Artessa

Artessa

Shopping-ul este considerat o distracție foarte plăcută, chiar terapeutică: terapie prin îmbrăcăminte și fuste – cea mai bună descărcare psihologică. Dar pentru unele femei, alegerea îmbrăcămintei devine departe de o plimbare ușoară, mai ales dacă vorbim despre lucruri de dimensiuni non-standard. Rezolvați problemele de cumpărături, urmărirea doamnelor cu formulare magnifice, este proiectată de îmbrăcămintea mărcii „Artes”.

Despre marca

Totul a început acum un deceniu, când întreprinderile mari și designerii unici au crezut despre producerea de îmbrăcăminte pentru femeile complete. Aici, Fabrica Lori-Knitwood a fost printre primele: toate lucrurile, de la flacărări la costume elegante, au fost inițial concepute pentru frumusețile custodelor. Desigur, luând în considerare toate nuanțele fizice.

Produsele din fabrică pe piață sunt TM „ARTESE”.

Potrivit fabricanților înșiși, elementele principale care distinge marca de la alții sunt:

  1. Costul relativ scăzut al produselor+
  2. Varietate de bunuri prezentate+
  3. Siluete de succes, în căutarea favorabilă la figurile de dimensiune xxl.

De asemenea, reprezentanții mărcii se concentrează asupra activității designerilor și a designerilor. Lucrurile răspund nu numai cererile de a solicita clienților și să țină pasul cu tendințele sezonului, dar diferă și de calitatea lor. Curbele cusăturilor, neatractive în interiorul sau client de calitate inferioară, potrivit producătorilor, nu se vor întâlni.

Gamă

Haine interesate „Artes” pot femeile care preferă oricăror direcții de stil.

Efectuarea unei oferte pe feminitate, marca oferă numeroase număr de rochii. Modelele pot găsi o varietate de: și vară frivolă cu imprimare florală și negru de seară cu miros, și afaceri laconice și huligan dungat. Apropo, banda de designeri a reușit să combine cu succes: fundul orizontal top-vertical, care ascunde vizual volumul excesiv.

Dar nu numai rochiile vin la intervalul: brandul a avut grijă de liniile de campanie și a prezentat hainele de dimensiuni mari pentru orice ocazie. Un stil de viață al stilului de viață activ va aprecia cu siguranță abundența de vârfuri, poduri și costume sportive ale culorilor saturate. Domaski, de asemenea, nici o atenție la stânga – în magazinul online există o întreagă secțiune cu cămăși de casă și seturi. Mai mult, puteți găsi o cămașă de dantelă seducătoare și pantaloni scurți confortabili.

Dacă aveți nevoie să faceți un arc, ceea ce va respecta regulile stricte ale codului de îmbrăcăminte de birou, apoi în catalog puteți găsi cu ușurință o bluză potrivită de nuanțe dezactivate și la ea – o fustă sau o pereche de pantaloni. Îmbrăcămintea exterioară este, de asemenea, reprezentată într-o varietate de variații, de la elegante bolero la populație, cataline, veste calde și haine.

Soluția unei astfel de întrebări delicate ca selecție de costume de baie sau lenjerie de corp pentru o cifră mare, marca nu ocupă bypass. Costumele de baie sunt prezentate atât separate, cât și bărbați, iar printre modelele de lenjerie de corp nu sunt doar kituri pentru fiecare zi, ci și corective.

Tabel cu marimi

Îmbrăcăminte oferită de marca arteziană este proiectată pentru femei de la 56 la 74 de dimensiuni. După cum sa spus, designerii de modă vin cu acele lucruri care pot purta doamne mari. Acest lucru se aplică, de asemenea, atât la timbre, cât și pentru designul vizual general.

Ultimul element este deosebit de important: adesea dimensiunea „plus” devine un obstacol în calea tendințelor sezoniere. În acest caz, astfel de dificultăți nu vor apărea – pașii de brand în picior cu tendințe, iar secțiunile întregi ale catalogului sunt dedicate colecțiilor sezoniere și a noutăți la modă.

Recenzii

Doamnelor Plus-Dimensiuni sunt unanime în opinie: „Artes” oferă cumpărătorilor cu lucruri destul de de înaltă calitate și nu uită de soluții de design interesante. În primul rând, clienții sărbătoresc o mare potrivire a hainelor pe cifre non-standard și domeniul său de aplicare.

Dacă vorbim despre bluze și fuste cu amprente sau modele, atunci declanșarea modelului este exclusă – atât după spălarea manuală, cât și după mașină. În plus, hainele nu sunt întinse și nu se află în jos. Aproape toate modelele clientului, fără a revendica, sunt numite confortabile, moi și plăcute la atingere.

Singurul dintre minusurile remarcabile se referă la lucrurile de la tricotaje: unele femei consideră că jambierele și pantalonii din acest material prea subțire. Țesătura nu poate fi numită translucidă sau provocată, dar modelele sunt foarte plămâni și sunt potrivite doar pentru sezonul cald de vară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: