Colin & # 3

Colin # 3

Printre numeroasele mărci comerciale, reprezentând astăzi îmbrăcăminte denim, brandul Colin este ferm și fiabil și-a luat nisa. Hainele sale sunt recunoscute, blugiul său sunt purtați în întreaga lume a celorbrităților și a oamenilor obișnuiți, iar numele mărcii a fost de mult timp sinonim, cu o calitate excelentă, un design la modă și o valoare democratică.

Despre marca

Istoria formării unuia dintre cele mai mari mărci comerciale pentru ziua de azi, care produc haine din denim, își are originea în Turcia, în 1983. Apoi a fost o întreprindere mică familie. Cu toate acestea, în câțiva ani, fondatorii companiei marca inregistrata Colin, iar produsele lor au început să folosească în mod activ cererea nu numai în țara lor natală, dar, de asemenea, mult dincolo.

Unul dintre motivele pentru o astfel de decolare un fulger al companiei este numit foarte ridicat de calitate a produselor și un stil universal de îmbrăcăminte, care este relevant în orice moment și este la fel de bine adaptate pentru bărbați și femei.

Astăzi, compania are sucursale și puncte de comercializare în mai mult de 40 de țări ale lumii. Fiecare etapă asociată cu designul de proiectare, modele de fabricație, de cusut și de ambalare, se produce pe producția proprie a companiei.

Astăzi, în ea – mai mult de 30.000 de angajați. În timpul producției de îmbrăcăminte denim, cele mai avansate tehnologii de gătit și de prelucrare a Denim. Numai materiale, accesorii și elemente decorative de cea mai buna calitate sunt utilizate. Produsele companiei ocupă în mod regulat premii în competiții mondiale de prestigiu.

Avantajele produselor

Printre principalele avantaje de îmbrăcăminte și alte produse ale brandului COLIN pot fi alocate:

 • Preturi accesibile. Întreaga linie de sortiment se distinge prin prețurile democratice concepute pentru cumpărător bogăției medii și mici.
 • stilul convenabil. Design-ul de îmbrăcăminte este proiectat în așa fel încât să se asigure aterizare mai confortabil pe orice formă.
 • Plăcut, materiale moi hipoalergenice.

brand de îmbrăcăminte sunt disponibile în stil de tineret. Cel mai adesea, acest brand este ales de către oamenii moderni, cu o poziție de viață activă, preferând comoditatea și confortul de scumpe lucruri de brand.

Prețul produselor COLIN este mai mult decât scăzută. Multe companii fără scrupule încearcă să fals această îmbrăcăminte. Pentru a fi siguri de calitatea și originalitatea perechii dobândite de blugi, trebuie să vă amintiți câteva caracteristici ale produselor companiei:

 • Fitinguri de înaltă calitate. Pe partea din spate a butoanelor de navigare în mod clar impresia de timbru brandului companiei.
 • Lightning este echipat cu fixare dublă.
 • Marginea inferioară blugi este procesat de către o linie dublă de densitate ridicată.
 • Disponibilitatea de două etichete companiei (în afara și din interiorul blugi).

Gamă

Astăzi, compania oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii concepute pentru diferite anotimpuri. Aceasta este o îmbrăcăminte denim, bumbac și tricotaje, incaltaminte, accesorii, genți, jachete.

Colectia de haine denimInclude blugi, jachete, veste, rochii, camasi, pantaloni scurți, fuste.

Colecția de casual, acasă și exterior include și cardigane, jachete, tricouri, pantaloni, tricouri, tunică, jachete, pantaloni de sport, pulovere, haine, pantaloni scurți de plajă.

Compania oferă o gamă largă de accesorii elegante, de modă și pălării pentru fiecare gust: capace, portofele, saci, curele, șaluri, eșarfe, capace. Există, de asemenea, o colecție de lenjerie de corp din materiale naturale, șosete.

îmbrăcăminte

Rochii

Îmbrăcămintea pentru femei este reprezentată de o gamă largă de produse pentru uz de zi cu zi. Rochii și sunete de bumbac și alte materiale sunt oferite într-o cantitate imensă. Acestea sunt montate și rochii drepte, tricouri de rochie, modele de diferite lungimi, cu o curea și fără centură, sundrese pe curele, curele, cu mâneci de diferite lungimi și fără ele.

Tricou și pantaloni scurți

Un set de vară indispensabil pentru o vacanță pe plajă (și nu numai pentru el). Este destul de logic că astfel de lucruri pot fi găsite în aproape fiecare garderobă. Colinul lui a avut grijă de cumpărătorii săi și a pregătit o gamă largă de haine de vară, concepute pentru femei și bărbați de diferite vârste, greutate, creștere, complexare și tip de fizic. Aici sunt mini pantaloni scurți și fuste – pantaloni scurți, și pantaloni scurți, și Burgundia pentru iubitorii de sport. Toate hainele combină designul la modă și aterizarea superbă.

Tricourile și tricourile sunt prezentate într-o tijă semi-adiacentă, liberă și adiacentă. Ei au forme diferite ale gâtului, pot fi cu mânecile sau fără ele.

Sweatshirt și pulover

Asigurați-vă că veniți într-o zi rece sau ploioasă. Compania oferă diverse modele de îmbrăcăminte caldă, realizate în diferite stiluri. Multe modele sunt completate cu o capotă, au guma tricotată pe fundul produsului și a mânecilor, decorate cu inscripții, imprimări luminoase sau realizate într-o versiune monofonică, clasică.

Cămaşă

Un element indispensabil al dulapului masculin și feminin. Aceasta este o parte a imaginii de afaceri, precum și un excelent plus la blugi sau pantaloni, și chiar detaliile imaginii de seară. Transparent și dens, scurtat și alungite, sport și romantic, monofonic și adensived – gama de tricouri este imens și variat.

Exerciții de îmbrăcăminte

Jacheta, izolat sacou sau vesta va fi utilă nu numai în perioada de primăvară toamnă.

jacheta denim subțire pot fi aruncate rece în dimineața, nu fixați, pe un tricou sau de top. Se pare un arc de tineret foarte elegant (mai ales în cazul în care mantaua este ales pentru tonul de blugi).

Blugi

Una dintre principalele direcții ale companiei. Ele sunt prezentate într-un sortiment uriaș. Acesta se distinge printr-o varietate de stiluri și conformitatea absolută cu ultimele tendințe ale modei.

 • Printre cele mai populare modele de astăzi, puteți sărbători jeansi skinny. Îngust, montarea zvelte picioare pantaloni pentru mai multe sezoane nu ies din moda. Ele sunt efectuate de la denim de densitate diferită, pot avea înălțimi de aterizare diferite, sunt monofonice sau decorate.
 • Prietenii confortabili și practici blugi sunt minunați pentru viața de zi cu zi și pentru distracție activă. Ele sunt efectuate într-un stil de bărbați nepoliticoși și se caracterizează printr-o potrivire scăzută. De obicei, ele nu au elemente decorative (cu excepția scuffsului și a tăieturilor și a fantelor efectuate artificial).

 • Clasic Straight Jeans – Opțiune perfectă pentru toate ocaziile. Stilul strict, aterizare magnifică, performanță impecabilă – astfel de blugi sunt, de asemenea, potrivite pentru muncă și pentru a vizita evenimente culturale și pentru activități în aer liber.
 • Colin oferă o colecție separată de blugi pentru viitoarele mame. Acestea sunt efectuate în conformitate cu caracteristicile anatomice ale unei femei însărcinate și se disting prin aterizare foarte confortabilă și confortabilă și aspect elegant.

Gama de culori, care prezintă denim și alte haine din Colin, foarte diverse. Acesta este un domn clasic „denim”: albastru, albastru, cerneală, negru, alb, gri. Aceasta este o gamă de grătar pastel, universală pentru orice haine: piersic, lapte, bej, nisip, menta, liliac, coral, roz, albastru. Există mai multe culori bogate: Burgundia, Mustard, Khaki.

Pungi și accesorii

Fără accesorii selectate corespunzător, chiar și arcul perfect nu va arăta complet. Geanta elegantă, la modă de astăzi nu este doar un lucru pur funcțional, ci și un punct culminant luminos, care este capabil să reîmprospăteze instantaneu și să transforme cel mai obișnuit arc obișnuit.

În gama de mărci au prezentat tot felul de pungi din materiale naturale și artificiale. Acestea sunt mici genți clasice pentru imaginea de afaceri, și backparurile luminoase sportive și produsele de plajă originale.

Compania oferă curele, Shawls Motley, bărbați eleganți, portofele pentru femei și alte accesorii. Fiecare dintre ele nu numai că a finalizat armonios imaginea creată, dar va deveni un mare cadou pentru rude, iubiți și prieteni.

Recenzii

De-a lungul anilor de lucru, compania a reușit să achiziționeze un număr mare de cumpărători permanenți care preferă această marcă de îmbrăcăminte specială. Recenzii care sunt lăsați cumpărători permanenți și acei oameni care au apreciat mai întâi avantajele acestui brand sunt în mare parte convergente.

Recenzii Notă:

 • Croitorie de înaltă calitate. Aceasta este una dintre principalele cerințe pe care cumpărătorii le sunt prezentate hainelor lor. Jeans, cămăși, jachetele lui Colin se disting prin rezistența la uzură. Lucrurile nu sunt scoase în timp, nu pierd, nu pierde intensitățile de culoare. Cusăturile sunt foarte netede, în unele locuri chiar și o linie dublă pentru îmbunătățirea rezistenței.

  • Mare aterizare. Designul tuturor modelelor este proiectat tocmai cu calculul unei aterizări confortabile pentru o persoană de orice ten. Blugi – haine casual, deci ar trebui să fie foarte confortabile și practice în șosete.

  • Seria de sortimente largi. Compania oferă blugi de diferite lungimi, tipuri de tăiere, modele, culori.
  • Materiale naturale.
  • Preț accesibil. Acesta este un factor important pentru uzura ocazională.

  • Decor original. Acest lucru se aplică nu numai îmbrăcămintei denim, ci și tricourilor, hanoilor, cămășilor și alte lucruri. Multe modele sunt decorate cu desene etnice, fantezie, geometrice, abstractice și ornamente.

  • Mențiune separată merită o colecție de accesorii. Portofele lui Colin sunt fabricate din piele artificială și alte materiale. Ele sunt multifuncționale, estetic atractive, sunt decorate inițial, durabile și durabile.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: