Antrenor

Antrenor

Antrenorul american de mărci este cunoscut la nivel mondial. Acesta este un producător de accesorii exclusive și parfumerie. De câteva decenii, o marcă comercială a fost o competiție demnă de lideri mondiali acceptați în general pentru producerea de pungi de femei și bărbați, curele de lux și portofele.

Despre marca

În 1941, o mică întreprindere de familie de familie pentru producția de pungi și portofele pentru bărbați a fost deschisă în Manhattan. Afacerile firmei nu erau importante, în timp ce în anii 60 ai secolului trecut, proprietarii companiei nu au deschis un nou mod de tratament al pielii, ca urmare a devenit foarte moale și militantă, dar a rămas puternic. Curând o astfel de piele a început să coase și să mănânci pentru femei.

Afacerile companiei au mers brusc în sus. În același timp, numele de marcă al mărcii – antrenor și logo-echipaj de cai. Vânzările au crescut, boutiques noi deschise în diferite țări ale lumii, a apărut un magazin online.

În anii ’90, marca comercială a fost poziționată ca producător de pungi de sex feminin cele mai accesibile. Până în acest moment, produsele de design au fost foarte scumpe și le-ar putea permite să nu poată fi fiecare femeie.

Treptat, gama de produse de produse fabricate sa extins, iar în curând sub marca COACH a inceput sa colectie produse de femei ceasuri bărbătești și.

Mai târziu, îmbrăcăminte: rigole, haine de ploaie, parcuri. Curele, brățări, huse de telefon mobil, portofele adăugat la colecția de accesorii.

Astăzi, o gamă largă de accesorii de lux pentru bărbați și femei este disponibil sub marca Coach, precum și produse de parfumerie de elită. Antrenorul deținătorului drepturilor de autor este Estee Lauder.

Din 2001, semnul de marcă al companiei devine o scrisoare îndrăzneață dublu „C“, care împodobește o nouă colecție de saci. Ea a fost diferită de elegant mai vechi și diverse modele.

În câțiva ani, compania a lansat o colecție și mai perfectă de modele, realizate în combinație de piele de căprioară și pânză. Saci au fost făcute nu numai în soluții de culori clasice. Au adăugat culori roz, portocalii și verzi pentru ele, iar în loc de butoanele de cupru au început să fie folosite blocuri magnetice.

Parfum – radical opusul, dar nu mai puțin importantă direcție a companiei. În doar câțiva ani sub brandul de autocare, au fost lansate mai mult de 25 de arome de lux, majoritatea au avut popularitate incredibilă la nivel mondial.

Gamă

Astăzi, antrenorul este una dintre cele mai populare branduri nu numai în America, ci și în întreaga lume. Compania este unul dintre liderii în producția și vânzările de accesorii de elită, încălțăminte, bijuterii, îmbrăcăminte și parfumerie. Companiile aparțin aproximativ 25% din toate vânzările pe țări.

Produsele din piele naturală, inclusiv leashes, gulerele pentru animale de companie sunt deosebit de populare. Cu toate acestea, sacii femeilor sunt cu adevărat încântătoare. Calitate impecabilă, design elegant și practicitate – acestea sunt principalele avantaje ale sacilor de femei de la antrenor.

Pentru a crea colecțiile dvs., compania utilizează piele de înaltă calitate, textile, nailon, poliester, jacquard și PVC. Gama de pungi este completată lunar, ceea ce face ca marca să fie unică. Populare populare topice populare „sub Starin”.

Întregul ciclu al producției de accesorii, începând cu dezvoltarea de schițe și terminând cu producția de produse finite, suferă un control mai strâns cu mai multe etape. Până la 70% din accesoriile gata de vânzare sunt selectate, astfel încât atunci când cumpărați orice produs sub autocarul de marcă, puteți fi absolut încrezător în produse de înaltă calitate.

Cei mai buni parfumerii de modernitate lucrează la crearea aromelor. De aceea spiritele acestui brand aparțin categoriei de lux. Iată, de asemenea, arome magnifice de fructe de fructe, scufundând în atmosfera de grădină Paradise, și combinații saturate de mirosuri florale, subțiri, abia atrăgătoare și tartă, note puternice.

Pungi

Gama de pungi de femei prezentate sub marca de autocare va impresiona chiar și cele mai sofisticate accesorii de cunoscători. Aici puteți găsi aproape toate modelele: de la ghearele elegante și miniaturate până la pungi de bagaje volumetrice.

Produsele includ categoria de lux, costul noilor modele este suficient de mare, dar compania se potrivește periodic vânzărilor, unde puteți cumpăra produse cu o reducere destul de importantă.

Unele modele nu arată foarte moderne (sau mai degrabă, chiar „vechi”), astfel de pungi rămân relevante în orice moment. Stilul retro astăzi este foarte popular. Pungile „antice” conferă forma de sacquity sau domome, sere și alte elemente decorative.

Spre bucuria iubitorilor de modă modele vor iubi cu siguranta cumpărători, Tauts sau Hobovo modele. Pentru o femeie de afaceri a oferit colecții de genți îngrijite și elegante, forma in mod ferm. Orice model de la antrenor este un design ergonomic, performanță de înaltă calitate, materiale excelente, durabilitate, rezistență și multifuncționalitate.

Design-ul intern al sacilor este elaborat nu mai atent decât aspectul său. Fiecare model este echipat cu o multitudine de buzunare necesare pentru diferite lucruri mici.

Cum să nu cumpere fals?

În cazul în care produsele de un anumit brand începe să se bucure în mare a cererii, este început să fals. Nu a făcut by-pass lateral și sacii de autocar.

Pentru a fi siguri de autenticitatea apartenentei, trebuie să acorde o atenție pentru mai multe puncte:

  • Fiecare produs este echipat cu un număr de original. Acesta poate fi găsit pe căptușeala sac.
  • Orice sac trebuie să fie decorat cu o etichetă în relief a companiei.
  • Accesorii metalice sunt decorate în mod necesar de către simbolul mărcii.
  • Castelul de fulgere este completat de o bucată de piele sau decorată cu o serie de inele pe un câine.
  • Performanță impecabilă a liniilor: Nu există fire de lipire.
  • Partea interioară sau exterioară a produsului este decorată cu o logo – litere „C”, privind unul la altul.

nouă

Fotografii

Ceas

Primul model al ceasului a fost lansat sub brandul de autocare din 1988. Astăzi în sortimentul companiei – un număr mare de modele diferite: de la clasic la avangardă. Pentru fabricarea lor, utilizați piele naturală, precum și cauciuc, pietre, oțel inoxidabil și alte materiale.

O varietate de forme geometrice (cerc, pătrat, dreptunghi, oval), gamă largă de culori (negru, alb, verde, roșu, roz, verde, aur și argint), performanță excelentă și caracteristici estetice fac acest ceas cu un plus elegant, spectaculos la imaginea unei femei de succes sau a unor femei de afaceri. Acesta este un cadou minunat și o decorare valoroasă.

Antrenorul Spiritelor

Primul Aroma de antrenare a apărut în 2007, iar din acest an compania a început să producă modele de parfumuri care au avut un mare succes. Unul dintre cele mai populare și favorite arome de astăzi este antrenorul autocarului. Formula sa include foi de miere, iasomie, portocaliu, violete, crin de apă.

O serie pentru bărbații cu încredere în sine conține mirosuri mai ascuțite, tarte. Ele se bazează pe Bergamot, Kumkvat, Coriander, aromele lui Gerani.

Coach Seria Spiritelor din New York este arome non-standard, îndrăznețe, strălucitoare, care fac ca orice imagine să fie terminată. Ele subliniază caracterul și dau evidențiarea necesară. Un antrenor de parfumuri parfumuri ușoare mărturisește gustul excelent al proprietarului spiritelor.

Recenzii

Compania oferă mai multe direcții diametral opuse unite prin caracteristici comune: de înaltă calitate, diversă și design exclusivist.

Comentariile referitoare la saci accentuează cusut de calitate excelentă, fitinguri frumoase, linii netede. Detalii interesante: Unele modele sunt echipate cu „picioare” speciale, protejate de uzură. Partea inferioară a sacului.

Pungi sunt curele reglabile detașabile pentru purtarea. Pielea este foarte înaltă și nu este șters chiar după câțiva ani de utilizare activă. Designul universal permite purtarea sacilor de autocare cu diferite seturi de îmbrăcăminte.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: