Basarab

Basarab

Oamenii din vremurile preistorice au căutat să-și protejeze picioarele de expunerea la mediu, așa că au venit cu pantofi. În lumea modernă, bărbații și femeile nu pot face fără o pereche de pantofi sau pantofi practici confortabile și practice. Printre numeroasele branduri celebre, compania rusă Basarab se distinge.

Despre companie

Basarab este un producător de pantofi de sex masculin și feminin. Compania este tânără și se dezvoltă dinamic, dar deja a reușit să câștige dragostea cumpărătorilor lor. Echipamentul progresiv este utilizat pentru producerea de pantofi și materii prime extrem de naturale. Extinderea permanentă a gamei de asociați cu prețuri democratice, beneficiază de alte companii. Marca Basarab este de calitate, confort și frumusețe.

BASARAB Pantofi din fabrică Beneficii

Pantofi de calitate excelent și modern de calitate Basarab au o serie de avantaje incontestabile:

  • Designul magnific și manualul fac din aceste pantofi numai individual pentru fiecare+
  • Pentru un confort maxim, modelul este personalizat pe picior+
  • Prezența unei game largi de gamma permite cumpărătorului să aleagă culoarea pielii și a tălpilor la discreția dvs+
  • Dimensiune mare și varietate de modele, avantajul fără îndoială al mărcii Basarab.

Caracteristicile modelelor

În prezent, compania este angajată în eliberarea de pantofi destinați șosetelor de zi cu zi. Tot ce se ia în considerare particularitățile climatului rusesc. Caracteristica distinctă a tuturor modelelor este prezența unui tampon confortabil, ceea ce îl face ușor și confortabil în șosete. Toate pantofii sunt făcute manual conform standardelor individuale. Acest fapt elimină complet momente neplăcute ca inconsecvența dimensiunii sau a completitudinii.

Citește mai mult  Ionessi

Colecția femeilor

Modelele femeilor dezvoltate de companie satisfac pe deplin tendințele modei. Și cuplat cu calitate și confort, faceți un cuplu cumpărat doar un lucru indispensabil.

O varietate de produse și soluțiile de culoare admiră și vă rog. Slipoane, Derby, Oxfords, Broguri, Călugări, Chelsea. Toate aceste tipuri de pantofi sunt reprezentate de companie în diferite versiuni de finisaje și în numeroasele scheme de culori.

TIMP LIBER

Pantofi confortabil pentru femei. Model pe o talpă groasă, protejând perfect piciorul de peblele mici. Proprietarii lățimii standard a piciorului acesta se va potrivi perfect.

Malini

Pantofi minunați – Derby, cu o linguriță deschisă, părțile laterale ale codurilor deasupra modelului. Formă de lipsă rotunjită.

Există diferite versiuni – piele netedă, lac și piele de căprioară și opțiune combinată, unde pielea lacului este perfect combinată cu piele de piele.

Venezia

Un model interesant, cu o călătorie clasică și un talpă practică. Partea de sus este făcută din piele cu maree de argint. Poate înlocui pantofii, și adidași, și alunecă. Model universal în performanța originală.

Saibiriya

Timberlands pantofi, pe laces, înălțime ușor deasupra gleznelor. Compania o face din piele și nubuc. Există o opțiune interesantă făcută din piele metalizată, cupru color și perla albastră. Arată proaspăt și original.

Cheelsea cizme

Modelul laconic fără elemente decorative (catarame și încălcări). Pe de o parte, incizia în care este introdusă o bandă elastică, pe cealaltă – fulgere. Boots sunt din piele în diferite culori.

Moby

Opțiune practică făcută din nubucă naturală. Fermoar cu fermoar și inserția de la guma din acest model fac foarte confortabil pentru a pune. Și unic de grăsime protejează perfect de frig și de umiditate.

Citește mai mult  Alexander Wang

Freggo

Modelul este realizat din nubucă de înaltă calitate, pe cusur. Gheață foarte confortabilă și stabilă. Perfect combinat cu pantaloni și fusta.

Sabereblas și Saby Monty

Sandale pentru femei Înălțime de 5 cm, din piele naturală. În partea din față a modelului există două curele încrucișate, curea din spate este atașată la talpă, apoi se duce la gleznă, cel mai rău și fixează catarama cu o strângere. Model excelent pentru sezonul cald. Opțiunea de execuție Piele netedă, culori în sortiment.

Sweety

Acest model are o versiune interesantă a executării. Două culori din piele de lac sunt provenite dintr-un singur produs. Din modelul anterior, se distinge prin faptul că doar o curea este situată în față.

Dragă

Femeile Sabo este un lucru absolut indispensabil în acest sezon. Branțul suplimentar nu numai că adaugă înălțime, dar oferă, de asemenea, un sentiment de confort.

Colecția de sex masculin

Basarab Marca Colectia Men are trei direcții: pantofi de sport (adidași și adidași), pantofi și cizme clasic.

direcţia Sport

adidași Basarab bărbați sunt realizate din piele netedă, de culoare negru sau albastru. Materialul din partea de sus si captuseala – piele naturala. Kedas fabricate de societate sunt împărțite în două tipuri: cu șireturi și fără ele. Opțiunea de execuție – Nubuck și pielea netedă, în culori negru, maro, albastru. Toate modelele sportive se disting prin calitate și confort.

Pantofi clasici

Toate tipurile de pantofi pentru bărbați marca Basarab clasic, se disting prin eleganță și de o calitate excelentă. Modelele sunt concepute luând în considerare caracterul sezonier.

Perioada de primăvară-toamnă

Pentru această perioadă, compania a dezvoltat diferite tipuri de pantofi. Derby este un model cu cheotoare deschis. Există opțiuni din piele netedă, cu perforații și fără, din piele de căprioară, o combinație de lac și piele netedă este, de asemenea, găsite. Brogia este pantofi cu perforație de pe masca si de-a lungul cusături. Există o opțiune foarte interesantă constând dintr-o combinație de piele de căprioară, cu pielea netedă.

Citește mai mult  Emporio Armani

Colectia de vara

Pentru colectia de vara, perforate versiuni ale piele si piele intoarsa sunt caracterizate. Exista modele cu șireturi de tipul de Brogue sau Derby, există opțiuni fără șireturi.

Cizme

cizme pentru bărbați fabricate sub marca Basarab realizate din piele naturala. Există modele pe siret sau cu fermoar. Înălțimea modelelor variază. Toate produsele sunt realizate fie din piele netedă, sau dintr-un nubuc.

Recenzii

O mulțime de feedback pozitiv primește o companie de la cumpărători săi, inclusiv celebrități. Toate acestea remarcat faptul că pantofii Basarab sunt de calitate, pret acceptabil, livrare rapida, atitudine atentă și, desigur, capacitatea de a simti ca un designer și ridica aproape o pereche individuală.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: