Zamberlan

Zamberlan

Toată lumea știe că produsele de marcă sunt cea mai înaltă calitate și durabilă. În prezent există un număr mare de firme diverse care produc pantofii durabili de cea mai înaltă calitate. Astăzi ne vom familiariza cu marca italiană Zamberlan.

Despre marca

Această marcă italiană este specializată în lansarea de pantofi, ideală pentru turismul montan, alpinism, plimbare rapidă, pescuit, vânătoare și multe alte varietăți de odihnă energetică.

Brandul își ia începutul în distanța 1929. El a fost fondat de Giuseppe Zamerlan, care a fost o dată pe încălțăminte obișnuită. După ceva timp, el a decis să-și extindă activitatea, pe baza fabricării modelelor de pantofi pentru zonele montane.

Deja în 1970, conducerea firmei a intrat în propriile sale mâini moștenitorul lui Juseppe – Emilio. Acest moment poate fi numit începutul oficial al povestii lui Zamberlan. Brandul eminent din Italia până în prezent aparține familiei lui Zamberlan. Copiii și soția emilio sunt direct implicați în ea.

Producția de marca a fost diferită întotdeauna în cea mai înaltă calitate. În procesul de producție, sunt utilizate numai materii prime naturale si eco-friendly. Partea superioară a pantofi constă într-o piele de origine naturală, iar talpa este facut din cele mai fiabile furnizate de cauciuc Vibram. Membranele specială Gore-Tex sunt folosite pentru a proteja o pereche de apă. Borduri în produse este atașat la baza unei tehnologii speciale de încărcare pentru.

Cea mai bogata linie de brand este backpacking. Acesta este reprezentat de modele excelente potrivite pentru plimbări pe termen lung și tranziții. Astfel de pantofi oferă confort de neegalat în timp ce mersul pe jos, în toate condițiile meteorologice. cizme confortabile si durabile pot fi operate pe orice teren.

Gama de marcă italiană se poate lăuda cu o alegere superba de diferite cizme în care nu numai că pot studia munții, dar, de asemenea, să joace sport, sau a alerga doar du-te la o plimbare obișnuită.

Citește mai mult  Alisee

De înaltă calitate a produselor Zamberlan nu au un cost redus. Dar viața ei de serviciu, confort și proprietăți de protecție sunt în valoare de!

În prezent, această italiană pantofi pot fi găsite pe rafturile magazinelor de marcă în mai mult de 50 de țări ale lumii, sau pe site-ul oficial al marcii.

Gamă

Gama de brand se distinge prin bogăția și diversitatea sa. Astăzi, fiecare consumator poate ridica perechea perfectă, calculată atât pentru activități în aer liber și pentru șosete de zi cu zi.

Trekking cizme

Popularitatea de familie de cizme companie de urmărire a companiei se bucura. Ele sunt literalmente create pentru călătorii lungi pentru distanțe decente. Ele sunt foarte cald și confortabil.

Astfel de pantofi minunați se vor potrivi pentru ieșirile de zi cu zi. Partea superioară este făcută din piele de catifea. Toate modelele sunt echipate cu membrane speciale rezistente la umiditate, care protejează incomparabil picioarele de la intrarea umidității și lăsați pielea să respire.

Modelele de urmărire sunt foarte stabile. Ei nu vă vor dezamăgi pe o suprafață alunecoasă sau high-end. Produsele au un design special numit confort de performanță Gore-Tex. Vă permite să vă păstrați picioarele în uscăciune și căldură.

nouă

Fotografii

Cizme

Pentru iubitorii de vânătoare și pescuit, brandul produce cizme de înaltă și ușoare echipate cu un șlefuit, oferind cele mai fiabile și confortabile dețin un cuplu pe picioare.

Vinscute din piele durabilă cu o membrană care oferă termoregulare. Picioarele în astfel de produse nu se obosesc și nu stați nici măcar după șosete pe termen lung.

Este imposibil să nu rețineți calitățile minunate de depreciere ale tălpilor de încălțăminte. Ea nu va aluneca și a coloanei vertebrale scuti de sarcini inutile, în timp ce mersul pe jos pe orice suprafata.

Adidași

Pentru drumeții și sport, adidașii originale ale brandului italian sunt perfect potrivite. Ele pot fi utilizate nu numai pentru ieșirile de zi cu zi, dar, de asemenea, pentru trekking.

Citește mai mult  Alpinestars

Partea superioară a acestor pantofi de sport este fabricat din piele de căprioară de înaltă calitate, care este pre-tratată cu o substanță specială care prevede perechi de impermeabilizare.

Tag-uri în produse constau dintr-o plasă specială și piele. Un astfel de detaliu garantează permeabilitate la aer. Multe exemplare sunt echipate cu un exclusiv MATE unic Zamberlan Vibram TRAIL, ceea ce va da stabilitate și încredere în fiecare pas.

Cizme turistice

cizme italiene cu consolidarea suplimentară în zona călcâiului și branțul sunt ideale pentru turism. Astfel de detalii oferă rezistență la pantofi de uzură și vă va servi nici un sezon.

O talpă fiabilă are o ușurare care vă va proteja de alunecare în timpul mersului. Adăugarea utilă sub formă de talpa exterioară Zamberlan Vibram 3D mărește ambreiajul pantofilor pe suprafețe neuniforme.

Toate modelele au o mare capră, care va proteja picioarele de umiditate și murdărie. Partea superioară a modelelor de înaltă calitate este fabricată din nubucă multicolor.

Materialele sunt supuse unei prelucrări speciale care furnizează încălțăminte impermeabilă.

În zona călcâiului boot, există o inserție specială EVA, care protejează câteva șocuri și alte deteriorări.

Pentru plimbare rapidă, brandul italian oferă cizme originale de înălțime medie. Ele se disting prin designul lor luminos. Alegerea produselor la modă poate decât să vă bucurați de moda modernă.

Cuplurile de înaltă calitate au aterizarea cea mai confortabilă, care este asigurată datorită talpă externă exclusivă a Zamberlan Vibram Speed ​​Hiking Lite.

Partea superioară a produselor este realizată din material volumetric constând din celule speciale. Oferă permeabilitatea sporită a aerului de pantofi, astfel încât picioarele din ea nu vor transpira și de a obosi.

Astăzi, mulți alpiniști se îndreaptă spre frumoase produse din Zamberland. Brandul oferă o gamă de clienți înalte, cu o echipă elastică constând din microfibră.

Astfel de specimene sunt echipate cu fermoare rezistente la umiditate și fortificații de cauciuc. Astfel de elemente dau pantofi rezistență incomparabilă la uzură și durabilitate.

Călcâiul în cizme și servitorii elastici are o formă de tăiere, garantând o frânare sigură.

Citește mai mult  Caramelli

Produsele originale și grijulii sunt reprezentate de o varietate de culori. Acest lucru poate fi atât copii clasice în întuneric și nuanțe neutre (negru, gri, maro), și opțiuni mai luminoase: Salata, violet, verde deschis și albastru.

Cuplurile pot fi echipate cu fulgere nu numai în creștere, dar, de asemenea, un siret de încredere, care să permită să se adapteze pantofi în funcție de dimensiunea de caviar de sus sau.

Tabel cu marimi

Marca are o grilă de dimensiuni bogat. Fiecare modă sau fashionista va fi capabil de a alege o pereche potrivită în care va fi convenabil și confortabil.

parametrii europeni pentru modelele de sex feminin variază de la 36 la 43 de dimensiuni. Modelul de înaltă calitate, este posibil să se aleagă atât pentru un picior în miniatură și un picior mare si lung.

Pentru bărbați cizme, ghete și pantofi sport Zamberland sunt reprezentate de modele cu dimensiuni de la 36 la 48.

7

Fotografii

Recenzii

Cumpărători, sărbători produse italiene cea mai înaltă calitate. Materialul vârfului și tălpii nu sunt șterse chiar și după mai multe sezoane. Un apariție atractivă a produselor este păstrată într-o perioadă foarte lungă de timp.

Feedback-ul extrem de pozitiv asupra încălțămintei lasă iubitorii de odihnă activă și extremă. În pantofi și cizme, Zamberland poate fi trimis în siguranță în munți, deoarece acestea vor asigura o stabilitate maximă în timpul mișcărilor pe suprafețe neuniforme.

Lattsoanează foarte mult ca adidașii companiei multicolore. Ele sunt foarte convenabile pentru a juca sporturi și sunt potrivite pentru plimbări lungi. Piciorul într-un astfel de pantof nu se obosește și nu depășește. Gardienii de modă nu au putut fi notați și designul discret care se potrivește cu ușurință în multe imagini.

Evitați vânătorii și pescarii au remarcat caracterul practic al cizmelor din piele Zamberland pe o dans solid. Ele nu sunt doar foarte confortabile și ușoare, dar și cald. Această proprietate este deosebit de mulțumită de vreme rece, ploioasă și vântoasă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: