Uita-te la Orient pentru femei

Uita-te la Orient pentru femei

Închide alegere – o sarcină dificilă. Ele sunt simultan un dispozitiv tehnic care trebuie să funcționeze în mod regulat și principalul accesoriu decorativ. Astăzi ne vom uita la orientarea femeilor: tipurile și funcțiile lor, din care materialele sunt făcute la fel de mult mai mult.

Istorie

Orient ceas, fondată în 1950., Are propriul său fundal. În 1901, Maestrul Wing Segoreo Yoshida a deschis un mic magazin de ceas cu un atelier de lucru în Tokyo. Intervalul a constat apoi la bunuri importate. Cererea de ore în acel moment a fost deja destul de mare, la fel ca prețurile modelelor importate care nu și-au putut permite japonezii medii. Prin urmare, activitățile SEGOREO s-au concentrat asupra producției de bunuri japoneze ieftine.

Astfel, în 1920, producția a fost deschisă în Tokyo, numită Toyo Tokei Manufacturing și a eliberat ceas desktop. În 1934. Fabricarea de mână a început și în 1936. O altă plantă a fost lansată în Ginino.

În 1950. Compania Tama Keiki a fost deschisă, după un an renumit Orient Watch. Din acest punct de vedere, a început dezvoltarea activă și reușită a mărcii. Royal Orient Vanzare (1959), eliberare de ceasuri digitale Orient LCD Quartz (1974), vedere a modelului tampon cu ecranul pe LED-uri (1976), apariția Orientronului (1977) și multe altele.

De asemenea, merită remarcat dezvoltarea mecanismului de rezervă de putere care arată stocul rămas.

Astăzi, mai mult de două milioane de produse pe an sunt produse la fabrici de orientare, iar reprezentanțele companiei sunt deschise în 60 de țări ale lumii.

Particularități

Particularitățile mărcii pot fi atribuite:

  1. Evoluții inovatoare, de exemplu, introducerea la nivel mondial. În plus, compania își dezvoltă încă mecanismele.
  2. Îngrijirea sănătății mediului și umane. În timpul producției, directivele DEEE și RO-HS sunt urmate, care se referă la deșeuri și să utilizeze substanțe periculoase.
  3. Utilizarea unor astfel de materiale Cum: oțel inoxidabil și stabilitate corozivă, titan și og aur, creat în companii.
  4. organizație de afaceri într-un mod special. Este de așa natură că, cu producția automată, care face bunuri accesibile după preț, calitatea rămâne ridicată. Acest lucru se întâmplă, inclusiv prin utilizarea de materiale și detalii proprii. Și în final vă permite să dea o garanție de 24 de luni.

Oprirea în mai multe detalii cu privire la materialele, se poate observa că produsele din titan sunt mai ușor decât oțelul inoxidabil, și, în plus, nu cauzează alergii. Acoperirea aurului are o nuanță roșie nobilă și aplicată cu pulverizare cu ioni, care garantează calitatea acestuia.

evaluează vizual toate caracteristicile și avantajele de femei ceasuri ORIENT, puteți vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: