Conversa

Conversa

Converse este brandul care a îndurat timp de testare și a devenit un adevărat clasic. Conversiile celebre au fost capabili să cucerească lumea și încă mai rămân în cerere. Hai să aflăm ce este succesul Converse.

Istoricul brandului

Nașterea Converse este conectat din 1908. patria ei este considerat orașul american Malden în statul Massachusetts, iar fondatorul ei – Marcus Mills Converse. Înainte de a crea propria afacere, el a lucrat timp de mai mulți ani într-o companie de pantofi din Boston Rubber Shoe Company.

Marca a fost în măsură să găsească faima lor doar de 1917. Apoi conversa implicat în eliberarea de pantofi Converse All Star. Cu acest model, compania a fost în măsură să ia nisa lui, pentru că a devenit foarte popular, cu jucători de baschet. Un ventilator special al conversia a fost celebrul jucător de baschet Charles X. „Chuck” Taylor. El a jucat pentru echipa din Akron Firestones. Și este în onoarea lui adidași au primit numele lor nou – Chuck Taylor All Star.

In anul 1962, compania începe producția de „scăzut” modelul All Star, numit ulterior Converse All Star Oxford. Și în 1966, Converse a extins linia cu noi culori luminoase. Nu folosit pentru adidași produse de o singură culoare – negru. Și apoi brandul a crescut paleta de culori: de la roșu aprins la culoarea val mare. Această mișcare a fost foarte mult placut de societate, și de 60-70, Converse ajunge la vârf de popularitate.

Conversiile începe să poarte starurile de la Hollywood. Compania încheie contracte cu companii de film pentru a pune în aplicare publicitatea ascunsă a Keď în diverse filme.

adidași Converse au devenit un favorit pentru încălțăminte complet diferite generații, începând cu copiii și terminând cu persoane în vârstă de. Dar principalii cumpărători, precum și acum, desigur, sunt tineri. La mijlocul anilor ’50 au existat un fel, un simbol al clătirea tinere. Și acum acest element de îmbrăcăminte, pe care fiecare imagine îl va face la modă.

Gamă

Astăzi, converse produce nu numai faimoasele sale adidași, deși, desigur, rămân încă o marcă de cărți de vizită. Compania vinde haine, nu numai sport, dar, de asemenea, în fiecare zi, în stilul casual. Tricouri luminoase și elegante, bombardiere, capace de baseball. Compania produce diverse accesorii, saci și rucsacuri. În general, tot ceea ce este necesar pentru un stil de viață activ.

Citește mai mult  Covani

În plus, sortimentul converse are o linie de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, care va ajuta la arate ca copiii dvs. la modă și elegant. Compania produce modele clasice KEST pentru copii de culori complet diferite.

Și converse se potrivește constant diferitelor colaborări cu diferite companii. Recent, compania a lansat adidași în legătură cu Marvel și DC Comics. Superieroii preferați au fost descriși pe pantofi. În plus, converse concluzionează adesea un contract cu Disney, și datorită acestei colaborări a apărut adidași cu eroul favorit al tuturor copiilor – Mickey Mouse.

Converse repulnează constant sortimentul, venind și dezvoltă noi culori, modele, texturi. Astfel încât ei fac produsele lor mai la modă și potrivite pentru un anumit sezon.

Pantofi

În prezent, pantofii converse au un sortiment uriaș, dar cel mai popular este încă primul lor model Chuck Taylor Toate Star. Este realizat din textile durabile asemănătoare cu tesatura denim. Și pentru talpă este folosită numai cauciuc vulcanizat de înaltă calitate, fără un miros ascuțit specific. Acești adidași au suferit deja testul timpului și au venit complet diferite culori și amprente: roșu, alb, negru clasic, tortine, dungat, chiar și în stoc conversiile cu spikes.

Converse produce modele pentru bărbați, femei și copii. Pentru doamnele care sunt obișnuite să mereu feminine, compania produce adidași pe o pană. În plus, acum compania face ca pielea conversa, precum și cizme de iarnă încălzite special pentru frig.

Următorul model nu mai puțin popular este conversa Jack Purcell, care este numit după popularul jucător de tenis. A fost cel care a venit cu adidașii, pe șosete că emoticonul de cauciuc este descris. Acestea sunt, de asemenea, realizate din textile practice durabile.

Converse produce pantofi sport special creați pentru funcționare și fitness, precum și o linie de adidași pentru skateboarderi cu o talpă mai flexibilă. Pentru fete, compania produce pantofi iubiți și foarte ușor de balet într-un stil sportiv. Precum și tendința pentru multe sezoane – alunecare din piele naturală.

Dimensiuni

Gama de dimensiuni de conversare este destul de mare. Modelele femeilor încep cu 34 europene, în special pentru un mic picior și terminând 45. Modelele masculine se termină cu dimensiunea 54. Cel mai probabil, aceste dimensiuni sunt în cerere pentru jucătorii de baschet.

Cum de a distinge originalul din fals?

De fapt, destul de simplu. Trebuie doar să luați în considerare cu atenție pantofii și să îl analizați în următoarele criterii:

 • Unde sunt adidașii. Original converse produce exclusiv în următoarele țări: India, Indonezia, Vietnam și China.
 • Preț. Conversiile originale sunt de aproximativ 50-250 de dolari. Dacă vi se oferă adidași în doar 5-10 dolari, atunci acest lucru este exact fals.
 • Culoarea materialului. Uniformitatea și luminozitatea este principalul lucru pe care ar trebui să-l acordați atenție.
 • Cum arată limba. Trebuie să fie chiar și marginile sunt prelucrate de fire care coincid complet cu cârpa în culoare. Etichetă convexă pe indicatorul interior – important. Ar trebui să arate că există aer sub ea, adică, bucurați-vă de vrac. În falsuri, de obicei această etichetă este pur și simplu lipită. În plus, mărimea pantofilor, articolelor și țării ar trebui să fie scrise pe ea. De obicei, pe fals, aceste înregistrări sunt vopsea strălucitoare și pentru utilizarea originală întunecată.
Citește mai mult  Beppi

 • Cusătură. Ele trebuie să fie netede, toate cusăturile au aceeași lungime, iar firele înseși putine putine. Dacă observați că cusăturile sunt inegale, iar undeva ei lipsesc, atunci este cu siguranță o falsă.
 • Branț. Este de obicei netedă, din țesătură densă și este dificil de îndepărtat. Pe branț trebuie să fie numele mărcii și insignelor, care denotă materialele din care se fac pantofi. În original, toate literele sunt netede și scrise de vopsea albastră închisă, neîntreruptă când șosete.
 • Înapoi. Originalul este fabricat din carton, care are o densitate mare. Datorită lui, coloana vertebrală nu este zdrobită, ceea ce nu se poate spune despre conversii false.
 • Unic. Ea trebuie să fie elasticitate. În plus, singura originale nu are un miros de cauciuc neplăcut. Găsiți inscripția Conversia All Star în zona Heel. Cei care fac falsuri fac de obicei o greșeală în scrisul unui brand. Prin urmare, merită verificarea corectitudinii scrisului.
 • Logoul companiei. Are o formă rotundă cu conversia originală. Semnul de marcă trebuie să fie atașat strâns și este de obicei un autocolant fie pe laturile pantofului. Verificați inscripția: Converse Toate Star, Chuck Taylor.

Cum să ai grijă de kedami?

Azitorii converse sunt renumiți pentru calitatea și durabilitatea acestuia, dar, ca orice pantofi, au nevoie de îngrijirea potrivită. Dacă ați observat că adidașii s-au murdar, unele pete au apărut pe ele, nu ar trebui să amânați curățarea pentru mai târziu. La urma urmei, orice țesătură tind să absoarbă murdăria și după ce va fi mai greu să scape de diferite locuri.

Conducerea condusă este foarte simplă:

 1. Pe măsură ce pantofii sunt făcuți din țesătură, poate fi spălată calm într-o mașină de spălat. Cu toate acestea, nu este necesar să folosiți pete puternice la spălare, altfel puteți strica culoarea KED. În plus, conversiile sunt ușor de spălat curat și manual.
 2. Înainte de spălare, trebuie să ștergeți talpa unei umede cu o cârpă umedă. Apropo, există un Lifehak, care va ajuta talpa de întoarcere a vechii albe. Îl puteți pierde cu o radieră obișnuită și apoi va deveni același alb. În plus, sifonul alimentar va ajuta la returnarea fostei albe.
 3. Dacă veți spăla manual adidașii, vă înmuiați mai întâi în apă caldă. După spălare, merită să se clătească. Conversii uscate mai bine în acele locuri în care nu există nicio lumină directă a soarelui. Sub influența soarelui, pantofii pot pierde culoarea strălucitoare și arde.
Citește mai mult  Îmbrăcăminte "" dvs. "

Ce să poarte pantofi?

Conversațiile sunt pantofi la modă. Orice imagine pe care o face luminoasă și puțin rebar. Și aceste adidași se vor potrivi oricărui stil.

Ceapa standard – aceasta este blugi, tricou și adidași. În această imagine, nu sunt necesare accesorii. Doar câteva conversii luminoase. În plus, astfel de pantofi pot fi combinate cu pantaloni clasici și chiar cu fuste.

De exemplu, dacă vă aflați la o întâlnire și doriți să puneți o rochie, atunci adidacii vor deveni un detaliu excelent pentru o imagine romantică blândă. Fii foarte elegant și tineret.

Deci, conversiile sunt pantofi universali care se vor potrivi pentru multe evenimente și situații.

îmbrăcăminte

Producerea conversă a îmbrăcămintei casual casual. Tricouri strălucitoare și bluze cu logo-ul de marcă, tricotaje, blugi clasici, pantaloni scurți și costume sportive, precum și bombardierele la modă care sunt în prezent sezonul de trend. Principalul lucru în îmbrăcăminte converse este viața de zi cu zi și confortul. Ceea ce este necesar pentru un stil de viață activ.

Accesorii

Cu același scop, compania produce accesorii. Sacuri sportive spațioase, rucsacuri, capac luminos și capac de baseball cu logo-ul de marcă. În plus, conversa este angajată în producția de ceasuri care sunt la fel de luminoase ca și întreaga gamă de marcă.

Recenzii

Converse a câștigat cu mult timp o reputație de marcă care produce produse de înaltă calitate. Potrivit recenziilor fanilor acestei companii, se poate observa că acestea remarcă practicitatea neobișnuită și faptul că pantofii își păstrează aspectul inițial chiar câțiva ani. Stil, confort și clasic – aceasta este cea mai importantă în conversii. Mulți cumpărători cred că aceste adidași sunt create nu numai ca să fie la modă, dar și pentru a fi o mulțime de mers pe jos, joacă sport și se bucură de viață. Pentru că este pantofii care ajută la trăirea activă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: