Bluza cu efective pe umeri: model și croitorie

Bluza cu efective pe umeri: model și croitorie

Bluza cu o talie pe umeri din nou la moda. Decor luxuriante și va fi punctul culminant în imaginea fetelor care vor atrage atenția tuturor înconjurătorilor. Designeri Modelul bluzei cum vă place. Poate fi o bluză cu o talie, care va fi cusută în centrul raftului.

Foarte sexy și seducător bluză cu o talie pe umeri. La produsul puteți coase o centură. În acest caz, tăierea este permisă o combinație de părți din 2 țesături: centură și volan – țesătură de contrast, raft, spate și manșon – țesătură principală.

Ce să alegeți materialul?

În magazin puteți cumpăra tăietură de mătase, sifon, satin, bumbac, in. Fiecare țesătură este uimitoare cu proprietățile și aspectul său.

Atlas va face modelul elegant și încântător. Nu e cald în timpul verii și cald în răcoarea. Flowing de mătase și sifon sunt ușor drapat și să dea viitorul produs nici un aspect mai puțin uimitoare.

Mătase Rapid furișat: aceasta trebuie să fie tratate pe overlock.

Bumbac, Len Posedă higroscopicitate bun. Bumbacul este supus contracției când spălare, astfel încât tăierea țesutului trebuie luat cu o astfel de lipsă. Materialul este selectat de orice colorat și desen.

Noi coase un model deschis cu o talie

Cum să coase un plus frumos pentru pantaloni scurți sau blugi? Pentru a coase o bluză Ia modelul finit.

Model arata ca acest lucru. Lungimea Bluză poate fi făcută la discreția sa. Cum se poate vedea desenul de model, totul este destul de simplu. Construirea modelelor de tăiere și lecții de matematică seamănă și lucrări.

Următoarele etape ale produselor de fabricație:

 • Coase părțile laterale ale produsului, Lăsând un loc pentru prugi. tăieturi laterale deschise pentru a gestiona cusăturii „zigzag“.
 • Două veneratori trebuie să fie închise într-unul din următoarele moduri: Poate fi o învelitoare, o cutie oblică sau o cusătură specială de procesare, care este prezentă pe mașina de cusut.
 • Kosy Beeke se taie din același material, din care produsul este cusut. Lățimea sa este de 3 cm, lungime – măsura de 2 preiese. Colorarea beyk nevoie la un unghi de 45 de grade. Poate fi încă cumpărat în magazin.

Este important să se potrivească cel mai mult culoarea produsului. Acesta va ajuta la evitarea problemelor cu o matriță de țesătură la spălare. Produsul va fi frumos și fără divorț după mai multe ciorapi.

Pasii urmatori:

 • Cochilia este trasă de Prugo și cusute în interiorul produsului. Lățimea lățimii este de 3 cm. Din interiorul bluzei, slappingul poate fi cusut la cusături secrete.
 • În continuare trebuie să pregătiți o talie. Partea inferioară a elementului decorativ care trebuie utilizată pe cusătura mașinii în îndoire cu o felie închisă. Pe partea a doua, deschideți două linii paralele (fără scop) cea mai largă cusături cu mașina. Walanii completează wyding-ul veriului lui Blusy. Ce înseamnă un astfel de pregătire pentru finisare? În forma finalizată va avea ansambluri frumoase luxuriante.
 • Așteptați notificarea bluzei la marginea superioară și blițul. Partea de schiță a părții în același timp ar trebui să stea pe partea frontală a produsului.
Citește mai mult  Alegeți o cârpă potrivită pentru o rochie de mireasă

Operațiunile finale de cusut vor fi:

 1. Curățați banda cu o lățime de 3-5 cm. Lățimea plăcii trebuie aleasă sub lățimea gingiei. Lungimea este egală cu lungimea vârfului bluzei.
 2. În primul rând pe bara de nevoie Faceți un slot. Poate fi procesată pe o mașină de cusut cu un picior special pentru fabricarea buclă. Ready slot tăiat cu foarfece manichiură sau arat.
 3. Planul este dublu și ia la produs. Coase pe bar. Introduceți o gumă în bară și ajustați lungimea.
 4. Snake Bottom Produs.

Modelarea bluzei cu mânecă

Așteptați bluza de subiecte și frumoase că pot fi decorate cu bluză după cum doriți. De exemplu, coaseți o talie de-a lungul liniei oblice de-a lungul întregii lungimi a cămășii. Elementul decorativ captează două detalii ale rafturilor. În fotografie puteți vedea că va fi o cămașă de birou clasică cu guler de protecție fără mâneci.

Pe modelul cămășii finisate trebuie să faceți unele modificări:

 1. Trebuie să aprofundeze armura.
 2. Pe laturile laterale ale spatelui și raftului de la marginea inferioară în jos pentru a se retrage 1,5-2 cm și trageți o nouă liberă. Tăiați cămăși o mică schimbare. Racul trebuie să fie sculptat fără a tăia de-a lungul dispozitivului de fixare.
 3. CLASP ON Butoanele trebuie efectuate pe bar.

Luați construcția volanului. Decor are Falda frumoasă. Trebuie să fie sculptat. Detaliile pot avea lățimi diferite. Totul depinde de dorința amansei bluzei. Aici este recomandat să o scoțați mai întâi pe hârtie, să tăiați și să atașați la produsul viitor.

Cu cât este mai des montarea produsului într-o anumită etapă de cusut, cu atât mai bine. Produsul finit va fi fără defecte. Un exemplu pentru construirea unui val poate servi următoarea fotografie.

Model cu mâneci

Pe baza modelului bluzei fără un guler, puteți coase o bluză cu o talie pe umăr.

Citește mai mult  Totul despre Stofa Rip Stop

Modificările modelelor vor fi următoarele:

 • Lungimea umărului se confruntă în două segmente egale.
 • Conform liniei, care trece prin marginea inferioară a PRGI, amâna următoarele segmente – 15 cm, 11 cm.
 • Punctele obținute pentru a conecta linia.
 • Raft tăiat peste linie.

Volan este cusut cu o singură cusătură atunci când asamblați rafturi.

Bluză dreaptă cu o talie pe piept

O altă idee de designer. Baza modelului – o bluză cu mânecă scurtă fără un guler. În jurul mijlocului armei pentru a petrece o linie orizontală până la mijlocul raftului. Gata volanul va fi ținut la nivelul pieptului și la mijlocul lungimii manșonului.

Aceasta este o continuare a bluzei propuse anterior.

A doua opțiune este potrivită pentru a crea imagini de lucru de neegalat, o dată sau o recepție solemnă. Decor frumos va da farmecul în imagine.

Există mai multe modalități de a simula bluza de mai sus.

La modelul bluzei cu o talie fără mâneci, puteți construi un desen cu maneci (modelul ia bluza de mai sus).

Pentru desen, vor fi necesare 2 măsurători:

 • Lungimea manșonului. Centimetru de bandă la început pentru a pune pe umăr, atunci panglica este coborâtă la nivelul mâinii.
 • Lungimea lui Pruraim. Măsura necesită eliminarea raftului din desen.
 • Niza cu mâneci de lungime. Este egal cu o jumătate de mână pe perie. Dar! Mai trebuie să adăugați la o lungime a lungimii mâinii periei. Toate aceste măsurători pot fi luate la discreția lor, luând în considerare introducerea gingiei pe marginea manșonului.

Desenul ar trebui să arate așa (a se vedea fotografia de mai jos). În apariția modelului manșonului amintește jumătate din trapez. Manșoanele de tăiere apare în mijlocul materialului selectat.

Citește mai mult  Pungă tricotată de croșetat de fire tricotate: clasa master

Pentru a scoate bluza cu mânecile, trebuie să știți dimensiunea dvs. Găsiți în reviste mod modelul finit și coaseți-l prin aderarea la recomandările generale. Un exemplu de model de bluze cu o talie este prezentat în fotografie.

Logson bluze cu waolare – o idee interesantă pentru fete cu o talie subțire. Dacă fetele vor urma cu precizie instrucțiunile noastre, atunci de vară puteți surprinde toată lumea prietenei cu un lucru nou chic. Bluza cu mâneci – Opțiune pentru vreme rece.

În banca de porci din Needlewoman, o altă clasă de masterat pe bluze de cusut cu o talie pe umeri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: