Barbour

Barbour

Fani stil casual căutare casual aristocratică. Pentru a face acest lucru, trebuie să completați dulapul cu haine și accesorii de la brandul British Barbour. Britanicii au fost întotdeauna distinși printr-un sentiment excelent de stil. Chiar și în timpul mersului și relaxare în natură, este posibil să se arate elegant și elegant.

Istoricul brandului

Punctul de plecare din istoria mărcii celebre din lume a devenit 1984. Apoi, un mic fermier britanic, John Barbur, a încercat să înceapă tranzacționarea în lenjeria inferioară, jachete și haberdești.

Succesul antreprenorului nou a adus jachete pentru marinari. Barbour le-a anunțat ca lucruri posedate de un efect uimitor impermeabil. Datorită acestui lucru, mărfurile dezasamblate instantaneu.

Afacerile fermierului au mers în sus. Doi fii, Jack și Malcolm, și-a făcut partenerii egali. La începutul secolului al XX-lea, la inițiativa celui mai tânăr, a ieșit primul catalog de produse cu eticheta Barbour. Apoi, compania a câștigat faima mult dincolo de țărmurile insulelor britanice.

Al doilea război mondial nu a făcut o teamă de familia Barbur. Antreprenorii au început să furnizeze jachete impermeabile pentru soldați.

Mai dificil pentru anii interizi. Declinul economic general și Marea Depresiune nu au putut afecta afacerile producătorului de îmbrăcăminte britanică. Cu toate acestea, datorită resurselor lui Duncan, unul dintre fiii lui Ioan Barbura, afacerile întreprinderii au mers la munte. Apoi a fost lansată producția de îmbrăcăminte de masă a motocicletelor. Bunurile dezasamblează literalmente imediat imediat ce a ajuns pe contoare.

În timpul celui de-al doilea război mondial, Barbour sa concentrat în principal pe producția de uniforme pentru submarinele britanice.

Din 1957, compania sa mutat la Saud Shields și și-a deschis propria fabricație de îmbrăcăminte. De atunci, Barbour este cunoscut ca o marcă comercială care produce bunuri pentru bărbați și femei. Acum acesta este un brand renumit din lume care a onorat în mod repetat cel mai prestigios mandat regal premiu.

Avantaje

Britanicii acordă în primul rând atenție practicului produsului. Clima schimbabilă umedă dictează condițiile sale pentru haine. Având în vedere sentimentul impecabil al stilului designerilor englezi, lucrurile locuitorilor din Regatul Unit se disting prin designul universal, dar atractiv.

Citește mai mult  Bata

Produsele companiei „Barbur și Fiii” au câștigat nu numai în rândul populației în masă. Hainele de la Barbor sunt reprezentanți ai elitei britanice, inclusiv familia regală.

Articolele de garderobă cu etichetă de barbour corespund formatului hainelor casual în cercuri mai mari. Bunurile au un număr mare de beneficii.

  1. Îmbrăcăminte de calitate exclusivă și servește de foarte mult timp. Anumite modele de ceară sunt invulnebile chiar și în timpul zonei de pădure de echitatie.
  2. protejează perfect împotriva oricăror manifestări ale vremii nefavorabile. jachete Barbour sunt renumite pentru țesături cu taxă hidrofuge. căptușeală de lână sintetică nu va permite înghețate în îngheț. O astfel de avantaj pentru un climat britanic este relevant pentru consumatorii ruși.
  3. Îmbrăcăminte exterioară a acestui brand este fulgere și ocupă un spațiu mic. Acest avantaj este foarte apreciat de locuitorii din albion cețoasă. Pe vreme rece, jacheta Barbour arată ușor peste rochie, fără a ascunde caracteristicile figurii feminine. Și dacă în timpul incalzeste zi, hainele superioare pot fi pliate – ea nu ia mult spațiu.
  4. In țesuturile folosite de Barbour, culoare mare durabilitate. Îmbrăcăminte nu pierde un aspect cu timpul sub influența razelor de soare și spălări frecvente. În plus, marca foloseste nuante naturale, non-comerciale.
  5. Moderat tăieturi fără mișcări nu strălucește, dar stă frumos pe figură.

În ciuda faptului că produsele Barbour au toate avantajele de haine de înaltă calitate și confortabile, marca are reguli separate pentru vânătoare, călărie, motocross.

îmbrăcăminte

Mulți ani de experiență a companiei „Barbur și Fii” reflectă în proiectarea modelelor de produse. Ele combină stilul elegant și comoditatea în șosete. Articolele de garderobă de barbour se potrivesc perfect în imaginea de afaceri și ajută la crearea unui arc casual la modă.

Pentru munca de birou, tricourile și cămășile din producătorul britanic sunt destul de adecvate. Tot felul de culori le permit să le combine cu orice alte lucruri și accesorii.

Designerii de barbour cred că o femeie în orice condiții ar trebui să arate perfect. Lăsați-o să fie o campanie turistică sau călărie. Pentru activități în aer liber, brandul oferă o gamă largă de jachete care se combină cu succes cu pulovere, pantaloni de sport sau blugi.

Citește mai mult  Alessandro Borelli

Haine superioare și salopete de la Barbour Internațional Dragoste de a purta sportivi profesioniști, extreme și pur și simplu iubitori de stil nesăbuit și stil de viață activ.

Sacou

Jachetele pentru compania „Barbur și fiii” au fost întotdeauna și rămân principalele lucrări de artă. Orice model va avea de a face cu cele mai solicitante britanice la modă. Carte de vizită Brand Jachete de oțel. Materialul impregnat cu ceară nu se învârte și nu ratează frigul. Un astfel de mantie sau mantie nu va lăsa să dispară de civilizație în timpul unei campanii lungi

Garderoba Universal Card va fi o jachetă de la Barbour. Orice model poate fi relevant atât în ​​timpul întâlnirilor de afaceri, cât și în plimbările din țară. Ele se disting prin criterii de înaltă calitate, practic și confort. Jachetele de barbour preferă chiar și reprezentanți ai familiei regale.

Materialul pentru strat și semi-cohot este complet din fibră de bumbac. Indiferent de îmbrăcăminte exterioară volumetric și cald, pielea va respira în continuare.

În compania „Barbur and Sons“, accentul principal este pe protecția cumpărătorilor săi de impactul elementelor. Marca comercială oferă o impregnare specială, care pot fi tratate cu orice lucruri de bumbac pentru a le da proprietăți hidrofuge.

Pantofi si genti

În catalogul de brand britanic, sport și pantofi de afaceri sunt prezentate. Este un element esențial în formarea unei cepe elegante. Aceste produse se disting prin proprietăți ergonomice, rezistenta la uzura si confort.

Schema de culori corespunde cu nuanțe englezești tradiționale – de la bej la maro închis. Combinații posibile de pantofi negri pe o talpă de lumină. Unele modele sunt completate cu o dungă verde între echitatie si talpa. Această soluție este un punct culminant de brand.

Citește mai mult  Charmante

Toate elementele de haine Barbour sunt perfect combinate între ele. O jachetă practică waxată se uită perfect într-o pereche cu cizme de cauciuc strălucitoare.

Potrivit canoanelor de modă, pantofii trebuie să fie armonizați cu o geantă de mână. Având în vedere că lucrurile lui Barbour sunt potrivite pentru șosetele de zi cu zi, pe designerii de marcă sarcina dificilă este atribuită cu care se confruntă perfect cu. Punga trebuie să fie funcțională și elegantă.

În catalogul campaniei „Barbur și fiii” O selecție largă de modele elegante de zi cu zi. În sacrificiul cu două mânere, toate trupele necesare, documentele format A4 sau un computer laptop se pot potrivi.

Designerii britanici nu au putut ajunge în jurul marginii sacului Hatchel, care în aspectul seamănă cu portofoliul școlii englezești.

Pungi Barbour corespund tendințelor moderne de modă și se potrivesc stilului clasic. Toate modelele sunt funcționale, cusute ferm, ușor de utilizat.

Pălării

Separat în catalogul companiei britanice au prezentat pălării. Stilistica acestor lucruri seamănă cu o epocă victoriană îndepărtată. Ele sunt cusute din materiale naturale, au un design clasic englez. Pălării nu îndeplinesc numai rolul lor funcțional, ci devenim un atribut excelent al domnilor adevărați.

Pentru perioada de iarnă, brandul oferă modele de caps-arme, iar pentru vara puteți alege un capac practic sau Panama.

Accesorii

Uneori nu este suficient să completați imaginea singură. Poate fi un accesoriu de barbour. Eșarfe magnific ale gâtului din mătase naturală subliniază gustul aristocratic al unei femei. În buzunarul domnului ar trebui să fie întotdeauna o batistă. Elementele din catalogul britanic vor permite stilul aristocratic al domnilor.

Ceasul sau portofelul cu eticheta de barbour indică în mod discret gustul rafinat al proprietarului său. Pentru doamnele din coarda finală a imaginii elegante vor fi umbrela rafinată.

În vreme rece, puteți arăta original și nu se simte rece în mănuși de eșarfă și tricotate. Foarte popular acum Mimente de oțel. Acest accesoriu va accentua individualitatea și va avea grijă de căldura Palmus.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: