Totul despre rucsaci japoneze

Totul despre rucsaci japoneze

Deși bunurile de producție rusești sunt cu siguranță apropiate și drumurile inimii noastre, există multe obiecte uimitor făcute care vin la noi din întreaga lume. De fapt, apreciem mai ales o țară, situată chiar în spatele Oceanul Pacific, – Japonia, și rucsaci aeriene care zboară de acolo.

Particularități

rucsac japonez este de o mare popularitate în țara noastră, și nu este numai pentru că este decorat în stil original. Astfel de earliets sunt realizate de înaltă calitate, materiale sigure.

Pentru copii, modelul din Japonia este cu siguranță făcută de atât ortopedică încât să nu strice postura.

Vă rugăm să cumpărător și gama de culori bine alese. Puteti vedea insertii metalice, fulgere, dungi în formă de animale, fluturi si culori.

Ca material de fabricație în Japonia, piele naturală sau artificială este cel mai des folosit. Este simplu, deoarece are multe avantaje:

  • nu conteaza+

  • Nu absoarbe mirosurile+

  • Nu provoacă alergii+

  • Ușor mai curat.

Dacă este o piele nenatural, atunci astfel de rucsaci cântărește un pic. Cei care sunt fabricați din material natural pot ajunge la 1.5 kg.

Toate produsele, indiferent de model, în interior cu o cârpă poliuretanică. Suts sunt netede, fire mai puternice.

Dacă este folosit pentru a decora un material plastic rucsac, atunci numai cu adăugarea de cauciuc. Inserții metalice Toate aluminiu.

Revizuirea speciilor

Ortopedic Warden are același design, indiferent de modul în care este copilul să-l poarte. Aceste pungi sunt ideale pentru școală, deoarece chiar și un număr mare de cărți nu afectează poziția.

Sarcina este distribuită uniform.

În plus față de modelele școlare, există și pungi pentru femei. Opțiunea de sex feminin se distinge prin reținere, alte combinații de culori și imprimeuri.

Citește mai mult  Chocul dantelă

in afara de asta, Există atât opțiuni din piele și textile. Fiecare model are carabinerul pentru keychain. Aceasta este una dintre caracteristicile japonezilor, le place să prind accesorii suplimentare pe saci.

Și puteți alege, de asemenea, pentru un copil o rana cu un reflector.

Branduri populare

În Japonia, producția de rucsacuri puse pe un picior larg, atât de multe mărci de lucru, gata să se bucure de produsele lor.

Camioane matavelice

Compania MAKAVELIC, cu sediul în Tokyo, încearcă să fie un brand care se dezvoltă cu nevoile clienților săi – indiferent ce stil și funcționalitate este un mod modern, vor avea întotdeauna un produs pentru fiecare. Luați, de exemplu, rucsacul impermeabil.

Destul de elegant pentru a purta în jurul străzilor orașului, durabile pentru a nu părea inadecvate în munți.

F / CE

Acesta este un brand care creează la modă și minimalistă, deși nu există soluții mai puțin funcționale. Ei au, de asemenea, o filozofie de design interesant. Așa cum ei își bazează toate colecțiile lor pe anumite țări, de fapt, trimit echipa lor pe drumul pentru a vă asigura că stilul și sentimentul de saci lor corespund stilului țării gazdă.

Hobo X ARATENT SLOPE

Am auzit multe despre împrumuturile culturii occidentale din Est, dar nu de multe ori vezi cum arată. Dar acest lucru este exact cazul. Producator Hobo tipa cea mai mare de inspirație sale din secolul al XIX-lea de călătorie american de lucru.

Și poate fi văzută atât prin elemente stilistice și în funcție de calitatea generală a ansamblului și durabilitate.

AS2OV Dobby ROLL

AS2OV a fost fondată în 2013 Taucher Furatsitse, fostul Master-Piece de designer. Experiența sa în crearea de îmbrăcăminte practică a fost reflectată în fabricarea de rucsaci. În sac Dobby cilindrice de top de marcă și-a exprimat o atenție la detalii. Geantă din nylon rezistent impermeabil Cordura. Aspectul nu este singurul lucru care distinge marca. Rucsacurile sunt echipate cu mai multe pungi mici de fulgere de deconectare în exterior.

Citește mai mult  berete de vară: varietate și combinații

Industriile din Southern

Southern Field Industries cu sediul în afara Tokyo în regiunea japoneză a site-ului – acesta este un brand condus de o mână de maeștri loiali care încearcă să creeze bunuri fiabile și funcționale cu o atenție deosebită.

Interesant, brandul a fost fondat de o persoană care a început să producă bunuri orientate spre ecvestre. Devotamentul calității și preciziei reflectate perfect pe produse. Toate acestea sunt perfecte ca o solutie de zi cu zi.

Narifuri Hatena

Hatena – Cuvântul japonez care înseamnă „întrebare”. Desigur, acest nume este cel mai potrivit datorită fulgerului unic al compartimentului principal sub forma unui semn de întrebare. O astfel de alegere oferă funcționalitate suplimentară. De exemplu, compartimentul central combinat superior și inferior, care vă permite să accesați conținutul chiar mai ușor. Aceasta este o combinație perfectă de stil și practicitate, în special pentru cei cărora le place să conducă o bicicletă.

Visvol

Doriți să credeți că nu, dar Visvim există numai din 2001. În ciuda unei perioade atât de mici, brandul a explodat cu popular datorită sprijinului oamenilor ca Kanye West și John Mayer.

Designerul BrainChild Hiroki Nakamura Visvim încearcă să facă ceea ce fondatorul numește doar un produs bun.

Master-Piece Co

Cu rădăcini care se întorc la mijlocul anilor 1990, Master-Piece se bazează pe o simplă credință în ceea ce stilul de ceva nu ar trebui să contrazice funcționalitatea acestuia, că aspectul și scopul ar trebui să coexistă armonios. Numai modul în care lucrul dobândește adevărata valoare.

Marca propune, inclusiv rucsacuri din piele neagră. În mod necesar, o mulțime de spațiu de stocare. Modelele se laudă cu un aspect remarcabil, precum și o atenție deosebită la detalii și materiale.

Citește mai mult  Wallet-bag

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: