Wristwatch pentru fete

Wristwatch pentru fete

Wristwatches pentru fete – un cadou minunat pentru orice vacanță. Aceasta este o decorare la modă și o frumoasă adăugare a imaginii și un accesoriu foarte util, care va învăța copilul să navigheze în timp.

În plus, modelele de ceas moderne sunt echipate cu o funcționalitate suplimentară, ceea ce va ajuta copilul într-o serie de situații.

Particularități

Ceasul pentru copii diferă de accesoriile adulților în mulți parametri. Acest lucru este umplerea și aspectul și materialele și costul.

Accesorii pentru copii diferă unul de celălalt de către producători, grupa de vârstă pentru care sunt destinate, culoare, decor, material. Partea principală a modelelor este produsă în impermeabilitate și rezistentă la șocuri.

Ceasuri mecanice

Săgețile de ceas acționează în primăvară. Aceste ceasuri au o mică eroare și sunt, de obicei, frică de umiditate și praf.

Ceas de cuarț

Modele de cuarț lucrează de la baterie. Ele sunt mai exacte și mai practice. Pot avea săgeți sau afișaj.

Ceas digital

Ceasurile electronice sunt caracterizate de o umplere funcțională bună. De obicei, acestea îndeplinesc, de asemenea, funcția cronometrului, ceasul deșteptător, termometru, pulverizator, senzor de presiune, umiditate.

Ceas inteligent

Ceasurile inteligente sunt echipate cu o funcție GPS care vă permite să determinați locația copilului. Informațiile despre acest lucru intră în telefon sau la computerul părinților utilizând un program special.

Alegerea unui model pentru un copil, o atenție deosebită este acordată mai multor puncte:

 1. Material de fabricație. Corpul însuși este cel mai adesea realizat din plastic sigur, oțel inoxidabil durabil sau aliaj de aluminiu ușor și durabil. Dial – Partea cea mai fragilă a ceasului, astfel încât materialul pentru fabricarea sa să fie deosebit de puternic. Poate fi sticlă minerală, rezistentă la aspectul zgârieturilor sau acrilic ecologic.
 2. Cureaua trebuie să fie destul de durabilă, moale, elastică și hipoalergenă. De obicei pentru fabricarea de curele de cauciuc, nailon, clorură de polivinil sau poliuretan.
 3. Funcţional. Alegerea modelului depinde în mod direct de cerințele cerințelor. Dacă scopul este de a învăța doar un copil să înțeleagă timpul, atunci suficient ceas mecanic. Dacă trebuie să controlați locația copilului, atunci cea mai bună problemă este gadgetul „inteligent”.

Modele după vârsta

Ceasul poate fi purtat, pornind de la cea mai licitație vârstă. Copilul de 3-4 ani este puțin probabil să învețe cum să înțeleagă timpul, cu siguranță va fi încântat de brățară strălucitoare și frumoasă, cu imaginea eroului dvs. preferat. Copiii mai în vârstă vor învăța cu ușurință să determine timpul și să înțeleagă alte caracteristici utile ale modelelor „inteligente”.

Pentru copiii preșcolari

De îndată ce copilul ajunge mai mult sau mai puțin conștient, el poate fi deja cumpărat de cel mai simplu model. Poate chiar să fie mâini de jucărie cu săgeți. Fete în vârstă de 3-4 ani iubesc să se decoreze cu tot felul de brățări multi-colorate, margele, inele.

Ceasul drăguț sub forma unei fețe amuzante sau a boabe coapte va fi cu siguranță ca o mică modenă.

Copiii de 4-5 ani și mai în vârstă pot fi familiarizați cu modelele de ceas cu săgeți. Accesorii utile va permite și să se familiarizeze cu numerele și cu timpul „face prieteni”.

Pentru copiii preșcolari, modelele luminoase, colorate decorate cu desene animate preferate sunt cele mai des oferite copiilor. Desigur, ceasul trebuie să fie de înaltă calitate. Pentru o fashionista foarte tanara, este mai bine sa nu alegeti ceasul cu prezența unor piese mici sau decoratiuni.

Pentru fete 7-10 ani

Fetele de vârstă școlară mai mică prea nebună despre personaje fabuloase și de desene animate, dar deja alegeți mai mulți modele de „adulți”.

Pentru adolescenți

Colecțiile pentru fete 12-13 ani și fetele mai în vârstă sunt caracterizate de design, eleganță și rafinament mai pronunțat. Sortimentul pentru adolescenți este prezentat cu modele realizate într-o varietate de direcții stilistice.

De obicei vorbim despre difuzoarele medii. Designul poate fi clasic, sport, vintage. Ceasul poate fi atât electronic, cât și mecanic. Funcționarea adolescenței plătește deja mult mai multă atenție. Hasics Efectuați cronometru, cronometru, pulverist. Aceste funcții vor veni cu siguranță în sesiuni de educație fizică sau de instruire.

Ora opțională sunt echipate cu un calculator, lanternă, ceas deșteptător și alte caracteristici utile.

În ceea ce privește aspectul, fetele preferă opțiunile feminine și elegante. Poate fi o mică formă rotundă, ovală sau altă formă pe o curea de piele subțire sau o brățară de metal elegantă. Fetele adolescente aleg adesea opțiuni romantice, cum ar fi un cadran de inimă.

Soluția de culoare poate fi orice: culoarea clasică neagră, albă sau oțel, nuanțe de curcubeu strălucitoare sau tonuri de neon țipătoare.

Funcţional

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor, chiar și cele mai familiare și simple accesorii sunt în mod constant modernizate și complicate. Și ceasul „inteligent” – unul dintre cele mai strălucitoare exemple.

Una dintre destinațiile principale ale acestui obiect gadget este siguranța copilului și posibilitatea controlului parental. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, puteți localiza un copil. Ore vă permit să faceți apeluri ieșite și să luați intrarea.

Unele modele sunt echipate cu o serie de caracteristici utile suplimentare:

 • „Autopoteria”+
 • Căutarea automată a ceasului+
 • termometru+
 • Modul Wi-Fi+

Costul unui astfel de obiect gadget depinde direct de funcționalitatea sa. Persoanele ieftine sunt echipate cu cel mai simplu set de funcții necesare.

Ceas inteligent compatibil cu dispozitivele mobile. Ele pot servi ca un fel de telecomandă pentru telefon. Cu ajutorul lor puteți răspunde la apel, ascultați mesajul vocal, vizualizați rețelele sociale pe Internet și multe altele.

Ceasurile inteligente vor ajuta copilul să-și controleze independent starea în timpul activității fizice și de formare. Unele modele permit chiar să determine nivelul de stres și să recomande măsuri pentru ao reduce.

Majoritatea modelelor au o funcție pur divertisment: memoria lor conține diverse jocuri pentru atenție, puzzle-uri și alte divertisment. Cele mai multe ore sunt efectuate într-o versiune impermeabilă, ceea ce crește în mare măsură durata lor de viață și face ceasul mai practic.

Decor

Ceasuri, ca alte accesorii pentru fete, sunt decorate cu tot felul de moduri folosind materiale diferite. În primul rând, elementul decorului poate servi designul ceasului. Formă neobișnuită, de exemplu, sub forma unui măr, cireșe, fluturi, o floare sau o inimă, va atrage cu siguranță atenția altora la un accesoriu neobișnuit.

Elementul următor – brățară. Poate fi o curea de piele sau împletită din diferite dungi de culoare, o brățară metalică a țeserii originale, o brățară de silicon strălucitor, cu un ornament frumos.

În ceea ce privește adăugările decorative, broderii, aplicațiile, elementele metalice, embossing, margele și, desigur, pietrele sunt adesea folosite ca decorațiuni.

Hussiki cu strasuri adora fete, fete si femei de varste diferite.

Materiale Remeskova

Printre cele mai populare materiale pentru fabricarea de benzi poate fi remarcat:

 • Cauciuc (materialul se distinge prin elasticitate și rezistență la apă)+
 • Nylon (material high-tech, rezistent la ultraviolete, apă și temperatură ridicată)+
 • PVC (policlorură de vinil – foarte durabil, material durabil și rezistent la uzură)+
 • PU (poliuretan sau eco-eklood diferă în proprietăți operaționale și decorative ridicate).

Brateletele poliuretanice nu miroase, nu se întinde și nu se sparge. Prin materialul permite pielea să respire. Materialul are o higroscopicitate bună.

Bratari silicon pentru wristwatches sunt atât de populare astăzi, datorită luminii, forței, siguranței, igieticității și tuturor tipurilor de colorare luminoasă care vă plac copiii.

Soluții de culoare

Soluția de culoare pentru ceasurile copiilor poate fi cea mai diferită, totul depinde de modelul orelor, materialelor, vârstei și gustului copilului. Siliconul, poliuretanul și alte ore sintetice sunt de obicei efectuate în culori strălucitoare, saturate, suculente și nuanțe, sunt decorate abundent și decorate cu ornamente frumoase.

Brățările din metal, cauciuc și piele sunt de obicei mai deținute în culori. Cel mai adesea este clasic negru, roșu, albastru. Brateletele metalice sunt de obicei efectuate sub culoarea aurului sau a argintului.

Ele sunt bune pentru nuanțele lor naturale.

Branduri

Companiile specializate în lansarea orelor includ adesea în colecțiile și modelele pentru copii concepute pentru fete de diferite vârste. Printre cele mai renumite branduri mondiale, puteți nota Casio, Lorus, Q & Q, Swatch, precum și producătorul intern – compania lui Tik.

Aceste companii garantează o înaltă calitate, siguranță și fiabilitate a produselor lor. Modelele lor se disting prin designul de înaltă calitate, elegant, modern, model larg. Fiecare ștampilă de tranzacționare încearcă să aducă o evidențiere originală la modelele sale, ceea ce ar evidenția produsele lor pe fondul analogilor:

 • De exemplu, Timex oferă un ceas cu o iluminare unică de electroluminescent, care vă permite să vedeți cadranul chiar și în condiții de întuneric complet.

 • Modelele de la Casio sunt ideale pentru sport.

 • Accesorii de la Q & Q și Lorus sunt ideale pentru înot și scufundări, în timp ce păstrează un cost destul de democratic.

 • Ceasul de la brandurile Disney și Lego diferă nu numai de echipamentul modern, ci și de designul elegant, strălucitor. Toate modelele sunt decorate cu eroii de desene animate Disney și personajele jocului favorit Lego.

Ce sa porti?

Ceas-accesoriu care este purtat sub zi cu zi, școală, festiv și sport. Modelul clasic de pe curea de piele sau brățară metalică sunt universale cu orice fel.

Modelele mai luminoase, originale și neobișnuite sunt mai bune pentru a se combina cu haine ca un stil similar. De exemplu, modelele sub formă de fructe, jucării, personaje animate arată grozav cu haine de vară ale aceleiași tone luminoase și saturate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: