Totul despre Sterling Silver

Totul despre Sterling Silver

Argint – preferat și preferat de multe metale albe a cărui istorie are un secol. Odată ce argintul a apreciat chiar deasupra aurului datorită aliajelor de înaltă calitate. Cu toate acestea, în timp, el a învățat să adauge impurități și unele metale, ceea ce a dus la pierderea valorii inițiale. Argintul a început să eticheteze diferite eșantioane.

Ce este?

Termenul „argint sterlină” înseamnă că unele impurități au fost adăugate la metalul nobil. Sterling este folosit pentru a crea urmărirea rafinată, tot felul de decorațiuni, tacâmuri elegante, carcase de timp, monede și totul pentru care argintul nu este potrivit, etichetat 999 defalcare. Rezistența produsului este obținută prin conectarea argintului cu alte metale (ligaturi). În același timp, plasticitatea aliajului este păstrată și apare o umbră nobilă. Marcarea 925 sugerează 7,5% aditivi la 100 de grame de masă direct de argint.

Cel mai adesea, metalul este dopat cu cupru, care vă permite să creați un aliaj cu caracteristici de înaltă calitate, dar nu fără defecțiune. Tendința cuprului la oxidare în contact cu oxigenul în timp duce la apariția unei zbura întunecată pe produs. Si aici Cu alte incluziuni ligaturale, argintul sterlină rămâne lumină neschimbată și lucioasă.

Dacă adăugați la platină de argint, zinc, titan, cadmiu sau germaniu, aliajul nu va fi înclinat la întunecare, dar va fi un cost semnificativ crescut. Elemente auxiliare servesc paladiu, aluminiu, siliciu și bor. Sterling argint aliat de cadmiu este considerat cel mai scump.

Materialul luat în considerare este obținut prin topirea argint pur la T 893 ° C. Cupru adăugat în astfel de condiții se conectează nu numai cu componenta principală, dar fără a se dizolva reziduuri în ea, formând soluția așa-numitul solid. Aproape unul componente de amestecare nu este suficient, după procedura de topire, prima arde material pentru a elimina eterogenitatea metalului și crește rezistența.

Pentru obținerea aliajului de plasticitate necesar, este necesar să se întărească, și după îmbătrânire, aducând T la 300 ° C . După această etapă, argint devine mai stransa de 2,5 ori. Finalizarea procesului de prelucrare a produsului este de curățare de la placa si albire.

Istorie

Direct de numele descris aliaj este ușor să se presupună că aceasta într-un fel se referă la moneda britanică – lira sterlină. In realitate Marcajul aliaj 925 are propria sa istorie.

În Anglia secolului al XII-lea, o monedă de argint sterlină a servit ca unul dintre fondurile calculate. Unitatea monetară a fost la un preț deosebit, deoarece ar putea fi calculată pentru lucruri casnice scumpe, decorațiuni și tot felul de valori. Greutatea de 240 de monede de argint a fost egală cu o lire. Dacă aceeași sterlină a cântărit mai puțin decât lira, monedele au fost considerate false. Există, de asemenea, o versiune diferită a apariției unui astfel de argint, în secolul al XI-lea din nordul Germaniei, monede speciale pentru așezări cu britanicii. Această versiune în 1955 a fost împărtășită de istoric. Pitchbek.

Treptat sterlină a primit distribuția în alte țări.

Proprietăți

Sunt luate în considerare principalele plusuri ale argintului sterlină Vizualizare atractivă și plasticitate cu o rezistență ridicată din aliaj. Este puțin subiect de oxidare, iar produsele de la acesta sunt obținute suficient pentru utilizarea zilnică. Silverul Sterling este sărbătorit Proprietăți bactericide. Metalul nu irită pielea, după ce nu-l contactează, nu există urme. Silver rezistent la influențe externe și nu este supus coroziunii.

Cu argint sterlină, este convenabil să funcționeze, astfel de produse nu sunt răsfățate cu o șosetă zilnică din sudoarea, grăsimea selectată și nu se schimbă, fiind sub razele soarelui.

Încerca

Pe produse de argint de înaltă calitate din eșantionul 925 Marcare specială cu informații despre procentajul în ele metalul pur. Testul acestei etichete indică faptul că fiecare kilogram al aliajului reprezintă 92,5% din metalul alb. Conform standardelor internaționale din apropierea eșantionului, ar trebui să existe o marcă comercială a fabricii. Uneori se încadrează „Sterling” sau versiunea sa abreviată „STER”.

Silver 925 de probe sunt folosite pentru a crea bijuterii: seagh, inele, lanțuri. Nu este inferior la prețul multor aliaje prețioase. Pentru strălucirea nobilă, Sterling Silver aparține categoriei de metale prețioase extrem de periodice. În același timp, servește mult timp și oxidat încet.

Acest material demonstrează o bunătate bună și achiziționează cu ușurință forma dorită. La decorarea creată din acest metal, există un nivel ridicat de duritate și rezistență la efectul mediului.

Ce diferă de obicei?

Sterling Silver este un material răspândit. În mod obișnuit, bijuteriile sunt făcute din ea – acesta este un aliaj minunat pentru procesul de negru și decor de smalț decorativ. Culoarea lui nu este distinsă de aliajul un eșantion mai înalt, pare surprinzător de armonios ca încadrarea pietrelor și a perlelor prețioase. Sterling aliaj produce tacâmuri rafinate și bucătărie.

Cum să înțelegeți ce diferența dintre argintul sterlinic din metalul pur? Argintiu – Solid alb argintiu, dar metal din plastic. De-a lungul timpului, sub influența hidrogenului sulfurat, în aer, se afișează o flare sulfidă pe metalul sudoarei. Sweat Sweat – primul său dezavantaj, vizibil în mod clar pe bijuterii. Cu cât este prezentă mai puțin cupruul în aliaj, cu atât este mai mare stabilitatea conexiunii.

Curățați bijutierii de argint din lucrare nu este folosit. Nu-l utilizați pentru producția de feluri de mâncare. Pentru a crește caracteristicile calitative, cuprul sau aluminiu este inclus în compoziția sa. Pentru a proteja bijuteriile de la daune și întunecare, ele sunt acoperite cu rodiu. Stratul acestei acoperiri dă un produs de argint al unei nuanțe de zăpadă. Doar argintul tratat nu toată lumea îi place. Mulți preferă decorațiile naturale.

Unde se aplică?

Sterling Silver este ideal pentru crearea de brățări, pandantive, cruci, seg și t.D. Astfel de decorațiuni arată elegant și elegant, mai ales în compania cu pietre prețioase. De asemenea, de la aliajul turnat excelent de argint de argint și lucruri decorative. O cantitate imensă de bijuterii și decorațiuni decorative din aliajul descris sunt produse în Asia de Sud-Est, în special în China.

În calitate, un aliaj prețios, adus din China, poate face o concurență decentă argintului exportat furnizat de alte țări.

Dar proprietățile metalului nu se limitează la zona de bijuterii de activitate. Este folosit în domeniul tehnic, medicamente și t.D. Specialiștii din România Producția de saxofoane sărbători sunetul uimitor al argintului sterlină. Multe embleme de producție de instrumente muzicale, cum ar fi „Selmer” și „Yanagisaba”, folosesc acest aliaj. Se crede că datorită acestuia, instrumentele dobândesc ocazia de a suna mai bine. În Europa, Sterling Silver produce elemente decorative și mâncăruri – seturi de ceai, tacâmuri și t.D.

Care este pretul?

-Argint pe bază de aliaj devine din ce în ce mai populare, în legătură cu care creșterile de cost. Tarife pentru bijuterii depind de localizarea teritorială a producătorului, precum și de complexitatea și unicitatea muncii.

prețurile Ring pornesc de la 450 de ruble, cele mai multe cercei simple pot fi achiziționate pentru 580, bratara de la 280, și un lanț este de cel puțin 600 de ruble. Prețul unui produs de argint sterlină depinde de costurile forței de muncă. De exemplu, în China, este mai mic decât în ​​alte țări. Influența acestui factor este reflectat vizibil pe evaluarea bijuterii și alte produse.

Creșterea valorii de argint sterlină este influențată de reducerea rezervelor din metal nobil pe întreaga planetă. Pentru această perioadă, prețul pe gram de argint medie este de $ 0.62. Costul redus al produselor chinezești din acest metal ar trebui să provoace vigilență de la cumpărător.

Efectuarea unei achiziții de bijuterii într-un magazin online de bijuterii, este cu siguranță să citiți recenzii de produs de la cei care au făcut deja comenzi. În acest sens, este mai convenabil să se facă achiziții prin intermediul rețelelor sociale, examinând cu atenție informațiile clienților care au reușit deja să evalueze produsele. Merită să înțelegeți asta Prețul de argint nu ar trebui să fie prea scăzut. Produsele din ea nu schimbă proprietățile pentru o lungă perioadă de timp. Și blândurile ușoare sunt suficiente pentru a curăța acasă.

Cum să curățați?

De-a lungul timpului, decorațiile probelor de argint 925 sunt ușor întunecate. Cu argint pur, acest lucru nu se întâmplă, deoarece metalul fără impurități este scăzut din punct de vedere chimic și intră în interacțiunea cu oxigenul numai la temperaturi ridicate. În aliajul de eșantion 925 există impurități minore de cupru, astfel încât Patina naturală va apărea pe ea – sulfură de argint.

Pentru depozitarea stocării de argint, locurile întunecate sunt cele mai potrivite. În mod ideal, va stoca produse într-o pungă de țesătură opacă, cum ar fi pielea sau piele de piele și este mai bine să evidențiați un loc separat în cutia de bijuterii.

Apariția unui mic întuneric pe produsele de argint este un proces natural cauzat de îmbătrânirea metalului. Pentru a preveni distrugerea ulterioară, sunt aplicate elementele de argint din cele 925 de probe de probe Patina artificială.

Produsele din aliaj bazate pe argint pur au nevoie de îngrijire adecvată, altfel își vor pierde atractivitatea inițială. Dacă lucrurile sunt adesea folosite, este afectată de umiditate și lumină solară.

Dacă produsul se află în principal în cutie, atunci trebuie să fie îndepărtat și curățat.

Specialiștii de bijuterii oferă următoarele recomandări pentru îngrijirea produselor Sterling Silver.

  1. Curățarea zonelor întunecate necesitatea de a fi pulbere dentară, diluat cu amoniac sau peroxid de hidrogen. Este recomandabil să folosiți o cârpă moale, din care zgârieturi pe de metal nu vor apărea.
  2. Nu puteți face o curățare mecanică a plăcii, deoarece acoperirea poate deteriora în mod aleatoriu.
  3. Stocați sterline de argint, de preferință, într-un loc întunecos.

O modalitate eficientă de a reveni Radiance naturale sterling lucruri este fierbere în soluție de sodă. Pentru o procedură de curățare pentru un pahar de apă adăugată 1 st. L. Food Soda. folie alimentară este pus pe fundul rezervorului de apă. Produsul este lăsat în apă clocotită timp de 15 minute.

Pentru a păstra frumusețea produselor bijuterii de argint este mai bine să utilizați de curățare profesională în cabină. La domiciliu este imposibil să se execute o astfel de procedură de. Sunt necesare fonduri speciale, din care lucrurile se vor găsi un aspect primordial, iar acoperirea va rămâne intactă.

Despre modul de argint curat de la ambreiaj negru, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: