Totul despre rucsacuri pentru băieții adolescenți

Totul despre rucsacuri pentru băieții adolescenți

Alegerea unui rucsac pentru școală – o sarcină dificilă. Părinții au pus practic și siguranța la capitol, în timp ce adolescentul se referă la designul elegant și capacitatea de a ieși printre colegi. Din fericire, există o mulțime de modele pentru băieții de pe rafturile magazinului, astfel încât să puteți găsi o versiune care să aranjeze ambele părți.

Revizuirea speciilor

Accesoriile școlare sunt destul de diverse, totuși, un adolescent nu va vrea cu greu să poarte o servietă sau o rană. Primul este în mod evident depășit, iar al doilea clase utilizează de obicei celelalte clase. Având în vedere acest lucru, este un rucsac pentru un băiat adolescent va fi cea mai bună opțiune.

Copilul va putea alege designul tineretului și se va simți confortabil printre colegi. Părinții pot fi, de asemenea, calm – există suficiente rucsacuri de înaltă calitate și durabile pe piață, rămân doar pentru a găsi cel care vă va plăcea fiului dvs.

Pe tipul de model

Modelele pentru adolescenți pot fi o varietate de.

 • Moale, cu spate anatomice. Designul special facilitează sarcina pe coloana vertebrală la o poartă constantă. Modelele au de obicei o mulțime de buzunare și compartimente, astfel încât copilul va putea să pună în interiorul tuturor accesoriilor sale. Este de remarcat alegerea opțiunilor cu căptușeală ventilată, astfel încât spatele să nu transpire din rucsac.

 • Sport. Ele sunt folosite pentru a purta lucruri cu ei la antrenament, astfel încât acestea au de obicei mai puține buzunare și departamente interne, deși vor fi, de asemenea, potrivite pentru școală. Astfel de rucsacuri sunt realizate dintr-o țesătură mai practică, necomercială, adesea în culori închise și cu design concis. Există modele cu un spate ortopedic și cu normal.

 • Pungi de rucsacuri. Nu au un cadru solid, astfel de produse nu dețin forma. Pentru școală, aceasta nu este cea mai bună opțiune, deoarece copiii purtau de obicei o mulțime de manuale, iar sarcina de pe spate este distribuită inegal, iar lucrurile din interior pot interfera.

 • Urban. Acestea sunt modele destinate adulților, dar ele se potrivesc și elevilor de liceu. Diferite cu o capacitate mai mare, mulți au o descărcare specială pentru laptop, buzunare suplimentare. Rucsacurile similare pot fi ambele cu un spate ortopedic și fără ea.

Prin fabricarea materialelor

Practicitatea joacă un rol important în alegerea. Nimeni nu dorește ca un rucsac să poarte o săptămână după cumpărare, deci merită să vă acordați atenție la ceea ce este făcut.

 • Canvas. Acesta este un material cu două straturi utilizând fibre sintetice și de bumbac. Este durabil și impermeabil, adesea coase rucsaci turistice.

 • Nailon. Canvas sintetic, destul de durabil, fără probleme. Este ușor, deci un rucsac de la ea nu va trage un școală la pământ.

 • Oxford. Material artificial bazat pe nylon, rezistent la uzură, durabil și ușor.

țesături listate sunt modest, astfel încât, chiar dacă copilul nu are obiceiul de a manipula ușor lucrurile, rucsacul va îndura și deservește peste un an. Acesta poate fi șters după cum este necesar, fără teama de a dauna.

Modelele din piele aspect elegant, dar acest material este mai capricios, zgârieturi și alte urme pot rămâne pe suprafață. Eco-eco-durabile decât autentice. Aceasta se referă și piele de căprioară – se pare frumos, dar este ușor să arunce și umed. Rucsacuri din aceste materiale sunt potrivite pentru elevii de liceu care sunt deja tratate cu lucruri mai atent decât studenții mai tineri.

Design tendințele modei

Atunci când alegeți un stil, mult depinde de vârsta copilului. În cazul în care o clasa a cincea poate purta un rucsac cu mașinile de curse sau super-eroi, absolvent va prefera cel mai probabil, o opțiune de piele sau de sport. Este în valoare de vedere dorințele proprietarului viitorului, să-l găsească ceea ce îi plăcea.

Deși băieții sunt mai puțin decât fetele, aceștia urmăresc moda, ei au, de asemenea, anumite tendințe populare:

 • Tonul întunecat preferat – negru, gri, albastru adânc, verde saturat, khaki+
 • Adesea adolescenți aleg rucsaci originale cu culoarea gradientului, desene în stil graffiti, inscripții+
 • Băieții sunt amprente brutale populare – subiecte militare, arme, cranii, precum și mașini+
 • Elevii de liceu preferă adesea rucsacuri moderne elegante, cum ar fi bărbații adulți să pară mai în vârstă.

Și, de asemenea, bucurați-vă de modelul de cerere cu elemente luminoase. Acestea nu sunt doar accesorii frumoase, ci și utile. Decorul original strălucește, ceea ce înseamnă că copilul va fi mai vizibil în întuneric și pe drum.

Branduri populare

Este demn de acordat atenție producătorului. Rucsacurile firmelor celebre sunt mai scumpe decât analogii chinezi, dar vor servi mai mult. Aceasta este o achiziție rezonabilă, dacă obțineți un lucru pentru un sezon. Rucsacurile pentru adolescenți pot fi căutate de la diferiți producători.

 • Tigernu. Eliberează modele urbane de diferite capacități, există opțiuni cu un departament laptop. Prețul mediu este de aproximativ 3.500 de ruble. Rucsacurile sunt făcute în stiluri de zi cu zi și sportive.

 • Sub armură. Această companie are produse de marcă de înaltă calitate din materiale sintetice. Ele sunt rezistente la poluare și umiditate. Stil – Sporty.

 • Mark Ryden. Producătorul oferă rucsacuri de înaltă tehnologie cu porturi USB încorporate pentru a reîncărca gadget-urile. Costul acestor modele începe de la 4 mii de ruble. Nu sunt vândute produse de echipament tehnic mai ieftine.

 • Sumdex. Rucsacuri de marcă de la compania americană. Au o mulțime de buzunare și compartimente, astfel încât toate consumabilele școlare se vor potrivi cu ușurință înăuntru. Și există modele pentru transportul laptopurilor.

 • Victorinox. Faimosul brand elvețian, care produce nu numai modele pentru călători, dar și orașul de zi cu zi. Produsele acestei companii se disting prin înaltă calitate, cu toate acestea, prețul este potrivit.

 • Puteți acorda atenție modelelor de la XD Design Cu protecție împotriva furtului – acest lucru este foarte relevant, mai ales dacă copilul are obiceiul de a-și părăsi rucsacul nesupravegheat.

 • Wenger – un alt brand elvețian cu produse fiabile și de înaltă calitate.

 • Topgal Specializată în lansarea consumabilelor școlare.

 • Precum și adolescenții populari folosesc modele de la Kingsons și Swissgear.

Criteriile de alegere

Când cumpărați un rucsac, merită să luați în considerare anumiți parametri pe care accesul selectat trebuie să se potrivească. Aceste cerințe trebuie să respecte de siguranța și îngrijirea sănătății copilului.

Greutatea

Sarcina excesivă pe coloana vertebrală duce la curbura sa, este deosebit de periculos pentru studenții mai tineri care au un sistem musculoscheletal încă formați și dezvoltați. Conform standardelor stabilite, greutatea unui rucsac cu manuale și alte accesorii nu trebuie să depășească următorii indicatori:

 • În 11-12 ani, un copil poate purta cu el de la 2 la 3 kg+
 • Pentru norma de 13-14 ani se ridică la 3,5 kg+
 • În 15-16 ani – nu mai mult de 4 kg+
 • La tinerii la 17 ani, greutatea sacului nu trebuie să depășească 4,5 kg.

Rucsacurile mai ușoare sunt cusute din țesături sintetice. Și, de asemenea, merită să alegeți un model fără fitinguri grele. Conform recomandărilor, greutatea unui rucsac gol pentru școală ar trebui să fie de aproximativ 1 kg.

Înapoi și curele

Modelul selectat ar trebui să aibă o inserție ortopedică specială, care contribuie la distribuția optimă a sarcinii. Înapoi cu o căptușeală și o rolă lombară repetă forma anatomică a coloanei vertebrale. În ceea ce privește curelele – acestea ar trebui să fie suficient de largi, nu mai puțin de 4-5 cm, pentru a evita o presiune puternică pe umerii. Și, de asemenea, cere autorităților de reglementare cataramă care vă permit să reglați lungimea în mod corect. Înapoi și curele trebuie să treacă de aer – este necesar pentru șosete confortabile, astfel încât copilul nu sudoare.

Nu este recomandat să obțină una modele axe și pungi post-post. Cu toate acestea sunt populare cu adolescenți, astfel de accesorii pot dăuna sănătății. Datorită presiunii constante și de sarcină numai dintr-o anumită parte un umăr poate cădea sub un alt.

umplere interior și accesorii

Ar trebui să existe mai multe compartimente în rucsac, astfel încât notebook-uri și manualele pot fi pliate, precum și fumatul buzunare – atunci copilul nu trebuie să se agită totul într-un rând pentru a găsi un creion sau conducător. Este important ca încuietori și butoane au fost fiabile, nu a ascuns, ușor de deschis. A De asemenea, fitingurile exterioare de pe rucsac nu ar trebui să fie acute, altfel ea poate permite unui copil sau agățată pentru haine.

Refractori

Potrivit GOST, rucsacurile școlare trebuie să fie echipate cu astfel de elemente. Dacă cumpărați un model care este poziționat ca urban sau sport, reflectorul luminos poate fi atârnat de ea ca un fob cheie. Va merita, mai ales în timpul iernii, când se întunecă mai devreme. Folosind recomandările enumerate, puteți alege un rucsac de înaltă calitate care va servi mult timp.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: