Camel activ

Camel activ

În zilele noastre, o atenție deosebită este acordată aspectului pantofilor și îmbrăcăților, în timp ce designerii adesea uită complet de un aspect important – confort și fiabilitate. Aceste branduri care reușesc să se combine în stilul de colecții și durabilitatea lor devin rapid recunoscute la nivel mondial. Este la un astfel de brand activ de cămilă.

Despre marca

Istoria mărcii active Camel este relativ scurtă – prima colecție de haine cu un astfel de nume a fost lansată în nu atât de îndepărtată în 1977. În același timp, o sursă oarecum neobișnuită este sursa, de unde inspirația creatorilor – cursa de mașină trofeu de cămilă.

Fondatorii apar la cap că o persoană care iubește condițiile extreme și adesea în ele se dovedește a fi nevoie de îmbrăcăminte și pantofi speciali, care vor fi la fel de practice și elegante. Este această abordare timp de patru decenii de existență a companiei care poate fi numită filosofie de marcă.

Astfel, hainele au început să fie eliberate din 1977, un an mai târziu a apărut prima colecție de pantofi, iar astăzi gama de produse este, de asemenea, suplimentată cu accesorii, adică puteți fi îmbrăcată în Camel activ cu picioarele la cap. Racing, inspirat de fondatorii companiei, nu mai mult de un decenii și jumătate, dar marca se dezvoltă cu succes și magazinele sale, numărul căruia este calculată de sute, sunt prezentate în zeci de Europa și Asia.

Una dintre soluțiile de succes a fost de a coopera cu principalii producători de încălțăminte – de exemplu, Salamander – care a făcut posibilă realizarea produselor companiei disponibile unei game largi de consumatori.

Cooperare similară a fost stabilită pe alte reguli – haine, ore, saci și așa mai departe.

Caracteristicile produselor

Nu este atât de ușor să găsiți caracteristici comune care ar putea fi descrise simultan, întreaga gamă de cămilă activă – este prea mare. Cu toate acestea, cea mai mare popularitate din țările noastre a primit până acum pantofi și, de obicei, însemnând în minte, numele menționat este activ. Interesant, inițial, brandul axat pe pantofi masculi, cu toate acestea, în țara noastră astăzi este și mai mult în cererea femeilor, deși producătorul nu a refuzat poziția de plecare a producătorului.

Citește mai mult  Baykar

Dacă vorbim despre publicul țintă al pantofilor activi Camel, atunci descrie cel mai bine cel de-al doilea cuvânt în numele mărcii – vorbim despre cei activi, majoritatea tinerilor care nu stau la fața locului și pentru care nu există obstacole. Ce factor de formă nu a avut un model specific de pantofi, va fi cu siguranță confortabil, și nu doar pentru mersul pe jos, ci și pentru alergare, alpinism și multe alte divertisment similar.

Cu o utilizare atât de activă, încălțămintea ar trebui să fie cu siguranță durabilă, altfel este suficient de de câteva ori. Creatorii aleg doar materialele de cea mai înaltă calitate, deoarece înțeleg – proprietarul cu ușurință poate fi într-o astfel de situație atunci când nu există posibilitatea de a respinge.

Nu uitați de dezvoltatorii și stilul – toate produsele de brand activ de Camel, fie că este vorba de pantofi, haine sau accesorii, va arăta cu siguranță elegantă. Este cel mai bine combinat cu alte lucruri în stilul lui causal, adică lucruri tipice de zi cu zi în care puteți merge practic oriunde – cu excepția unui restaurant scump sau pe un covor roșu, ei vor fi inadecvați.

În același timp, o audiență de sex masculin dă adesea preferință acestui brand special datorită unui raid de brutalitate ușoară, o severitate naturală care vine în mod invariabil la vederea acestei îmbrăcăminte și pantofi creați special pentru condiții extreme.

îmbrăcăminte

Doar șochează cât de multă cămilă se arată în când vine vorba de hainele acestui brand. În modelele de modele ale producătorului, există literalmente tot ceea ce poate veni la îndemână – de la tricouri de vară și pantaloni scurți până la jachete de iarnă și jachete-alaska.

Stilul casual în sine implică o combinație de incompatibilă și, pentru a experimenta cu încredere în limitele sale, va avea o cantitate considerabilă de haine diferite.

În plus față de celelalte tipuri de îmbrăcăminte deja menționate, camilă activă, de asemenea, eliberate:

 • geci de piele+
 • Jacques+
 • Cămăși+
 • blugi+
 • veste+
 • Windbreakers+
 • Jumpers+
 • Polo și multe altele, inclusiv șosete de marcă chiar.

Cu alte cuvinte, orice fel de îmbrăcăminte este necesară de către cumpărător, poate fi cu o sută la sută precizie de încredere că în regulile active de Camel va avea cu siguranță ceva potrivit.

Citește mai mult  Coccinelle

Ar trebui să se țină cont de faptul că toate hainele acestui brand au menționat deja o grosime ușoară. Nu înseamnă că este necorespunzător, uneori această brutalitate nu se grăbește chiar în ochi, dar totuși nu este puțin ceea ce ar putea fi atribuit modului înalt. Astfel de haine sunt bune să-l poarte în fiecare zi, ea nu va lăsa stăpânul său într-o căldură puternică sau în frig, va rezista la precipitații și purtarea de mai mulți ani, dar pentru un eveniment rafinat, este, probabil, nu pune pe.

Cu toate acestea, acest lucru este singurul dezavantaj care poate veni cu Camel Active haine, și așa mai departe, având în vedere publicul ei țintă, este extrem de aproape de idealul.

pantofi pentru femei

La nivel mondial Camel pantofi active sunt mai mult asociate cu bărbați, dar în teritoriile noastre, un reprezentant sexual amenda a fost acordat o atenție deosebită. Designerii nu refuza femeilor în atenție, și în special a creat mai multe modele de rânduri de pantofi pentru femei – același elegant și practic, precum și orice altceva care este produs Camel Active.

În același timp, lipsa brutalității de marcă în colecțiile femeilor – designerii au sugerat că nu a permis doamnelor și a lăsat doar confortul și recursul extern.

Cel mai adesea puteți întâlni astfel de tipuri de pantofi de sex feminin camilă activă:

 • Sandals+
 • cizme+
 • Adidași+
 • pantofi.

Cu pantofi și adidași, totul este clar, dar sandalele și pantofii pot necesita câteva cuvinte suplimentare pentru a descrie. Dacă vorbim despre pantofi, atunci bărcile obișnuite sunt cele mai frecvente – cu diferența că acestea sunt mult mai convenabile decât pantofii similari ai altor producători.

Cumpărătorul nu va putea găsi în modelele de modele de pantofi rafinat pentru un eveniment CHIC, dar producătorul nu urmărește acest scop – pentru a face un pantofi simplu și în același timp frumos pe care doriți să îl purtați în fiecare zi și care va fi capabil să reziste la cea mai activă operație de mult timp.

Astfel de pantofi, care nu sunt extravagante sau cauzate, sunt perfect combinate cu stilul de birou. Același lucru se poate spune despre sandale.

Accesorii

Având în vedere varietatea de accesorii oferite de Camel Active, ar fi posibil să creați mai multe alte mărci simultan. Cu toate acestea, dezvoltatorii, fără posibilitatea de a se angaja în mod independent în eliberarea unei astfel de game largi de bunuri, preferă să vândă o licență cu producători de profil eminenți, lăsând dezvoltarea de modele.

Citește mai mult  Arctiline

Mergeți pe scurt în toate tipurile de accesorii pe care le oferă acest brand.

Pungi și rucsacuri

Acest tip de accesorii din țara noastră a câștigat popularitate imensă și o altă întrebare este ceea ce este popular – pantofi sau pungi! Cel puțin, rucsacurile corespund pe deplin direcției turistice și de aventură a dezvoltării mărcii, atât de mult în cererea de iubitori de activități în aer liber.

Lucru privind crearea de îmbrăcăminte pentru femei, Camel Active nu a putut obține în jurul feței și frumoasă jumătate a omenirii – pentru ei există pungi care, în cele mai bune tradiții accentuează fashionability de stiluri casual.

Portofele

Această direcție este un segment relativ mic de producție, cu toate acestea, diferă în mai multe soluții de piele foarte interesante care vor ajuta adăuga o imagine comună – atât un tânăr brutal și o fată fără apărare.

Pălării

Sunt de acord, ar fi ciudat să producă haine și pantofi pentru condiții extreme, dar în același timp ignoră complet pălăriile. Având în vedere specificul mărcii, în colecțiile sale puteți găsi numai pălării, care, având un aspect sportiv, este bine protejat de soare – acestea sunt o varietate de capace și capace de baseball.

În acest moment, creatorii de lucru pe cele mai diferite haine pentru condiții extreme, pentru un motiv oarecare nu a precizat că ar putea fi necesară pentru a avea nevoie de o frizură, bine protejarea-de frig – capace sunt, probabil, singurul tip de îmbrăcăminte care nu este reprezentat Printre produsele active Camel.

Ceas

Codul de bare final al imaginii este un ceas de încheietură. Licența pentru eliberarea lor sub numele său de Camel Activ vândut nu a fost undeva, ci în Elveția – în cazul în care acestea fac cele mai bune ore în lume și, deși producția de serie nu se ocupă de cel mai promovat producător, fiabilitatea accesoriului, inclusiv în condițiile de temperaturi extreme și sarcini, vă puteți baza în totalitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: