Verde Cuarț: Proprietăți și aplicații

Verde Cuarț: Proprietăți și aplicații

In magazinele de bijuterii, puteți vedea de multe ori produse de drăguț, cu inserții din cuarț verde. Cu toate acestea, în ciuda pe scară largă său, nu orice asistent de vânzări va fi în măsură să vă ofere informații complete despre acest mineral. În același timp, aceasta este o piatră foarte interesantă, care merită o atenție aproape de ea însăși.

Descriere

Quartz este un mineral de culoare gri-verde natural, care este o prismă hexagonală. S-a dezactivat strălucire non-metalic și durabilitate. Pe duritate, piatra este inferior numai diamant. În cercurile științifice, este numit PRAME (din prase engleză). Se crede că acest nume a fost format din cuvantul grecesc Prásino (verde).

Prima mențiune a fost el în grecii antici în secolul VI î.Hr. Prin urmare, se crede că le-a fost pentru prima dată, a început să extragă acest mineral. În funcție de razele soarelui cad pe căderea de piatră, și modificările sale de colorat. Dacă țineți-l pentru o lungă perioadă de timp, ea își schimbă culoarea și devine transparentă ca un cristal stras.

Locuitorii vechii Eldlaz considerat proprietatea pietrei pentru a schimba culoarea providența divină, așa că au crezut că piatra a fost în măsură să înzestreze forța și curajul.

În lumea modernă, cuart natural – fenomenul este destul de rar. umbra verde a pietrei atașați cristalele actionide conținute în ea, precum și eventualele impurități de clorură de. Până în prezent, depozitele explorate sunt situate în Europa, în Franța, Germania și alte câteva țări, precum și în Australia. În Rusia, cel mai celebru este depozit Gorbunovskoe situat în regiunea Sverdlovsk.

De asemenea, cunoscut despre mai multe întreprinderi miniere din Altai. Cu toate acestea, pentru a satisface cuart natural real, acum – un mare noroc. Faptul este că locurile explorate în cazul în care există depozite ale acestui mineral sunt practic epuizate, iar explorarea noului neprofitabilă punct de vedere economic. In plus, cristalele naturale au aproape întotdeauna orice impurități ale altor substanțe, care afectează puritatea și costul.

cuart natural nu este atât de frumos ca am folosit pentru a conta. Piatra extrasă în câmpurile pot avea o nuanță verde deschis sau întuneric tulbure, iar culoarea de smarald vom da de obicei piatra in laborator prin încălzire la temperaturi ridicate.

Citește mai mult  Bandă

Proprietăți

Vindecare

În plus față de bijuterii, cuarț este utilizat în mod activ în medicină. Dovedit științific Acest mineral are un efect pozitiv asupra sănătății umane. Deci, piatra creează echilibrul necesar în activitatea sistemului endocrin.

În plus, mineralul ajută la creșterea imunității. Se crede că cel mai bun efect de vindecare este în purtarea prelungită a corpului. Mulți cred că pandantivul este capabil să protejeze împotriva bolii, de exemplu, în timpul epidemiei de gripă sau pentru bolile gâtului și a altor tulburări ale sistemului respirator.

Cea mai obișnuită modalitate este „cuartul” premiselor pentru ao curăța de la bacteriile dăunătoare. Cuarz verde utilizat ca acoperire externă a acului pentru procedura de aculflexoterapie. Se crede că sporește efectul terapeutic.

Cristalul accelerează regenerarea țesuturilor după arsuri, accelerează disiparea cicatricilor, îmbunătățește viziunea și funcționarea altor organe.

Se știe că GEM are un efect pozitiv general asupra stării emoționale a unei persoane. Ajută la reducerea simptomelor de anxietate și depresie, calmează și configurează într-un mod pașnic. În plus, piatra este capabilă să neutralizeze radiațiile dăunătoare de la computer și alte aparate de uz casnic, deci este recomandat să îl păstrați pe desktop. Cuarț este, de asemenea, prezentat sportivi și persoane care au o exercitare fizică sporită. Se crede că atașează puterea și crește rezistența și îmbunătățește memoria.

Prasc este folosit în mod activ în cosmetologie. Pe baza apei infuzate pe un cuarț, sunt fabricate diferite șampoane și măști de păr, crema și alte produse cosmetice de față au un efect de întinerire. Nu e de mirare înaintea femeii înainte de spălare, am aruncat o bucată de cuarț în apă și am insistat de ceva timp.

Magie

Oamenii din cele mai vechi timpuri au fost predispuse la atribuirea unor proprietăți magice speciale acestui mineral. Trăim în lumea modernă și înțelegem că niciun subiect nu este un obiect magic, dar uneori dorim să credem într-un miracol, iar cuarț verde uneori dezvoltă cu adevărat minuni. Și nici măcar nu este în așa-numitele proprietăți magice. Poate că punctul este tocmai în culoare – psihologii dintr-o singură voce susțin acest lucru Culoarea verde calmează și îmbunătățește starea psiho-emoțională a omului.

Citește mai mult  Eșarfă făcută din mohair

În țările estice, această piatră este adesea folosită în timpul meditației. Mulți psihice și medii o folosesc pentru sesiunile lor atunci când este necesar să se răspundă la o întrebare. Se remarcă faptul că nuggetul verde A contribuie la concentrarea și respectarea modului de lucru, să scăpăm de îndoielile suplimentare înainte de a lua o decizie importantă.

Green Quartz are un sistem unic de structură a unei zăbrele cristaline sub forma unei spirale, datorită căreia are o proprietate de acumularea și purificarea energiei. Oamenii vechi au crezut că piatra a reușit să curețe spațiul din jurul lui, să elimine haosul și să creeze armonie. Acest mineral are o abilitate unică Ebid o persoană din blocurile psihologice.

În istoria pietrei au existat cazuri în care avea un impact asupra dezvoltării oricăror talente speciale la om, de exemplu, a apărut o ureche muzicală agravată sau a apariției de desenare.

Într-un fel sau altul, dar oamenii de afaceri de succes pot fi observați adesea în biroul de lucru al figurii de cuarț verde – se crede că aduce noroc în materie materială. Cu toate acestea, ezotericii avertizează: norocul va contribui numai la cei ale căror gânduri sunt curate și care își conduc sincer afacerile. Piatra negativă de dezvoltare a energiei nu va contribui. Cu același scop, mulți oameni dobândesc camere de Prasea acasă.

Mulți oameni rețineți că poartă un talisman din cuarț verde pentru o lungă perioadă de timp crește astfel de calități umane ca bunătatea, mila și toleranță. Astfel de farmece sunt deseori oferite persoanelor care doresc să găsească o familie: o piatră va ajuta în orice mod de a pune în aplicare această idee, și în viitor va fi o credință pentru întreaga familie.

De asemenea, se crede că Pragra ajută la dezvoltarea intuiției și abilitățile chiar extrasenzoriale. El este capabil să dea un prompt într-o situație de viață dificilă. Cu toate acestea, în același timp, semnele de minerale susțin că un non-specialist va fi dificil de descifrat acele semne că piatra servește.

Citește mai mult  Descrierea Heliotis, proprietățile sale și domeniul de aplicare al cererii

Trebuie să învețe să „negocieze“ cu o piatră. Crystal va funcționa mai bine dacă ai da. În magazinele bisericești, puteți vedea de multe ori traversele și icoane încrustată cu cuarț verde. Vânzătorii susțin că vor fi talismani puternici și vor ajuta să fie în contact cu un înger privat de tutore. Deci, ca un cadou pentru botezator, este o idee bună.

Dacă cumpărați o piatră pentru tine însuți, faceți o alegere cu grijă, acordând atenție acelei instanțe a căror culoare este cea mai confortabilă pentru dvs. Amestecat în minerale de argint își îmbunătățește abilitățile.

Cum de a distinge originalul din fals?

Sa spus deja că cuarțul natural natural al nuanței de smarald apare foarte rar. Aproape tot ceea ce este oferit unui consumator de masă, obținut printr-un mod artificial. Cel mai adesea, verde este realizat prin prelucrarea termică a cristalelor unei alte rase, cum ar fi citrina. De asemenea, cuarț verde poate fi obținut din minerale galbene și violet. Pentru a spune în mod specific despre natura originii uneia sau a unei alte pietre, va ajuta doar un specialist de profil.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că cuarțul, care a fost supus procesării industriale și se bazează pe piatră naturală, nu este capabil să dea emoții pozitive sau tratate.

Cum să vă îngrijiți?

Pentru a face o decorare cu aspect verde cuarț verde, bine îngrijit, este suficient să fie curățat într-o soluție de săpun, după care este clătit cu apă curată. Poluarea puternică poate fi cu grijă cu o periuță de dinți. Astfel încât piatra să nu-și piardă transparența și să nu transpire, se recomandă să o stocați într-un loc întunecat uscat și să se țină departe de încălzitoarele electrice și bateriile.

Este important să ne amintim că temperaturile ridicate și razele solare directe sunt reflectate distructiv în apariția produsului. În acest caz, procesele sunt ireversibile. Se va păstra corect cristalul într-o cutie separată sau un caz special. Și apoi vă va încânta de mulți ani.

Pentru caracteristicile și proprietățile pietrei, consultați videoclipul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: