Cum de a coase o geantă de cumpărături cu propriile mâini?

Cum de a coase o geantă de cumpărături cu propriile mâini?

Bag-ul de cumpărături – un atribut indispensabil în viața de zi cu zi. Adesea, produsele achiziționate în magazin nu se potrivesc cu calitatea, capacitatea sau colorarea lor. Vreau ca accesoriul să fie funcțional, se pare aprementat și la modă. Coaseți o geantă de cumpărături cu mâinile voastre, astfel încât ea a plăcut, a fost practică și a arătat frumos – este ușor dacă sunteți familiarizat cu subtilitățile de cusut.

Particularități

Bagul de cumpărături ar trebui să fie durabil și fiabil. Acest accesoriu este indispensabil pentru cumpărături și este realizat ținând cont de toate cerințele: o astfel de sac este întotdeauna fiabilă, convenabilă, spațioasă, este ușor în șosete, frumos și adesea elegant. Cu o abordare pricepută a designului designerului, puteți crea un produs în cele mai bune tradiții italiene, la un nivel minim, decor și textura neobișnuită va crea efectul dorit.

În alegerea materialului pentru un astfel de accesoriu, trebuie să acordați preferință țesuturilor dense și fiabile.

În unele modele, dacă este prevăzută o tăietură specială, chiar mai bine pentru a fi subțire sau moale (modelul transformatorului). Un astfel de produs nu va lua o mulțime de spațiu, astfel încât acesta poate fi plasat într-o mână de mână a unei doamne convenționale, revenind la o rolă sau laminare de mai multe ori.

Clasele de masterat propuse vor ajuta la înțelegerea tehnicii de a coase un sac simplu, dar elegant și să înțeleagă că este mult mai ușor decât pare la prima vedere.

Cum de a coase de la mantie?

Cloak – Textile subțiri cu sac de impregnare cu apă-repellent din acest material va fi practic, fiabil și mobil.

Pentru fabricarea sa necesită:

 • Materialul și materialul de subditare+
 • Vopsele acrilice+
 • Ciucure pentru desen+
 • Consumabile de cusut.

Dacă nu există nici o dorință de a desena, puteți decora produsul cu o panglică contrastantă sau termicllon terminat din textile subțiri. Fără margele, cristalele și alte tăișuri aici nu pot fi: acest textile iubește minimalismul. Pentru fiabilitate, puteți îmbunătăți căptușeala de pânză.

Pentru fabricarea de pungi trebuie să pregătiți detaliile:

 • Blocuri de bază (30 x 46 cm)+
 • 2 pereți laterali (8 x 46 cm), buzunar (18 x 16 cm)+
 • 2 butoane (7 x 50) cm, fără a uita să adauge cote mici pe cusături.

Puteți naviga pe un model gata realizat prin imprimarea acesteia într-o valoare naturală sau lipire din mai multe foi de format A4.

Citește mai mult  mașini de cusut marca de familie

Etapele de cusut sunt după cum urmează:

 1. Tăierea tuturor golurilor, colectați baza: 2 Detalii despre fațadă și 2 perechi trotuare. Se oprește un dreptunghi conectat la inel. Același lucru face ca mucoasa. Pentru a spori forța, puteți pava linii de finisare cu cusături.
 2. Dacă buzunarul este prevăzut cu un desen, este de dorit să ceriți zona de model și să o trageți la tăiere (pentru a nu expune prea multă deformare). După uscarea vopselelor, buzunarul este tăiat în dimensiune, aduc cote și se hrănesc cu fundațiile bazei în locul dorit.
 3. Baza este pliată în interior, combină partea inferioară și clipește pe mașină de scris. Cusăturile sunt tăiate, pliate în laturi și creează volum: fac o linie de la o perete laterală la alta la un unghi de 45 de grade perpendicular irip. Excesul de tăiere a țesăturii. Același lucru face ca mucoasa. Apoi este conectat la baza (la marginea superioară), combinând cusăturile folosind știftul de cusut și clipește tăierea.
 4. Rămâne să dovediți produsul, mânerul de sus, Având îndoiți alocația din interior și coaseți mânerele. Pentru a facilita problema sling, puteți naviga pe etichetele situate pe placa metalică din dreapta piciorului de prindere, combinând textile.

Bag-cumpărător în stilul lui Bogolan

Cumpărătorul este destul de la modă și ușor de efectuat o geantă cu imagini sau inscripții, care se poate face pentru orice fată, nici măcar să aibă abilități speciale în cusut. Modelul se bazează pe simplitate și stil. Este practic, comod, spatios, mobil și ușor de întreținut. Nu este rușine să pară cu ea să apară pe plajă sau mergeți la magazin pentru cumpărături.

Pentru a crea un accesoriu elegant, veți avea nevoie de:

 • in Rough (bumbac)+
 • ace de cusut+
 • creion+
 • fier+
 • foarfece+
 • Tuburi durabile+
 • rigla+
 • Markere sau vopsele speciale tesatura+
 • mașină de cusut.

Următorii pași:

 1. Pentru cusut nu are nevoie de un model, Toate țagle sunt tăiate imediat din tesatura: De bază (94 x 44 cm), tăiate din vârful (86 x 5 cm), două semifabricate de mânere (52 x 8 cm). Baza este de două ori la fel de bine, alinierea marginilor și devin secțiunile laterale, retrăgându de la marginea de 1 cm. Pentru textile nu se confruntă, marginile sunt răcite pe mașină.
 2. Semifabricatele de mânerele sunt fețele frontale din interiorul lățimii și flash-ul de pe mașina de scris, apoi se întoarse, răspândirea și zbura.
 3. mânere finite sunt aplicate la partea superioară a pungii, la o distanță de 10 cm de limitele laterale. Baza este făcută față în față, iar mânerele în sine sunt încorporate în interiorul produsului, astfel încât marginea lor coincide cu granița superioară a sacului. Distanța dintre mânere ar trebui să fie de aproximativ 15 cm.
 4. Partea frontală a vârfului bazelor Pin 85 x 5 cm bandă Pini și docuri, fixând simultan liniile duble ale mânerului. După ce a înfășurat banda de margine rămasă cu 1 cm, este împușcată pe mașină, închizând astfel procesarea vârfului sacului.
 5. Gata de decor Modelul va rămâne decora cu un marker special pentru țesături. Înainte de a utiliza vopsea acrilică, trebuie să trageți o schiță a unui creion simplu simplu. Când se aplică, desenul ar trebui să fie pus sub un strat de hârtie de țesut de hârtie sau de oțel, astfel încât vopseaua nu imprimă partea a doua a pungii. La linii au fost netede, puteți folosi un conducător sau le puteți petrece rapid: Orice frânare de mână va afecta grosimea liniei.
 6. Dacă este înfricoșător să trageți manual, Puteți utiliza șablonul finit, Sculptat din hârtie. Fișa A4 nu poate fi suficientă, dar dimensiunile sunt destul de potrivite. Este imposibil să se bazeze pe țesături de markeri convenționali: după spălarea produsului va fi inutilizabil.
Citește mai mult  Mașini de tricotat: Tipuri și sfaturi privind alegerea

Punga cu un model monocrom va fi întotdeauna relevantă, deoarece nuanțele albe și negre au intrat mult timp în istoria modei și sunt clasice.

Model de țesături laminate pentru produse

Acest accesoriu este universal, indispensabil pentru drumeții pentru cumpărături și produse. El va salva de la nevoia de a cumpăra în mod constant pachete de unică folosință, devenind un satelit de cumpărături permanente. Singura nuanță complexă poate fi problema liniilor netede: punctele repetate ale unui astfel de material pot afecta aspectul.

Pentru a crea o pungă la modă, veți avea nevoie de:

 • Bumbac laminat de două culori+
 • Nylon Grid+
 • căptuşeală+
 • Cordon elastic+
 • tresă+
 • rigla+
 • ruletă+
 • Tuburi durabile+
 • Adezivul piecial+
 • foarfece+
 • mașină de cusut.

Concentrându-se pe detaliile șabloanelor propuse în versiunea color, trebuie să tăiați:

 • De la bază: 2 părți mari (50 x 38), 2 buzunare interne (35 x 25 cm), partea interioară de margine (110 x 8 cm), butoane (143 x 8 cm)+
 • De la căptușeală: partea interioară (47 x 110 cm) și 2 părți frontale (50 x 20 cm)+
 • Din grila: buzunar (25,5 x 35,5 cm).

Pentru a face mai clare, cum să coaseți, trebuie să utilizați schema de culori. Șablonul de învățare atent simplifică cusut:

 • 50 x 20 cm Billete sunt fragmente centrale ale sacilor, piesele mari sunt cusute la ele, care constau din fațadă și pereți laterali+
 • Partea de jos a buzunarului din grilă este cusută la țesătura din față și fixată pe laturi+
 • Căptușeala produsului implică conexiunea la partea: locația buzunarelor depinde de ea+
 • Mânerele sunt cusute pe partea superioară a conexiunii cusăturii a două părți ale fațadei+
 • Tăierea superioară a vârfului este trasă la elementele de top asamblate și apoi se conectează la căptușeală.
Citește mai mult  Ajustarea tensiunii filetului în mașina de cusut

Textilele nu are nevoie de procesare a marginilor.

 1. La început Buzunarele sunt amortizate la detaliile de căptușeală, vor fi dezactivate indemnizațiile. Puteți să căutați unul dintre ei în mijloc, jucând astfel buzunarele pentru lipsuri.
 2. După ce s-au adunat un buzunar din grilă cu o panglică și un cordon elastic, este impus pe golurile centrale, alimentează marginea inferioară și fixează secțiunile laterale. Deoarece țesătura poate lăsa puncții, Este mai bine să programați linii de combinație cu ajutorul superior (SED-urile de hrănire a părților de finisare pot fi evidențiate cu un creion, astfel încât acestea să fie abia vizibile).
 3. Colectarea unor părți ale fundațiilor și căptușelii, ele sunt conectate între ele, Apoi se aplică mânerele finite. Această pungă arată frumoasă în afara și în interior.

12

Fotografii

Pungi de model pentru coș

Modele pentru pungi de cumpărături necomplicate. Chiar și modelul pentru cărucior este efectuat pe baza unui model simplu. Singura sa diferență este că mărimea accesoriului este considerabil mai mare decât alte pungi de cumpărături. Materialul pentru o astfel de sac ar trebui să fie destul de dens și dur.

Pentru a nu vă rupe capul, cum să faceți un model corect, puteți utiliza schița terminată, efectuând măsurătorile necesare pe țesătură. De obicei, pe modelul în sine indică dimensiunile fiecărei părți.

Diferența dintre modelele de cusut este mică:

 1. Piesa de prelucrat este tăiată în conformitate cu șablonul.
 2. Ori pe colaps și peresele laterale sunt fabricate din o cârpă solidă.
 3. Pentru comoditate, supapa este adăugată de sus.
 4. Dacă doriți, puteți termina cusăturile cusăturilor cu un brutar contrastant.

În unele cazuri, modelul sacului plicului este, de asemenea, potrivit pentru o astfel de sac, cu diferența că părțile vor avea nevoie să creeze volum astfel încât produsul să nu fie plat.

Despre cum să coaseți rapid un produs, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: