Umbrelă transparentă

Umbrelă transparentă

Umbrela originală transparentă a apărut în anii ’70 din secolul XX, datorită curajului francez Madam. Produsul a devenit foarte popular și a fost încă în cererea de accesoriu în garderoba multor modori moderne.

Particularități

De la umbrele luminoase din materiale dense, un model transparent se caracterizează prin următoarele criterii:

 • Aspect elegant. Accesoriu poate fi complet transparent sau poate avea o imprimare interesantă sub formă de modele geometrice sau frunze, care este potrivit pentru vremea de toamnă tulbure.
 • Prezentare completă a spațiului înconjurător. Umbrela îi ajută pe o persoană să elibereze, oferă libertate și încredere. Și curgerea pe cupola tijelor de ploaie sunt spectacole fascinante, urmărind care – o plăcere.
 • Este un lucru universal. Este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, nu se leagă de un anumit stil de îmbrăcăminte.

Umbrele transparente sunt utilizate pe scară largă pentru sesiunile foto, sărbători: nunți, zile de naștere, absolvire. O dată romantică va fi amintită pentru o lungă perioadă de timp – domul mare va strânge doi oameni îndrăgostiți de ploaie și vreme rea, să creeze lumea personală mică și confortabilă.

Proiecta

Există mai multe opțiuni pentru umbrele, care diferă în design, modalități de deschidere și închidere:

 • Mecanic – control complet manual. Bine se confruntă cu rafale puternice de vânt datorită designului durabil și utilizării de spițe de înaltă calitate.
 • Semi-automate – se deschide cu un buton, se închide manual. Există modele cu mecanismul opus: se deschide manual, închise prin apăsarea butonului.
 • Mașina – se deschide și se închide de la butonul situat pe mânerul umbrelă. În cazul spargerii lui apare pe stradă, atunci accesoriul nu funcționează în continuare datorită design complex.
Citește mai mult  Totul despre Piatra Șpinele

O mică umbrelă de pliere este foarte practic și compact. Se dezvoltă de mai multe ori, are o greutate mică și chiar plasate în geanta doamnei.

Materialele

Spițele umbrele sunt cel mai adesea realizate din fibra de carbon. Pentru fabricarea ramelor este folosit:

 • Aluminiu – Este folosit pentru a crea umbrele pliante, materiale ușoare, ieftin, slab rezistente la influență+
 • Arbore – durabil și plăcut la materialul tactil, este de obicei prezent în umbrele+
 • Steel – cel mai puternic și de înaltă calitate material, apare mai frecvent la modele masculine.

Cupola poate fi realizată dintr-o țesătură de poliester – nu ata dentara, nefiind supus. Polivinil este utilizat cel puțin. Se pare ca un film de polietilenă. Eponge – tesatura densa, aproape niciodată. Picături de ploaie pe ea nu sunt întârziate, dar fluxul imediat.

Umbrela de trestie de zahăr cu cupolă

Numele vorbește de la sine – accesoriul se adaugă la o trestie de laconică alungite. Mânerul este, de obicei, un cârlig pentru care este convenabil pentru a păstra o umbrelă. Acesta poate fi, de asemenea, convenabil plasat pe o parte îndoită. Dispozitivul de deschidere și închidere este fie mecanic sau semiautomată. Cupola este foarte rotunjit în jos cartea si arata ca partea de sus a celulelor de păsări.

Produsele sunt:

 • Complet transparent. Modelele vor completa in mod ideal Incolor orice imagine, da-i unele puse în valoare și originalitate.
 • Cu Printh. Cifrele în formă de frunze de diferite culori sunt foarte populare: roșu și portocaliu, verde și galben, precum și fluturi, modele de nuanțe pastel – lactate, alb, roz blând și bej.
 • Cu o bandă de la marginea de jos. De multe ori, o astfel de margine se face în alb-negru. Foarte feminin si elegant, cu opțiuni de culoare roz, turcoaz și liliac dungi uite.
Citește mai mult  Clasificarea și etichetarea bronzului

O trestie de zahăr elegant umbrelă este un lucru foarte puternic și de încredere. Astfel de modele sunt ușoare în greutate, au o formă raționalizate – jetings ploioase imediat rola la sol și nu se acumulează pe suprafața domului. Produsele sublinia individualitatea proprietarului său, servi ca un cadou de ziua de nastere sau aniversare minunat.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți un accesoriu de moda, trebuie să acorde atenție:

 • Culoare. Umbrela poate avea o cupolă complet transparent sau unele imprimeuri multicolore care dau chiar mai mult atractivitate. Există modele cu domuri incolore de diferite nuanțe: roșu, galben, albastru și altele.
 • Practicitate. Design-ul trebuie să fie puternic, ușor de ori fără tensiune și dificultate. Principalul lucru este că umbrela poate rezista rafale puternice de vânt și alte condiții meteorologice.
 • Marimea. Este foarte important, deoarece aceasta depinde de protecție împotriva ploii. Modelele adulte sunt produse cu o cupolă, diametrul căruia este de 80-90 cm, în variantele copiilor – 69-70 cm.
 • Mecanism. Există doar trei dintre ele: mecanice (manuale), semi-automate și automate. Metoda de alegere a controlului depinde de preferințele gustului și în care se va utiliza accesoriu situații. Dacă trebuie să transportați mai multe saci, atunci mecanismul complet manual nu se potrivește – umbrela este incomod pentru a se deschide și închide.
 • Greutatea. Pentru femeile care poartă un accesoriu într-o geantă de mână, acest indicator este unul dintre principalele la cumpărare. Modelele de pliere sunt mai ușoare, dar nu sunt rezistente la impact. Umbrela trestia este mai grea, dar puternică, cu demnitate se opune vântului.

Cea mai bună soluție este o umbrelă cu un diametru mare de cupole, un design de înaltă calitate și un mecanism simplu de control. Un astfel de produs va oferi o protecție completă împotriva ploii, nu se va întoarce în afară.

Citește mai mult  Inel de mână și oferta de inima

Imagini moderne

Pentru a crea o imagine feminină, puteți alege o umbrelă transparentă cu amprente romantice sub formă de mazăre sau inimi. Hainele sunt mai bune culori de lumină: fusta albă a-siluetă, bluză cu modele frumoase. Geanta trebuie să fie nuanțe neutre și pantofi – pe o talpă sau o platformă groasă, care vă va permite să nu vă umezi picioarele în timp ce mergeți în ploaie.

Stilul retro: produs complet transparent cu tăiere subțire de-a lungul marginilor – bandă de negru sau albastru. Este necesar să luăm o rochie albastră de stil strict. Banda de cap este pusă pe cap: eșarfă de eșarfă sau polka. Sac și pantofi calmează tonuri sau, dimpotrivă, nuanțe luminoase – un fel de accent.

Puteți face orice set de afaceri și de zi cu zi. Pentru imaginea de toamnă Umbrelă perfect potrivită cu frunze de diferite culori. Ansamblurile de vară includ haine pulmonare cu amprente de animale și plante de nuanțe saturate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: