Addic

Addic

La selecția de îmbrăcăminte sportivă, este necesar să se apropie de cele mai grav posibile și responsabile. Se recomandă să se adreseze mărcilor populare care oferă produse de înaltă calitate și practice. Una dintre aceste firme este addicată. Să se familiarizeze cu ea mai aproape.

Despre marca

ADDIK este o marcă rusă specializată în lansarea de haine de înaltă calitate și elegante într-un stil sportiv pentru bărbați, femei și copii.

Produsele brandului sunt originale și are un design excelent, ceea ce este dificil de a rezista unor cunoscători reali de lucruri elegante. Vizitați sala de gimnastică în îmbrăcămintea companiei de la ADDIK – o plăcere!

Costumele sportive ale companiei nu numai că au un aspect excelent, ci și de proprietarii lor sentimente extrem de confortabile. Nu numai iubitorii de sport obișnuiți, ci și sportivii de nivel profesional sunt adresați acestora.

Numele memorabil al mărcii din limba engleză înseamnă „dependență”. Mark există în piața de îmbrăcăminte rusească de mai mult de zece ani. În acest timp, ea a reușit să cucerească încrederea și dragostea consumatorilor. Produsele de marcă sunt în mare cerere că mulți concurenți pot invidia.

Avantaje

Un avantaj important al lui ADDIK este bogăția intervalului. Hainele elegante pentru toate categoriile de cumpărători sunt reprezentate de o varietate de modele pentru fiecare gust.

Designul atractiv și unic al produselor de marcă este recunoscut pe piața articolelor sportive.

Calitative și lucrurile practice sunt realizate numai din materiale naturale și ecologice, care sunt caracterizate prin ușurința lor. Țesături utilizate în procesul de producție se usuce rapid într-o coliziune cu apă și sunt rezistente la uzură.

Citește mai mult  Colambetta

Sport salvează aspect atractiv, atâta timp cât posibil. Ea nu are nevoie de îngrijire specială și dificilă.

Sortimentul de sport

Compania rusă produce de înaltă calitate și elegant T-shirt, tricouri, pantaloni, pantaloni, jachete, pantaloni scurți, modele polo, costume de sport, precum și jachete izolate. Toate acestea se disting prin designul lor original și bine gândite.

Vom face cunoștință cu cele mai cunoscute tipuri de îmbrăcăminte Addik:

  • costume de sport de înaltă calitate pentru doamne drăguțe sunt cel mai confortabil și plăcut la corp. Acestea sunt realizate din bumbac blând, poliester și elastan. Aceste materiale asigură elasticitatea țesăturii și să-l moale. Top în costume (bluză) poate avea un gât cu gustul cu capișon în formă de înaltă sau în formă de V. Lucrurile la modă sunt completate de pantaloni în culori și fermoare.

  • Popularitatea la modă printre fashionistas se bucură de hoodies de marcă. Ele sunt ideale nu numai pentru multe sporturi, ci și pentru ieșirile de zi cu zi. Produsele confortabile sunt fabricate din poliester și bumbac. Ele au proprietăți de protecție împotriva căldurii și în ele este foarte posibil să se angajeze în vreme rece.

  • Pentru doamnelor preferând lucruri luminoase și creative, mărcile oferă modele originale de pantaloni scurți. Ele pot avea nu numai un design concis într-un design monofonic, ci și un aspect bogat cu modele de contrast. Modelele excelente sunt fabricate dintr-un amestec de țesături tricotate din bumbac de înaltă calitate.

  • ADDIK produce tricouri ultramodice polo. Astăzi, astfel de modele sunt printre cele mai populare și tendințe. Produsele de marcă sunt ideale nu numai pentru drumeții în sala de gimnastică, dar și pentru plimbări de zi cu zi. Toate opțiunile sunt realizate din bumbac 100%.
Citește mai mult  Beverly Hills Polo Club

  • Modern Modnitzlică selecția chic a pantalonilor sportivi de la compania rusă. Ele pot fi efectuate în negru, gri, albastru, roșu, burgundă, alb sau roz. Produsele de calitate constă din bumbac, elastan și poliester. Este foarte ușor, deoarece are permeabilitate a aerului de neegalat.

Tabel cu marimi

Costumele sportive pentru femei Adtik sunt prezentate cu produse de la 42 la 58 de dimensiuni. Kitul perfect poate fi ușor de a obține atât doamnă subțire, cât și tânără completă.

Dimensiunea bluzelor începe de la 42 și capete 52.

pantaloni sport pot fi achiziționate în orice dimensiune 42-56.

Îmbrăcăminte sport de înaltă calitate este disponibilă pentru doamnelor cu absolut orice fizic, ceea ce îl face și mai popular și în cerere.

Politica de prețuri

Produsele mărcii rusești întruchipează cea mai bună valoare pentru bani. Costul comenzilor en gros este destul de acceptabil, care este cauza imediată a cererii ridicate în rândul cumpărătorilor.

Firma oferă în mod regulat reduceri favorabile consumatorilor și aderă la o abordare individuală a fiecărui cumpărător.

În prezent, puteți găsi lucrurile perfecte cu orice buget. Dar chiar și cele mai accesibile copii ale articolelor sportive vor avea cea mai înaltă calitate și design elegant.

Produsele de marcă s-au bucurat întotdeauna de popularitate de invidiat în rândul lanțurilor mari de comerț cu amănuntul, care au condus în cele din urmă la dezvoltarea activă a lui ADIK și creșterea popularității sale.

Recenzii

ADDIK Sportswear s-au dovedit a fi de încredere, practică, luminoasă și căutată după. Acesta este adesea tratat cu sportivi amatori și profesioniști cu experiență:

  • Cumpărătorii răspund numai pozitivi despre produsele de marcă. Acestea notă calitatea țesăturilor din care este fabricată îmbrăcămintea. Materialele sunt foarte moi, hipoalergenice, plăcute pentru corp și respirabile. Angajarea în astfel de seturi este foarte ușoară și convenabilă.
  • Consumatorii crematori și designul luminos al costurilor sportive. Acestea se disting prin combinații originale de culori care arată armonios atât în ​​sala de gimnastică, cât și în timpul mersului obișnuit.
  • Denumiți doamnelor și croitorul frumos al lucrurilor. Ele sunt perfect așezate pe figură, fără a atrage atenția celorlalți la orice deficiențe.
  • Mulțumit de brandul doamnelor dimensionale. Lucrurile de înaltă calitate pot găsi nu numai subțire, dar, de asemenea, Lush Fashionista.
Citește mai mult  Armani blugi

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: