Crocs

Crocs

Crocs – marca americană de pantofi, care a cucerit mulți cumpărători din întreaga lume, printr-o abordare inovatoare în proiectarea și caracterul practic unic al produselor. Este demn de pe aceeași unicitatea brandului și de ce aveți nevoie pentru a opri alegerea dvs. pe ea pentru fiecare.

Istoricul brandului

Compania are începutul în non-plat 2002. Trei prieteni din Colorado, fiind fanii borcan de Yaching, a decis să dezvolte pantofi adecvate pentru un hobby preferat: extrem de confortabile, care nu va aluneca pe podea umed și urme de concediu. Design-ul nu a fost la fel de important ca o combinație de caracteristici tehnologice competente.

După căutări lungi, a fost selectat polimerul Croslite din rășină spumă, perfect răspunde cu toate cererile necesare. Favorizarea dreptul la materiale, creatorii au inceput productia de test, urmat de lansarea primului model Sabo numit Beach. Lotul de studii de prieteni a decis să demonstreze la expoziția internațională de bărci, unde toate cele 200 de perechi s-au născut în câteva ore!

Succesul uimit, proprietarii au apreciat potențialul comercial al întreprinderii lor și a înregistrat marca comercială Crocs, care a marcat marca cu un nume mondial, deoarece celebrul „cross” sunt acum purtate nu numai pe iahturi, ci și acasă, pe stradă, la stradă muncă.

Caracteristicile produselor

Mulți critică designul Crocs, care este așteptat de la audiență, care evaluează în mod excepțional aspectul. Dar croscurile sunt în primul rând un model unic care îndeplinește toate cerințele de practică și comoditate. În curs de dezvoltare, prioritatea este obținută prin indicatori de performanță ergonomică. Datorită dispozitivului special, tălpile fiecărui model, piciorul nu are disconfort chiar și cu mersul pe jos. În fabricarea produselor, materialul este utilizat care face ca pantofii să fie ușor ușor. Pentru această calitate, mulți cumpărători aleg cruci, pentru că în ele pentru o lungă perioadă de timp vă puteți angaja în activități mobile sau sport, uitați de oboseală în picioare.

Unul dintre avantajele notabile ale crocilor este ușurința de îngrijire a acestora. Mulți cumpărători notă că sunt foarte ușor să păstreze curat.

Pentru a scăpa de murdărie, este suficient să se spele cu apă obișnuită sau să se spele într-o mașină de scris, după care pantofii nu își vor pierde calitățile.

Gamă

Brandul Crocs își extinde în mod regulat intervalul pentru a satisface nevoile clienților cât mai mult posibil. De aceea În plus față de modelele clasice care au făcut un brand popular, colecțiile sunt umplute cu o varietate de sandwich-uri, pantofi de balet, cizme, ked, pantofi, alunecări și alte opțiuni.

Pantofii acestui brand se caracterizează printr-o selecție bogată de culori, astfel încât să puteți alege un cuplu pentru orice colorare a culorilor. Modelele pentru copii decorate în culori vii, cu diverse imprimeuri cu personaje de desene animate preferate.

Fiecare cumpărător va fi capabil de a ridica pantofii printre colectii Crocs de diferite stiluri, care se va potrivi cu diferite condiții meteorologice și situații de viață. Gama este bogat în modele pentru mersul pe jos, activități sportive, activități în mișcare în aer curat, de călătorie și chiar pentru a merge la locul de muncă. Crocks completează perfect imaginea de cauzalitate casual, făcându-l mai luminos și mai atractiv. Colecțiile sunt actualizate în mod regulat cu noi modele care îndeplinesc mods moderne de moda, dar calitatea este încă deține un bar cu încredere ridicată.

colecție de pantofi

Iubitorii de activități de drumeții și în aer liber vor aprecia cu siguranta practic indispensabila a pantofi Crocs. Multe modele sunt proiectate pentru distracție în orice condiții. Utilă în special acestea vor fi pentru femeile care petrec o mare cantitate de timp pe picioare.

Principalul motiv pentru confortul pantofilor de sex feminin Crocs – unic ortopedic scăzut, care este prezentat în majoritatea colecțiilor Astfel de modele cum ar fi: pantofi de balet, adidași, sandale, papuci, sandale, șisturi, mocasine, adidași, alunecări, topsiders, sabo (în vânzare există cupluri cu dungi luminoase). Fiecare dintre modele atrage atenția unui design elegant și a încălțămintei competent cu decor.

Noi colecții corespund întotdeauna celor mai recente tendințe, datorită cărora o mulțime de modă o preferință pentru crocamii universali, punând încălțămintea într-un sertar îndepărtat.

În plus față de modelele de vară, Crocs produce pantofi de iarnă și demi-sezon: Cizme de cauciuc, semiremorci, cizme izolate Sabo. Această categorie de produse diferă nu numai de componentele izolatoare, ci și de un impermeabil special, care este realizat prin utilizarea membranei simplex.

Colecția de pantofi pentru fete

Crocs plătește cu produsele sale nu numai pentru adulți, ci și copii. Little Fashionistas vor fi cu siguranta pantofi drăguți și strălucitori în care este foarte convenabil să se joace și să se miște. Toate modelele de cross garantează confortul și uscăciunea piciorului pentru copii pe o perioadă lungă de poartă.

Una dintre caracteristicile semnificative ale croștrilor copiilor – curea reglabilă. Prezența lui atrage mulți părinți pentru a cumpăra modele de copii, pentru că datorită unei astfel de curete, puteți cumpăra pantofi pentru ca bebelușii să crească.

Accesorii

În plus față de sortimentul de încălțăminte Crocs, acesta prezintă o selecție bogată de accesorii elegante, care va fi o completare excelentă la câteva cruci luminoase. Printre ei puteți mânca rucsac, sac de plajă, panama, cap, capac de baseball, tricou, șosete, ochelari. Mai ales vă rog, accesorile celor care preferă stilul casual luminos și proaspăt în haine.

Principala trăsătură distinctivă a Crocs în alegerea accesoriilor este jibbits(JIBbitz) Mici, dar insigne vizibile pentru decorarea produselor de marcă. Diversitatea lui Jibbits Amazes – Printre ei găsiți atât personaje de desene animate, cât și diferite imagini de fluturi, culori, emoticoane, inimi. Fixându-le pe crocse vă creați propria imagine unică.

Puteți schimba și combina jibbiturile după cum doriți, prezența lor va da cu siguranță pantofi solare și aspect pozitiv!

Material

Crocii Savo din material natural, care constă dintr-o rășină spumă. Are o calități masive necesare pentru producerea de pantofi confortabili:

 • Materialul inferior și material plastic sub influența temperaturii corpului pot fi ajustate sub forma piciorului, care oferă confort suplimentar și elimină frecare nedorită+
 • Greutatea și ușurința acestui material face ca produsele să fie deosebit de confortabile în șosete, deoarece piciorul nu va fi supraîncărcat+
 • Proprietățile ortopedice vă permit să purtați pantofi pentru o lungă perioadă de timp fără a vă face rău picioarelor și coloanei vertebrale+
 • Durabilitatea, produsele din acest polimer pot fi purtate de un an+
 • Proprietățile antibacteriene datorate căreia probabilitatea apariției mirosurilor neplăcute și a ciupercilor este minimă.

Cum de a distinge originalul din fals?

Pe piața încălțămintei, puteți găsi adesea analogi de croși, ceea ce este semnificativ inferior originalelor atât după preț, cât și de calitate. Pentru a evalua pantofii Legendari Crocs pentru a profita de cumpărare îndeaproape și pentru a verifica modelul pentru prezența caracteristicilor distinctive ale produselor originale Crocs.

Care este diferența dintre originalul din fals:

 1. Pe suprafața crocselor reale puteți găsi un buton NEAT cu un logo de marcă și nu doar un autocolant.
 2. Originalele merg la vânzare cu umeraș corporative, care descrie Crocs logo-ul.
 3. Talpa autentice Sabo din Crocs conține informații cu privire la dimensiunea, și pe o parte a tălpii – un link către site-ul companiei, iar pe de altă parte – prin virgula cuvintele Boulder, Colorado.
 4. Inclus cu crocses reale sunt întotdeauna etichete cu numele de produse, informații despre cantitatea, marca, materiale, etc.
 5. crocks originale sunt vândute fără o cutie, într-un pachet de brand de construcții.
 6. producția oficială Crocs lansat în șase țări din China, Vietnam, Mexic, Brazilia, Italia și Bosnia. Țara producător de fiecare model este indicat pe talpă și pe etichetele. Deci, autentic Crocs Sabo poate fi eliberată într-una dintre țările enumerate.

Tabel cu marimi

Pick up crocks cu ușurință pot bărbații și femeile cu diferite dimensiuni de oprire. Chiar și proprietarii de picioare largi sau înguste se vor găsi o pereche potrivită de pantofi.

Grila dimensională are o acoperire largă a tuturor dimensiunilor, pentru a se familiariza cu care este posibilă în tabelul de mai jos.

tabelul 1. Dimensiunile femeilor „Crocx”

masa 2. Dimensiunile bărbaților „Crocx”

Tabelul 3. Conformitatea dimensiunilor copiilor „Crocx”

Recenzii și recomandări ale ortopediștilor

Mulți cumpărători, care au estimat forma neobișnuită de crocse și ascultând aplicațiile producătorilor cu privire la beneficiile produselor produse, solicitate de ajutor ortopedilor pentru a afla cât de mult tipul de pantofi vor fi utile pentru utilizarea și protecția pe termen lung leziuni posibile. Medicii și centrele de cercetare au confirmat că picioarele iau poziția corectă în crocse, fixate în siguranță și protejate suficient de deteriorări. Evaluarea medicilor a fost, în general, pozitivă cu aprobarea recomandărilor.

Pantofi Crocs într-un timp scurt a câștigat popularitate de invidiat la nivel mondial, unde cumpărătorii notează produse în moduri diferite. Multe răspunsuri de cumpărare pozitive au lăsat. Iubitorii de marcă au observat practica indispensabilă a cixatelor și a versatilității, pentru a-și menține curățenia, nici o îngrijire deosebit de minunată. Un astfel de cuplu va fi util în dulapul de pantofi din fiecare.

Mulți cumpărători au răspuns pozitiv despre crocsele copiilor. Ele sunt confortabile, moi și utile pentru copii. Și luminozitatea și designul interesant, cu o selecție largă de jibbite, în special captivate publicul copiilor. Mulți părinți remarcă faptul că Crocs Sabo – pantofi unici pentru plimbări pentru copii.

Cu toate acestea, există și cumpărători care nu-i plac cotoarele. În răspunsuri, acestea remarcă dezavantajele materialului din care se fac pantofi. Ea devine solidă la temperaturi scăzute decât disconfortul doare și chiar durerea. Puteți găsi răspunsuri rare de cumpărare în care oamenii se plâng că, cu o lungă plimbare în Croces, piciorul transpira mai repede decât în ​​pantofii obișnuiți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: