Totul despre rucsacuri beckmann

Totul despre rucsacuri beckmann

Elevii moderni au nevoie de fiecare zi pentru a purta un set întreg de manuale, notebook-uri, îmbrăcăminte sport și multe alte lucruri mici. Și pentru comoditatea de a purta toate acestea, cea mai durabilă sac este doar mult vitală. Rucsacuri elegante și frumoase de la compania norvegiană Beckmann timp de aproape o jumătate de secol sunt considerate un standard real de înaltă calitate.

descriere generala

În Norvegia îndepărtată, cunoscutul Compania Beckmann produce unele dintre cele mai fiabile rucsacuri pentru școlile moderne. Acestea au o serie de diferențe semnificative față de produsele concurenților – există inserții ortopedice speciale în ele care pot influența sănătatea oricărui copil într-o manieră pozitivă.

Designul original este capabil să împiedice unele boli ortopedice, de exemplu, scolioza.

Copiii, de obicei, ca culori atrăgătoare, aspectul creativ, disponibilitatea diferitelor caracteristici suplimentare. Fiecare rucsac norvegian se distinge printr-un volum mare – se va potrivi cu ușurință toate accesoriile de bază pentru școală, o sticlă de apă curată și o cutie de prânz mare care poate intra într-un rucsac. Produsele Beckkmann au un corp durabil, curelele convenabil reglate în lungime, greutate – nu mai mult de 1 kg.

Pachetul acestor rucsacuri unice include:

 • Cataphs pentru cea mai sigură mișcare din întuneric+
 • Curele durabile de țesătură anti-alunecare+
 • buzunarele din lateral pentru lucrurile mici+
 • Fund dens cu picioare rotunjite din plastic, astfel încât produsul nu este murdar+
 • Roller în zona taliei pentru a distribui competent încărcătura existentă.

Materialul din care se fac toate aceste rucsacuri este un poliester dens, care păstrează perfect imagini luminoase. În interiorul produsului are o acoperire specială de acoperire pentru a spori rezistența la uzură. Aceasta va împiedica stoarcerea țesăturii pe cusături, nu va lăsa curelele și mânerele. Poliesterul poate fi atât mat, cât și lucios, în timp ce ambele opțiuni îndeplinesc toate caracteristicile de înaltă calitate.

Forma de accesorii este destul de moale, anulată ajustabilă folosind un tos special de plasat în interior. Chiar și jumătate de rucsac gol va arăta compact.

Familia Regală din Norvegia pentru propriile sale coroane prinții școlii cumpără, de asemenea, aceste produse populare. Și aceasta este cea mai bună publicitate pentru companie, iar din acest motiv cererea pentru produsele Beckmann crește în mod constant.

Compania în modul permanent lucrează la o îmbunătățire calitativă a parametrilor tuturor modelelor sale. Cu degetele școlare de la Beckmann, puteți să vă mișcați cu ușurință în ploaie sau ploaie torențială, puteți sări cu ușurință cu ei și, în plus, este foarte convenabil să stați – aproape ca pe o pernă obișnuită.

Produsele sunt testate tot timpul, astfel încât elevii să nu aibă probleme cu starea coloanei vertebrale.

Gama

Rucsacurile de la compania norvegiană Beckmann sunt făcute pentru băieți și fete, iar în același timp experții încă iau în considerare diferența de grupuri de vârstă. Aceste produse ajută la formarea la copii și adolescenți cât mai netedă posibil. Este pentru acest motiv comun că este imperativ să alegeți un rucsac cu dimensiuni care respectă pe deplin o anumită vârstă de copilărie. Pentru orice categorie de copii, compania produce modele interesante.

Citește mai mult  opal verde: ce face sa arate ca, proprietăți și utilizare

Pentru copiii preșcolari

Pentru prescolari cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani, are de obicei un volum de la 7 la 12 litri. Într-un astfel de accesoriu, se va potrivi cu ușurință jucării, cărți, creioane, obiecte supradimensionate pe care le ia defortul la grădiniță sau într-o zi liberă pentru o plimbare. Într-un astfel de produs, există 1 buzunar în interior și câțiva afară.

Pentru clasa întâi

Compania produce un kit întreg pentru un student de clasă modern 1. Acesta va include 4 componente interesante pentru copil:

 • Școala Ranger – Primul la accesoriul copilului de acest tip+
 • Pungă mică pentru încălțăminte înlocuibilă+
 • 2 spume volumetrice, 1 dintre ele vor fi deja umplute cu orice elevuri de student de cea mai bună calitate europeană.

Clasa 2-7

Rucsacul pentru studenți până la gradul 4 se caracterizează printr-un volum de 22 de litri. Produsul păstrează forma datorită prezenței unui tip rigid de cadru. Curelele largi pot fi ajustate – pentru a reduce sarcina. Există, de asemenea, curele suplimentare care vor ajuta, de asemenea, ușurarea greutății rucsacului pentru copii – ele sunt situate mai aproape de coapse. În interiorul accesoriului există un departament pentru un laptop sau tabletă. Parametrii acestui produs sunt legați de dimensiunile reale a manualelor pentru acest grup de vârstă de vârstă școlară.

Sub supapa deasupra se află un impermeabil special, fata pe care va fi o culoare roz și la băieți – verde saturat.

Studenții de succes de 2-7 clase se caracterizează printr-o capacitate de 26 de litri. Toate produsele prezentate au un spate ergonomic la care a fost adăugată perforarea de ventilație. Curelele destul de largi nu se vor prăbuși în umerii copiilor. În interiorul a 2 compartimente, în kit, este haina de ploaie.

Citește mai mult  Revizuirea autocacului Rucsacuri

Beckmann Classic Ninja – Aceasta este una dintre cele mai populare variații ale rucsacurilor pentru studenții claselor junior. Volumul produsului – 22 L, spatele este destul de dur, de asemenea ergonomic. În interior există o nuanță pentru a repara accesoriile disponibile, acesta va contribui la distribuirea competent a greutății portofoliului școlii. De asemenea, a gândit că buzunarele pentru boxul de apă și prânz.

Beckmann Classic Roborex – o altă versiune ortopedică originală pentru vârsta școlară mai mică. În plus față de buzunarele rigide din spate și confortabile, are un impermeabil.

Urban midi – unul dintre cei mai buni reprezentanți din seria urbană. Acest rucsac are un design clasic popular și detalii despre piele naturală. Există un buzunar separat pentru tabletă, pe ambele părți – buzunare de apă potabilă, pe spate – un substrat solid. Sistemul de transport transferă toată greutatea șoldurilor copiilor. Suport spate – Ortopedic. Există o centură de piept și o centură suplimentară ridicată.

Țesătura cu apă-repellentă va permite să nu vă faceți griji cu privire la siguranța manualelor în vremea umedă. Există un impermeabil.

Sport Junior – Acesta este un adevărat bestseller pentru un număr mare de ani. Acest model este axat pe acei copii care au ieșit din rucsacurile școlare junior și sunt perfecte pentru studenți sau studenți de liceu. Produsul are un aspect de sport uimitor și numeroase buzunare pentru depozitarea și transportul unor trupe școlare și diverse accesorii. Separat compartiment de laptop strâns, ventilație frumoasă a spatelui, o centură specială care poate fi fixată la nivelul coapsei sau se îndepărtează cu o astfel de necesitate – încă o componentă mai importantă a rucsacului.

În model există dungi reflectorizante din toate părțile. Există un impermeabil.

Caracteristicile caracteristice ale rucsacurilor pentru studenții de licee și studenți pot fi considerate calități excelente de transport, moderat rigide, ergonomice, perfect ventilate de o spătar specială. În interior există un compartiment în vrac pentru transportul laptopului sigur. Compania a adaugat un alt buzunar pe partea din față a produsului pentru cel mai accesul rapid al produsului gazdă la mofturile dorite. Toate rucsaci sunt completate de elemente din piele creative.

elevi de liceu și studenți în primul an, cel mai adesea opri alegerea pe modele in 30 de litri sau 32. Aceste modele pot fi găsite în diferite culori. Design-ul este ales destul de concis, dar în același timp – elegant.

Frumos decorate elemente accesorii, buzunare interioare si exterioare durabile, un departament de stocare pentru laptop – toate acestea este suficient pentru un adolescent, astfel încât rucsac satisface toate cererile sale.

Beckmann College – acest produs va găzdui 34 litri. Aceasta este o alegere minunata pentru un adolescent. Afară există 2 buzunare care sunt fixate cu fermoar, există și compartimente similare pentru cele mai mici lucruri pe laturile. Decor principal model – Piele cuptor sub formă de romb. Produs în culori diferite.

Citește mai mult  Down cu coroana

Orașul – un alt model nou care se concentrează în principal pe tineri, Cu buzunare practice atât în ​​interior, cât și în exterior, detaliile pielii și designul atrăgător. Modelul se distinge prin prezența unui substrat solid pe spate și curele și toate posibilitățile suplimentare care îi permit să fie ergonomice. Țesătura de apă repellentă va salva elementele în orice condiții meteorologice adverse.

Rucsac Street Light – accesoriu ușor și practic în stil sportiv, cazarea până la 22 de litri. Pentru caracteristica eșantionului:

 • Pocket de telefon mobil și plasă încorporată pentru minge+
 • Substrat puternic din spate și pe curele de umăr+
 • Buzunar exterior al sticlei de băut, buzunar separat de pantofi, compartiment laptop.

Poate fi ușor atașat la alte rucsaci. În timpul producției, a fost utilizat materialul respingător cu apă.

Sfaturi pentru îngrijire

Principala impresie este destul de comună pentru a plia de lucrurile mici. Acest lucru, în principiu, se referă la produsele binecunoscute de la Beckmann, în care vă puteți îndrăgosti într-adevăr în primele zile de funcționare. Îngrijirea pentru acest tip de accesoriu este ușor. Produsul poate fi înfășurat într-o mașină de scris, dar temperatura nu trebuie să fie mai mare de 30 de secunde, se permite, de asemenea, spălarea manuală. Accident vascular cerebral sau dispar, albire sau presare într-o centrifugă – strict interzisă.

Examinați recenzii

  Majoritatea utilizatorilor cred că rucsacurile de la producător sunt făcute pe conștiință și costă banii lor. Printre principalele avantaje ale produselor, acestea notează calitatea excelentă a materialului, prezența unei multitudini de reflectori, fixarea solidă, spatele ortopedic. În același timp, mulți se plâng de aceeași problemă – piața de astăzi a inundat sub Beckmann, și dobândește un rucsac foarte de înaltă calitate a acestui brand devine dificil dacă nu există o companie de magazin în oraș.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: