Beppi

Beppi

BEPPI – pantofi de marcă portugheză. Direcția principală a mărcii este stilul casual, care este potrivit pentru viața de zi cu zi. Pentru tot timpul existenței, compania a câștigat o mare popularitate, acum pantofii de la Beppi pot fi găsite pe rafturile multor magazine de încălțăminte din întreaga lume.

Istoricul brandului

Beppi provine de brand în 1992, atunci când celebra companie portugheza pentru producția de jucării Planitoi a decis să creeze o colecție de pantofi pentru copii. Ideea principală a fost de a crea cele mai confortabile pantofi pentru copii care nu stau pe loc.

Mai târziu, când Portugalia a devenit parte a Uniunii Europene, Planitoi a decis să pantofi produc concentrat pe europeni. Pentru aceasta, a fost creat doua colectie, conceput nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Deci, un nou brand a apărut, numit beppi.

Dezvoltarea brandului

La început, marca nu a avut popularitate mult și a cererii în Europa, dar literalmente în câțiva ani, câștigurile beppi de brand recunoscut la nivel mondial, din cauza practic și comoditatea. Un rol important în dezvoltarea brandului a fost jucat de faptul că Planitoi investește o mulțime de bani și putere în promovarea produselor. Toate acestea au ajutat la marca la nivel global.

Astăzi puteți vedea produse Beppi în mai mult de 35 de țări din întreaga lume. Multe magazine de marcă achiziționează produse de la Beppi Angrosiști, deoarece se caracterizează prin prețul disponibil al calității și de un design neobișnuit.

Calitate

Pantofii BEPPI sunt concentrați pentru persoanele de orice vârstă și, prin urmare, puteți ridica cu ușurință modele pentru întreaga familie. Este fabricat din textile sau piele, care permite pantofilor să „respire”. Una dintre părțile pozitive ale mărcii este că toate modelele sunt create ținând cont de particularitățile piciorului uman și le face confortabil și confortabil.

Proiecta

După primirea popularității lumii, Beppi a început să sune stilul străzii. El creează un sentiment de confort și ușurință și se pare că totul poate fi timp. Designerii au creat pantofi elegante pentru cei care țin pasul cu vremurile. Colecțiile de la Beppi sunt întotdeauna luminoase și moderne și sunt în mare cerere în rândul tinerilor.

Dimensiune

Compania produce o serie de pantofi de dimensiune, care este potrivită pentru persoanele de orice vârstă. Rând dimensional pentru copii:

  • Pentru fete – 28-35+
  • Pentru băieți – 26-36.

Rând dimensional pentru adulți:

  • Pentru femei – 36-41+
  • Pentru bărbați – 37-45.

Gama

BEPPI produce pantofi atât pentru adulți, cât și pentru copii. Ele produc o gamă largă de modele, de exemplu, pentru momentele solemne sau pentru viața de zi cu zi. Caracteristica principală este că producătorii de modele fabricate încearcă să le facă cât mai confortabile și confortabile, indiferent de dependența de adidași ai bărbaților. Acest lucru sau încălțămintea pentru femei.

Gama de modele de pantofi este foarte diversă, puteți găsi pantofi pentru orice sezon.

Noua colecție de la Beppi

Beppi lansează anual două colecții sezoniere de încălțăminte: primăvară-vară și toamnă-iarnă.

O nouă colecție de vară dezvoltată de designeri se distinge prin culorile sale luminoase și de designul individual. Toate pantofii sunt făcute în mod special pentru sezonul cald, este foarte confortabil și nu există căldură excesivă în ea. Este perfect pentru sport și pentru activități în aer liber.

nouă

Fotografii

La fel ca toate modelele de brand, o nouă colecție oferă pantofi pentru copii și adulți.

Modele pentru femei

Pantofii femeilor au întotdeauna o mare varietate, pentru că pentru fiecare ocazie aveți nevoie de anumite pantofi.

Noua colecție de încălțăminte pentru femei este prezentată în noua colecție: sandale și sandale, adidași și adidași, topsideri și alunecări, șisturi și sabot. Toate modelele au un design la modă și luminos.

Există adidași și mocasine în stilul casual pentru viața de zi cu zi și pentru Sabo, care vor arăta grozav cu rochii lungi de seară în podea și sundrese ușoare.

Modele masculine

Pantofi pentru bărbați în acest sezon poate impresiona aceeași soi bogată ca și femeile.

Astfel încât toată lumea să poată găsi ceva de gustat. B noul sortiment de vară de pantofi pentru bărbați poate fi văzut: papuci, sandale, papuci, espadrille, pantofi, adidași, adidași, aqua op. Modelele sunt realizate în tonuri de gri, albastru și maro, care foarte mult ca bărbații, dar pentru fanii de culori neobișnuite, și pantofi sunt, de asemenea, reprezentate în luminoase și vopsele curajos și cu o imprimare neobișnuită.

Modele pentru adolescenți

Designerii Beppi și-au plătit atenția și adolescenții. În adolescență, toată lumea vrea să iasă din mulțime, pentru a schimba imaginea, nu ca toate.

Mai ales pentru ei în noul sezon Beppi eliberează adidași. Acesta este exact pantofii pe care toți adolescenți îl iubesc. Toate modelele sunt luminoase, neobișnuite și cu design individual. Ei se vor potrivi nu numai la blugi sau pantaloni scurți pentru băieți, ci și la fuste și fete pentru fete. Printre altele, ele sunt foarte confortabile și practice. În plus față de KED, marca reprezintă adidași americani cu role, ele atrag toată atenția și cu entuziasm.

Modele pentru copii

Pantofii copiilor pentru băieți și fete sunt prezentate și în noua colecție.

Pentru fete, puteți ridica pantofi de balet, sandale și adidași, iar pentru băieții moccasini, adidași și papuci. Durabil, iar talpa moale este perfectă pentru copiii care sunt în mod constant în mișcare.

Alte produse de la Beppi

După anul 2000, marca beppi a primit permisiunea de a înregistra în UE și a câștigat popularitate la nivel mondial, compania a decis să crească gama de produse. În plus față de principalele mărfuri, au început să produse din piele produc și textile, și anume: Rangers, sacoșe, rucsacuri. Acestea au fost făcute din materiale naturale de înaltă calitate și naturale, însă pe piața globală de modă, acest produs nu a primit o mare recunoaștere.

Recenzii

Mulți oameni, făcând achiziții prin Internet, lăsați comentariile lor cu privire la caracteristicile de calitate și alte produse ale produselor. Datorită acestui lucru, puteți vedea feedback pentru a decide dacă să faceți o comandă.

Astăzi beppi de brand pot fi îndeplinite cu ușurință în mai multe magazine online, și așa mai citi recenzii despre produsul pe care cumpărătorii dobândite. Beppi justifică într-adevăr popularitatea mondială, ca majoritatea opiniile sunt pozitive.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: