ASTRALUX overlock: Modele și recomandări

ASTRALUX overlock: Modele și recomandări

Echipament de cusut oferă zeci și sute de firme. Dar nu toate dintre ele se poate lăuda pe bună dreptate un produs bun. O excludere relativ rare este overlock Astralux, cu care este timpul pentru a ajunge la cunoașterea.

Caracteristicile producătorului

Aceasta companie ocupă una din poziția de lider în mașinile de cusut în Rusia și alte țări CSI. Produsele sale sunt furnizate chiar și în țările UE, care este un fel de marcă de calitate. Proprietarii de brand sunt proprietarii de una dintre companiile de investiții Singapore. Producția efectivă prin ordin al brandului realizează liderul mondial al pieței de cusut – preocupare din Taiwan Zeng Hsing Industrial.

Robotic și sisteme ASTralux pur și simplu automate sunt efectuate pe baza unor componente de control de origine japoneză.

modificări specifice

Astralux 820D – overlock excelent, capabilă să lucreze cu 3 sau 4 fire în același timp. Din punct de vedere structural, sistemul este proiectat pentru 14 operații de cusut. Sfaturile de culoare sunt furnizate pentru umplerea eficientă a firelor. Din păcate, tava sub tăiere nu este aici. Dar există o platformă cu maneci, extinderea capacităților utilizatorului.

Pachetul standard include:

  • Șurubelnițe mari și fine+
  • pensetă+
  • filamentat+
  • Ulei și ulei pentru ea+
  • convector care vă permite să treceți la modul bidimensional.

Alternativa bună poate deveni Peste pro 730. De asemenea, vă permite să lucrați cu 3-4 subiecte și să efectuați 14 operații de operare. Cazul de zăpadă-alb va dori aproape toți oamenii. Țesătura va fi furnizată diferențial. Cuțitul are un dispozitiv de sus și dedesubt. Controlați tensiunea firului este necesară manual. Îndepărtarea și controlul clemei de prindere va fi, de asemenea, utilă pentru muncă. Viteza obișnuită de coasere este de 1200 de cusături timp de 60 de secunde. Furnizați tava sub tăiere. Iluminarea suprafeței de lucru este făcută foarte competentă.

Citește mai mult  Cum să faci o vestă de la blugi vechi cu mâinile tale?

Util să se uite la Cover Pro 860. Acest superb kurlelock poate face cusături pentru 2-5 fire, împreună cu cusăturile convenționale Hovercock. Materialul de alimentare cu combustibil este ilustrat prin scheme de culori de pe carcasă. Datorită diferențierii hranei pentru animale, nu există aproape nici o amenințare la adresa formării ridurilor sau a tensiunii excesive. Sistemul este proiectat pentru țesuturi ușoare și medii, poate efectua până la 20 de operații, pentru a face cusături de până la 0,5 cm lățime.

Revenind la supraîncărcări clasice, merită remarcat Astralux 710. Acest dispozitiv va putea să utilizeze de la 2 la 4 fire în 15 operații diferite de cusut, inclusiv crearea unui flatlock cu seamă. Este echipat implicit cu o platformă de miere. Suprafața de lucru este evidențiată. Masa totală de design – 8 kg.

ASTRALUX 822D – Overlock de uz casnic, potrivită pentru marginile țesăturilor de acoperire. Cu ea, puteți face 20 de operațiuni eterogene. Se dovedește a fi coase guma și a face o cusătură secretă. Transportul diferențial al țesăturii ușurează lucrul cu material elastic. Cuțitul poate fi oprit + tensiunea firelor este controlată manual.

ASTRALUX 8000CL Potrivit pentru cei care au nevoie să se ocupe de margini și de extratereștrii cât mai repede și de înaltă calitate. Cu acest dispozitiv, se dovedește a alcătui cusăturile pe 2-5 fire, precum și cusătura de rol. Linia rapidă îngustă nu constituie probleme speciale. Utilizatorii sunt disponibili peste 20 de operațiuni diverse. Printre acestea, există 3 dozatoare și flatlock de tip de coasere. Transportorul diferențial este potrivit pentru margini clasice sau de design. Puteți efectua țesut utilizând o cusătură de lanț. Timp de 60 de secunde până la 1300 de cusături.

Citește mai mult  Mașină de cusut pentru începători: Cum să alegeți și să utilizați?

Reumplerea Looperului are loc automat. Există un convertor intern bidimensional. Opțional, opriți cuțitul de sus. O caracteristică atractivă a acestui model este un design ultra-modern, un sistem de securitate bine gândit și o pregătire completă pentru muncă.

Peste pro 777 overfock Ca aproape toți consumatorii. Acesta include 15 operațiuni eterogene, inclusiv croitorie niz. Iluminarea eficientă a suprafeței de lucru este furnizată. Masa de suprasolicitare este de 8 kg. Poate funcționa cu 2, 3 sau 4 fire în același timp (în funcție de modul selectat).

Finalizați modelul de revizuire corespunzător Peste Pro 999. Acest pachet este echipat cu un caz moale și poate efectua 15 operații de operare. Înălțimea modelului este de 0,28 m, iar lățimea – 0,33 m. Masa de suprasolicitare este de 6 kg. El va fi capabil să facă o linie de 2-4 fire, cusături de joc și platou plat.

Cum de a alege?

Deci, astralu poate oferi suprasolicitări cu caracteristici diferite. Când le-ați ales, trebuie acordată atenție în acest moment ca înălțimea piciorului de suprasolicitare. Dacă este mic, umple și Flash gros tesatura nu va funcționa. De asemenea, merită luat în considerare, de asemenea, Densitatea fibrelor, care dispozitivul va fi capabil să proceseze. Nu este nevoie să-și alunge funcționalitate prea mare, dar, de asemenea, dobândi overlock pe principiul „mai ieftin, cu atât mai bine“, este, de asemenea, nerezonabile.

Dispozitivele din clasa de uz casnic trebuie să fie cumpărate în cazul în care nu mai mult de 2-3 ore, ar trebui să lucreze în fiecare zi. Cu o sarcină mai mare, numai echipamente industriale va ajuta. Pentru cea mai mare lucrare de cusut internă, există suficiente modificări tridimensionale. Dar, cu numărul mai mare de fire utilizate simultan (acestea pot fi de 4 sau 5) se dovedește a face cusături mai frumoase și mai puternice.

În ceea ce privește modelele cu realimentare automata de fire, atunci ei să fie chiar un pic mai scump, dar foarte practic.

În videoclipul următor veți găsi filamentul de fire și configurați fiecare cusătură pe Astralux Peste Pro Overlox.

Citește mai mult  Ce este iută și cum să-l utilizați?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: