Ingenios

Ingenios

In copilaria timpurie, părinții trebuie să spună copilului că el este unic, lasă-l să sublinieze individualitatea. Începe picioare cu haine. de brand intern Ingenios va ajuta la a face alegerea potrivită atunci când cumpără uniforme școlare, costum de ieșire și chiar lenjerie de corp.

Din istorie

Brand inteligent aparține lui Kmark, conceptul principal al căruia este producția de haine elegante, practice, confortabile și accesibile pentru băieți și fete. Designerii ruși au vrut să ofere tuturor elevilor de a arăta frumos chiar și sub formă, la fabricarea cărnii a fost inițial specializată. Mai târziu, firma și-a extins intervalul prin adăugarea de îmbrăcăminte pentru copii pe offseason.

De-a lungul timpului, marca comercială a început să lucreze în diferite direcții: de la costumele de pijama și lenjeria de corp pentru îmbrăcămintea exterioară pentru copiii de la 2 la 14 ani.

Calitate rusă

„Cleverley” – marca rusă a hainelor universale și adolescente, garantând calitatea și durabilitatea bunurilor produse. Noi toți suntem familiarizați cu silueta fără formă a hainelor școlare, jachetelor, mișcărilor de îmbinare și bluze incomode cu guler mare. Distruge inteligent această idee de formă, bazată pe crearea colecțiilor sale asupra tendințelor străine și a stilurilor la modă.

Producătorul intern produce haine excelente pentru copii de diferite categorii. Marca comercială este dezvoltată de o serie de linii:

  • Uzura casual a copiilor+
  • Forma școlară: bluze, rochii, pantaloni+
  • Haine paradinare, costume de ieșire+
  • Kituri de acasă+
  • Pijamale, lenjerie de corp+
  • Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte: haina, jachete.

Modelele create de specialiștii casnici beneficiază de o mare popularitate în țara noastră. Caracteristica lor principală este un design neobișnuit și o tăietură îngrijită, care distinge „trifoiul” producătorilor de concurenți.

Gamă

Uniformă școlară

Producătorii reușesc să adapteze perfect tendințele de modă sub stilul oficial al uniformei școlare. Toate colecțiile sunt create luând în considerare nu numai tendințele de modă, ci și comoditatea, practic. Marca stabilește cerințe foarte stricte pentru calitatea produselor: trebuie să fie funcțională, cusută superbă și, în același timp, are un preț acceptabil. Atenția este plătită chiar detaliilor: Fiecare model este completat de accesorii perfect selectate.

În colecțiile pentru băieți au prezentat pantaloni clasici drept, costume, cămăși.

Fiecare lucru este unic și elegant în felul său. Școala de rochii propuse, sundrese, fuste, jachete. În acest conducător, puteți cumpăra, de exemplu, o vestă albastru închis, gri sau burgundă pentru fata, precum și o fustă carcasă, bine ședere pe figurină pentru copii.

În plus, marca este angajată în producția de accesorii școlare: serviete, pungi, rucsaci și centuri.

În timpul iernii, o combinație de rochie de școală de vară cu cardigan, ciorapi și pulovere mai calde dens. Acesta o va face universal și va salva de la cheltuielile excesive pe formularul de iarnă. Datorită practicității sale și izolației ridicate de căldură, lucrurile din tricotaje sunt, de asemenea, potrivite pentru zilele înghețate. În plus, ei sunt capabili să sublinieze avantajele figurii de fată și să-și ascundă defectele.

Producătorii se numesc stilul de toate colecțiile „Gourmet Classic“. Compania șef slogan: „Clasic în formă. Moda în detalii „.

Exerciții de îmbrăcăminte

Combinația neobișnuit de elegantă de stil clasic englez și superstitatea copiilor sunt încorporate în modelele de îmbrăcăminte. Jachetele și hainele inteligente se pot bucura de proprietăți termoizolante, deoarece lână naturală este utilizată pentru fabricarea lor. Datorită procesării unice, chiar și îmbrăcămintea exterioară în vrac în sezonul de toamnă-iarnă are o greutate destul de mică. Silueta elegantă a unei haine sau a unei jachete este combinată remarcabil atât cu o formă, cât și cu orice lucruri de zi cu zi.

Particularități

Prin numele mărcii, se poate presupune că a fost numit după atletul britanic al lui Tom Clover, dar nimic de-a face cu el nu are nici o companie. Inteligent în traducere înseamnă „talentați”, „făcuți cu pricepere”, care vorbește despre profesionalismul producătorului și despre abordarea competentă a creării de haine.

Ciclul de producție al tuturor colecțiilor se află pe umerii maeștrilor ruși. Designul elegant combină tendințele occidentale ale modului copiilor cu cerințe uniforme școlare rigide. Prețul accesibil și aterizarea excelentă provoacă o admirație imensă a cumpărătorilor.

Întreaga gamă se verifică: lucrurile încearcă să fie copii. Modelele sunt disponibile într-o rețea largă, țin cont de caracteristicile micilor consumatori. Brandul se bucură de serviciile fabricilor eminente textile. Ei folosesc cele mai recente echipamente, efectuează un control clar asupra procesului de producție. Holograma de pe eticheta fiecărui lucru indică faptul că a trecut toate controalele necesare și corespunde caracteristicilor declarate.

Absolut toate trifotele de crisuri sunt certificate de GOST rusească și sunt testate pentru conservarea normelor sanitare și epidemiologice. Principalele colecții sunt îmbrăcămintea pentru primăvara-toamnă pentru copiii sub 14 ani și uniformă școlară pentru adolescenți de până la 16 ani. Este demn de remarcat faptul că forma de marcă este recunoscută nu numai în Rusia, ci și în multe țări europene. Poate că îmbrăcămintea de la brandul „Clover” Categoria de prețuri scăzute – cea mai bună alegere pentru părinții pragmatici.

Brand „Clover” este o combinație de accesibilitate și o calitate excelentă. Cu o privire doar pe model, calitatea fiecărui element este simțită. Producătorul rus aderă la aprobarea că frumusețea este în trifuri.

Recenzii

Mulți părinți au pus o evaluare pozitivă a lucrurilor dobândite. Mai ales ele subliniază caracterul practic, calitatea și atractivitatea îmbrăcămintei.

În plus, în fiecare an cererea de trifoi „trifoi” crește, iar marca pare a fi tot mai mulți fani. Acesta este un indicator clar de calitate. Marca a fost capabilă să cucerească încrederea adulților și dragostea școlilor. Cel mai important lucru este că părinții observă – această îmbrăcăminte nu arată strict, plictisitoare și gri. Ea îi aduce lui Chadam Joy. Se știe că părinții sunt fericiți când copiii lor se bucură.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: