încercat să levelerate din cauza cristale roz.

      La informații interesante despre piatra pot fi găsite în următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: