Școala Sarafan Pattern

Școala Sarafan Pattern

Sarafan a fost de mult parte din garderoba școlii la fetele claselor primare. Practicitatea și comoditatea lui au evaluat deja mulți părinți și copii. Puțini mame știu că nu este atât de greu să coase un soare al fiicei sale.

Astăzi, Sundars Coase cele mai diferite stiluri. Despre ele și vor fi discutate. O mică adolescență în imaginea școlii a primului elev se va împinge pentru emoții pozitive și studii bune.

Modelarea cu o talie de tăiere

Un model similar are o fustă de stil-Sun și curea. Modelul este proiectat pentru 122-60. Orice dimensiune a îmbrăcămintei este determinată de circumferința toracică. Ciriștile de sânare pe 2.

Modelul trebuie să fie tras pe hârtie sau ziar, observând toate calculele și tăiate. Lungimea curelelor la Sundress înainte de deschidere trebuie măsurată direct pe copil. Aici voi deschide un mic secret pentru mamele și bunicile noastre.

Lungimea curelelor poate fi luată cu o mică margine, astfel încât anul viitor, a fost posibilă ajustarea acestora. Face foarte simplu. Trebuie să faceți o curea și să trageți stocul de lungime, apoi să preveniți și să coaseți.

Acum treceți la tăietură și coaseți. Modelele gata se descompun pe țesătură. Trăiesc și fusta se așează pe firul de capital în jos.

Linia din mijlocul spatelui, transmisia și pliul fustelor trebuie să se afle în mijlocul (mijlocii) țesăturii. Fusta descompune așa cum se arată în imagine.

Model pe țesătură pentru a circula cu cretă sau creion de-a lungul conturului și adăugați litere pe cusături. Model pe țesătură tăie de la linia de puncte.

Apoi facem după cum urmează:

  • Ridicați coaserea pe margine. Toate secțiunile deschise de pe produs trebuie să fie procesate pe linii de suprasolicitare sau zigzag. Cu ajutorul unei astfel de operații, țesătura nu se va prăbuși și soarele va dura mult timp.
  • Fusta de produs Atașați la linia taliei. Pini de stick (dacă este necesar), notificare. Efectuați sondajul cu un semn este necesar. Acest lucru trebuie făcut pentru a ajusta toate inexactitățile înainte de coasere. Numai după montarea pe talie există o linie de mașini.
  • Acum trebuie să coaseți un fulger în mijlocul spatelui. Pentru ca fata să fie confortabilă să tragă și să poarte o soare, se recomandă să luați un fulger. Lungimea fulgerului ar trebui să vină la fusta Sarafan.

Cum să împărțiți fermoar, uitați-vă în videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: