Cum de a alege o mașină de cusut și nu a greșit?

Cum de a alege o mașină de cusut și nu a greșit?

De mult timp, mașina de cusut a fost practic subiectul de lux – modele bune de marcă au fost scumpe și nu li sa permis să cumpere. Astăzi, gama de bunuri din această categorie este atât de mare încât meșteșugarii experimentați sunt gata. Înainte de a alege o mașină de cusut, trebuie să vezi sute de opțiuni și un astfel de sortiment complică numai luarea deciziilor. Opinii despre produsele din această categorie, de asemenea, nu fac claritatea finală – ceea ce se va organiza o cusătură cu experiență poate fi prea complicat sau incomod pentru începători.

Selectarea unei mașini pentru utilizarea la domiciliu pentru toate tipurile de țesături întotdeauna începe cu definiția unui buget adecvat.Cele mai bune firme – Singer, Janome, Brother, Minerva – produse de produse de înaltă clasă, dar sunt gata să ofere și buget destul de soluții pentru începători Shve. Dar există destul de ieftin alte câteva, disponibile și mașini de cusut destul de funcționale de pe piață. Ce este ghidat atunci când alegerea echipamentului și ce momente să acorde o atenție deosebită? Este demn de a înțelege această Citește mai mult.

Specii, argumente pro și contra lor

Întregul echipament de cusut prezentat astăzi, pe care consumatorul îl poate alege pentru el însuși are diferite niveluri de complexitate și controale. Cele mai simple modele sunt proiectate pentru aplicații rare – reparații de îmbrăcăminte, ceață de cortină, pantaloni. Opțiuni mai complexe vă permit să faceți broderie, să vă angajați în apele de canalizare, să coaseau fulgerul, decora produse textile cu materiale decorative și multe altele.

Electromecanic

Acestea sunt cele mai simple modele echipate cu un motor electric și o pedală pentru schimbarea modului de cusut de mare viteză. Producția de mașini de acest tip a fost stabilită în timpul URSS. Astăzi, se produc majoritatea echipamentelor bugetare cu unitate electrică În Taiwan, în China – Aproape toate brandurile eminente sunt comandate aici. lungimi și lățimi ale cusăturii, selectarea tipului de linie – – masini ale acestui tip de ajustare a parametrilor de coasere este realizată manual, panoul de control este situat pe partea cea mai apropiată de operatorul.

Se crede că modelele electromecanice sunt proiectate pentru uz casnic. Un set de funcții în mașini de cusut este limitată la 5-25 operațiuni, în stoc De obicei, toate liniile de bază, cusături semitort.

Opțiuni de cusături decorative nu sunt, cu condiția ca acest format de tehnologie nu este interesat de fotografiere profesională și needlewomen cu experiență.

Plusuri de mașini electromecanice:

 • Costul disponibil+
 • Capacitatea de a stabili în mod independent și repararea+
 • Prezența funcțiilor de bază necesare.

Minusuri:

 • selecție limitată a operațiunilor+
 • echipamente tehnice învechite+
 • lipsa de oportunități pentru cusut decorative.

Electronic

O versiune mai moderna capabila sa coasa, fără pedală, folosind un controler de viteză cheie. În plus față de componentele mecanice, tehnologiile digitale sunt utilizate aici. Afișaj de informații încorporat, control software electronic, celule de memorie pentru a salva setările utilizatorului – toate acestea fac ca acesta să funcționeze mult mai convenabil. Pentru a selecta tipul, lungimea, cusăturile lățimea nu mai trebuie să se rotească regulatorul – totul este setat în 1 Touch.

Mașini electronice de cusut – tehnică care îndeplinește toate cerințele modernității. Ele sunt considerabil mai ușoare în dezvoltare, chiar și un nou venit pentru a înțelege îndeplinirea unei linii de complexitate diferită.

Numărul de operațiuni disponibile datorită blocului digital încorporat crește la mai multe zeci, puteți utiliza tehnica pentru a crea diferite linii decorative.

Pluses de mașini electronice:

 • Potrivit pentru cusut în modul intensiv+
 • Selecție largă de operațiuni+
 • Ușor de stăpânit+
 • Ușurința controalelor+
 • Abilitatea de a configura tehnica la solicitarea dvs.

Minusuri:

 • Sensibilitate ridicată la textura țesăturilor+
 • Puterea standard+
 • Orientare pentru a lucra cu materiale subțiri și medii+
 • preț mare+
 • Lucrați numai de la electricitate+
 • Reparații de acasă nefericite.

Cu controlul calculatorului

Modele de control al calculatorului – Aceasta este o tehnică cu funcționalitate ridicată și potențial de lucru capabil să efectueze până la 500 sau mai multe operațiuni. Software-ul încorporat este ușor actualizat când vă conectați la computerul personal al utilizatorului, puteți extinde capabilitățile software-ului, descărcați modelele pentru broderie și lucrări de ac. Aceste mașini au o marjă mare de rezistență, potrivită pentru producția industrială de produse din țesături. Mașinile moderne de cusut cu comenzi de calculator astăzi sunt alese doar o crăpătură foarte experimentată, care lucrează în mod constant la domiciliu sau de lucru entuziast.

Quilting, mozaic, broderie și crearea ornamentelor originale, diverse moduri de bucle de măturat, sute de linii decorative – cu astfel de echipamente puteți efectua planuri creative îndrăznețe și creative, dar pentru cotei de începători. Funcțiile excesive vor fi doar o interferență.

Pluses de mașini cu un microprocesor:

 • Alegerea nelimitată a operațiunilor+
 • Acul de mare viteză+
 • Putere optimă și performanțe ridicate+
 • Respectarea standardelor moderne+
 • Automatizarea completă a proceselor de producție+
 • Abilitatea de a utiliza în domeniul profesional.
Citește mai mult  Descrierea Maco Satina și utilizarea sa

Minusuri:

 • Cost foarte mare+
 • Setări complexe+
 • Posibile probleme de service.

Parametrii de selecție

Când alegeți mașini de cusut pentru casă foarte Este important să punem corect prioritățile. Modelul de uz casnic nu poate menține cusut în 2 ace, este mai important pentru aceasta. Prezența a 3 linii de bază este mai importantă: într-o linie dreaptă, zigzag, distribuție pentru bucle. Acest lucru este deja suficient pentru a produce operațiunile minime necesare. Pentru a efectua lucrări complexe, va fi corect să luați în considerare modelele cu funcționalitate avansată care să poată transforma marginea produsului, Mimic a suprasolicitat cusăturii sau marginea îndoită.

Cu cât este mai mică experiența operatorului, cu atât este mai ușor să fie designul mașinii. Nu alegeți imediat modele pentru piele sau materie groasă. Cele mai comune opțiuni pentru mătase, SITS, șefii, in se vor potrivi perfect și vor permite progrese rapide în cusut.

Tipul de mașină este, de asemenea, important, dar alegerea între modelele electromecanice și electronice, este mai bine să nu urmăriți moda, ci să vă concentrați asupra confortului dvs., inclusiv în viteza de cusut.

Echipamente

Echipamentele largi oferă o utilizare. De exemplu, picioarele suplimentare fac posibilă efectuarea operațiunilor complexe și decorative. În total, există mai mult de 20 de specii de dispozitive de prindere capabile să faciliteze cusatura de fermoar, marginile, numirea decorului. În plus, kitul ar trebui să includă ace, bobine și alte elemente interschimbabile.

Printre utile în opțiunile de cusut – Platforma cu maneci ascunsă în patul principal. Acesta va ajuta la oferirea de confort atunci când se usucă fundul pantalonului, mâneci de cămașă, manșete, manșete. Dacă trebuie să se coaseți lucruri în format mare, este mai bine să oferiți preferință modelelor, în setul de care există un tabel apartament. Aceasta mărește zona platformei standard de cusut.

Prezența transportorului de țesut este oprită este mai convenabilă pentru a lucra cu diferite tipuri de materiale alunecoase. În acest caz, țesătura nu se va aluneca. Filetul automat va simplifica în mod semnificativ procesul de introducere a acului și va oferi o oportunitate de a continua cu ușurință cu coaserea fără a pierde timpul. Printre componentele suplimentare utile pot fi notate Caz, compartiment de depozitare a țesăturii, unelte pentru curățarea și îngrijirea mașinilor.

Tipuri de cusături

Printre tipurile de linii disponibile pentru o mașină de cusut la domiciliu sunt cele mai importante cusături directe. Este folosit pentru a încălzi detaliile. Linile Zigzag sunt folosite pentru a codifica marginile chestiunii, acționează ca bază pentru cele mai multe cusături decorative. Ajutarea procesării ar trebui, de asemenea, inclusă în lista operațiunilor de bază.

Alte cusături flexibile, de revizuire, elastice necesare pentru a extinde funcțional a mașinii vor fi utile.

Dacă intenționați să coaseți hainele, Este mai bine să acordați o preferință unei tehnici care să poată oferi întreprinderi de bucle. În acest caz, toate flanșele vor fi procesate la fel de cu atenție și eficient. În mașinile cu costuri reduse, această caracteristică este efectuată în principal în modul semi-automat sub controlul operatorului. Un set de linii decorative în tehnica electromecanice nu reprezintă mult interes.

În mașinile cu microprocesor, cusături suplimentare pot fi reprezentate ca sute de linii. Printre ei – ornamente, o cameră Fester de margine, un parchet stratificat, o cruce, un vesel, alfabet. În multe mașini, puteți broda latine, scrisori rusești, hieroglife.

Scop

În numirea sa, toate mașinile de cusut non-profesionale sunt împărțite în mai multe specii.

 • De bază. Cele mai simple modele de bază, cu un set minim de funcții sunt destinate utilizării acasă. Ei au, de obicei, viteza de ac 600-800 st./ Min., Conceput pentru stratificarea materialului într-o linie dreaptă, marginea marginii în zig-zag. Nu este destinat pentru cusut materiale groase, grosiere.

 • universal. Acestea sunt potrivite pentru toate țesuturile – de la cearșaf gros la sifon usor. Cele mai multe masini puternice sunt cele mai bune caracteristici. Este posibil să lucrați cu succes pe tehnica electronică și electromecanică.

 • Special. Acestea sunt mașini de cusut pentru efectuarea anumitor operațiuni. Cel mai adesea sunt folosite într-un mediu profesional, unde fiecare etapă a procesului tehnologic este produsă pe propriul echipament. Poate fi o mașină pentru coaserea pielii sau a căprioarei, marcând marginile țesăturii, formarea cusăturii plat tricotate. Speciali include mașini pentru bucle de măturat, fixare butoane, scurte – pentru fixarea accesorii.
Citește mai mult  Overlock 51-lea clasă: caracteristici, configurare și operație

 • Pentru scrapbooking. În aceste scopuri, se recomandă selectarea mașinilor cu un tip vertical de mecanism de transfer și o rezistență semnificativă a unei defalcări a acului. Este important ca eforturile să fie suficiente pentru a clipi din carton. Majoritatea maeștrilor de laudă Janome cu funcția de broderie. Aici, chiar și naveta orizontală, rezistă la încărcături mari.

 • Pentru mozaic și quilting. Zona maximă de platformă mare este importantă în mașină, prezența unui tabel suplimentar pe bază de punct, transportorul superior pentru conectarea unui număr mare de clape de materie. În plus, este important ca modelul să accepte reglarea vitezei de cusut, schimbarea lungimii și lățimii cusăturilor cu o gamă largă. Este convenabil în maneta de lucru și genunchi a ascensorului labe, iar filamentar facilitează lucrul cu fire de diferite culori.

 • Pentru broderie. Aici sunt utilizate atât modele specializate, cât și universale ale mașinilor de cusut. Echipamentul de broderie se concentrează numai pe lucrul cu Applique, creând modele. Cusut și broderie pot efectua suplimentar operații tradiționale – formează o linie într-o linie dreaptă, zigzag. Toate aceste modele au un computer, o gestionare programabilă și o gamă largă de operații disponibile.

Toate aceste tipuri de mașini de cusut sunt potrivite pentru utilizare la domiciliu. Este suficient să stabilească corect scopul achiziției lor.

Caracteristici suplimentare

Și unele nuanțe mai importante ar trebui luate în considerare la alegerea.

Tipul de transfer

Printre caracteristicile suplimentare ale mașinii de cusut, cel mai important tip poate fi numit un tip de transfer. În modele electromecanice cu costuri reduse, este verticală, swinging. Acest tip are multe deficiențe care o fac necorespunzătoare pentru uz profesional. Creează o vibrație în timpul funcționării, nu asigură o viteză suficientă a acului, limitează lungimea și lățimea cusăturii cu o distanță de 5 mm.

Linia de calitate în mașini cu transfer vertical de swing.

Mecanismele mai avansate au o locație orizontală și un design rotativ. Astfel de navete sunt utilizate în mașinile de cusut ale categoriei medii ale prețurilor, acestea se disting prin comoditatea bobsului de alimentare cu combustibil, ușurința controlului asupra cantității de fire de jos rămase. Echipamentul este mai puțin vibrat prin înlocuirea expunerii oscilative la rotirea. Navele orizontale sunt extrem de rar confuze de firul inferior, nu necesită lubrifiere. Dezavantajele pot fi atribuite Dificultăți în ajustarea firului inferior – schimba tensiunea pe cont propriu destul de dificilă.

Mecanismele fundamentale diferite sunt instalate în mașinile de cusut ale primei. Cuptorul dublu de transfer vertical aproape nu vibrează aproape niciodată, cel mai adesea găsit în modele industriale de înaltă clasă de tehnologie. Oferă Ajustarea convenabilă a tensiunii firelor, dar mecanismul necesită un lubrifiant periodic.

Parametrii cusăturii

Nu mai puțin important este lungimea și lățimea cusăturii. În modelele electromecanice, acești indicatori sunt limitați la un interval de 3-5 mm. Mai multe opțiuni de calitate pot demonstra o lungime de cusatura 6-9 mm. În general, cu atât mai mult acest indicator, țesuturile mai groase și mai dense pot de asemenea coase.

Înălțimea înălțimii

Acest indicator contează dacă este planificat să funcționeze cu materiale multistrat sau produse de grosime ridicată. În modelele de mașini de cusut scumpe acolo Opțiunea dublă de ridicare, în creștere semnificativ. În mod normal, acest indicator rar depășește 11-12 mm.

Reglarea împingerii la material

Dacă mașina de cusut este echipată cu un transportor superior, această funcție nu este atât de importantă. Dar majoritatea modelelor de uz casnic nu au un astfel de supliment și necesită un control suplimentar. Pentru a face acest lucru, în designul aparatului, este prevăzut regulatorul de presiune de presiune, permițând determinarea forței de alimentare optimă pentru orice tip de materie – de la cea mai ușoară până la țesuturile groase. Această caracteristică este deosebit de importantă atunci când tricotajele de cusut, unde slăbirea presiunii face posibilă evitarea întinderii marginii.

Ce firmă este mai bună?

Luați în considerare ce producători de mașini de cusut obțin cele mai laudative feedback de la iubitori și de cusut profesioniști profesioniști. Printre brandurile, conform statutului de lideri, puteți observa câteva nume.

 1. PFAFF. Compania germană specializată în lansarea modelelor computerizate. Compania a lucrat mai mult de 150 de ani, demonstrând stabilitatea, se bazează pe standardele europene de calitate. În ciuda faptului că locul de fabricație arată Germania, producția în 2006 a fost complet tradusă în China. Mark este, de asemenea, renumit pentru mașinile pentru o specializare îngustă – broderie, cusut curbat, decorativ decorativ.
 2. Janome. Una dintre cele mai renumite firme din segmentul mediu de preț. Firma japoneză, echipamentul este produs în Taiwan. Gama de modele este reprezentată de mașini electromecanice, electronice și computerizate de uz casnic. În plus, echipamentul Janome este potrivit pentru scrapbooking, având suficientă rezistență și fiabilitate.
 3. Frate. Corporația japoneză cu o rețea largă de dealeri din întreaga lume. mărci de mașini sunt vândute în zeci de țări din lume, în stoc Modele cu diferite echipamente funcționale. Modelele japoneze fabricate sunt considerate cea mai bună calitate, dar în Federația Rusă, produsele de reprezentare locală a companiei, cu un nivel mai scăzut de versiuni de asamblare sau chinezești sunt vândute în principal. La selectarea mașini, este în valoare de precauție exercitarea.
 4. Bernina. Tehnicile elvețiene producătoare de brand din clasa economic și segmentul de preț mediu al pieței – în țările din Asia, și mașini de nivel profesional de înaltă calitate – în Europa. O astfel de diviziune a muncii permite firmei pentru a obține rezultatele necesare, menținând în același timp statutul unui furnizor de încredere. Cele mai multe modele scumpe sunt testate manual. Tehnica de buget are, de asemenea, o calitate bună a construi și se caracterizează prin fiabilitatea pieselor.
 5. Cântăreaţă. marcă americană cu rădăcini germane. Mașinile de cusut ale companiei sunt, de asemenea, produse în țările din Asia și sunt prezentate în cea mai largă gamă de funcționalități. Există modele electromecanice, electronice, de calculator, cu diferite seturi de opțiuni potrivite pentru efectuarea celor mai mari sarcini.
 6. Husqvarna. Compania suedeză oferă eliberarea de mașini de cusut fiabile ale clasei de uz casnic. Ele sunt bine adaptate pentru a lucra în condiții dificile, nu se tem de încărcături mari. Aceasta este o soluție bună pentru tărucea experimentată, echipamentul funcțional nou-veniți va părea prea dificil.
 7. Juki. Marca japoneză care produce mașini de cusut high-end pentru uz profesional sau la domiciliu. Acestea sunt modele universale pentru toate tipurile de țesuturi care prezintă o viteză mare de cusut. Tehnica acestui producător va satisface o cusătură experimentată care dorește să aibă o mașină fiabilă și durabilă pentru muncă lungă.
Citește mai mult  Slot Satin: Ce material, caracteristici și aplicații

Sfaturi porno

Potrivit experților, mulți seamstas novice fac erori enervante atunci când aleg mașini de cusut pentru uz casnic. Iar cea principală este o concentrare exclusiv pe Preț. Desigur, brandurile celebre fac o anumită marcaj pentru „numele”. Dar este foarte important să ne amintim că mașinile de cusut sunt sensul principal Fiabilitate, funcționalitate și durabilitate a echipamentelor.

Nu urmăriți și nu Țara de producție. Mașina chineză de la un producător puțin cunoscut poate garanta cu greu rezultate bune, dar, de asemenea, un model de brand Super-Opt din SUA va fi inutil dacă posibilitățile croitoresului sunt limitate la zigzagul comun și la liniile drepte. in orice caz, Astăzi, 99% din mașini de pe piață sunt produse în Asia.

Brandul tipic american american de mai mulți ani, comandă tehnica din Taiwan. Europenii nu au rămas în spatele fratelui, Bernina își creează propriile modele la aceeași fabrică. Japonezii au comandat, de asemenea, soluții de marcă în China sau în Taiwan. Prin urmare, alegerea mașinilor „europene” sau „americane”, este posibilă cu o mare probabilitate de probabilitate de a obține o versiune bună și bine asamblată a chineză după origine.

Nu există mașini care „coase prost” – există croitorii neexperimentați. Calitatea liniilor este reglabilă la alegerea exactă a parametrilor. Dacă nu există suficientă experiență, chiar și cea mai înaltă calitate și tehnică fiabilă se va bucura, firul de rupere și trageți materialul.

Mașinile multifuncționale arată foarte atractive, iar dacă bugetul permite să fie seduceți cusături de cumpărare. La început, o astfel de considerație pare a fi credincioasă. În practică, prezența opțiunilor prea mari pentru opțiuni poate confunda pur și simplu cusătura de pornire.

Va fi mai întâi mai întâi să achiziționați mai întâi o versiune mai simplă și, dacă este necesar, să o înlocuiți sau să achiziționați echipament suplimentar pentru margini sau broderii.

    Nu este nevoie să plătiți pentru opțiuni inutile. Dacă o convorizator de niță, cusut reversibil, filamentekerul este dispozitive utile, repetarea programelor de elemente sau o imagine oglindă a liniei va fi necesară numai la fanii de broderie. Într-o mașină obișnuită de uz casnic, pur și simplu nu au nevoie.

    Chiar dacă mașina arată atractivă și se potrivește în bugetul de cumpărare, nu trebuie să vă grăbiți. Mai întâi trebuie să vă asigurați că posibilele sale reparații, întreținerea nu va fi o problemă. Pentru unele modele, chiar și a dobândirii picioarelor sau a acelor va fi dificil, în special în regiunile îndepărtate. Echipamentul exclusiv în timpul reparației poate necesita costuri comparabile cu achiziționarea unui dispozitiv nou similar.

    Cum de a alege o mașină de cusut, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: