Ivbabi

Ivbabi

Cerințele speciale sunt prezentate întotdeauna producătorilor de bunuri pentru copii mici. Lucrurile ar trebui să fie nu numai frumoase, dar, de asemenea, confortabil, igienic și sigur pentru firimituri. IVBEBI în sine a stabilit mult timp ca un producător de foarte înaltă calitate, haine durabile, practice și frumos, lenjerie de pat și alte bunuri pentru nou-născuți și copii pepinieră.

Despre marca

Marca „Ivbeby“ a apărut în 1999. Înainte de aceasta, ea a fost cunoscut intitulat „Compania Nanny“.

Compania are propriile instalații de producție în G.Ivanovo. Pentru produsele de cusut folosesc materiale naturale de înaltă calitate. Designerii companie lua în considerare tendințele modei actuale în dezvoltarea de schițe de noi modele de îmbrăcăminte.

popularitate și cererea pentru cumpărătorii noștri, marca comercială este obligată la o gamă largă de produse pentru copii de vârste diferite, utilizarea de numai materiale naturale, o schemă de culori plăcută, o varietate de printuri și prețuri mici.

Gama de produse fabricate sub acest brand include: haine pentru nou-născuți și copii de vârste diferite, seturi de extract, lenjerie de pat, tricotaje. Toate produsele se disting prin calitate înaltă și costuri democratice.

Gamă

In fiecare an, compania reaprovizioneaza gama de noi colecții, care sunt prezentate în mai multe domenii principale:

Mărfuri pentru nou-născuți

Cele mai mici cumpărători necesită o atenție specială. piele Gentle copil este foarte sensibil la diferite tipuri de iritație. Acesta este motivul pentru organismele mici, sprawers, bluze, salopete, Leagane sunt efectuate de moale, plăcut la corpul țesăturilor. Designul modelelor este gândit astfel încât hainele să nu restrângă mișcările copilului, nu și-au frecat pielea și nu au dat senzații neplăcute. În multe privințe, cusăturile sunt, de asemenea, promovate, care nu sunt în interior, și produse exterioare.

Citește mai mult  Choupette

Compania oferă mai multe colecții tematice pentru copiii mici deodată. Există obiecte diferite de îmbrăcăminte, decorate și decorate în conformitate cu subiectele alese, de exemplu, „GIRAFFIC”, „Bunny”, „Misheutka”, „Oxlik”, „mouse”.

Colecția include, de asemenea, scutece, prosoape, pălării, capete, papuci și alte lucruri nou-născute.

Culoare gamma a colectat numai plămânii, tonuri de pastel blând (roz, albastru, menta, galben, lapte).

Haine de bebelusi

Această colecție include lenjerie din Kulirki, Ribanuri și alte materiale și haine pentru copii (pijamale, costume, tricouri, sundrese, rochii, fuste, bluze, veste, blugi, jambiere). Aici sunt halate confortabile de fleece-terry pentru copii, și jumpers elegant pentru tinerii domni, și rochii de denim pentru tineri prințese.

Pentru coaserea îmbrăcămintei pentru copii, materialele sunt folosite luminoase, culori saturate și ca decorațiuni – pachete de bebeluși preferate (jucării, personaje de desene animate, animale, flori). Colecția este prezentată în design elegant, modern.

Rochii, bluze, tricouri pot avea un alt tip de maneci, gât, tăiat. Pentru ușurința utilizării fustelor, pantalonilor și pantalonilor sunt completate de manșete de gumă. Modelele sunt efectuate în diferite culori, inclusiv combinații contrastante.

Totul pentru pat

Această categorie include pernă, foi, dușuri, seturi de așternut gata, pături, perne, pături, laturi pentru un pat. Pentru producția de accesorii de lenjerie și pat, sunt folosite pericol natural, satin, poplin, interlock, welloft, biciclete și alte țesături.

Plăci tricotate

Pături moi, calde și confortabile sunt făcute în culori blânde, ușoare. Unele modele sunt echipate suplimentar cu căptușeală sau încălzitoare sintetice. Ei vor înlocui complet pătură a copiilor în timp ce merg în copil în sezonul rece.

Citește mai mult  Antrenor

Seturi de baptismale

Colecția include mai multe modele de rochii pentru fete, cămăși pentru băieți, precum și sclavi, prosoape și seturi de baptismale gata. Toate hainele sunt făcute în culori delicate de șlefuit alb.

Ca accesorii, compania oferă umerase de marcă pentru hainele sale.

Tabel cu marimi

Gama companiei este concepută pentru copiii de vârstă diferită, începând de la naștere. Prin urmare, gama de produse de dimensiuni este destul de largă și începe cu 56 de dimensiuni (produse pentru nou-născuți). Următoarea colecție merge la copiii pepinieră (80-98 cm). Îmbrăcămintea este concepută pentru băieți și fete de diferite tipuri de fizice.

Recenzii

Cerințe sporite pentru cele mai mici îmbrăcăminte. Prin urmare, înainte de a cumpăra un dulap pentru copii, părinții se familiarizează, de obicei, cu recenzii postate pe site-ul producătorului sau la terenurile de joacă specializate pe Internet.

Printre avantajele produselor „Ivbeby”, cumpărătorii sărbătoresc, în primul rând, confortul și confortul. Utilizarea în legături de îmbrăcăminte, butoane, dispozitive suplimentare (zgârieturi) sunt gândite maxim, astfel încât copilul să poată fi rapid și ușor de murit și să se dezbrace, fără a provoca disconfortul copilului.

Materialele sunt foarte moi, blânde, plăcute pentru corpul copilului. Culorile nu țipă și neyovy, tipăriți cu adevărat copii și foarte drăguți.

Practicitate – un alt produs al companiei. Haine și așternuturi rezistă perfect mai multor cicluri de spălare și călcare, nu trageți și nu deformați, nu pierdeți intensitățile culorii și nu pierdeți.

Mențiune separată merită calitatea de cusut. Cusăturile cusăturilor sunt netede, îngrijite, fără fire de lipire, fitingurile sunt foarte de înaltă calitate.

Citește mai mult  Bambinizon

O gamă largă vă permite să colectați cu ușurință un dulap destul de impresionant de copii fără cea mai mică repetare în culorile, amprentele și modelele de design.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: