Brice Bosfor

Brice Bosfor

Grup de companii Companie Rusia Bris-Bosfor, care se dezvoltă activ în domeniul industriei încălțămintei. Producătorul intern a început colaborarea cu The Walt Disney Company pentru producerea liniei de pantofi pentru copii. Grila dimensionale și de lucru privind actualizarea constantă a modelului gama atrage cumparatori.

Despre marca

Bris-Bosfor dezvoltă în mod activ pe piața internă de încălțăminte, începând de la data fondator în 1999. De rusesc acoperă companii lucra de dezvoltare designer de la vânzări en-gros și cu amănuntul de rețea din Rusia și țările CSI. Principalele facilități de producție sunt situate în Novorossiysk. De la fundație, producția a crescut de la 154-90000. Cuplurile pe zi.

Grupul de producție include:

  • întreprindere directă pentru producția de produse finite în Novorossiysk+
  • Diviziunea structurală pentru depozitarea și transportul produsului finit la Moscova și Novorossiysk+
  • Tranzactionarea Casa de pantofi Brazis+
  • Rețea de birouri de vânzări în diferite regiuni ale Rusiei.

Conceptul companiei este o încălțăminte confortabilă pentru toate categoriile de vârstă. Pregătirea noilor colecții este asigurată de propriul său birou de proiectare, care se află în Rusia, Turcia, Italia, Spania. Specialiștii Biroului de designer își sporesc nivelul profesional, urmează tendințele modei, ceea ce vă permite să proiectați modele care să îndeplinească nu numai standarde de calitate, ci și cerințele de modă.

Producția de producție oferă șapte ateliere și parcele de producție, fiecare dintre acestea fiind responsabilă pentru producerea de componente individuale ale încălțămintei.

Pentru perioada 2015-2017 cu compania Walt Disney, a fost semnat un acord de licență pentru producția de încălțăminte pentru copii sub numele de marcă Disney. Aceasta este prima experiență a cooperării Disney cu o întreprindere de producție din Rusia.

Gamă

Gama este actualizată în mod constant cu noi colecții de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii pentru fiecare sezon. Varietate de articole de mărfuri impresionante: papuci, cizme, cizme, șisturi, adidași, alunecări, bunici, pantofi, sandale și multe altele.

Pentru confortul căutării bunurilor necesare, compania își subdivizează produsele pe colecția: Casual, Plajă, Homemade, iarna, pentru vreme ploioasă. Pantofii de iarnă și ploioasă sunt poziționați ca SUV-uri pentru vremea ploioasă. Colecția de plajă este pantofi fără greutate și confortabil.

Pantofii de acasă vor oferi confort și confort pentru toți și toată lumea.

O atenție deosebită în sezonul de vară merită alunecare – adidași fără dantelă, fabricate din textile. Gama de șaibe este reprezentată de o varietate de culori, care vă permite să alegeți opțiunea corespunzătoare pentru orice arc. Confortul oferă o talpă de clorură de polivinil (PVC). Sliponii vor completa nu numai stilul sportiv, dar și în fiecare zi, de afaceri, seara.

Tabel cu marimi

Dimensiunea este prezentată:

  • Pentru pantofi pentru copii 22-35 de dimensiuni+
  • Pentru femei – 36-41 de dimensiuni+
  • Pentru bărbați – 40-45 dimensiuni.

Pentru modelele individuale, rândul măsurat poate varia în funcție de dimensiunile specificate. Pentru cumpărătorii en gros, producătorul indică numărul de perechi din cutie.

Recenzii

Cea mai bună confirmare a calității produselor este recenziile cumpărătorilor reali. Ce părere ai tuturor cumpărătorilor sunt de acord, deci este în valoare minunată pentru bani. Când cumpărarea este înspăimântată de un preț scăzut, dar când este utilizat, se manifestă o calitate excelentă. Calitatea materialelor artificiale din care produsele Bris-Bosfor au fost finalizate, confirmă ușurința îngrijirii pantofilor. Un alt aspect al feedback-ului pozitiv este producția în conformitate cu GOST.

Cele mai multe dintre cele mai recente comentarii de la mamifere exigente și responsabile care au ales pantofi Bris-Bosfor pentru copiii lor. Confort, șosete de lungă durată, talpă confortabilă și ergonomică, care nu alunecă și nu-i place cu modelele sale interesante. Pantofii copiilor se deosebesc de practică. Picioarele mici nu sunt înghețate, fixate în siguranță cu fulgere și șireturi speciale. Pantofii sunt realizați din materiale artificiale care sunt bine curățate și rezistente la diferențele de temperatură.

Recenzile sunt foarte pozitive și pantofi adulți. În primul rând, cumpărătorii sărbătoresc confortul, fiabilitatea fixării piciorului. Materialele artificiale sunt plăcute pentru organism. Aspectul atrage și priviri. Se atrage separat asupra faptului că cusăturile sunt accelerații și nu sunt înclinate.

Potrivit recenziilor, colecția de plajă din materiale PVC și EVA sa dovedit a fi dovedită. Este greu, confortabil, luminos și colorat. După sezonul de plajă, este posibil să utilizați în piscină. Talpa nu alunecă alunecos pe umed.

Avantajul fără îndoială al producției Bris-Bosfor este posibilitatea de a cumpăra produse în magazine specializate de pantofi, astfel încât în ​​magazinele de la distanță de mers pe jos (Super- / Hypermarkets) și magazine online. Site-urile oferă o descriere detaliată a bunurilor, astfel încât să puteți comanda în siguranță fără a părăsi acasă.

Cu excepțiile rare, proprietarii produselor Bris-Bosfor ca un defect notă utilizarea materialelor artificiale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: