Alaska Originale

Alaska Originale

Pantofii de marcă au fost întotdeauna populari, deoarece adesea celebra nume înseamnă sinonim pentru calitate și adesea – și prețuri scăzute. Astăzi vom vorbi despre un astfel de marcă renumit ca ALASKA Original.

Despre marca

Produsele de marcă Alaska Originale este o sursă uimitoare de căldură care permite ca picioarele să fie întotdeauna uscate pentru a face o persoană confortabilă.

Acest brand a fost creat în 2007, iar timp de 10 ani de existență a fost capabil să devină una dintre cele mai rapide branduri și să-și extindă în mod semnificativ propria producție, după ce a stăpânit eliberarea unui număr de produse noi. Fondatorul este compania din Rusia LLC „Empire Group”. Producția de brand crește anual cu 8%. Toate pantofii companiei sunt efectuate în conformitate cu standardele europene ISO 9001: 2000.

Angajații companiei și designeri din Italia efectua toate perechile de pantofi, luând în considerare climatul aspru al Rusiei, deoarece este piața rusă, care este principalul.

SRL „Grupul Empire“ produce pantofi în Italia, pe baza unui interes numit Antis, care a fost fondată în această țară în anii 70 ai secolului trecut. Există un mare potențial de producție și reprezentare într-un număr de țări europene.

Caracteristici și avantaje

Dacă vorbim despre caracteristicile de pantofi Alaska ORIGINALE, trebuie spus că o combinație a celor mai recente evoluții și 40 de ani de experiență a personalului companiei vă permite să creați pantofi cu adevărat cald și de înaltă calitate.

Toate pantofi trece mai stricte de control în producție pentru a elimina posibilitatea de a lovi defecte pe contoarele. Dacă vorbim despre materialele, atunci membrana italian numit Antex este folosit aici. Oferă o protecție reală împotriva penetrării umidității în orice vreme și poate aduce evaporarea din organism. De asemenea, are caracteristici excelente impermeabile.

Citește mai mult  Casa de cusut din Petersburg

În plus, încălțămintea companiei utilizează o talpă specială, creată din poliuretan, care vă permite să oferiți o aderență perfectă cu o suprafață umedă și alunecoasă. Figura de la liniile multidirecționale face posibilă garantarea echilibrului și stabilității normale chiar și pe gheață.

O altă caracteristică a încălțămintei va fi utilizarea unui suport special. Ele constau din trei straturi: fundul este fabricat din propilenă. Sarcina sa principală este de a absorbi umiditatea. Al doilea strat este realizat din folie reflectorizantă, sarcina de a returna căldura, iar stratul superior este fabricat din textile cu micropore. Sarcina lui este de a oferi accesul aerului pentru picior.

Produsele Alaska Originale Rezistență la picături de temperatură. Puteți merge în el că în -10, că în -30 – și picioarele vor fi aceleași căldură.

În plus, toate pantofii sunt produse de sistemul antishok. Unic special de tip de absorbție a șocurilor, precum și un branț multistrat, care a fost menționat mai sus, stingerea unei lovituri în zona călcâiului și reducerea semnificativă a riscului de dislocare, întindere și răsucire.

Desigur, pantofii de la această companie diferă în durabilitate, deoarece este proiectat pentru un mediu extern agresiv și condiții meteorologice dificile. Pantofii își păstrează aspectul original, deoarece este foarte ușor de îngrijit pentru ea și este foarte rezistent la îndoire și diverse expunere fizică.

Sortiment de pantofi

Dacă vorbim despre sortimentul producătorului în considerare, este extrem de largă. Compania produce produse atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii.

Dacă vorbim despre linia de pantofi masculi, mai întâi este reprezentată de diferite modele foarte la modă de cizme și UGG și olandeză, care astăzi au devenit deosebit de populare. Pentru femei, compania realizează eliberarea de cizme de iarnă luminoase, care sunt echipate cu o suprafață de bandă anti-alunecare, care vă permite să vă simțiți încrezători pe gheață.

Citește mai mult  Alexander McQueen

Pantofii copiilor plătesc aproape cea mai mare atenție. Aici puteți găsi cizme de lumină demi-sezon, cizme de cauciuc sau modele de boot izolate, care sunt, de obicei, completate de blană de piss. El nu numai că le decorează, dar oferă, de asemenea, schimb de căldură de înaltă calitate în sezonul de iarnă.

Accesorii

Nu cu mult timp în urmă sub brandul Alaska Original a început să producă diferite tipuri de accesorii. Mai întâi de toate, vorbim despre șosete, precum și așa-numitele lenjerie termică. Dacă vorbim despre șosete, atunci sunt destinate activităților și sporturilor în aer liber. Sarcina lor principală este de a menține căldura și de a retrage umiditatea. Ele sunt fabricate din lână, microfibră și microprolenă. Cel mai bine purtând-le cu pantofi membrane.

Dacă vorbim despre lenjeria termică, este prezentată sub formă de pantaloni și jumperi.

Jumperii companiei produce din fibre bacteriostatice hipoalergene care nu numai că păstrează echilibrul apei al pielii, ci și plăcut la atingere. Corpul nu transpiră și, în același timp, oferă un schimb termic normal.

Cum ar fi jumperii, pantalonii de marcă sunt produși din fibre bacteriostatice hipoalergene, precum și din polipropilenă și poliacril. Ei au aceleași proprietăți ca și pantalonii și vor fi perfect priviți cu ei ca un singur set.

Tabel cu marimi

Dacă vorbim despre grila dimensională, atunci compania de încălțăminte pentru femei produce cu dimensiuni de la 34 la 41 de ani. Dacă vorbim despre pantofi masculi, puteți găsi modele de la 35 la 46 de dimensiuni. Dacă vorbim despre linia de pantofi pentru copii, care este produs de Alaska original, începe cu 20 de dimensiuni.

Citește mai mult  Belsta

Asta este, puteți găsi chiar și pantofi pentru copii foarte mici.

Recenzii

Comentarii Compania de produse sunt oarecum contradictorii. Pe de o parte, utilizatorii nota ușurința și puterea produselor companiei. Pe de altă parte, ei au pretenții mari cu privire la problema de cusături și, în general, firmware. Mulți oameni scrie că încălțămintea pentru copii sunt departe de caracteristicile menționate și adaugă că copiii au o picioare cu geruri de până la -10 de grade.

În același timp, există o categorie de utilizatori care nu au confruntat cu probleme similare și note produse de înaltă calitate produse de acest brand. Este dificil de spus dacă feedback-ul negativ este una sau această tendință, dar ele sunt. În același timp, oamenii scrie despre faptul că, în unele cazuri, pantofi de acest brand vine rapid în stare proastă și nu îndeplinește caracteristicile declarate.

Dacă rezuma, trebuie spus că pantofii care sunt produse sub acest brand pe hârtie arată aproape perfect, dar comentarii indică faptul că nu este oarecum adevărat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: