White Quartz: Proprietăți, Aplicație și piatră

White Quartz: Proprietăți, Aplicație și piatră

White Quartz – multe minerale celebre, care are unele soiuri. Își găsește aplicația atât în ​​producția de bijuterii, cât și industrie. Ca orice piatră, cuarț are propriile proprietăți și importanță pentru care mulți plătesc o atenție deosebită.

Caracteristici și proprietăți ale pietrei

Multe cuarț alb sunt cunoscute ca o piatră din care se fac decorațiuni frumoase: brățări, margele, cercei, inele, pandantive. Și, într-adevăr, arată foarte blând și, în funcție de talentul maestrului, original, indiferent dacă zaharul cuarț (se numește și zăpadă) sau piatră de lapte (Matte). Dar, în plus, semiconductori, LED-uri, fibră de sticlă sunt fabricate cu cuarț. Nevoia de piatră este mare și, prin urmare, este creată în laboratoare specializate prin artificial.

Un astfel de fals nu este diferit în exterior din prezenta instanță. Poate fi folosit în scopuri industriale și în decorative. Și este imposibil să observați diferențele cu ochiul liber. Dar cei care pun mari speranțe pentru proprietățile sale magice ar trebui să înțeleagă că nu merită să aștepți minunile dintr-o piatră sintetică. În orice caz, vindecătorii și magicienii susțin.

Proprietățile interesante ale cuarțului se referă la faptul că este foarte rezistent la daune – nu este atât de ușor de împărțit, chiar și un ciocan manual.

Prin urmare, atunci când procesați-o utilizează echipament special. Acizi și alcalii, de asemenea, nu pot afecta cuarț.

Majoritatea depozitelor de cuarț alb sunt situate în India, Brazilia și Sri Lanka. În ceea ce privește Rusia, este minat în Ural, în Yakutia, Primorsky Krai și în Kamchatka. Cu lounge-ul său adânc (câțiva kilometri) folosit pentru echipamente speciale miniere. Dar există astfel de depozite care sunt practic pe suprafață.

Magic și vindecare

Mulți sunt atribuiți proprietăților magice cu cuarț și vindecării, dar, după cum știți, fiecare piatră are propria lor. Poate că, dacă credeți ce spun vindecătorii și folosiți în mod activ proprietățile magice ale pietrei, acesta va fi într-adevăr rezultatul.

 • Savarkov consideră că pandantive și brățări din piatră naturală contribuie la protecția împotriva răcelilor, și în caz de boală, ajută să facă față cu ea mai repede.
 • De asemenea, este recomandat să pietre mai mici în apă, insista în timpul zilei, și apoi se spală. Acesta ar trebui să aibă un benefic pentru a reflecta asupra pielii, face frumos și sănătos.
 • Unii vindecători notă capacitatea mineralelor de a face față bolilor cutanate de o complexitate mică: roșeață, acnee. Minerale sunt aplicate la locurile pacientului și se spală apa pe pietre. Înainte de a lua o baie în apă, puteți reduce, de asemenea, pietre. Iarba va fi un plus bun pentru ei: menta, musetel, salvie.
 • În ceea ce privește magie, apoi în cele mai vechi timpuri se credea că piatra a avut o forță mare de energie. El a fost atribuit rolului dirijorului, a făcut bile magice din ea, cu care viitorul ar putea fi prezistat. Avere și psihice și astăzi o folosesc în ritualurile lor, asigurându-le clienților în faptul că, cu ajutorul acestei pietre, puteți privi în viitor, aflați despre ce gândește o persoană. Ea găsește o utilizare largă și atunci când conduce sesiuni spirituale, fiind un dirijor în lumea decedatului.
 • Vindecătorii angajați în corecția biofield-ului unui bărbat, starea ei emoțională, folosiți cuarț alb în timpul sesiunilor lor. Ei sunt încrezători că mineralul are un efect benefic asupra psihicului omului, elimină emoțiile negative, ajută la curățarea gândurilor de la inutile și concentrate pe principalele.
 • Dacă purtați în fiecare zi pe corpul talisman cu un cuarț alb sub forma unui capther, acesta va ajuta cu siguranță să mențină un echilibru mental și o bună dispoziție, În ciuda situațiilor neprevăzute și, de asemenea, protejează de energia săracă a altor persoane.
 • Și astrologii cred că este imposibil să folosiți absolut toate cuarț alb, deoarece fiecare semn al zodiacului are amuletele lor. Și dacă unul este extrem de necesar, atunci altul poate dăuna. De exemplu, astrologii nu recomandă să devieze și gemenii să folosească cuarț alb ca credințele lor, în timp ce restul semnelor pot fi purtate. Din când în când sau în mod constant – pentru a le rezolva. Sagetator, Lions, Berbecul poate solicita să ajute puterea pietrei atunci când au o chestiune foarte responsabilă sau trebuie să luați o decizie corectă. Cântarele, scorpionii și acvarii pot folosi în siguranță cuarț alb dacă simt deznădejde sau anxioși, simt frica sau doar ei trebuie să se calmeze pentru a lua decizia corectă.

Caracteristicile generale ale pietrei spune că este potrivit pentru imagini creative: muzicieni și poeți, artiști și actori. Starea de spirit si stima de sine va fi la înălțime, dacă te apuca de un cuarț cu mine. Aceasta ajută în jos calm și armonie simt cu el însuși și în jurul lumii. Acest lucru este spus de yoga, care folosesc o piatră pentru gânduri curate.

Utilizarea rozariu de cuarț va fi soluția perfectă atunci când efectuează meditație.

Aplicație

cuarț alb este folosit în multe domenii ale vieții noastre. Cu el poti face fata destul de des.

 • Mulți dragoste să-l folosească Ca decoratiuni. Într-adevăr, în cazul în care această piatră a căzut în mâinile comandantului, puteți face adevărate opere de artă de la ea. Culoarea albă pură permite cuarț combinarea cu alte pietre. Și se utilizează în mod activ de masterat, crearea de decoratiuni realizate manual: brățări și coliere, cercei și inele, brelocuri și pandantive.
 • Quartz este activ utilizat În producția de detalii de interior: Acestea pot fi figurine de dimensiuni mici, și compozițiile mai volumetrice. De la ea pot fi făcute din modele de mozaicuri, concepute pentru designul designului, cutii de depozitare a bijuterii pentru mese de cafea și suprafețe de bucătărie.
 • Bun pentru a utiliza cuarț În prepararea compozițiilor interioare, mini-grădini la domiciliu, floraliums. Este potrivit pentru acvariile convenționale în care trăiesc peștele și melcul.
 • Aplicație în industrie De asemenea, nevoie de cuarț. Calitățile sale sunt în cerere în fabricarea diferitelor părți în aparate electrice, chipsuri, produse de fibră optică.
 • Se crede că poate face un beneficiu bun în baie. Datorită transferului său de căldură bun în timpul încălzirii, acesta evidențiază ioni de oxigen utili. Pietricele se toarnă de pe cuptor, iar în cursul anului își aduc efectul de bunăstare util. Dar, în timp, aceste proprietăți se scurge și efectuează numai funcții decorative. Și pentru a fi din nou un efect de wellness, pietrele trebuie înlocuite. Pentru baie, este cuarț de lapte care economisește mai mult căldură.
 • Produsele de cuarț alb vor fi un cadou excelent om în funcție de hobby-urile, preferințele, sexul și vârsta. Poate fi o figurină elegantă sau un lanț cheie original, o brățară frumoasă manuală sau o bijuterie cu o piatră mare. În special cu cuarț cu succes alb, este combinată cu argint – nu numai în plan estetic, ci și în filosofic. O astfel de combinație aduce succes în orice caz.

Cum să distingi fals?

Pe baza tuturor proprietăților enumerate ale acestui minunată minunată, mulți doresc să achiziționeze pietre naturale, mai ales dacă sunt folosite pentru a întări sănătatea sau ritualurile magice. Cuarț trebuie să fie vizualizat sub lumina soarelui: în interiorul ar trebui să aibă multe fețe, să joace și să revină în lumina soarelui. Cuarț natural nu poate fi perfect neted și neted – în el vor participa cu siguranță unele dents și nereguli, rugozitate și neuniformitate a culorii.

Cuarț – foarte durabil. Pe aceasta, puteți petrece în siguranță o lamă ascuțită a cuțitului, iar pista de pe suprafață nu va rămâne, cu condiția ca aceasta să fie o piatră naturală.

Dar dacă țineți o piatră pe sticlă, atunci se formează o zgârietură. Acest lucru sugerează că piatra nu este o falsă.

În următorul videoclip puteți privi la cuarț alb în mișcare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: