Totul despre rucsaci transformatoare

Totul despre rucsaci transformatoare

Viața este rapidă și diversă. Trebuie să răspundeți rapid la evenimente, rezolvați problemele de presare. Faceți cunoștință cu starea și, în același timp, nu părăsiți zona de confort. Rucsacul Transformer vă va ajuta să rezolvați toate aceste sarcini.

Ce este?

Istoria pungilor și rucsacurilor dezvoltate în paralel. Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale. Așa a durat până în secolul al XX-lea, în timp ce un designer de modă franceză Philip Kassegren nu le-a concepe.

Accesoriu pentru prima dată dezvoltat de casa franceză de moda longchamp din cauza originii japoneze. Și, într-adevăr, rucsacul transformatorului reamintește acest joc de hârtie. Lucrul este transformat din rucsac în sac și înapoi. Și pot avea mai multe configurații. Confort Neofenimo.

Ritmul vieții a devenit foarte rapid. Totul se face pe fugă: gustări, cafea, apeluri, răspunsuri la SMS-uri sau scrisori în mesageri. Toată lumea trebuie să aibă timp și pentru că trebuie să aveți mâini libere pentru a păstra un smartphone sau tabletă, precum și multe accesorii pentru ei. Toate acestea se vor potrivi cu ușurință într-o pungă de rucsac din spatele lui.

Când călătoriți pe transportul public, rucsacul trebuie îndepărtat și păstrat în mână. În jurul multor oameni, puteți atinge accidental pe cineva. Da, iar siguranța lucrurilor din interior este, de asemenea, importantă. Manipulările necomplicate alunau în pungă și atârnă pe umăr. Totul este sub control.

Revizuirea speciilor

Pungile de rucsac pentru femei și bărbați sunt o lume separată a diversității stilurilor și opțiunilor.

De destinație

Rucsacurile sunt clasificate în primul rând prin numire.

 • Afaceri. Iată caracteristicile dvs. Dimensiunea trebuie să fie suficientă pentru a pune un laptop sau tabletă. A4, imprimare, pixuri și alte lucrări. Produce-le cu două curele – pentru purtarea în spatele spatelui, cu unul – pentru umăr și cu un mâner – pentru transportul în mână. De obicei, o pungă pătrată sau dreptunghiulară.

 • Urban. Nu există restricții în acest stil. Toate dimensiunile și formularele. Totul depinde de fantezia producătorului și de dorințele dvs. Un număr mare de buzunare pentru diferite gadget-uri, ochiuri sub sticle de apă. Multe transformări: pliate în jumătate, se transformă într-o rolă. Strâns cu frânghii, fulgere și velcro.

 • drum. Făcute sub formă de pungi cu două mânere pentru confortul de așezare pe raftul de bagaje sau banda. Două curele pe spate pentru mersul în natură sau excursii în oraș. Și, de asemenea, au ocazia de a purta pe umăr. Dimensiune – nu mai sunt pungi de mână să nu treacă în bagaje.

 • plajă. De obicei, pe plajă luăm băuturi și gustări, bile și cercuri, prosoape. Prin urmare, pungile de plajă ale transformatoarelor pot fi dimensiuni mari sau medii. Purându-le ca un rucsac mult mai convenabil. Ele pot dilua ca un covor de plajă pentru unul sau doi oameni. Întorcându-se de la mare, este convenabil să atârnați o pungă pe umăr.

 • Mamă și copil. Când mama merge cu un copil în brațe, sacul de transformare este pur și simplu necesar pentru ea. La urma urmei, trebuie să ia multe lucruri pentru copil, iar mâinile ar trebui să fie libere. Multe buzunare mici. Pliate într-un covor în schimbare. În forma unei pungi puteți să vă așezați pe mânerul căruciorului.

 • Sport. Dimensiune destul de spațioasă. La urma urmei, trebuie să puneți o fitness, prosop, haine. Sub forma unei pungi sportive. Două curele pentru suflarea uzurii și curele peste umăr. De obicei două mânere pentru transportul în mână.

 • Copilăresc. Aici este necesar să se apropie responsabilitatea, deoarece sănătatea copilului depinde de ea. Acum, mulți producători fac de înaltă calitate și sigure pentru ortopedice dezlantuie copii. Un mare număr de manuale și notebook-uri nu ar trebui să strice postura de copii.

Prin material

Deoarece funcționalitatea sac este mare, este necesar să se utilizeze materiale de înaltă calitate pentru fabricarea. Dar, în același timp, aveți nevoie pentru a păstra stilul și frumusețe. Pentru aceasta, producătorii folosesc diferite materii prime.

 • Piele – Material antic pentru a face genți, rucsacuri, portofele. Ideal pentru om de afaceri. geanta din piele naturală crește imediat statutul și stima de sine. Mirosul de produse din piele este asociat cu bani si avere. Acesta este un stil clasic, și este întotdeauna la modă. Produsul este bine organizat. Nu se ia în calcul și reține noi. de îngrijire a pielii este ușor. Produsul trebuie să fie curățate în mod regulat și lubrifiat cu creme speciale, în special în locurile de curbe frecvente. Cu îngheț severă, pielea poate izbucni.

 • Ecocient – materiale moderne, înlocuind cu succes pielea. La prima vedere, este aproape imposibil de distins de materiale naturale. Cost redus și rezistență la uzură, precum și nepretențioasă utilizării face ca rucsaci de la eco-copac popular printre diferite straturi ale populației. tolerează Calm ger și vreme umedă.

 • Textile. Pungi transformatoare de la diferite tipuri de țesături un număr mare. Popularitatea acestor modele se datorează faptului că aici puteți găsi rucsaci pentru toate gusturile. Costul produselor depinde de marca producătorului, calitatea materialului și compoziția acestuia. Prin urmare, prețurile în magazine de la democratică scumpe. Grija pentru astfel de rucsaci doar. Puteți șterge și curăța, fără a aplica mijloace speciale costisitoare.

 • Cordura – un fir de nailon, cu o structură specială. Materialul este impregnat cu substanța hidrofug. Material durabil, rezistent la uzura a unui tip de atractiv. Potrivit pentru mersul pe jos în oraș și pădure. Sensibil la inghet puternic. producție scump. Produsele din acest material este mai greu decât saci de tesatura.

 • Oxford – mai ieftin Cordura înlocuirea cu un strat de PVC. uzură rapid și frică de înghețuri. Datorită un aspect frumos și luminos, materialul este utilizat pentru fabricarea de urbane și rucsaci pentru copii.

 • Avizent – Tight țesute Capron fire. Exterior, nu foarte atractiv, materialul a fost dezvoltat pentru armata. Ieftine și rezistente la uzură, nu se tem de îngheț. Lucrurile din aeronava a câștigat o mulțime de fani.

Important! Trebuie să selectați cu atenție dimensiunea curelele rucsacului. Asigurați-vă că pentru a încerca să meargă cu el în spatele partea din spate, astfel încât este nicăieri și ea nu a rezistat. Backpacker trebuie să fie confecționate din material de transmisie a aerului. În caz contrar, spinul unei persoane va transpira.

Opțiuni de proiectare

O varietate de specii și vopsele imaginație uimitoare. În saci stochează o gamă largă de culori, aici și negru clasic, și de afaceri visiniu, albastru închis și strict. Culorile luminoase pentru copii și adolescenți. Tonuri calme, pastelate pentru doamnelor și mamelor. Rucsacurile sunt rotunde, pătrate, triunghiulare, în formă de sac și altele. Sub hainele oricărui stil și design. Numărul infinit de fenoshek, lanțuri, ciucuri și insigne. Buzunare pe butoane, elemente de fixare, velcro și fermoar.

Producătorii de frigidere de transformator vor satisface fiecare gust și dorințe ale diferitor clienți.

Nuanțele pentru copii

Selectați o pungă de transformare cu un astfel de set de opțiuni, pare imposibilă sarcină. De fapt, totul este simplu. Cumpărați mai multe rucsaci pentru diferite nevoi. Pentru a lucra în biroul sau vizitele oficiale, alegeți pielea clasică – va accentua starea dvs. în ochii colegilor și a partenerilor. Pentru mersul pe jos în jurul orașului rucsacuri mici transformatoare de la eco-copac sau oxford. Genți de mână de la premiu sau Cordura vor fi create în campanie sau în sălbăticia forestieră. Copii cum ar fi nylon sau lucruri de tesatura. Totul depinde de dorinta ta, starea de spirit și de sarcină care stă în fața ta.

Datorită selecției mari și prețuri diferite, este posibil să se aleagă rucsaci transformatoare pentru întreaga familie.

Revizuirea Backpack Transformer Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: