Totul despre pungi de epocă

Totul despre pungi de epocă

Sacul de epocă este considerat un accesoriu indispensabil în viața fiecărei fete. Astfel de pungi sunt lucruri veșnice care pot aborda multe imagini, inclusiv seara, afacerea și casual. Nostalgia în diferite ani, care se rostogolește atât de mult încât fără un ambreiaj mic sau accesoriu luminos din anii 80 este ușor de făcut. În acest articol, luați în considerare totul despre pungi de epocă.

Particularități

Pungile de epocă pot aduce o mulțime de stafide în dulapul femeilor moderne. Astfel de accesorii admiră atât farmecul, cât și disponibilitatea acestora. Desigur, unii stilisti cred ca vintage se potriveste numai tinerilor. Cu toate acestea, nu este necesar să vă limitați în dorința de a întrista un lucru în retrostilă, chiar dacă vârsta este deja netedă pentru mijloc. Parțial, aceste restricții se datorează faptului că lucrurile de epocă pot fi aceiași agenți ai proprietarilor lor.

Uneori s-ar putea crede că sacul a fost păstrat de la momentul tineretului timpuriu al găzduirii ei.

Printre exponatele de epocă, există mulți oameni care se referă la munca manuală. Dacă doriți să luați în posesia geantului din anii ’70 din secolul trecut, această preferință merită să trimiteți modele de culoare roșie, maro, bej, muștar și khaki. Dar din anii 80 este cel mai bine să luați opțiuni acide colorate. Excelent dacă există multe nituri și elemente placate cu aur. În ceea ce privește pungile din anii ’90, merită să vă acordați atenție modelelor simple în stil minimalist. Preferințele sunt demne de nuanțe de pământ, forme de înțeles și materiale practice.

Vizualizări

Femeile și bărbații au reușit să evalueze toate numeroasele avantaje ale pungilor de epocă. Dintre acestea, puteți alege o opțiune care să completeze perfect imaginea de afaceri, cât și stilul de casual. Astfel de accesorii atrag atenția asupra aspectului lor și a practicului plăcut.

femei

Printre opțiunile de epocă pentru femei, designerii nu văd restricții. Puteți alege în condiții de siguranță de la curele, bastarzi, cutii, galeti, valize, sacoșe, ace, tablete, coșuri. Și merită atenție la modelele de marcă, inclusiv ambreiaje, saci hobo, rucsaci, plicuri, sacrificiu, mesageri, dom și multe altele. Principalul lucru și, probabil, singura condiție pentru ca accesoriul este bine privit cu toate detaliile dulap. Nu există restricții în ceea ce privește gama de materiale si culori. Puteți alege în condiții de siguranță, atât din piele și opțiuni de tesatura. Opțiuni de dantelă pentru pungi, cu broderie, stras, pietre semi-pretioase, arata foarte original.

a bărbaților

Printre modelele de sex masculin, de preferință este în valoare de a da saci Poștașul peste umăr, portofolii stricte, saczo volumetrica. Astfel de modele din piele cu numeroase buzunare sau fără a le va sublinia în mod avantajos aproape orice imagine. În culori un avantaj incontestabil ocupă nuanțe de maro. Nu vă fie frică de zgârieturi și zgârieturi, care apar în cele din urmă asupra lucrurilor tale iubite, pentru că dau un farmec suplimentar.

Caracteristica pungilor de epocă – devin doar mai bine de-a lungul anilor, determinând istoria lor toate capitolele noi și noi.

Criteriile de alegere

Atunci când alegeți, este important să acordați atenție greutății sacului în sine. Ceea ce va fi mai ușor, cu atât mai bine va fi pentru sănătate. Al doilea criteriu important este calitatea. Accesoriu ieftin poate strica integritatea imaginii. Nu trebuie să vă limitați la o singură opțiune, deoarece puteți lua mai multe forme sau tipuri de pungi pentru a le combina cu o mulțime de haine. Este de dorit ca accesoriul să fie proporțional cu complexul proprietarului său, altfel disproporția va fi prea vizibilă. Merită să ne amintim că liniile geometrice clare dau harul fetelor cu forme luxuriante.

Ce sa porti?

Vintage este ușor de combinat cu majoritatea imaginilor. De exemplu, sacii din piele structurală sunt potriviți pentru imaginea de afaceri. Hainele casual pot fi completate cu mesageri sau alte modele deasupra umărului. Pentru stil boem sau hippie-chic, opțiunile de hobovo sunt potrivite. În ceea ce privește dulapul de sport, va exista un rucsac indispensabil sau de vintage. Pentru o imagine de seară sau exclusivă, ambreiaje mici decorate cu margele sau sticlă.

Culorile sunt cele mai bune pentru sezoanele reci întunecate, și pentru lumină – primăvară și vară. Și alb clasic în timpul verii puteți diversifica culorile blânde, ușoare bej și cremă. Accesorii pentru o geantă cea mai bună alegeți sau într-o singură culoare sau, pe contradicție, contradicția. Cu o pungă strălucitoare, este mai bine să dați preferință îmbrăcămintei unice fără desene.

Exemple de imagini frumoase

Pentru a sublinia harul imaginii de zi cu zi cu o cantitate mică de culori strălucitoare capabile de o pungă de piele de epocă simplă în maro. Originalitatea îi dă curelele în picioare și ocazia de a purta atât în ​​mâini, cât și pe umăr. Mai ales colorat, ea va arăta în mâinile căreia vor fi accesorii de notă multi-colorate.

Pentru o cale de vară strălucitoare, este de dorit să alegeți o pungă cu un punct culminant. De exemplu, albul galben este perfect combinat cu un model vrac Wicker cu un model luminos mare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: