Trendy Hats

Trendy Hats

Păzduia femeilor sunt ferm intrați într-un arc modern la modă. Astăzi fără ei nu fac nici o fashioană strălucitoare. Dacă astfel de accesorii au fost considerate ceva conservator și vechi, acum sunt un atribut indispensabil și elegant al unei imagini spectaculoase. Cum arată pălăriile la modă, ce fel de stiluri sunt cele mai solicitate de la Fashionistas?

Nici un cadru clar de selecție. Designerii sunt oferite pentru a achiziționa un model, ținând cont de caracteristicile figurii și în conformitate cu gustul lor. Opțiunile de podium uneori atât de creativ că nu fiecare femeie îi va acorda atenție. Dar există mai multe stiluri relevante care sunt cele mai populare și adesea completează arcuri sofisticate și la modă. Adesea modelele sunt potrivite pentru mai multe imagini.

Materialele

Pălării simțite sunt considerate clasice. Astfel încât stilul laconic a fost relevant, pălăria trebuie să fie făcută din material costisitor, natural și de înaltă calitate. În timp ce pălăria nu ar trebui să întrerupă ansamblul.

Astăzi, pălării sunt fabricate din diferite materiale. Împreună cu cele mai familiare opțiuni de la pâslă moale și paie, designerii de modă oferă noutăți elegante din piele subțire și din plastic, velur și piele de căprioară. Neobișnuit și luminos arată o combinație de texturi și materiale diferite. Mai des, designerii combină pielea și piele de căprioară, selectând în același timp materiale într-un singur ton. O astfel de compoziție vă permite să bateți stiluri complexe, astfel încât imaginea să nu fie simplificată și lipsită de feminitate.

Citește mai mult  Rucsacuri cu imprimare cosmos

În timpul verii, designerii de modă sunt utilizați pentru a face pălării de bumbac, catifea și materiale sintetice transparente transparente.

Soluții de culoare

Astăzi clasicul este returnat. Flori la modă Pălării pentru modelele de oțel din afara sezonului realizate în nuanțe negre, maro, gri și bej. Ocazional, colecția este diluată în roșu și combinația sa cu o nuanță alb sau negru.

Stilurile de vară se disting printr-o paletă de culoare luminată. Nuanțele depind de textura materială și de stilul specific. Ei arcuri șmecher completează perfect. În același timp, în tendința, stilurile, realizate într-o singură culoare, caracterizată prin moderarea decorului. nuanțe relevante sunt considerate alb, rosu, albastru, bej, gri deschis, albastru, gri închis, praf, roz și crem.

Stilistii oferta de a alege arcuri de pălării, realizate în nuanțe calme, discrete. tonuri pastelate sunt bine combinate cu diferite stil de îmbrăcăminte și de a face stilul expresiv.

modele reale

Retro retro retro. Modelele Adaptat sunt capabile să completeze ceapa casual, clasic, romantic imagine de sport, de lux și chiar.

Widewater pălării

Timbre cu câmpuri mari sunt în continuă schimbare. Domenii pot fi cel mai de diferite forma pe care: drepte, rotunde, curbate, pătrat și asimetric. Tuli poate fi redusă, optimă sau aterizare ridicată. În trend, modelele cu câmpuri ondulate și înălțime medie Tully. Ele sunt perfecte pentru ansamblurile de plajă și costumele de lux de seară.

Produsele pentru arcurile seculare sunt efectuate din materiale scumpe și atrăgătoare. Pentru imaginile de zi cu zi și mai familiare sunt pălării destul de acceptabile din paie, catifea moale, bumbac și materiale sintetice de înaltă calitate.

Citește mai mult  Grenade neagră: Proprietăți, descriere și aplicare

Borsalino

Modelul are trei curbe pe câmpurile tull și largi, suplimentate cu panglică. În acest sezon în modă diferite coturi de câmpuri. Purtați-o drept sau catarg. Acest stil este relevant în afara sezonului și vara, este grozav pentru ceapă diferită, combinată cu pantaloni scurți, pantaloni, sundrese și rochii.

Fedora

Acest model este înfășurat cu panglică și are câmpuri de lățimi diferite (de la mic la mediu), care poate fi îndoit. Pe Tul, poate fi una, două sau trei denturi. Lățimea de culoare și banda sunt diferite, în pălării de ton sau contrast.

Fedor este fabricat din materiale cu o structură rigidă necesară pentru a menține o formă strictă. Astfel de accesorii sunt perfect combinate cu tricouri, fuste de orice lungime, pantaloni scurți, rochii, sundrese, jeg-uri, blugi înguste și pantaloni. Coat sau cardiganii sunt potriviți ca și îmbrăcămintea exterioară.

Un astfel de stil seamănă cu borsalino, câmpurile se pot îndoi. Este diferit și locația dents: două pe laturi, iar al treilea – de sus. Fedor este perfect pentru agenții romani ca un accesoriu la un dasum sau o fustă de aer. Stilul lui Boho va fi potrivit, câștigă recent popularitate recent.

Cloch

Această pălărie este o impersonare a feminității. Se caracterizează printr-un tul rotund, o formă moale și o dimensiune mică. În exterior, seamănă cu forma clopotului, pentru care și-a primit numele (de la cuvântul francez Cloche – clopotul). Această pălărie are câmpuri înguste, iar unele modele nu le au deloc. Câmpurile pot fi drepte sau curbe.

Cloch completează perfect ceapa cu o rochie de aterizare redusă. Nu mai puțin armonios va fi o imagine cu un costum de pensulă, o haină în vrac sau o stradă scurtă deasupra genunchiului. Nu purtați un astfel de accesoriu cu o fustă scurtă, blugi sau costum de seară.

Citește mai mult  Totul despre tauffeit

Cum de a alege o pălărie cu formă de față și formă?

Opțiunea selectată corespunzător este capabilă să facă o aspect feminin nobil și aristocratic.

  • Natural cu o față ovală excelentă potrivită tuturor stilurilor pălării. O astfel de ovală de fețe este recunoscută de către ideal, care nu necesită ajustare.
  • Fata Kruglit este mai bine pentru a evita stiluri mici, care subliniază doar rotunjirea feței. Ele nu sunt opțiuni potrivite și de paie, deoarece astfel de modele fac o privire simplă. O versiune câștigătoare a stilului pentru acest tip de față va fi produse grafice clasice cu tul de înaltă. În acest caz, lungimea câmpurilor și îndoirea poate fi oricare.
  • Doamnelor cu o formă de față pătrată, evitați mai bine accesoriile cu înaltă tensiune. Pentru a atenua o față ovală pentru a purta armonios pălării de înaltă calitate, cu lățimea câmpurilor, nu umeri mai largi.
  • Dacă fața este alungită, opțiunile care o pot extinde și mai mult. Uită-te frumos la astfel de modele la modă, cu dens adiacente capului, decorate cu decor diferit (Cloch, Fedor). Capacele asimetrice nu sunt mai puțin relevante pentru femeile în care părțile diferă în lungime.
  • Stylistii naturi mici nu recomanda uzurii. Ei sunt capabili să distrugă imaginea. Mult mai bine pe suitele miniaturale de modă care se uită la câmpurile mici (Fedor, Bell).
  • Proprietarii de înaltă vindecare, dimpotrivă, mai bine decât alte stiluri sunt pălăriile cu câmpuri largi și opțiunile mici nu sunt potrivite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: